Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 1 | 10
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Rhodos - Recenze hotelů s fotografii

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 143
 

Stegna Star 3 (app./studio)

 
28.09.19 19:44
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Travel 2002
 
dovolená v termínu: 10.09.19 - 20.09.19
Moc hezké apartmány s oddělenou ložnicí pro 2 – 4 osoby. Jsou jednoduše zařízené, ale dobře udržované, čisté, pláž jenom přes silnici. Úklid a vynášení odpadků každý den kromě neděle, převlečené postele asi dvakrát za pobyt. Z obýváku i z ložnice je přímý vstup na velký balkon. K dispozici je samozřejmě lednička, varná konvice, vařič. Sklenice, skleničky, malé šálky na kávu, nějaké talíře a příbory. Na větší vaření to asi nebude. Co jsem zahlédla, tak tam byl jenom jeden hrnec a nějaké síto. Vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak nám to nevadilo.
Koupelna prostorná s přímým větráním, vanou se závěsem, takže v koupelně bylo po sprchování krásně sucho.
Na balkoně byl sušák na prádlo.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou.
Klimatizace za příplatek asi 9€.
Výhodou je, že balkon apartmánů je situovaný na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Porto Angeli beach resort (hotel)

 
14.08.19 10:20
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Firotour
Po čtyřech letech jsme vyměnili náš oblíbený hotel na Zakynthosu za tento 5* na Rhodosu. Dle zahraničních recenzí je velmi chválený. Bohužel pro nás byl ale velkým zklamáním.
Areál: hotel se skládá z několika jedno či dvoupodlažních budov, několika bazénů, hlavní restaurace, restaurace A´la Carte a několika barů. Dále se zde nachází menší fitness, wellness, herna pro děti a dětské kluby jak v němčině, tak v češtině.
Pokoj: měli jsme zaplacený rodinný pokoj s výhledem na moře. Ještě před odjezdem jsem hotel žádala, zda by nebylo možné ubytování v 1.patře budovy. Bohužel mi bylo sděleno, že hotel je plně obsazený a že budeme v přízemí. Pohled z terasy byl tedy spíš na protější budovu a minigolf, než na moře, ale budiž, stejně jsme na pokoji trávili čas minimálně. Pokoj byl celkem prostorný, rozdělený na dvě části - část s manželskou postelí, toaletním stolkem a TV, a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Hermes (hotel)

 
15.09.18 17:43
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 29.07.18 - 05.08.18
Hotel Hermes má veľmi dobrú polohu, neďaleko autobusovej stanice, v blízkosti prístavu Mandraki. Napriek tomu sa nachádza v relatívne tichej lokalite mesta. Je takým centrom, z ktorého je všade blízko: do starého mesta, do prístavu aj na mestskú pláž. V blízkosti hotela je veľa stravovacích možností a kaviarničiek. Volili sme ho na krátky pobyt. Je síce dvojhviezdičkovým hotelom, ale veľmi čistý, s dobrými a chutnými raňajkami a príjemným personálom. Na izbách vybavených klasickým nábytkom nechýba TV a klimatizácia. Upratovanie každý deň, výmena postelného prádla a osušiek tiež. Kúpelňa je maličká, ale čistá s toaletnými potrebami. Personál ochotný a milý, hovoriaci anglicky. Určite odporúčame, najlepšie rezervovať ubytovanie na najvyššom poschodí :-).

V návale povinností sme ubytovanie zabudli nafotiť... odkaz na vlákno hotela.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Rodian Gallery (app./studio)

 
15.09.18 16:34
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 04.09.18 - 08.09.18
Aparmánový hotel sa nachádza v novej časti mesta, v tichšej uličke, asi 5 minút od Akvária a pláže "Elli beach" na cípe ostrova, v tesnom susedstve Múzea moderného gréckeho umenia a kasína. Ubytovanie ponúka v priestranných a čistých apatmánoch s výhľadom do ulice, z vyšších poschodí aj na more a mesto. Oproti hotelu je malý mimimarket a v blízkosti pekný park.
Apartmán tvorí obývacia časť vybavená sedačkou, skriňami, TV a kuchynským kútom so stoličkami a stolom. Kút je dobre vybavený základnými potrebami na varenie (panvica, hrniec, obracačka, príbor, poháre, ostrý nôž, hrnčeky, sada malých a veľkých tanierov pre troch), chladnička, mikrovlnka, kávovar, konvica. Spálňa je samostatná. Upratovanie a výmena posteľného prádla každý deň. Kúpeľna je čistá so sprchovým kútom a sadou toaletných potrieb. Veľký priestranný balkón s posedením. Chýba sušiak na prádlo. Na oknách a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Aldemar Amilia Mare (hotel)

 
06.06.18 08:20
Rhodos » Kalithea
CK: Blue Style
Pětihvězdičkový hotel, kde se snídalo na ulepeném plastovém prostírání. Byli jsme v červenci a hotel evidentně nestíhal. Špatný servis v jídelně, nedoplňovaná např. káva do kávovarů - obří hotel a v jídelně to bylo jako v závodce. Velké zklamání. Co se týká jídla - super zákusky, ovoce, ale malý výběr hlavních chodů, zapečené věci často nedopečené, grilované připálené - prostě jídlo nestálo za nic. Pokoje čisté, pláž také, bezproblémová výměna osušek, perfektní půjčovna aut přímo v hotelu. Bazény čisté, program pro děti nemohu posoudit, byli jsme bez, ale dětí bylo všude plno a bylo vidět, že dětský klub funguje. Taverna na pláži byla super. Bary z na pláži z větší části samoobslužné. Hotelový autobus do hlavního města několikrát denně za pár éček - super. Byli jsme už na mnoha místech, s jídlem i bez, ale tento hotel prostě nemohu doporučit. Možná někomu, kdo jede poprvé a nemá srovnání :-). Tady naprosto neodpovídala kvalita a cena.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Marianthi (app./studio)

 
20.11.17 17:03
Rhodos » Stegna
CK: Aeolus
 
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 05.09.17
Byli jsme ubytování ve studiu č.6 v přízemí vzadu. Neměli jsme sice výhled na moře, ale nevadilo nám to. Měli jsme tam klid a pohodu, což nám vyhovovalo.
Manžel byl na invalidním vozíku a v pohodě si ze studia vyjel na terásku sám. Jediná "vada na kráse" bylo , že v koupelně nebyly zabudovány madla u WC a sprch.koutu. Ale zvládli jsme to. Ubytování se nám líbilo, během pobytu bylo uklizeno a čisto. Personál byl příjemný a delegátka se maximálně starala. Do obchodu blízko, na pláž rovněž. Půjčovna aut i taverny rovněž v blízkosti. Byli jsme spokojení.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Elpida Beach 10 (app./studio)

 
07.10.17 13:56
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
Byli jsme ubytovaní v budově vedle studií Mosha. Pokoj jsme měli ve 2 poschodí s bočním výhledem na moře. Na našem poschodí to bylo jediné studio a schody z prvního do druhého patra byly jen pro nás. Studio poměrně velké, dvě samostatné postele, 2 noční stolky, toaletní stolek, šatní skříň, kuchyňská linka, stůl a 2 stoličky, lednice, dvouplotýnkový vařič, varná konvice, nádobí (2 hrnce, pánvička, naběračka, talíře, sklenice, hrnky, příbory-nic nám nechybělo). Úklid probíhal denně kromě neděle, výměna ložního prádla a ručníků 5x za 14 denní pobyt, toaletní papír doplňován). Na balkoně byly 2 plastové židle, stolek a šňůra na prádlo. Klimatizace na pokoji je,ale my ji vzhledem k červnovému pobytu nevyužívali. Jediné co chybělo jsou sítě proti hmyzu, takže odpuzovače hmyzu a repelenty byly nutné. V červnu bylo komárů opravdu dost. Koupelna klasická řecká a sprchový kout dostačující (jen sprchový závěs krátký a tak voda stejně tekla kam neměla). Večer i v noci absolutní klid, prostě na spaní s otevřenými dveřmi velmi klidná lokalita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Ellia (hotel)

 
14.09.17 21:03
Rhodos » Lardos
 
 
Příjemný hotel se třemi bazény, milým personálem a jednoduchým vybavením pokojů. Velkým plus je krásná pláž nedaleko hotelu. Pro děti u jednoho bazénu tobogány.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Grecian Fantasia 2 (hotel)

 
14.12.16 21:53
Rhodos » Faliraki
CK: Alex
 
POLOHA
Vzdálenost od pláže asi 1 km, tedy 1/4 hodiny s přecházením rušné hlavní ulice. Vzdálenost od "dálnice" 100 metrů, ale nebylo to na ruchu poznat. Výhled z pokoje byl do neupraveného oraniska lemovaného křovím. Velká vzdálenost od centra a pláže byla ale vyvážena klidem na spaní, noční ruch turistického střediska k nám nedoléhal

VYBAVENOST HOTELU A POKOJE
V hotelu je bazén, ten jsme nevyužili (proč se namáčet v chloru, když je všude dostatek mořské vody. V podstatě za všechno "navíc" se tady platí. Za varnou konvici 2 éčka na den, za telku, za klimu, za trezor (25 éček + 5 éček záloha na klíč, zálohu nám samozřejmě nevrátili - asi bakšiš pro recepci...), za wifi 25 éček na 10 dnů (to ale není na Rhodosu žádná vyjímka, všichni bez rozdílu na celém ostrově wifi zpoplatňují, naopak různé taverny na plážích poskytují wifi free aby ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
1
 

Moscha 3 (app./studio)

 
08.10.16 20:25
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
 
Ubytování má označení hotel, ale prodává se jako studia. V průběhu pobytu jsme zjistili, že jsme měli štěstí na pokoj, protože jsme dostali pěkný veliký, ale byli tam i menší. Na pokoji bylo vybavení pro ty co chtějí vařit. Nám stačili talířky skleničky, hrnečky a lžičky. Stravovali jsme se v tavernách. Personál byl velmi pohodový a vstřícný. Co nás překvapilo, že jsme neměli kde sušit ručníky a prádlo, takže jsme to nahlásili a pan majitel to ochotně vyřešil. Převlékalo se během 10 dnů 3x, denně vynášeli oba koše a bylo uklizeno, pool bar byl od rána do noci k dispozici. Bazén čistý, jen pro nás chladná voda. Ale komu to nevadí byl by spokojený. Nápad, který se mi opravdu líbil a kvitovali jsme ho byl, že pan majitel nechal vymalovat zdi, abychom při snídani nekoukali jen do holých zdí. Také se kromě kočiček, které umí úžasně žebrat můžete potěšit s želvičkami. Jsou tam 2 dospělé asi ve velikosti 60cm a jejich 11dětí. Z toho 8 puberťáků a 3 malinký miminka. Moschu můžeme doporučit, neshledali jsme žádné závažné nedostatky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Memphis Beach 7 (hotel)

 
19.07.16 14:20
Rhodos » Kolymbia
CK: Kartago/Exim
 
Do hotela sme sa vrátili po 12 rokoch. Na jeho úrovni sa nič nezmenilo, všetko klaplo na 1*. Bývali sme v budove č. 3, v izbe 36, ktorá bola priestranná 1x dvojpostel a 2 válandy. Pri kúpe zájazdu som platila za SUPERIOR izbu, ale kedže bola posledná voľná izba od cestovky a kupovala som zájazd 3 dni pred odletom, vôbec som to neriešila, skôr som to privítala. V izbách bolo čisto, denne - okrem nedele - upratovanie a výmena uterákov, posteľné prádlo cca každý druhý deň. Strava chutná, dostatočný výber jedál či na raňajky, obed alebo večeru. 1x za týžden (sobota) Grécky večer. Vodu sme si kupovali, i keňd voda z vodovodu je deklarovaná ako pytná. Za poplatok 1,50€ bolo aj Frappe a espresso v bare. Obyčajnáú hotelová káva k dispozícii celý deň.
Pláž od hotela cca 250 m (5min pešo) po asfaltovej ceste je pieskovo kamienková, do mora sa dalo ísť celkom dobre, ale pre deti isto je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Dessole olympos beach resort (hotel)

 
10.07.16 14:08
Rhodos » Faliraki
CK: Exim Tours
 
 
Příjemný hotel, sice starší vybavení, nábytek, ale úžasně čistý, úklid pravidelný, rychlý a bezchybný, velmi milý personál, jídlo rozmanité, hodně ovoce (banány, jablka, hrušky, meloun...), wifi v celém hotelu, lehátka (dostatečné množství) i na pláži v ceně. Vstup do moře přímo před hotelem s platy, vhodná obuv nebo kousíček popojít.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Fantasy 3 (hotel)

 
13.01.16 17:19
Rhodos » Kolymbia
 
 
Hotel Fantasy v Kolymbii nás také mile překvapil.Ubytování klasické,čisté,úklid v pořádku.Personál vstřícný,milý.Strava nám opravdu chutnala,někdy až dost :).
Bazény jsou dva a velmi čisté jakož i celý venkovní prostor okolo.
Na pláž která je dost vzdálená vozí hotelový autobus,vždy na čas v 10h na pláž a ve 14h zpět,stihne se i oběd,který je do 15h.
Centrem Kolymbie vede eukalyptová alej a dojde se do centra s obchody a tavernami.Je to i příjemná cesta ve stínu eukalyptových stromů.
Pláže jsou hned tři ,je na výběr.Hezký je i pohled na moře z mysu Vagia.
Dovolená byla velmi příjemná a hotel hodnotím jako velmi slušné ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Kamari Beach 2 (hotel)

 
09.10.15 19:31
Rhodos » Lardos
CK: Ancora
Pěkný hotel na samém konci Lardosu. Byla jsem ubytovaná ve dvoulůžkovém pokoji v bungalovu s přímým výhledem na moře. Pokoje s novým nábytkem, malou lednicí, TV, koupelnou se sprchou a WC, fénem a balkonem. Strava chutná, personál ochotný, úklid prováděn denně, ručníky a osušky byly měněny dle potřeby (dle pokynů na pokoji: pokud ručník položíte do sprchy či koupelny na podlahu znamená to, že žádáte o čistý...docela vychytávka).
Bazén pěkný, čistý, já ale na dovolené dávám přednost moři! WIFI za poplatek.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Paradise 3 (app./studio)

 
28.07.15 21:32
Rhodos » Faliraki
CK: Fischer
 
Ide o síce staršiu, ale výborne udržiavanu budovu. Má prízemie a dve podlažia. Studia sú priestorné, až pre 4 osoby (3 postele a 1 prístelka - skladacia postel), obsahujúce kuchynský kút, s dostačujúcim vybavením, rychlovarná konvica, TV (iba 2 grécke programy) a kúpelňu s umývadlom, sprchou a WC. Každé studio má terasu, pričom časť je s bočným výhľadom na more a časť je obrátená priamo k moru, avšak priamemu výhľadu na more bráni taverna, možno s výnimkou najvyššieho poschodia. Terasy s bočným výhľadom sú obrátené na severozápad, takže poobede a večer sú osvetlené slnkom a je na nich dosť horúco. Upratovanie sa vykonáva každé tri dni, kedy je kompletne vymenené postelné prádlo a uteráky. Dodaný je aj nový toaletný papier, ktorý však nemusí vždy na tri dni vystačit, najmä ak studio obývajú 4 osoby. Taktiež vodovodné batérie umyvadla a sprchy sú staršieho dáta a bolo by ich potrebné ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací