Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 6
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Zakynthos - Recenze hotelů s fotografii

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 154
 

Marelen (hotel)

 
18.01.20 19:18
Zakynthos » Kalamaki
CK: Brenna
 
 
Hotel Marelen lezi v klidne boční ulici stranou od hlavní třídy v Kalamaki ale v příjemné docházkové vzdálenosti.Nehrozí tak hluk od aut,skutru, barů,apod. Areál je tak akorát veliký,žádný gigant ani pidi okolí a je nádherně udržovaný. Všude upravené keře, palmy, krásný trávník, pobíhající kotata. Úžasné tři bazené s miniaquaparkem pro děti, bazén jen pro dospělé a u restaurace bazén s částí pro menší děti. K zapůjčení i lehátka, možnost kompresoru k nafouknutí. Prostředí restaurace velmi příjemné, možno sedět uvnitř,kde je klimatizování, či venku. Strava formou PP naprosto skvělá. Střídají se tématické večery jako Řecký, Zakynthoský, Italský,Mexický, atd..Saláty, zákusky,zmrzlina, snídaně v podobném stylu, sice stejná ale velmi rozmanitá a trochu zaměřená na angl.klientelu,ale vybere si každý.
Personál od recepce přes číšníky,uklízečky a zahradníka moc příjemný, nápomocný.
Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Castello Beach (hotel)

 
05.05.19 12:53
Zakynthos » Argassiel » Argassi
CK: Brenna
 
Jednoznacne doteraz nas . hotelv centre letoviska priamo na plazi, je aj bezbarierovy a strava sa da doobjednat, ale nie je to vobec nutne, v okoli je mnozstvo uzasnych moznosti na selfcatering. Personal velmi mily, ochotny, priatelsky. Hotel je rozdeleny na hotelovu cast (s vytahom!) a cast so studiami/apartmanmi. Mala som moznost posudit obe moznosti, vsetko dostatocne priestorne, klasicky zariadene (v apartmanoch kuchynsky kut, spalna - kuchyna s hrncami, riadom, priborom, rychlovarna konvica + vojplatnicka, samozrejme chladnika, my sme mali bez priplatku). Klima nie je v cene, stala 5,-/den.
priestorna terasa, na ktorej sa da travit aj cely den :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Kozanos 9 (app./studio)

 
10.09.17 23:23
Zakynthos » Amoudi
CK: Firo tour
 
 
Amoudi je velmi klidné menší letovisko. Studia Kozanos, do písmene L (modrý dům už k tomu nepatří), tvoří dvě budovy, jedna je otočena směr bazén/moře, ta druhá do ulice. U bazénu lehátka zdarma. Z pěkné terasy je úchvatný výhled na moře.Musí se šlapat trošku více schodů, ale ten pohled je opravdu nádherný. Místní pláž je písčitá, mělký přístup do vody, idelání pro děti. V okolí jsou taverny, jiné hezké pláže a pár obchodů, kde najdete úplně vše. Na Zakynthosu se musí kupovat balená voda. Pokoj - studio s manželskou postelí, a dvoupatrovou postelí. Postele v příšerném stavu - samé péro. Trochu pomohly deky. Hezká prostorná terasa. Šňůra na prádlo s kolíčky. Klimatizace v ceně (funguje pouze tehdy, pokud máte klíč v zásuvce a správně zavřené a zamčené balkonové dveře na doraz). TV. Koupelna zcela nová, moderní. I s mýdlem a toaleťákem. Ručníky a osušky k dispozici. Kuchyňský kout - lednička, malá trouba s dvoukolovým vařičem dohromady, 3 hrnky, pár skleniček, příbory, talíře, miska střední na salát, střední hrnec, velká pánev, otvírač na konzervy, šufánek, naběračka s dírkami, mísa-síto na těstoviny. Chybí varná konvice, vařečka, nůž na krájení. Bodl by i škrabka, stěrka. S sebou i jar, houbičku a hlavně taky komárovač.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Strofades (hotel)

 
04.02.17 14:46
Zakynthos » Tsilivi
CK: CK Alexandria
 
Hotel přímo na pláži v klidné části Tsilivi.Strava dobrá,úklid denně.Personál v pohodě.Bazén denně čištěný.Klientela převážně Poláci,Češi a Slováci.Poláci trochu víc hluční,hlavně v nočních hodinách,ale žádná velká hrůza.V rámci All inclusive na baru káva,nealko,koktejly,pivo .....atd.Nám se v hotelu líbilo,doporučila bych a ráda se tam vrátím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Admiral 10 (hotel)

 
15.01.17 08:50
Zakynthos » Tsilivi » Tsilivi - Planos
CK: Brenna
dovolená v termínu: 12.07.16 - 22.07.16
Hotelový komplex se skládá z více budov, má 2 bazény, poměrně velkou jídelnu. Vzhledem k tomu, že jsme byli 4 dospělí a 2 děti, měli jsme 2 pokoje (dvoulůžkové studio a rodinný apartmán s oddělenou částí pro děti). Napsala jsem e-mail přímo do hotelu a požádala jsem ubytování v zadní části komplexu, pokoje ve 2 poschodí a bylo nám vyhověno. V zadní části komplexu byl menší bazén a hlavně větší klid. Měli jsme i částečný výhled na moře, pěkný prostorný balkon, v pokoji pohodlné postele, kuchyňská linka s vařičem, varnou konvicí a lednicí, koupelnu jsme měli s vanou (v rodinném pokoji byla sprcha). Na pokoji byl k dispozici fén. Úklid probíhal denně, výměna ručníků denně kromě neděle, 3x za pobyt výměna ložního povlečení. Strava nám moc chutnala, složení stravy bylo dostačující a tak jsme byli opravdu spokojeni. Na pláž jsme to měli cca 70 m (vzhledem k ubytování v zadní části blíže k moři). Jako klienti CK Brenna jsme měli klimatizaci na pokoji zdarma a měli jsme zdarma i neomezený vstup do blízkého aquaparku (cca 200m od hotelu), což jsme využívali ve dnech, kdy bylo větrno a byly velké vlny. Pro nás naprostá spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Koukis 8 (app./studio)

 
18.11.16 17:35
Zakynthos » Vassilikos
CK: Firotour
Typický řecký apartmán, malá kuchyňka, malá koupelna se sprcháčem a jeho závěsem, co se na vás lepí, jelikož se na to těšil celý rok :-) Terasa přímo naproti bazénu, kde jste každé ráno mohli sledovat východ slunce, vpoledne jste zde nemohli být a odpoledne už zde byl stín k pohodovému luštění křížovek ...

+ bazén, pláž s pozvolným vstupem
- hudba u baru, hudba na vedlejší pláži, hudba z kotvících lodí
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Niki 3 (app./studio)

 
06.10.16 09:05
Zakynthos » Laganas
CK: Aeolus
 
Ubytovanie mimo rušného Laganasu, čo považujem za výhodu. Z nášho štúdia super výhľad na more. Ubytovanie je vlastne hneď na pláži, takže ďalšie plus. Čo sa týka vybavenia štúdia, bol to taký štandard podľa mňa. Nie sme nároční. Raňajky sme si robili sami, vybavenie kuchynky nám stačilo. Inak sme sa stravovali vonku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Katerina Palace (hotel)

 
27.09.16 18:38
Zakynthos » Argassi
CK: 1-2-Fly
 
No... kde zacat...
Hotel ma svoje najlepsie roky za sebou a to uz dlhsie. Vidno to jednak na jeho zariadeni a jednak aj na tom, ako co (ne)funguje. Napr. vytah je vyslovene nebezpecna vec, a to nielen v hlavnej budove, ale aj vo vedlajsom pavilone. Bazeny tiez neposobia prilis lakavym dojmom.
Ranajky: no, sice sa tvaria, ze su bohate, ale pri blizsom pohlade clovek zisti, ze za celu dobu pobytu (12 dni) boli paradajky 2x a to je vsetko. byt v Grecku a vratit sa s deficitom zeleniny je dost divne. Na pitie klasicka zbrnda. Jeden druh sunky, jeden syr, zato vajcia asi na 4 sposoby. Smazene sampinony, neviem z akeho dovodu macane v octe. Klasicke anglicke fazule. Chlieb jeden jediny druh. Toasty si ludia nosili vlastne. My sme si nosili paradajky.
Zasadny nedostatok hotela su tenke steny. a myslim doslova tenke. Takze nedaleke podniky, ktore mali nocny program dlho do noci vas sprevadzali po cely cas.
Klima za poplatok, tusim 5 eur za noc (nevyuzili sme)
Chladnicka, ktora mala byt udajne v cene, nas nakoniec stala 3,-/den a jej rozmery boli asi ako u autochladnicky, aj to este mensej. Doslova drzost pytat si za to este peniaze.
Wi-fi mala byt zadarmo v priestoroch recepcie, ale bola taka slaba, ze sa dala malokedy vyuzivat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Georgina Inn 2 (pension)

 
29.07.16 19:59
Zakynthos » Laganský záliv » Agios Sostis
CK: Fischer (Nev-Dama)
 
dovolená v termínu: 21.06.16 - 28.06.16
Georgina Inn je rodinný penzion a k němu patří i taverna Adelfia, kde jsme se chodili stravovat. Byli jsme 2 + 2 a měli jsme studio, malinkaté, ale čisté a na to přespání úlně stačilo. Co nás ale hned zaskočilo při otevření dveří, byl výhled z balkonu a to na střechu restaurace pod námi, byl to pokoj č. 205. Chtěla jsem ho vyměnit, ale nakonec jsme si to rozmysleli a byli vlastně rádi, protože nám tam aspoň nepralo slunko. Jinak klima byla v ceně. Ve studiu byla malá kuchyňská linka s jednoplotynkovým vařičem, mikrovlnkou, varnou konvicí, lednicí a s jakžtakž nádobím. To jsme neřešili, protože jsme měli polopenzi. Snídaně byla bufetová a všeho dostatek, chybějící doplňovali...kávu, čaj servírovali, ostatní samostatně - džus pomerančový a jabličkový, okurky, rajčata, "šunka", plátkový sýr, vajíčka na tvrdo, vaječná omeleta, mini párečky, tousty, topinkovač, jogurt, 2 druhy ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Dionysia (app./studio)

 
18.07.16 22:02
Zakynthos » Alykes » Xehoriati-Amoudi
CK: Viamare
 
Samotné ubytování nemá chybu.Budova 3 apartmánů je v olivovém sadu, takže je tu příjemný chládek i bez klimatizace.Apartmán je prostorný, s velkým balkonem, vybavení v kuchyni přiměřené.Oproti zvyklostem je tu velká lednice s mrazákem, což jsme zvláště ocenili (vzhledem k větší vzdálenosti marketu jsme měli zamražené pečivo).Majitelka je příjemná mladá žena, která se vzorně stará o každodenní! úklid, výměna lůžkovin a ručníků každé 4 dny.V balk.dveřích jsou zasouvací sítě proti hmyzu.Na zahradě je k posezení příjemný altán.
Dostupné pláže v okolí jsou v Xehoriati - asi 500 m vzdálená ,ne moc velká písčitá pláž pod restaurací Shoestring, v Amoudi -asi 700 m, ale tady jsem prakticky žádnou pláž neviděli, lehátka jsou na zahradě u restaurací. Pár kroků pod apartmány je divoká pláž, kamenitá s nánosy suché mořské trávy (jako slamník :-) ), vstup do moře je kamenitý, ale dál je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Daisy (hotel)

 
16.07.16 21:17
Zakynthos » Tsilivi
CK: Fischer
 
 
Hotel Daisy, Tsilivi na Zakyntosu, je umístěn na okraji střediska Tsilivi, je tu klid, ubytování jsme byli ve studiu, CK má stálé předem určené studia, celkem letos 5, všechny podobná, s malým kuchyňským koutem s ledničkou a vařičem, většinou bez horních skříněk v kuchyni( nedávat si potraviny dolů do kuch.linky - dostali se nám tam myši dírou v zemi, přestože jsme bydleli v 1.patře!!!), nádobí tak akorát, úklid studia dostačující, bazén na hotelu pěkný, jen z části méně hluboký, většinou hloubka, pro děti menší část na boku- hluboký přibližně 50cm, lehátek dost, polopenze - snídaně pořád stejné kontinentální s obsluhou zaměstnanců ( 2 plátky veky, 1 plátek toustu, 1x plátek sýru a salámu, 1 vejce na tvrdo, máslíčko mini, malý džem, čaj nebo káva, džus práškový), večeře výběr s jídelního lístku omezený, dala se jíst tak 4 jídla, porce větší, někdy nedovařené, rychlovky, 1 nápoj k jídlu zdarma, lépe jíst v centru v restauraci ( 15 minut chůze) od hotelu. Vedle dražší supermarket, v centru nejlevnější Expres, je tu živo, mnoho restaurací, obchodů. Moře za rohem 200m, ráno klidné, odpol.většinou vítr, pozvolný vstup, písek, někde kameny, není třeba boty do vody, chodili jsme tam do taverny Relax- vše za 5 Euro(2 lehátka, deštník), nebo za konzumaci víc jak 5 Euro. V hotelu - Wifi v recepci a u bazénu, u moře v taverně Relax.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Klelia Beach 3 (hotel)

 
29.08.15 12:59
Zakynthos » Kalamaki
CK: Grecos
Nádherný rodinný hotel nedaleko pláže, řekla bych pár kroků od nádherné pláže Kalamaki. Ubytovaní jsme byli v části annexe (ekonomická část, budova přes cestu), nicméně musím říci, že i když byla tato část ekonomická, měli jsme dvě ložnice s plnohodnotnými postelemi, zařízení bylo nové, i koupelna (i když působila levnějším dojmem). Wifi v celém areálu i na pokoji gratis. Úklid denně, včetně povlečení i ručníků. Jídlo-výborné, hotel má svou farmu, takže jídlo je z 75% připravováno z jejich surovin. Výborný šefkuchář NIKOS, velmi optimistický člověk, který dokázal vytvořit bezvadnou atmosféru v restauraci. V rámci all byla i voda 1,5 l v PET láhvích a výborné presso a capuccino ze stroje Saeco. V ceně taktéž frappé.Hotel nemá žádné animace, jednou byl řecký večer...Ticho, po ránu je slyšet kohouta, ovce...koupání nádherné, voda měla 31 st. Hotel je po rekonstrukci, která proběhla v roce 2013, vzal ho nový majitel, hotel je součástí sítě Surreal hotels. Nesmírně příjemná, vstřícná obsluha, nic není pro nich problém. Oficiálně hotel čeká na 4 hvězdičky, já bych řekla spíše 3 hvězdičky, nicméně jídlo i 5 hvězd, pláž i okolí taky:-)Od 11 do 17 snacky ala carte, připraví vám výborné domácí hamburgery, club sandviche atd., není problém si večer vzít karafu vína na pokoj, jídlo vám zabalí i na pláž...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Louis Zante Beach 3 (hotel)

 
29.07.15 08:04
Zakynthos » Laganas
CK: Fischer
Tento hotel jsem vybrala na doporučení Anky – Joly, která v hotelu byla loni a líbilo se jí zde tak, že se sem letos vrátila. Nejdřív jsem ho zavrhovala kvůli lokalitě Laganas, ale nakonec jsme se pro něj rozhodli a udělali jsme velmi dobře!! Hotel leží 10min. jízdy od letiště, je to hned 1.hotel v Laganas, tudíž opravdu stranou od velmi rušného střediska. Hotel se skládá z hlavní budovy a několika bungalovů v zahradě.
Náš pokoj byl v hlavní budově s výhledem na vstup do hotelu a bočním výhledem na moře. Pokoj byl menší (cca 20m2) a díky rozložené přistýlce tam moc místa nebylo, ale jelikož jsme tam trávili opravdu jen noc, tak nám to nevadilo. Úložný prostor byl pro tři dostačující, koupelna s vanou/sprchou a WC také OK. Dále zde byla malá lednička, set na přípravu kávy a trezor (za poplatek). Pokoj má již nejlepší léta za sebou, ale bylo zde velmi čisto, úklid byl denně vč. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Louis Zante Beach 3 (hotel)

 
23.07.15 12:41
Zakynthos » Laganas
CK: ITS Billa Reisen
Pobyt 7/2017 - čtvrtá návštěva. Oproti minulým dovoleným - namísto Asia restaurace je řecká (doporučuji), trochu se zhoršil úklid, přibylo slunečníků na pláži.

Pobyt 7/2016 - třetí návštěva. Asi jediná změna bylo Wifi zdarma. Jinak vše ostatní jako 7/2015 a 7/2014 viz recenze.

Pobyt 7/2015.
Naše druhá návštěva v tomto hotelu. Letos jsme měli pokoj v bungalovu č.550, nově s LED TV. Pozornost hotelu - na pokoji koš s ovocem a víno. Povečeřet v Asia restauraci jsme mohli kolikrát jsme chtěli (nevím, zda změnili počet návštěv nebo jsme tuto možnost mohli využít jako stálí klienti).
Víno nám letos chutnalo trochu více než loni.
Oproti minulému roku - nebyl junior klub. Na pláži přibylo trochu lehátek a slunečníků. Bylo více Čechů, nicméně kvalita poskytovaných služeb se nezměnila.
Jinak vše ostatní viz. recenze 7/2014.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Anadiomeni (app./studio)

 
23.07.15 10:51
Zakynthos » Laganas
 
 
 
Ideální poloha v rušném Laganasu a přitom stranou od nočního rámusu. Pokoje bez problému, malá kuchyňka, krásná terasa s výhledem na bazén. Přes ulici supermarket se vším potřebným. Spousta taveren, nádherná želví pláž. Poprvé jsem byl v Řecku BEZ stravy a mohu doporučit. Je super nebýt uvázaný v ubykaci na hloupé časy hromadného stravování. V tavernách se člověk nají za rozumné peníze, velmi chutně a s milou obsluhou.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací