Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 6
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Thassos - Recenze hotelů s fotografii

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 70
 

Aegli (app./studio)

 
24.08.18 14:50
Thassos » Skala Potamia » Golden Beach
CK: Alexandria
 
Pěkná studia se nacházejí na klidném místě vzdálená cca 150-200 m od pláže. Studia, celá budova, okolí i bazén jsou velmi pečlivě udržována, majitel dělal, co bylo v jeho silách. CK měla nasmlouvané pokoje v 1. patře s výhledem buď na bazén a moře nebo na hory. Dvoulůžkové pokoje pro dva lidi byly bez problémů, pro 3. osobu na přistýlce bylo drátěné spartakiádní malé lehátko. Naštěstí pan majitel byl velice milý a pokud na tom dospělý nebo i dítě odmítlo spát, tak se snažil dát jiný pokoj s povzdechnutím, že CK to má bohužel takto nasmlouvané. Kdyby se v CK zmínili, jak vypadá přistýlka, myslím, že každý by si rád zaplatil normální pevné třetí lůžko a o přistýlce by ani neuvažoval, takto jsou zbytečné dohady první den a už tak dost vytíženému panu majiteli se jen přidělávají další starosti. Takže na druhý pokus jsme dostali jiný pokoj ve zvýšeném přízemí, kde byly 3 pevné postele, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Makryammos (bungalov)

 
10.05.18 20:09
Thassos » Limenas
CK: Brenna
 
 
Dovolená na ostrově Thassos v krásné zátoce makryammos byla úžasná! Perfektní umístění v klidné zátoce ale přitom 15-20minut chůze do hlavního města na ostrově (Limenas) - které je plné různých taveren, kaváren a obchůdků. Ubytování v nově rekonstruovaných bungalovech bylo skvělé vše bylo čisté a vkusně zařízené. Strava formou polopenze byla výborná obrovské množství jídla na výběr jak při snídani tak večeři. Pláž skvělá pro malé děti my měli prcka 3roky v areálu i hřiště a v ohradě srnky a volné pohybující se pávi po areálu. A jinak ostrov Thassos je naší srdcovou záležitosti a letos v červnu tam letíme znovu a po druhé na makryammos. Mějte se a užívejte krásy Řecka a řeckých ostrovů ✌️
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Molos 2 (hotel)

 
28.07.17 19:10
Thassos » Limenaria
CK: Alexandria
 
dovolená v termínu: 07.07.17 - 18.07.17
Jedná se o maličký hotel na promenádě, kde je moc příjemně. Pokoj byl s výhledem (bez příplatku) přímo na moře a místní mola (zde mírná stavební činnost, nám to ale nevadilo), v ceně i lednička a klimatizace, pouze postel byla dost malá a ne moc pohodlná (chtělo by to lepší matraci). Snídaně i večeře servírované v místní taverně (patří k hotelu) - snídaně klasické kontinentální, večeře výběr ze dvou jídel (vysvětleno v čj) a poslední tři dny jsme si z tohoto menu mohly vybrat cokoli + salát + dezert + džbánek vody, nám moc chutnalo. Personál velmi příjemný, všichni milí a usměvaví. Úklid obden, 1x výměna povlečení, zcela postačující. Byla zde možnost využívat bazén v nedalekém hotelu, ale to jsme nevyužily. Na pláž jsme chodily asi kilometr od hotelu, byla tam širší a klidnější, líbilo se nám tu víc (slunečník+lehátka za občerstvení), po celé délce je písčito-oblázková, v moři i kamenné plotny, využily jsme tu boty do vody. Limenaria je příjemné letovisko, je zde kam jít, řada obchůdků, promenáda lemovaná tavernami, přístav, za kopcem pláž Metalia s ruinami bývalé továrny na železnou rudu (zajímavé), za ní na kopci kamenný zvěrokruh. Dololená se nám moc líbila a užily jsme si ji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Susie 2 (app./studio)

 
10.09.16 18:07
Thassos » Skala Potamia
CK: Aeolus
 
 
Ubytování 29.8.-8.9.2016,v letadle cestu tam i zpět jsme letěli s hercem J.Přeučilem+jeho rodinou počasí ze začátku pobytu super ke konci zataženo,oblačno
Ubytování dostačující-pouze nádobí je pouze pro 2 osoby /uloženy ve skřínce po staré ledničce/a studio je navrženo pro tři osoby,lůžka jsme měli samostatné,matrace dobré,CK Aeolus má nasmlouvané lepší pokoje v lepší budově než Firo-tour s pěkným kulatým balkonem,výhled na moře z boku ,měnění ložního-1 za pobyt,výměna ručníků každý třetí den,WIFI šla pouze někdy-brzy ráno či během poledne,večer nikdy,klientela hotelu převážně Bulhaři , Srby a Angličané domluva s majiteli anglicky dobrá,klimatizace perfektně funkční 5 euro/den,sušák na prádlo pěkný i kolíčky,velmi pěkný čistý bazén+slunečníky,zázemí u bazénu-sprcha +2wc+altán,okolí pěkné všude blízko,2obchůdky v těsné blízkosti na potraviny a všude rovina v okolí ,pláž zcela ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Limenaria Beach 3 (hotel)

 
10.07.16 20:04
Thassos » Limenaria
CK: CK Brenna
 
Limenaria beach využívá služby hotelu před ním Samara, mají stejné majitele. Probíhají zde snídaně (na břehu moře, nádhera ) a využívá se také bazén tohoto hotelu. Pokoje velice malinké, ale jinak čisto a nábytek moderní. U balkónových dveří jsme ocenili síť proti hmyzu. Kuchyňka vybavená ne velmi dobře, chyběla např. naběračka, pro 3 osoby nebyly skleničky ani větší hrnečky, Nebyl jar, hadřík, houbičky. Třetí lůžko ve formě tvz. loftu, lůžko na jakémsi vyvýšeném patře v pokoji, myslím, že zcela nevhodné po dospělou osobu, Balon menší, se sušákem, bez kolíků, kulatý stoleček a tři židle. Hotel je třípatrový, bez výtahu, bydleli jsme v posledním patře a museli jsme dokupovat klimu (5E na den), bylo zde nedýchatelno. Ovšem klima umístěná přímo nad třetím lůžkem, takže nebylo možné jí pouštět, pokud zde někdo spal. Měli jsme pobyt na 10 dní, 2x za pobyt výměna ložního prádla, ručníky 1x za ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Aloe 2 (hotel)

 
16.04.16 00:00
Thassos » Skala Potamia
CK: Kovotour plus
 
dovolená v termínu: 16.07.15 - 27.07.15
Ubytovanie sa nachádza v miernom kopčeku s výhľadom na takmer celé letovisko Skala Potamia. Vzdialenosť k centrálnej pieskovej pláži asi 400 m. Štúdia sú pekne zariadené avšak trošku primalé. Štúdio pre dvoch bolo ešte ako tak ale štúdio s prístelkou navyše bolo naozaj malé nedalo sa v ňom poriadne hýbať, voľné miesto bolo jedine na balkóne :D Vybavenie štúdia postačovalo, chýbal nám len slnečník/tieň na balkóne a samozrejme záves v sprche, ale to je už pravidlom. Potešil nás bazén, ktorý v popise zájazdu nebol spomínaný. K wifi sa dalo pripojiť na balkóne, občas však signál padal. V cene sme mali zahrnuté aj raňajky. Tie boli klasické grécke, celý pobyt to isté: jeden druh šunky, syra, maslo, grécky chlieb, marmeláda, uhorka, paradajka, káva, akýsi sirup, vajce a grécky jogurt asi 2 x. Na raňajky si bolo treba privstať. Majiteľ aj obsluha raňajok nie príliš ochotný. Celkovo sa nám páčilo, ale chodili sme sa sem iba vyspať pretože sme väčšinu pobytu cestovali po ostrove :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Aliston 2 (app./studio)

 
23.09.14 12:52
Thassos » Skala Potamia
CK: Brenna
 
Studia Aliston se nacházejí zhruba 200 m od písečné pláže. Pokoje jsou vcelku prostorné. Prostorné jsou i balkony. Na pokojích je klimatizace, ale my jsme ji letos ani nevyužili, nebylo potřeba. Rovněž je na pokoji trezůrek. Součástí studií je koupelna se sprchovým koutem a WC, fén, kuchyňka s lednicí, varnou deskou a varnou konvicí. Kuchyňka co se týká nádobí na vaření je naprosto nedostatečně vybavená. Na nějaké vyvařování to opravdu není!!! Ještě, že jsme se chodili v převážné většině stravovat do taveren. Jeden 4l hrnec, velký cedník a velká pánev, džezva. Nic více !! Když jsme žádali, aby nám byl dodán alespoň jeden menší hrnec, tak nám bylo řečeno, že studia mají základní vybavení kuchyně! Byla jsem ráda, že jsme s sebou neměli malé dítě, protože si nedovedu představit, jak bych asi chystala jídlo pro dítě ve 4 litrovém hrnci ! Ke stolování bylo vybavení dostatečné, talíře, sklenice, hrnky, příbory pro počet osob na pokoji. Naprostá absence naběračky, velkého nože na chléb (ten si ale vždy vozíme), struhadla.
Co se týká úklidu, tak naše naprostá spokojenost. Koše vynášené denně, co 3 dny výměna všech ručníků, vytřeno. Během pobytu 1x výměna ložního prádla. Bazén čistý a okolí studií rovněž.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Susie 2 (app./studio)

 
03.09.14 22:43
Thassos » Skala Potamia
CK: Aeolus
 
Štúdiá sa nachádzajú v kľudnej časti Skala Potamia.V areáli je bazén,majiteľ na môj vkus často a dosť vysokým hlasom okrikoval decká ktoré ani neskákali,len blbli v bazéne - proste ako deti a cez siestu ani nehovorím.Ak by to boli moje deti asi by sme si to vysvetlili!!!Asi bol stavaný len pre dôchodcov.Štúdiá priestorné,kuchynka slabšie vybavená-bežný riad ale 1 veľký hrniec a 2 hlboké taniere na 3-lôžkové štúdio trochu málo.Upratovanie za 7 dní 2x aj s výmenou posteľ. prádla a uterákov.Taverna Alkyoni a 2 super markety cca 100 m,na pláž 200 m,my sme chodievali s deckami na pláž do centra cca 700 m kvôli plytkému moru a neboli tam vlny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Egli (app./studio)

 
08.02.14 21:15
Thassos » Skala Potamia
CK: Alexandria
 
 
Absolutní spokojenost.

Ubytování
Pokoje čisté,2krát uklid a výměna ručníku,ložního prádla.Koupelna standartní,Řecká_menší bez závěsu_ nevidím v tom problém.Balkon prostorný,4lidé se vejdou,zastíněný se sušákem na prádlo.Pokoj velký, dost uložného prostoru,postele pohodlné, TV, klimatizace.Kuchyňka méně vybavená, vařič výkoný taktéž lednice,nám to stačilo.Snidani jsme si dělali sami,zbytek zajistily místní vynikající taverny.

Strava
Velké množství restaurací.Doporučuji KORALI------KAPITAN---------BLU SEA.Nejbliší potraviny.asi 100m,veškerý sortiment i v neděly.

Služby hotelu
Mladí majitelé,velice přijemní a vstřícní. V recepci spolehlivá WIFI,na pokoji méně, pokoj č. 10 ok. Bazén absolutně čistý,večér BAR s velkým výběrem,přijemná TICH'A hudba.

Pláž
Pláž asi 2km dlouhá,pozvolný vstup,pro děti supr.Většinou písek nebo na kraji malé oblázky.Voda uplně ale UPLNě čistá.ani písek ji nekalí.Každý si vybere podle chuti,s lehátky i bez,písek i kaménky.Při konzumaci jednoho nápoje u příslušne taverny.slunečník a lehátko na celý den k dispozici.Myslím tím nápoj na osobu.Od hotelu 2-3min chuze. Kdo chce vědět víc pomužu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Antonios 2 (hotel)

 
28.09.13 10:06
Thassos » Limenaria
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 29.08.13 - 09.09.13
Hotel je velmi pěkný, nový, pečlivě udržovaný a vzorně se o něj stará rodina Kostase. Je postavený asi 50m od pláže, ale je v prudkém svahu, ale zato je z něj krásný výhled. Pokoje jsou velmi pěkně vybavené, balkonové dveře mají sítě, v ceně byla i klimatizace, minibar a fén. Úklid probíhá každý den, povlečení bylo vyměněno asi 3 x za pobyt. Pravidelně je doplňovaný i toaletní papír. V šatní skříni je dostatek ramínek. Ne všechny pokoje jsou s výhledem na moře. My jsme zájezd kupovali na first a mohli jsme si pokoj vybrat. Koupelna byla milé překvapení, prostorná s uzavíratelným sprchovým koutem, tak žádná voda v koupelně, držáky na osušky, ručníky, atd. Snídaně jsou bufetové – chléb, máslo, džem, med, šunka, sýr, vajíčka, olivy, Corn flakes, jednohubky, sladká buchta, občas čerstvá zelenina, čaj, mléko, káva, džus. Nám to bohatě stačilo, jen nám chyběl jogurt. Večeře ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Pefkari (app./studio)

 
18.03.13 17:59
Thassos » Limenaria
CK: Turancar
 
 
Zrenovované ubytovanie v centre mesta,prekážal mi veľmi malý balkón.Upratovanie prebehlo 3x za 13 dňový pobyt.Personál bol ochotný.Vzdialenosť od pláže bola cca 3 min. Ostrov je krásny na výlety, kde človek nájde aj krajšie pieskové pláže. Pláž bola kamenistá, len malý úsek mestskej pláže bol pieskový.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Diamont (hotel)

 
09.09.12 15:25
Thassos » Limenaria
CK: BRRENA
 
 
Pokoje čisté deně uklízené,výhled většinou na moře nebo bazén.Ten je mimochodem perfektni stále čistý včetně výřivky. Hotel poskytuje kulečník malé fit centrum několik počítaču WiFi,ta je i na pokojích ale slabší.Vybavení je nové a personál ochotný.Katastrofa je strava!Snídaně kontinentální, káva čaj mléké něco z prášku,máslo med sýr salám vejce na tvrdo atd,budiž.Ostuda je večeře.Musaka 5*5cm,6plátku rajče okurky 2 kousky melounu.Druhý večer 6 pražených sardinek pár hranolku a opět trochu zeleniny.pak přišel vrchol ve formě papriky a rajčete plněných rýží.Většina hostu odešla do nedaleké taverny.Nebudu se dál rozepisovat,být pobyt beze stravy tak jsem spokojený ale toto byla ostuda.Jinak spokojenost,moře čisté ostrov krásně zelený lidé přijemní, všechno tak jak od Recka očekáváme.Mohu porovnávat,11 návštěv Thássos podruhé.Na dotazy rád odpovím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Lambiris 7 (hotel)

 
18.08.12 14:23
Thassos » Potos
CK: Brenna
 
 
Velmi příjemné ubytování pro nenáročné lidi co nepotřebují na dovolené aby jim někdo skákal kolem pozadí. Poloha u pláže obrovská výhoda a zahrada s lehátky skýtá při vedrech příjemný úkryt před sluncem. Přímo před lambirisem letos ježci nebyli ale napravo od něj už ano.(po levé straně bez ježků) Leží mimo městečko, do kterého je to ale jen 10min procházka. Pokoje jsou menší ale dostačující. V horních studiích je třeba po horkém dni hodně větrat nebo zaplatit klimatizaci kvůli tenké a ploché střeše (funguje jako topení) ale také to nebyl velký problém. Wi-fi signál v horních studiích na balkóně, občas na zahradě. Voda je pitná a dobrá, není třeba kupovat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Thassos 4 (hotel)

 
05.09.11 23:10
Thassos » Pefkari
CK: Pradok
 
 
Dobrý dojem z ubytování i stravování,pečlivý úklid každý den,výměna ručníků obden,ložní prádlo 3x za pobyt.Milý a vstřícný personál.Klidná lokalita.Vhodné boty do vody,na pláži jsou oblázky a ve vodě místy kameny.Na pokojích klimatizace,lednička,fen,televize,trerzor.Odpovídá popisu v katalogu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Artemis 6 (hotel)

 
25.08.11 14:58
Thassos » Skala Prinos
CK: Kovotour plus
 
Rodinný hotel, čisté pokoje, úklid denně kromě neděle. Snídaně formou bufetu - veka,salámy,sýr, vejce,omelety,párečky, ovoce, jen málo zeleniny,jogurt + lupínky a pod.,med,marmelády ... Večeře servírované a porce dostačující. Chuťově dobré - jen dezerty nám moc nejely. Na hotelu bazén, trampolína, písek pro děti, ping-pongový stůl,videohry,minigolf ...
Pláž udržovaná, pořádek, moře čisté a teplé. Plážový bar dobře zásoben, naštěstí hudbu nepouštěli hlasitě.
Celkově jsme byli spokojeni a plánujeme se tam vrátit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací