Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 10
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Limnos - Recenze hotelů s fotografii

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 16
 

Porto Plazza (hotel)

 
17.02.19 17:27
Limnos » Agios Ioannis » Myrina
CK: Viamare
 
Hotel Porto Plazza - postavený na strmém svahu a preto nie je vhodný pre pohybovo obmedzených.Je starý cca 10 rokov,udržiavaný a čistý. Vybavený dostačujúco. Disponuje s bazénom a denným barom s dodržiavaním otváracích hodín.Výhodou pre nás bola voľne dostupná voda, ktorú sme si brali do fliaš. Stravovali sme sa formou all inclusive a strava bola pre nás dostačujúca. Obedy boli servírované/jeden chod/ ale dávali veľké porcie.Výmena prádla a upratovanie prebiehalo pravidelne a vždy,pri návrate na izbu to voňalo po upratovaní.Pláž v dosahu asi 5-tich minút / pieskovo-oblázkova / bola vybavená dáždnikmi bez poplatku/ alebo setom pre dve osoby za hociakú konzumáciu v priľahlej taverne.V hoteli bolo možné si za 5 Eur požičať plážové uteráky a vymeniť za čisté 2x za pobyt. Okrem tejto najbližšej plážii, ktorej sa hovorilo Kaspakos Beach boli v dosahu ďalšie pláže, ktoré boli vždy ľudoprázdné. Pláž má pečať modrej vlajky, za svoju kvalitu.Personál bol milý,usmievavý.
V blízkosti bol aj malý obchod s potravinami, ktorý sme však my nenavštívili vzhľadom k nášmu stravovaniu.
Hotel, lokalitu a samozrejme ostrov by som doporučovala tým, ktorí majú radi kľud a pohodu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Stone House 5 (app./studio)

 
20.09.18 12:36
Limnos » Plati Beach » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Firo tour
 
Ubytování na klidném místě. Denně základní úklid, výměna prádla několikrát za pobyt. K dispozici lednička, vařič, varná konvice a nějaké nádobí a příbory. Klimatizace za příplatek. V noci bylo pod střechou dost teplo. Při příjezdu jsme měli možnost přímo od personálu zakoupit balík vody na 3 E. Náš pokoj č.15 byl na okraji, jeho nevýhodou je, že si přes naši terasu mnozí zkracovali cestu. Na pláž je to pár kroků a jídelna je hned za apartmány. Snídaně od 8 do 10 hodin formou bufetu. Dost jednotvárný, žádná zelenina, ale naprosto dostačující a s výborným jogurtem. Večeře - předkrm a dezert jednotný, hlavní jídlo se vybírá ze dvou možností vždy večer předem. Jídlo velmi chutné, naprostá spokojenost. Večeře od 19 do 21 hodin, ale personál už končí, takže je zřetelné, jak rádi už by vám viděli paty co nejdříve. Kousek od ubytování je jeden minimarket a další až nahoře ve vesnici, ten je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Nirvana 3 (app./studio)

 
29.09.16 14:48
Limnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Melissa Travel
 
Příjemné ubytování na klidném místě kousek od pláže. Možnost dokoupení stravy v blízkém hotelu Plati Beach. Kuchyňka ve studiu dostačující, chyběla jen nějaká mísa na salát. Nešikovně je umístěna digestoř - několikrát jsme se pořádně praštili rohem digestoře do hlavy a odvezli si strupy na památku :-)) Úklid byl až zbytečně častý (výměna ručníků a povlečení), koš u wc vynášen každý den. Klimatizace byla zdarma. Nakoupit potraviny šlo v Plati, větší výběr byl v Myrině vzdálené cca 2,5 km (zelinářství, Masoutis, AB market). Půjčení auta je poměrně drahé a v hlavní sezoně může být problematické - doporučuji zamluvit si auto v první den dovolené. Lepší je půjčit si terénní auto či skútr - s obyčejným autem bychom většinu štěrkových/kamenitých cest neriskli. Pěšky se dá dojít na pláže Stivi a Thanos, v opačném směru (za Myrinu) na pláž Evgatis. Rozlehlé a téměř prázdné pláže jsou především na severu a západě ostrova.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Alkiones 2 (app./studio)

 
09.02.15 12:48
Limnos » Platy » Plati
CK: Alex
 
Vilky jsou v klidné zahradě,naše( označená A) byla nejblíže k moři.Pokoje jsou prostorné,slušně vybavené,mají velkou terasu směrem k moři a menší balkonek do zahrady.V zahradě je venkovní gril a sprcha na cestě od moře k opláchnutí písku.Klimatizace byla bez příplatku,v koupelně uzavíratelný sprchový kout.O úklid se starala jedna místní milá a ochotná paní,majitelé pravděpodobně jsou přítomni jen u výměny turnusů.
K dispozici na terase velký skládací sušák,kolíčky,úklidové potřeby,v kuchyňce není varná konvice.Skříně s dostatečným úložným prostorem-pro dva bohatě stačí.
Na pláž cca 30metrů,je písčitá a pozvolný vstup.Vlevo od ubytování na pláži je plážový bar a slunečníky,kde za útratu můžete být celý den,obsluha je milá a vaří tam každý den dobrá jídla-výběr cca ze 3typů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Nirvana 3 (app./studio)

 
12.09.14 16:40
Limnos » Plati
CK: Melissa Travel
 
Příjemné ubytování, manžel pragmaticky vše vyfotil, nemusím dodávat komentář, varná konvice a ubrus není součástí vybavení. Ručníky měněny podle potřeby, povlečení po příjezdu ještě 2x. Připravený hadřík, houbička na mytí nádobí a jar. Dokonce byl v apartmánu i zubatý nůž na pečivo. Hodnocený apartmán č. 3 vlevo ve 2. patře, klimatizace v ceně, krámek se základními potravinami 100 m od ubytování
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Hozel Plati Beach (hotel)

 
11.09.14 18:52
Limnos » Plati
CK: FIRO
 
Hotel Plati Beach je soukromý hotel a leží přímo u pláže kam se jde kolem jídelny a plážového baru.Hotel má dvě patra a podkroví.V přízemí jsou převážně ubytovány rodiny s dětmi,jsou zde také větší pokoje než v patře nebo dokonce v podkroví.Polopenze je bufetová.Jídlo,zejména večeře jsou výborné,vaří se řecká jídla.Snídaně se opakují ale je velký výběr.Bar poskytuje pití ale ceny se nesmí přepočítávat ....Pláž je hned naproti plážového baru,je písčitá,pozvolná,voda je křišťálová bez chaluh,ježků,medúz apod.Pokoje jsou čisté - denně nové ručníky.Klimatizace a televize.Funkční lednička s mrazničkou.Okolá hotelu je pusté,v blízkosti jeden obchod.Nejlépe je půjčit si břibližovadlo a vychutnat si celý ostrov.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Aristi (app./studio)

 
17.06.14 17:10
Limnos » Plati
CK: Melissa Travel
 
V Aristi jsme bydleli ve 2. patře, č.3. Studio je prostorné, 2 široké postele jako dvoulůžko, rozkládací gauč. Kuchyňský kout standartní, vybavení pro 4 osoby- hrnečky, sklenice velké i malé, talíře , příbory, 1 pánev, velký a malý hrnec.
Studio je rohové, má dva balkony s nádherným výhledem na moře i letovisko.
Denně úklid, 3x za pobyt velký s výměnou prádla.
Wi-fi zdarma, nejsilnější signál v 1.patře u recepce, je tam posezení.
Moc se nám líbilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Stone House 5 (app./studio)

 
03.10.13 15:15
Limnos » Plati
CK: Firo
 
Limnos jsme navštívili již po druhé, tentokrát jsme zvolili Stone House, který byl o něco dražší než Villa Victoria, ale zase je téměř na pláži a apartmán je vzdušnější a má lepší verandu. Kuchyňka je maličká, ale uvařit se dá, jen je potřeba vzít si z domova věci jako: nůž, otvírák (konzerv i nápojů), struhadlo. Záleží jak moc budete nebo nebudete vařit. Nově v Plati nedaleko apartmánů otevřeli malý obchod, kde najdete to nejzákladnější zboží. Pokud by nestačil, tak na kopci v Plati jsou lépe vybavené obchody dva a v Myrině ( 2,5 km) supermarket Masoutis.
Pláž v Plati je písčitá, vybavená slunečníky a lehátky (zdarma), vodní sporty kousek dál u hotelu Lemnos Vilage.
Paní majitelka fajn, dohlížela na to, aby každý den bylo vytřeno a vynesené odpadky, jinak 3x výměny ručníků a ložního prádla.
Bazén byl k dispozici od 12,00 do 18,00, u bazénu restaurace. Wifi zdarma
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Plati Beach 2 (hotel)

 
20.09.12 11:55
Limnos » Plati
CK: Alex
 
 
Hotel Platy Beach neměl chybu, výborné a bohaté snídaně a večeře formou bufetu, přes udržovanou zahradu se projde přímo na pláž, která se uklízela denně, lehátka a slunečníky jsou zdarma na pláži, bazén je možno využít u vedlejší vily Victoria,úklid pokojů byl každý den, personál ochotný a milý akorát nám dojem kazili čeští klienti hotelu! Minimarkety jsou až na kopci v Platy, kam dojdete příjemnou procházkou cca 1km a do hl.města Myriny pěšky cca 2km. Jinak jsme si půjčili skútr a objeli celý ostrov.Hotel i letovisko vhodné pro klidně strávenou dovolenou.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Lemnos Village 5 (hotel)

 
22.08.11 15:24
Limnos » Plati
CK: Firo tour
 
Pobyt v srpnu 2011. Pokoje podle hodnocení hotelu 5* (podle mě odpovídají tak 4* v katalogu CK)-terasy/balkóny pokojů turistů z ČR u cest, které se klikatí celým areálem (náš byl zastíněn stromem, takže to šlo, i když výhled "do nikam", ale u některých pokojů by mi vadil nedostatek soukromí možná kompenzovaný výhledem na moře). Jinak úklid vč. výměny ručníků každý den (uklížečka lehce roztržitá-jednou nám dala jen jeden pár ručníků, jednou nám nenechala žádné, ale to je maličkost-po nahlášení na recepci všechno bez problémů). Hotel stojí na klidném místě hned u pláže s barem (lehátka i slunečníky zdarma nejen pro hotelové hosty jako na celém ostrově-stačí si dát něco k pití, takže nečekejte klid). Hotelová část pláže by zasloužila úklid. V moři u dna řasy, vstup do moře přes ostré kamínky, ale po chvilce písečné dno. Nám vyhovovalo okolí pro svůj klid, kdo má rád zábavu a večerní procházky, bude zklamaný. Nejbližší bary jsou v Myrině (3 km), kam jezdí 3x denně zdarma hotelový minibus. Polopenze výborná formou bufetu, ale personál u večeře občas zapomínal obsluhovat a odpovídat na pozdrav. Jinak ostrov zatím opravdu nedotčený masovým turismem - pro nás také plus.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Lemnos Village 5 (hotel)

 
04.09.09 13:09
Limnos » Plati
CK: Alexandria
 
 
Moderní, velmi dobře umístěný hotel s vynikající řeckou kuchyní - denně grilované maso, ryby atd. Do hlavního města 3x denně zdarma minibus. Zdarma wi-fi u recepce. Obsazení - 90% Řekové, 5% Čechů, 5% Angličanů. Hotelová pláž není špatná (písek, stín stromů), ale o kus dál u hotelu Plati Beach je ještě lepší. Žádné hlasité animace - občas večer jen decentní hudebník. Ostrov samotný je zvláštní a trochu jiný než známější ostrovy a téměř bez turistů. Všude zdarma lehátka a slunečníky. Abych něco zkritizoval, tak v koupelně nebyla zásuvka, některé pokoje jsou na úrovni cestiček, takže na balkoně není soukromí a není vidět moře, a večeře se podává po řecku až od 20:00, což může vadit rodinám s malými dětmi.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 

Stone House 5 (app./studio)

 
07.07.09 21:01
Limnos » Plati
 
 
 
Velká přednost lehátka a slunečníky zdarma.Pláž ne moc čistá,sice tam chodili a snažili se jako uklízet,ale moc se jim to nedařilo.Můžou za to ale poděkovat své mládeži která se tam odpoledne sjíždí a kam jim co upadne tam to leží.Hlavně kelímky od frapé.Jinak kolem studií čisto,horší to už bylo uvnitř.Nádobí na nejnutnější vaření,konvice.Hlavně si sebou vemte nůž!!! Podle mě je to hlavně pro rodiny s dětmi a dokoupit si jídlo vedle v hotelu.Toto je ale jenom můj názor a musíte si udělat vlastní.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
3
0
 

Limnos Village 2 (hotel)

 
19.08.08 12:13
Limnos » Plati
CK: Alexandria
 
 
Hotel ****+, odpovídá. Je na dobrém místě, s vlastní pláží (lehátka a slunečníky zdarma), jde se přes minimálně frekventovanou silničku. Pláž u hotelu nic moc, ale dá se... Nejlepší je půjčit si skútr a projíždět si ostrov. Oproti nabídce od CK (18€/den) jsme si ho půjčili v Mirině za 12, sice jen 50, ale stačí. Západ ostrova je hornatý, východní polovina nížinatá. Spousta pláží, kde je jen pár lidí, nebo vůbec nikdo. Byli jsme 31.7.-11.8., lety podle plánu, odlet tam dopoledne, návrat v podvečer. Počasí skvělé, pouze foukal silnější vítr. Pláže písčité, kamenité, oblázkové, to samé i vstupy do moře, pozvolné i prudší. Polopenze v hotelu = jídla víc než dost. V Mirině ve vinotéce výborné Limnosské víno, v PET je to samé, co ve skle, za 2,30€. Na ostrově byli převážně Řekové, pár Angličanů a 1 letadlo Čechů, jinak nikdo. Spousta zajímavých míst, žádná nuda. Plati je klidná vesnička, spíš pro romantiky a rodiny. Hotel bez chyby! další info jsem dala na net travel
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 

Victoria 5 (app./studio)

 
14.08.08 14:08
Limnos » Plati
CK: Firo
 
 
Villa je umístěna jen pár kroků od pláže, v bezprostř.blízkosti se nachází bazén. Apartmány a mezonety jsou sice nově postaveny(nábytek a vybavení není opotřebované, zdi čistě vymalované), ale některé atributy, které by zajistili čtyřhvězdičkové ohodnocení, které dávají cestovky, chybí- např. v pokojích koukají ze zdi i podlahy el. dráty, některé venkovní stěny např. terasy ap. nejsou ohozeny, v některých ap. chybí nádobí, terasy jsou nedostatečně zastíněny, klimatizace v někt. studiích je přímo na terase=hluk+teplo a především bezporstř. okolí ap.-zahrada u Victorie, která by měla dotvářet celkový dojem, je v podstatě žádná. Úklid a výměna ručníků a povlečení je dvakrát za pobyt, vynášení košů denně. V ap. je lednička, vařič-pouze dvě ploténky, nádobí-v našem ap. téměř vše, co je třeba, varná konvice, televize, fén, nábytek postele a stolky-železné, ost. nábytek dřevo. Pozor-menší rozměry sprch. koutů, občas bývají problémy s vodou, pokud majitelé právě zalévají-je jí málo.jinak supr.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 

Stone House 5 (app./studio)

 
22.07.08 09:41
Limnos » Plati
 
 
 
Studia jsou situována skoro na pláži (přes zahradu), na pláži slunečníky zdarma a u hotelů slunečníky a lehátka za malé občerstvení. U bazenu (blíže k Stone House než k Ville Victorii) je bar s možností malého občerstvení. V pokojích je málo nádobí (velký hrnec a pánev), někdy chybí misky nebo hluboké talíře, ale to je pokoj od pokoje. Úklid s výměnou ložního prádla a ručníků probíhal 3xza pobyt a odnos odpadků každý den. V okolí areálu je čisto a klid. U studií je gril.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
3
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací