Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 22
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Korfu - Recenze hotelů s fotografii

Hotelů a apartmánů: 111
 
Amalia 2 (hotel)
 
26.06.19 21:55
Korfu » Sever » Acharavi
CK: Rainbowtours
 
 
Celkový dojem dobrý, jen jsme měli postele plné mravenců, po zakoupení spreje to šlo. Kuchyňskou linku nelze popsat, to se musí vidět, tak přikládám foto. My naštěstí jíme v tavernách, takže nás to spíše pobavilo. Naši mladí byli nahoře v apartmánu, ten byl veliký s obrovskou terasou, moc pěkný! Na zahradě sprcha, klidné ubytování na okraji Acharavi, bylo blíže do Rody.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Maria 8 (vila)
 
22.02.19 21:12
Korfu » Agios Stefanos
CK: Viamare
 
 
U Spirose a Marie jsme byli moc spokojeni. Měli jsme studio č. 13 naproti restauraci,ale ze všech pokoju je vyhled na druhou stranu smerem k mori,takze nic nerusilo. Pokoj byl prostorny, 3 lůzka, kuchynka vybavena dostatecne, je dobre vzit sebou uterku,houbicku. Na pokoji Tv-nevyuzivali jsme, klima za priplatek,coz je mozna trochu skoda,jelikoz všechny pokoje jsou orientovane na zapad a byva dost vedro. Balkon prostorny, vyhled přes baracky a zelen na more, posuvne dveře se sítí proti komarum-šikovné.K dispozici i odpuzovace proti komárům. Koupelna klasicky mensi, sprch.zaves. Uklid probihal bez problemu.
Uzasny bazen téměř hned za dvermi, byli jsme na prelomu 8/9 a téměř prazdno,zadna obsazena lehátka apod,klidek.
Majitele mají v prostorach tavernu, vari primo Maria a jidla moc dobra. My si priplatili snidane,snida se na terase u bazenu. Na vyber každý den to same, bud na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Santa Maria (app./studio)
 
23.10.18 21:58
Korfu » Jihozápad » Gardeno
 
 
Malý rodinný penzion. Poloha skvělá, kousek od pláže - píší 300 m, asi to bude.Není třeba se škrábat nikam do kopce, které tam všude kolem jinak jsou. Cestou malý obchod a na pláži taverny. Pláž a okolí nádhera.
Majitelé se o ubytování starají, denně úklid, udržovaná zahrada, ale rodinný pokoj už nám byl prostě malý - ale odpovídal popisu, vše čisté a udržované. Klimatizace v ceně. Jen by mohla být lepší zvuková izolace z chodby a mezi balkony.
Možnost grilovat, posedět, objednat snídani či večeři. Majitelé velmi vstřícní, domácká atmosféra, občas nechali na pokoji ovoce či zeleninu ze zahrádky. Děti milovaly traktor pana domácího. Pan domácí má též loďku, na které loví ryby, které pak můžete mít k večeři.
Ubytování bylo též velmi levné. Celkově doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Philippos 2 (app./studio)
 
23.10.18 21:43
Korfu » Severovýchod » Kassiopi
 
 
 
V hotelu jsou vstřícní - při rezervaci jsem žádala o klidný pokoj (vyšší patro, ne u bazénu) a bylo mi vyhověno - všimla jsem si ale, že české CK tam mají vyhrazenou část, tak nevím, jak to funguje při zájezdu s CK. Měli jsme dvoupokojový apartmán - prostorný, obrovský balkon, klimatizace zdarma. Vybavení ale strašné, skříně rozvrzané, kuchyňská linka se rozpadala, nastěstí postele byly ok a koupelna též. Děti ocenily bazén, je fakt pěkný a byl u něj klid.
Úklid probíhal pouze obden, což mi vadilo. Ale zase za ty peníze celkově dobrý.
Parkování omezené, ale v okolních uličkách se dá. Umístění se nám líbilo, pár kroků na hlavní promenádu. Pláže v okolí se nám nelíbily, jezdili jsme autem na Kalamaki nebo jinam. (Mmch, dočetla jsem se tajného tipu na maličkou pláž, když se vydáte od hotelu doprava a přes kopec - tak kolem té pláže se staví, jedno středisko už tam je a plážičku má zabranou pro lodě. Nikdo tam nebyl a člověk by se i vešel, ale estetický zážitek nic moc, nedoporučuji)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pelagia (app./studio)
 
30.09.17 17:24
Korfu » Sever » Acharavi
CK: Travel2002
 
 
Jsme nenároční, takže průměrné ubytování, byli jsme v přízemí, vadilo mi jen, že byl vysoký strop a okna až nahoře u něj. Jinak malá vana se sedátkem, takže jsme neměli vodu po celé koupelně, ale uzší, závěs se na nás lepil. Nádobí asi dostatečné, ale nevařili jsme, tak neposoudím, trouba už hodně pamatuje. Konvice malá, funkční. Vše čisté, bylo cítit desinfekcí. Koše vynášeny co 2 dny, povlečení a ručníky při 10 denním pobytu jednou, stačilo. Klima funkční, nevyužili jsme a opravdu bezva wi-fi signál, delegátka milá a ochotná. Jen předražená lehátka 7€, i když jsme si v baru pití koupili, tak kousek vedle byly za 5€, nebo dostatečně místa na písku na deku. Výhodou blízkost pláže, můžete jít rovnou boso a v plavkách. Ale když srovnáme s jinými studii, jsou dražší a přitom nic navíc nenabízí. Matrace pevné, neproleželé, ale skříň i kuch.linka měli dveře křivé, prostě průměr, příště už zvolíme jiné ubytování. S cestovní kanceláří velká spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lambroula 2 (app./studio)
 
22.09.17 19:03
Korfu » SV » Kassiopi
CK: Marted
 
 
Lambroula je vila o dvou podlažích. V době našeho pobytu (přelom srpen/září) zde byly obsazeny jen 1 apartmán a studio které jsme obývali my. Oba v patře. V přízemí bylo prázné. Dům je umístěn v poměrně prudkém svahu. Po nočním příletu,kdy jsme se ve tmě táhli se dvěma kufry, se zdál být ten kopec nekonečný. Ale to vše bylo vyváženo překrásným výhledem na dvě malebné zátoky a celou vesnici Kassiopi s bary,tavernami, troskami benátského hradu i na přístav.
Studio má oddělenou prostornou kuchyni. Vybavení dostačující na skromné vaření (my nevařili). Velká lednice,dvouplotýnkový vařič, mini trouba, varná konvice. Scházely jen příborové nože,jar a houbička.Koupelna docela prostorná,ale staré umyvadlo,obtékající záchod a sprchový kout bez závěsu. My jsme z řecka zvyklí, tak nás to nerozladilo.
Ložnice velká,prostorná s vestavěnou dvojskříní s nádstavcem kde se daly uložit ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Athena 5 (app./studio)
 
31.08.17 22:01
Korfu » Agios Georgios » Agios Georgios - sever
 
 
Dle recenzí jsem byla připravená na horší stravu- nakonec nebyla tak špatná, konkrétně snídaně, stále stejné, ale dalo se to v pohodě vydržet, k večeři občas i řecké speciality- řecká polévka dochucená citronem, tzatziky, ryba, jinak hodně zeleniny a masa, méně přílohy. Jím hodně zeleniny, ale tady dostanete opravdu pokaždé talíř jako první předkrm, nedá se to sníst.
Personál typicky řecký, v pohodě.
Pokoje klasické, jen jsem neměla pokoj v 1.patře, nebylo už místo, škoda, neměla jsem výhled na moře, ale zase na krásné palmy.
Nádherný bazén ve tvaru srdce, vždy se našlo místo, čistý.
A to nejlepší nakonec, pláž. Opravdu pěkná, čistá voda, krásné okolí, na konci srpna stále teplá voda, občas menší vlnky. Slunečníky pro hosty Athena 6E, u bazénu zdarma. Dá se koupit za 6-7E v místních marketech slunečník. Vlevo je pláž opravdu s jemným pískem, teplá voda, málo lidí. Vpravo písek kombinace s jemnými kamínky.
Celkově se mi ubyování líbilo, byla jsem se podívat i jinde a neměnila bych. Hotel Athena je pěkný, oproti Alkyonu hned vedle (kam také jezdí hlavně Češi) byl Athena hezčí, lepší bazén, jen bez all inclusiv. Tento hotel využívají hlavně Češi, občas Slováci, ale to nevadí, není nijak přeplněn. Klidné letovisko, bez diskoték, ale s několika markety, restauracemi... .
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
White House (app./studio)
 
15.01.17 13:03
Korfu » Agios Georgios » Agios Georgios - sever
CK: Travel 2002
 
dovolená v termínu: 08.08.16 - 18.08.16
Ubytování White House je domek skládající se ze 7 dvoulůžkových studií. Studia jsou v jedné řadě vedle sebe, oddělená od sebe jsou jen nízkou zídkou. Výhodou je poloha skoro na konci Agios Georgios a přímo u krásné písečné pláže. My jsme měli dvě studia č. 4 a 5 propojená vnitřními dveřmi, ve studiu č. 4 je klimatizace (za poplatek 5 Eur za noc) ve studiu č. 5 klimatizace není. Nám to tak vyhovovalo, alespoň na děti netáhlo a obě studia se v pohodě vychladila. Studia jsou velmi skromně zařízená, 2 oddělené postele nebo 1 dost úzká manželská postel, jeden noční stolek a 1 skříň. Kuchyňka velmi malá s malou lednicí, s dvouplotýnkovým plynovým vařičem (na plynu jsme v Řecku zatím nikdy nevařili), takže zápalky či zapalovač s sebou! V kuchyňce teče jen studená voda! Nádobí dostačující, nic nám nechybělo, ale je fakt, že jsme si ho poskládali ze dvou studií. Pochopitelně ostrý nůž musíte mít ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Angela Beach 2 (hotel)
 
29.09.16 14:22
Korfu » Astrakeri » Roda
CK: Neckermann
 
Příjemný hotel na VELMI klidném místě, do městečka Roda (a zpět) jezdil každou hodinu hotelový autobus zdarma. Plážičky před hotelem malé a ne úplně hezké (jílovité, voda většinou nebyla průzračná, ale trochu zakalená), každodenní nános mořské trávy personál hotelu odklízel každé ráno. Lehátka a slunečníky zdarma - jak na pláži tak v zahradě navazující na pláž. Jídlo výborné, v pohodě se najedl i vegetarián. Personál velmi přátelský a usměvavý.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Golden Nests (hotel)
 
19.09.16 09:20
Korfu » Agios Gordios
CK: Bez cestovky
Hotel som objednávala v predstihu (6 mesiacov), nakoľko som už vedela v ktorom letovisku chcem bývať na ostrove Korfu, za skvelú cenu. Bývali sme v hoteli 14 nocí.
Hotel je malý rodinný hotelík, s 18 izbami, každá jedna izba má výhľad na more. Izby čisté, udržiavané. Každý deň, okrem nedele upratovanie (ale ten, kto chodi do Grecka, to vie). Na požiadanie výmena uterákov a posteľného prádla aj každý deň. Po príchode do hotela nás prekvapil 20€ deposit na izbu, avšak plne chápem jednanie. Táto suma pred odchodom, po kontrole izby nám bola vrátená.
Hotel nemá vlastný bazén, ale je hosťom dovolené používať bazén vedľajšieho hotela ALOHA za konzumné v bare.
K moru od hotela je cca 10 min. chôdze.
Hotel poskytuje aj raňajky v sume 6€/osoba. Táto suma je viac-menej prehnaná, nakoľko sa jedná o servírované raňajky, ktoré denne sa opakujú. Ich hodnota je pri dobrej vôli cca 3€ na osobu.
S personálom hotela som spokojná,boli ústretoví, milí. Hotel môžem iba odporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Golden Sands (hotel)
 
13.09.16 23:01
Korfu » Argirades » Agios Georgios - sever
CK: Firo-tour
V hotelu Golden Sands jsme strávili 14 dní a naší dovolenou nám bohužel ničím nezpříjemnil.
Pokoj byl celkem vybydlený,rozvrzané postele a celkem dost proležené matrace. Nestandartně malá koupelna s nedostatečným osvětlením.Výměna stářím unavených ručníků většinou s různě velkými dírkami probíhala každý den..
Ůklid byl velmi špatný !!!
Jídlo. Nic moc.Všeho dostatek ,ale nic na čem bych si pochutnal.Jen musaka chutnala jak má.Vrcholem byly grilované obědy (za 14 dní třikrát), které se pokaždé skládaly z klobásy,spálených kuřecích kusů a hlavně kostí téměř bez masa. Nemít zaplacené all inclusive v hotelu bych se nestravoval a radši si zaplatil za kvalitnější jídlo i pití u konkurence.
My jsme chodili na pláž taverny Malibu.2 lehátka +slunečník 6 €/den + 2 frappe zdarma.Čistá pláž,křištálové moře.U lehátek je v moři pás kamenů,ale kus dál se dá najít i písečný vstup.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Summertime 2 (hotel)
 
16.08.16 09:54
Korfu » Sidari
CK: Blue style
 
Hotel má dobrou polohu,pláže jsou sice dál ,než uvádí CK,ale dá se . Co se týká personálu,je dobré,že se domluvíte česky a slovensky. Ovšem propagované All exclusive,je hodně ubohé,je lepší jet bez stravy.Jídlo se stále opakuje,není žádný výběr. Nejsme nároční,ale kuře na dva způsoby na 12 dní ,je opravdu moc. Občerstvení u bazénu také nic světoborného,odpolední snack ...toust.chléb,plát.sýr,a jakýsi salám.
Oklolí a pláže jsou skvělé, lehátka od 5-8 E za set . Dovolená je sice taková ,jakou si ji uděláte ,ale strava k tomu patří též.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Philippos 2 (app./studio)
 
22.07.16 22:24
Korfu » Kassiopi
CK: KM Travel
 
dovolená v termínu: 11.07.16 - 21.07.16
Výhodou ubytovania je priestrannosť štúdia. Štúdio bolo vybavené štandardne, priestranná kuchynka s dvojplatničkou a malou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, riady a ostané vybavenie postačujúce pre 2 osoby, jedálenský pult s barovými stoličkami, v roku ešte aj sedenie so stolíkom. Nábytok bol starší ale funkčný. Kúpeľňa- grécka klasika, sprchový kút s krátkym závesom a odtokmi :D V štúdiu pre 2 osoby boli dve oddelené postele a stolíky, v štúdiu pre 2 a viac osôb bola poschodová posteľ. Priestranný balkón s plastovým nábytkom, šnúrami na sušenie prádla a výhľadom na protiľahlý apartmán. Nevýhodou boli chýbajúce siete proti hmyzu, komárov tam bolo naozaj neúrekom a nedali sa vyhlušiť ani odpudzovačom. Štúdio je súčasťou aparthotelového komplexu s krásnym bazénom, barom a minimarketom. Poloha štúdia nie až taká skvelá, na tie krajšie pláže ako Bataria je to cca 1,5 km (dole kopcom- hore kopcom). K nákupným uličkám- centru je to cca 200 m. Výmena uterákov, vyprázdnenie košov a upratanie cca každý druhý deň, posteľné prádlo vymenené v polovici pobytu. Slečna upratovačka celkom milá, barman tiež, majiteľa neviem posúdiť. WiFi fungovalo náhodne, občas aj na balkóne občas pri bazéne. Celkovo hodnotím ubytovanie pozitívne, avšak pre ďalší pobyt by som si vybrala iné letovisko.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kormoranos (hotel)
 
19.07.16 16:53
Korfu » Sever Korfu » Acharavi
 
Menší hotel Kormoranos leží v klidné části Acharavi. Mini market je hned vedle hotelu.Restaurace, bary a místní taverny naleznete v těsné blízkosti hotelu. Vzdálenost od letiště je cca 40 km. My jsme se na hotel dostali za 2 hod.
Oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a barovým servisem je vzdálena cca 10 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek 4 EUR/set.
Hotel nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, restauraci a bar. Na recepci jsou k dispozici bezpečnostní schránky.
Standardně zařízené klimatizované pokoje , mají koupelnu ,TV, miniledničku (zdarma) a balkon. Úklid každý den.
Polopenze (snídaně formou bufetu, servírovaná večeře). S jídlem jsme byli spokojeni a bylo ho dost. Snídaně jednoduchá jako všude v Řecku. Večeře - předkrm - hlavní jídlo - dezert .
Personál hotelu průměr. Moc se nesnažili , asi jim nezáleží na klietech.
Nakonec celková spokojenost , dovolenou jsme si krásně užili .
Auto jsme si půjčili přes delegáta za 130 eur na 3 dny .Byli jsme na Korfu poprvé a nechtěli jsme riskovat , kdyby byl nějaký problém.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Athena 5 (app./studio)
 
25.06.16 21:42
Korfu » Západní Korfu » Agios Georgios
CK: Datour
 
 
Byla jsem ubytovaná v apartmánu č. 13 v přízemí hned z kraje, takže jsem měla sousedy jen z jedné strany. Balkóny dost velké oddělené pouze plastovou stěnou se třemi plastovými židlemi, šňůru na prádlo a kolíčky jsem si vezla svoje, v tomto apartmánu na sušení prádla nic nebylo.
Kuchyňka byla vybavená pro 2 osoby celkem vším, co je potřeba k případnému jednoduchému vaření, já jsem nejvíce ocenila varnou konvici, hrneček velký na čaj i menší na kafe, skleničky na víno či pivo, velký zubatý nůž na chleba a mělký i hluboký talíř. Dvě elektrické plotýnky jsem ani nevyzkoušela, nevařila jsem. Je tam jeden větší hrnec, pánvička, lžíce, lžíčky, příbory. Chybí houbička na nádobí (koupila jsem si ji za 30 centů hned druhý den), jar, utěrka. Měla jsem svoje. Docela velká lednice, která vydávala sem tam vrzavé zvuky, ale dalo se na to zvyknout.
V apartmánu jsem měla bezbariérovou ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací