Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 9 | 7
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Naxos - Recenze hotelů s fotografii

Hotelů a apartmánů: 25
 
Agia Anna 3 (hotel)
 
03.09.19 12:15
Naxos » Agia Anna
CK: Firotour
 
 
Starší hotýlek po částečné rekonstrukci koupelny. Bohužel měli jsme pokoj č. 36. Ten je situovaný směrem k velmi frekventované křižovatce a tak při sezení na balkoně byl neustálý ruch. Kuchyňka velmi špatně vybavená. Chyběli velké talíře, misky, prkénko na krájení. Oceňuji čistotu a každodenní úklid s výměnou ručníků. Ložní prádlo výměna každé tři dny. Hotel nabízí snídaně, ale ty jsme nevyužili. Přímo u hotelu restaurace Oregano. Velmi dobrý gyros pita. Hned vedle je Supermarket, kde ráno můžete koupit skvělé sladké i slané pečivo. Některé peče přímo paní majitelka a je ještě teplé. Nutné koupit okolo 8:30 hod. Odpoledne jsme chodili do vedlejšího letoviska Agios Prokopios (cca 1km) do cukrárny na skvělé frappe a baklavu. Jinak podél pláže v Agia Anna najdete několik dobrých restaurací.
Ve starších recenzích jsem se dočetl, že se dají využít u hotelu lehátka a slunečníky. To už ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Paradiso 3 (app./studio)
 
03.07.19 05:50
Naxos » Agia Anna-Plaka » Agia Anna
CK: Melissa Travel
 
 
V Paradisu jsme strávili velmi příjemných 10 dní od 18.6. Měli jsme studio č.6 pro 2 v 1.patře s pěkným výhledem z terásky na zdejší upravenou zahradu. Studio je malé, ale nic nám prakticky nechybělo. Klimatizace, wifi, trezor v ceně a vše funkční. Kuchyňský kout vybavený minimálně-počítá se stravou ve zdejší skvělé taverně-snídaně jsou rovněž v ceně. V koupelně sprchovací vanička bez závěsu, ale větších rozměrů. Úklid skvělý-denní, výměna prádla a vynášení košů rovněž. V přízemních studiích a apartmánech trochu zlobili mravenci-k nám nedosáhli. V zahradě krásný bazén s brouzdalištěm a hřišťátko pro děti. Personál vynikající. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Deep blue villa (vila)
 
11.06.19 14:09
Naxos » Stelida
CK: Bez ck
 
 
Místo jsem vybrala výborně, klid, kousek k moři. Vila je zařízená vším co je třeba, jen jsem měla výhrady k čistotě a opotřebovanému venkovnímu nábytku. Jsem ale hodně náročná. Nádherný výhled na Paros.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Perla (app./studio)
 
04.06.19 12:51
Naxos » Aghios Prokopios
CK: Viamare
 
Studia umístěna přímo u benzínky a rušné silnice - velký ruch i v noci. Směrem k pláži jsou bažiny, které smrdí. Vybavení pokoje velmi skromné, výhled z balkonu na benzínku a bažinu. Někomu může vadit. Balkon maličký a jen dvě židle - ubytování pro tři. Velkou výhodou je supermarket hned naproti ubytování, kde mají i ryby a autobusová zastávka. Na pláž to není daleko. Pláž a moře nádherné. Jen poslední 3 dny chaluhy, ale to se nedá ovlivnit, nikdo se nekoupal. Nám ani nevadilo, je to takové přírodní. Byl i velký vítr, proto ty chaluhy připlavaly. Jinak super výlety. Pěšky se dá dojít na pláž Plaka a do Agia Anny. Krásný výlet lodí na ostrovy Koufonissi a Iraklia. Hlavní město Chora, pohodlně dostupné autobusem, rovněž stojí za návštěvu. V okolí studia je spousta taveren a pekárna s výbornou zmrzlinou za 1 euro. Skvělá lokalita pro výlety a koupání. Výhled z balkonu horší, ale dá se v pohodě přežít, cena nebyla velká. Pokud bych dala za zájezd více než 10 000 Kč na jednoho, vadilo by mi to.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Keti (app./studio)
 
23.09.18 14:33
Naxos » Agia Anna » Maragas
CK: Viamare
 
Budova Keti Kapri sama o sobě je moc krásná, bílá fasáda s modrými doplňky a detaily v kykladském stylu s příjemným sezením venku a udržovanou předzahrádkou plnou květin zaujme na první pohled. Majitelé - milí a příjemní lidé, kteří vedou svůj podnik s velkou láskou a pečlivostí. Perfektní čistota a úklid na výbornou. Velký bonus tohoto ubytování je blízká vzdálenost od pláže, kousek od
supermarketu, dvou taveren a zastávky autobusu do Chory, který jezdí každých 30 minut. My bydleli v prostorném studiu po 3 osoby v prvním patře s krytým balkonem a částečným výhledem na moře. Pokoj byl velmi pěkně zařízený, nová koupelna, kuchyňská linka, pohodlné postele a prostorný balkon. Kuchyňka byla vybavena vším potřebným pro občasné vaření a přípravu jídla. Našli jsme zde i prostředek na mytí nádobí, houbičku a utěrku na nádobí. Byla zde i varná konvice a funkční digestoř. Na balkoně kovový sušák na prádlo, vybavený kolíčky. Chyběl větší nůž nebo pilka na krájení chleba, ale ten stejně vždy vozíme s sebou. Jediné co jsme postrádali, byly lampičky na nočních stolcích pro případné čtení. Pláž Maragas - Plaka je přes prašnou silnici vzdálená jen pár metrů. Pláž sama o sobě je absolutní špička. Moře čistý křišťál, zlatý písek utažený tak, že je možné podnikat procházky na každou stranu několik kilometrů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kalamouria studios (app./studio)
 
08.10.17 20:12
Naxos » Kyklady » Plaka
CK: Bez CK
Kalamouria studia se nachází v pěkném a klidném prostředí. Studia jsou prostorná s klimatizací v ceně, poskytují soukromí, z balkonu výhled na moře a krásné západy slunce za ostrov Paros. …
Na první pohled jsme byli nadšeni, ale brzy jsme zjišťovali drobné nedostatky, které nám sice dovolenou nepokazili, ale lehce otrávili …. sprcha, která stříkala všude možně, jen ne tam, kam bylo potřeba, kapající baterie, lednice, u které nedovírala dvířka mrazáku a stále byla namražená, rezavý vařič … prostě celý komplex už má něco za sebou a zoufale volá po opravách a rekonstrukcích. Co se týká úklidu – i tady to bylo slabší – během 14 denního pobytu jsme se dočkali úklidu a výměny ručníků a lůžkovin pouze jednou, koše jsme si vynášeli denně sami. Pochválit musíme široké postele s pohodlnou matrací a stropní ventilátor.
V ceně byla i snídaně, ke které jsme neměli výhrady. Denně čerstvá bageta, jogurt, med, džem, máslo, vejce natvrdo, bábovka nebo vánočka, kukuřičné lupínky, müsli, káva, čaj, pomerančový džus.
Za cenu 25 eur/ den se snídaní bezva ubytování …. pokud se člověk smíří s tím, že si občas uklidí sám :-)
Interiér jsme nefotili, tak alespoň pár fotek z venku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella apartmens (app./studio)
 
29.09.17 17:11
Naxos » Agia Anna
CK: Bez cestovky
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 08.09.17
Apartmánový dom s cca 20 apartmánmi od mora vzdialený len cez piesočnatú cestu, t.j. prakticky pri mori. Bazén v rámci areálu, čistý, udržiavaný. Ubytovanie sme mali pre štvorčlennú rodinu v prízemnom apartmáne s troma izbami (oddelená spálňa, izba s manželskou posteľou a kuchynským kútom, plus "obývačka" s gaučom. Výhľad na more bol síce taký skôr prízemný, no na druhej strane sme mali v izbách normálnu teplotu aj bez použitia klimatizácie. Raňajky formou švédskych stolov dosť pestré, všetci sme si vybrali podľa vlastnej chute. Upratovanie každý deň. Vybavenie kuchynského kúta tradičné grécke, skôr pomenej, no na to sme už zvyknutí a pripravení :-)
Wifi u nás v apartmáne v slabšej kvalite, deti chodili pod palmy alebo k bazénu. Domáci personál bol v pohode, ústretový, vybavili čo sme potrebovali (hlavne teda odvoz/dovoz z prístavu).
Celkový dojem z ubytovania je fajn, 4 hviezdičky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Plaka 1 2 (hotel)
 
17.08.17 16:52
Naxos » Plaka
CK: Melissa Travel
 
Hotel Plaka 1 v Plaka je trochu odlišný od normálních hotelů či apartmánových domů. Patří totiž pod camping Plaka, a přístup k němu vede středem campu mezi stany a vařiči. Nemusí to každému vyhovovat, zejména cesta autem v noci je trochu adrenalinová. Kvůli této cestě je vzdálenost k recepci asi 250 m a k moři asi 400 m, byť vzdušnou čarou je to k moři asi 250 m.
Melissa má 5 nebo 6 studií, dvě v patře a ostatní v přízemí. Každé studio je jiné, liší se zejména okny a balkony, velikosti mi připadaly stejné. Jednoznačně nejlepší je studio č. 6 v patře - má veliký balkon směrem na JZ a okna nebo dveře na všechny 4 strany. Moře je v dálce vidět. Proč nedávám plný počet hvězd je velikost - být tam dva, je to skvělé, pro tři je to OK. Ale pro čtyři je to nepříjemně malé. I když jsme nějaký nábytek vytahali na balkon, tak jsme se tam prostě nevešli. A to jsme tam jen přespávali, neumím ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Flora 2 (pension)
 
24.07.17 19:24
Naxos » Agia Anna
CK: Melissa Travel
dovolená v termínu: 30.06.17 - 11.07.17
Penzion Flora se nachází uprostřed letoviska Ag. Anna, 70m od hlavní silnice, a však hluk z automobilů a motorek nebyl slyšet. Bydleli jsme v přízemí v apartmánu.
Apartmán se skládal ze dvou pokojů - ložnice a kuchyňské části s rozkládací postelí (pro dvě děti naprosto dostačující). Oba pokoje byly docela prostorné, kuchyň byla vybavená vším potřebným, ale využívali jsme ji minimálně. Součástí pokoje je klimatizace, Wi-Fi zdarma, fén a malá terasa s možností sušení prádla a dvou rolet na zastínění proti slunci.
Koupelna je vyhovující, my jsme byli spokojeni.
Paní domácí uklízela každý den a byla tak moc milá, že jsme občas dostali i snídani.
K nejbližší pláži to bylo 2 minuty, ale my jsme stejně chodili pod kostelík, 15 min. velmi pomalou chůzí. Cestou na vzdálenější pláž se prochází malebnou uličkou, kde je pořád co obdivovat. Pláže jsou písčité, občas s drobnými kamínky, jsou čisté, s pozvolným vstupem.
U penzionu není žádná zahrada.
My jsme byli velmi spokojeni, můžeme doporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Paradiso 3 (app./studio)
 
03.07.17 22:28
Naxos » Maragkas » Agia Anna
CK: Melissa Travel
Byli jsme se vším maximálně spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Agia Anna 3 (hotel)
 
19.10.16 15:46
Naxos » Agia Anna
CK: Firo tour
 
Velmi příjemné ubytování s naprosto ideální polohou, kdy se v bezprostřední blízkosti nachází pláž, obchod, gyrosárna, vynikající taverna, půjčovna vozidel, zastávka autobusu i bankomat. Ubytování představuje celkem prostorné apartmány a studia s vybavenou kuchyňkou - lednice, vařič, varná konvice, dokonce i kávovar, nějaké to nádobí (nevařili jsme, takže z větších věcí jsme nic nepostrádali), co chybělo byly, tak jako ve většině řeckých apartmánů, pořádné větší hrnky (lépe vzít s sebou) a u nás i lžičky (dokoupili jsme si v přilehlém obchodě). Klimatizace fungovala, TV taktéž, ale tu jsme nevyužili. Pozitivně nás překvapil pěkný, nový, čistý a hlavně uzavíratelný sprchový kout, celkově bylo ubytování čisté, úklid pečlivý, častá výměna povlečení a ručníků. Postel-dvojlůžko mělo sice pohodlnou matraci, ale bylo velmi úzké - takové jeden a půl lůžko:-) s jednou společnou přikrývkou, takže ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Sunny Beach (app./studio)
 
31.08.16 15:15
Naxos » Agios Georgios
CK: Firotour
 
 
Studia Sunny Beach jsou v klidné části, v podstatě na okraji hlavního města. Tam lze dojít za cca 15 minut po pláži (prkenné desky, občas zaváté pískem) nebo po silnici. Na rozlehlou písčitou pláž to trvá asi 8 minut, k nejbližšímu státnímu supermarketu taktéž asi 8 minut. Studia jsou poměrně nová, pěkně zařízená - na pokoji je zdarma klimatizace, fén, v kuchyňce základní nádobí, toastovač, rychlovarná konvice, kávovar. Výhled je buď na přístupovou cestu (slepá) a bazén, nebo směrem do hor. V tom směru roste před budovou rákos - v některé době zde mohou být komáři (v srpnu nebyli). Úklid je každodenní, výměna ručníků taktéž, výměna ložního prádla asi 3x za pobyt. Wifi chodí, občas padá. Výborné ubytování, protože poskytuje jak klid, tak snadnou dostupnost města, poblíž krásné pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunday (app./studio)
 
22.07.16 12:37
Naxos » Agia Anna
CK: Bez CK
 
Ubytování jsme našli přes Booking.com a vybrali si podle velmi kladných recenzí. S ubytováním jsme byli spokojeni. Měli jsme 2 velké ložnice, tj. manželskou postel a 2 samostatné lůžka. Vybavení: kuchyňka s vařičem, rychlovarná konev, nádobí, lednička, malá koupelna s WC, klimatizace. 1 balkon s posezením a výhledem na Choru a jedna velká terasa s posezením a výhledem na moře. Nábytek starší, ale všude čisto a postele pohodlné. Apartmány mají ideální polohu - asi 100 m od moře, přesto v klidné ulici, zastávka autobusu asi 80 m od domu, přímo před obchodem s potravinami. Majitelka velmi příjemná, ochotná. Okolí: klasické řecké, mírný "binec" :-) Jediné, co nám vadilo, byli komáři, kterých tam bylo opravdu hodně. I přes elektrický odpuzovač komárů jsme byli dost pokousaní, za to ovšem majitelé nemohou, proto dávám nejvyšší počet bodů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Paradiso 3 (app./studio)
 
17.09.15 07:57
Naxos » Maragas » Plaka
CK: Nikolas Tours
 
 
Studia Paradiso jsou umístěna vzadu za tavernou cca 50m od pláže, nejsou to ta, která má ck na foto v katalogu. Nicméně ubytování je to hezké u krásného, velmi čistého bazénu v udržované zahradě. První noc jsme strávili v malém pokojíčku s minimálně vybavenou kuchyňkou a s mravenci v posteli, po telefonátu delegátce, jsme byli přestěhování do rodinného apartmá v přízemí a konečně začala dovolená. Úklid pravidelně každý den dopoledne, dokonce i ručníky měnili každý den, ložní prádlo ob den. Kuchyňka vybavena dostatečně.U bazénu dostatek lehátek i posezení ve stínu na sedačkách, za nás věčně prázdný. Pláž prostě bez chyby, píseček, dostatek místa pro každého, lehátka jak kde 5-7,5E, za konzumaci u taverny jsme nenašli nikde.
Úseky s nudisty, hlavně pod kostelíkem a v zadní části pláže. Pobyt byl se snídani -do množství bohaté, do pestrosti chudé. A hlavně každý den stejné.
Vejce v různých provedeních (omeleta, smažená, volská oka nebo natvrdo), miska s plátky ovoce, miska s jogurtem, na talířku džem, med, máslo, pečivo a 10 dnů stejná buchta. Když už bylo vajec hodně, dalo se ještě požádat o šunku se sýrem. K pití voda, čaj, káva, džus. V okolí jsou jen dva supermarkety, jinak taverna na taverně, do sousedního letoviska je to ale opravdu kousíček, autobusy jezdí pravidelně co hodinu i do hlavního města.
Celkově se nám moc líbilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Joanna (app./studio)
 
07.08.15 07:46
Naxos » Mikri Vigla
 
 
Ubytování ve 2-3 lůžkových studiích s vlastní kuchyňkou. Všechny studia mají vlastní balkon s výhledem na moře. Úklid denně, výměna ložního prádla (skoro až zbytečně ) také denně. Kuchyňka zpočátku sporadicky vybavená (chyběla naběračka, prkénko, pánvička), ale po domluvě vše doplněno.
Apartmány neleží přímo u moře, ale cca 500m od pobřeží u silničky do Mikri Vigla, což se nakonec ukázalo jako výhoda. Některé jiné apartmány inzerované u moře byly ve skutečnosti v pobřežním vysokém rákosu. Paní Joanna milá, občas nosila jejich domácí produkty. Velmi klidné místo v blízkosti asi nejpěknější pláže Naxosu - pláž Kastraki. Za zábavou se musí 30min do Chory, zde jen několik taveren v okolí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací