Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 13
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Epirus - Recenze hotelů s fotografii

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 32
 

ALIKI (app./studio)

 
12.06.19 09:17
Epirus » Parga
CK: CK VIAMARE
 
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Kosta Famissi (hotel)

 
23.05.19 05:18
Epirus » Meteora » Kalambaka
CK: Redok
 
 
Hotel v malém městečku Kalambaka nás velice potěšil výhledem na famózní skalní homole Meteor! Je umístěn ve dvou naproti stojících budovách na hlavní třídě městečka, je vyšperkovaný, čistý a velice příjemný. Měli jsme 3-lůžkový pokoj s třemi kvalitními jednolůžky, balkon s posezením, TV, ledničku, rychlovarnou konvici, dobře vybavenou koupelnu s vanou, toaletními potřebami, fénem. V hotelu je prostorná hala s recepcí a velká jídelna restaurace. Měli jsme PP-snídaně bufetem, večeře servírované o 3 chodech. Velmi příjemný pobyt!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Olive tree (app./studio)

 
02.07.18 15:21
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Takže, po dovolených v hotelech jsme zvolili apartmány bez stravy, areál je to pěkný, ale vzdálenost k moři 750 m, z kopce a pak do kopce, při 35 stupních vedra,je to šílené, jediná pozitivní věc je krásný bazen a příjemný personál. Jinak manželka, když uviděla koupelnu tak se rozbrečela a že chce okamžitě domů, takovou špínu a hnus jsem ještě nikde nezažil. Řecko je v podstatě takzvaná Potěmkinova vesnice, všechno je krásně bílé, květiny a tak, ale uvnitř nic nerekonstruované , zašlé, dvě špinavé deky, dvě utěrky na 12 dní, kuchyňská linka nevybavená a vnitřky skříněk natřené tou samou bílou jako stěny, všude cítit plíseň.Řecko již nikdy více nebo si hodně, hodně připlatit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Ignatia (hotel)

 
04.10.17 05:42
Epirus » Metsovo
 
 
 
Neplánovaně jsme byli nuceni přespat v horách Epirusu - zvolili jsme Metsovo, které známe a nikdy nezklamalo! Tentokrát nás přímo nadchl hotel na hlavní třídě - Egnatia - jako snad všechny hotýlky v tomto úžasném městečku - staromilský, načinčaný, s přívětivým úslužným personálem - balzám na duši! Člověk zapomene na chvilku dokonce na to, že je v Řecku ... :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Eleonas 3 (app./studio)

 
02.10.17 09:01
Epirus » Sivota
CK: Melissa Travel
 
 
Jen doplním předchozí hodnocení - tentokrát jsme byli ubytování v apartmánu s oddělenou prostornou kuchyní, 2 ložnicemi a velmi prostorným balkonem. Čtvrtý den proběhl úklid s výměnou povlečení a ručníků, veškeré vybavení dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Eleni (hotel)

 
08.09.17 09:50
Epirus » Ammoudia
CK: Melissa Travel
Příjemný menší rodinný hotel s velice milými majiteli, kteří se o něj velmi dobře starají. Hotel je umístěn v okrajové části Ammoudie na velice dobrém místě; v bezprostřední blízkosti se nacházejí 2 obchůdky s potravinami a smíšeným zbožím, gyrosárna, rybí taverna, kavárna a o pár metrů dále, na nábřeží řeky Acheron, najdeme několik dalších taveren, kaváren, cukráren, obchůdek se suvenýry, poštovní schránku i bankomat. Od pláže je hotel Eleni vzdálený cca 200 m a část slunečníků a lehátek nejblíže k cestě od hotelu (růžovo-šedá a modrá lehátka) mají naprosto fantastický plážový servis. Patří k jedné z tamních kaváren, takže použití je tedy za konzumaci - z opravdu pestré nabídky v jejich letáčku si lze vybrat po celý den nejrůznější dobroty všeho druhu, které Vám přivezou až k lehátku. Hotel Eleni má velmi příjemnou venkovní jídelnu, bezbariérový vstup, výtah, velmi prostorné pokoje v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Villa IIlios (app./studio)

 
02.09.17 00:11
Epirus » Parga
CK: CK Aeolus
 
dovolená v termínu: 01.09.17 - 11.09.17
Paní majitelka je velmi milá ,ale moc úklid nestíhá...Náš pokoj nebyl čistý, plesnivé ručníky,postel pro dva úzká, matrace proleželá ,plísen na zdech...
Malá koupelna snad dva metry čtvereční -pro názornost jsem do sprchového koutu jsem položila tekuté mýdlo aby jste viděli jak je velký, staré umyvadlo,prasklý záchod .Více náš pokoj nekomentuji-hnus.Šlápli jsme tentokrát vedle.Myslím že fotky mluví za vše....A všude smrad ze špíny ,neodtíkající zapáchající odpady a různí brabroučci. Dvě věci co jsme ocenili-fungujíci wifi po celou dobu našeho pobytu a parádní terasu chráněnou olivami tudíž stín po celou dobu a výhled z boku na moře.Vila stojí na kopci nad krásnou pláží.Sice větší kopec -asi 10 minut na začátek pláže. Procházky v okolí úžasné.Dvě zříceniny hradů,jeden v místě ,druhý 6km,vodopád,starý mlýn,kostelíky po kopcích -možná turistika.V městečku plno obchodů a taveren.Nakonec se nám pobyt líbil i když ubytování nebylo podle našich představ.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Villa Avra (vila)

 
25.08.17 16:39
Epirus » Ammoudia
 
 
..07/ 2013 sme navstivili Ammoudiu na blind vlastnym autom. Cestou do centra sa nam zapacila tato vilka a hned na prve opytanie a prehliadke izieb sme sa s majitelkou dohodli na cene ubytovania dvojizboveho apartmanu s kuchynkou a terasou. V cene ubytovania je tiez grecky vecer s pohostenim, ktory sa kona v sezone kazdu sobotu do nedele rana, na zahrade tejto dobre situovanej vilky.
..zo zahrady tejto vilky https://www.youtube.com/watch?v=qZgpMENPGV4
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Pavlos 6 (app./studio)

 
21.08.17 13:03
Epirus » Preveza » Parga
CK: Melissa Travel
Prostorny rodinny apartman, ktery sousedil s druhym a mel spolecnou prostornou terasu - pro dve rodiny v pribuzenskem vztahu to nemelo absolutne zadnou chybu. Na pomery velice prostorna koupelna, kuchynka vybavena zakladni vybavou, prostorna satni skrin se zabudovanym trezorem, TV,...
Tyto dva apartmany jsou jedine bez klimatizace, ale jsou situovany tak, ze i kdyz venkovni teplota dosahovala temer 40C tak bylo uvnitr velice prijemne.
Uklid probihal k nasemu milemu prekvapeni kazdy den, jednou za pobyt bylo kompletne vymeneno povleceni a rucniky.
Moznosti je i vyuziti bazenu, ktery je k dispozici za konzumaci u protejsiho ubytovaciho zarizeni - par kroku pres silnici.
Na nadhernou plaz s kristalovou vodou a uzasnymi sceneriemi prijemnou prochazkou ulickou mezi obchudkem a tavernami do 5min. Pekarna a obchod s potravinami pobliz, centrum mestecka cca 10min poklidnou chuzi.
Jedine minus je snad ta relativne frekventovana silnice za ubytovanim, pres kterou se musi na bazen a absence vyhledu na more, ale to je drobnost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Eleonas 3 (app./studio)

 
20.06.16 06:51
Epirus » Sivota
CK: Melissa Travel
 
 
Velmi příjemné ubytování - apartmány a studia rozmístěny v několika budovách v olivovém sadu na stráni nad krásnou pláží Mega Ammos-cca 300 m - a silničkou vedoucí po pobřeží z Pargy do Sivoty. Hlavní deviza - klid, výhled a krásné prostředí. Kolem stromy - olivy, citroníky a další, spousta kvetoucích keřů a malé zahrádky u jednotlivých apartmánů. Prostorný pokoj i balkon. Vybavení běžné v Řecku, poněkud menší postel pro 2, v našem apartmánu ještě přistýlka. Koupelna menší, sprcha bez závěsu. Úklid pouze 2x za 11 dní, k dispozici úklidové prostředky, výměna prádla 1x - vše na požádání-majitel byl úslužný, ale koše jsme si vynášeli k našemu překvapení sami.
K další pláži Zavia cca 500 m, do Sivoty 1.5 km, kolem jezdí vláček ze Sivoty na pláž Drafi - před ap. má zastávku. Wifi, klima v ceně. Jediná nevýhoda - není obchod - nejbližší market v Sivotě. Na pláži Ammos 3 skvělé taverny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Sakis 4 (app./studio)

 
22.09.15 12:02
Epirus » Parga » Valtos
CK: Aeolus
 
Pokoj studia byl maličký, základní vybavení, s krásným balkónem a výhledem do uzavřené zahrady, která je pečlivě udržovaná. V okolí aparmánu neudržovaná buš. Studio je vzdálené cca 700m od pláže, v okolí pár turistických obchůdků s bohužel malou nabídkou základních potravin, ani jedna pekárna a žádné maso, proto doporučuji spíše hotel se stravováním, nebo apartmány přímo v centru Pargy, kde byly i supermarkety s masem a pekárny. Ubytování a starší vybavení plně odpovídá 2 hvězičkám. Pláž Valtos je úžasná, čistá, skvěle vybavená, lepší než centru Pargy. Parga je krásné, starobylé a kosmopolitní letovisko, vzdálené 2km od studia a musí se pěšky přes kopec až k hradu, nebo lodním taxíkem za 2 eura, který jede přímo z Valtosu. Má nádhernou atmosféru, spoustu krásných obchůdků se suvenýry a místními produkty, spoustu taveren a rybích restaurací, 2 středověké hrady, ze kterých je nádherný výhled na moře.Z Pargy je možné navštívit okolní Jónské ostrovy, které pro nás byly nezapomenutelným zážitkem. Doporučuji také výlet lodním taxíkem na pláž Sarakiniko (8 eur), je úchvatná.Pargu rozhodně doporučuji!!!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Aleka (app./studio)

 
05.09.15 17:08
Epirus » Parga
CK: Viamare
 
 
Byli jsme ubytováni v Alece, studio č. 305. Moc pěkné ubytování, studia jsou nová, hezky vybavená. Doporučuji si přikoupit klimatizaci, protože pod studii vede rušná hlavní silnice a pokud nemáte klimatizaci a v noci máte otevřené dveře na balkon, pak se v tom ruchu nedá spát. Od druhého dne jsme měli klimatizaci a žádný ruch z venku už jsme neslyšeli. Úklid probíhal každý den kromě neděle. Studia jsou nad Pargou s krásným výhledem, hlavně ze studií v druhém patře je překrásný výhled na Pargu, ten jsem si moc užívali. Někomu nemusí vyhovovat vzdálenost studií do centra Pargy a od pláží, ale to nám vůbec nevadilo. Seběhli jsme do centra od studií kolem hřbitova a byli jsme v centru za pár minut. Studia mohu jen doporučit. Pokud tedy někdo nemá problémy s pohybem a dělala by mu potíže vzdálenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Silvia 2 (app./studio)

 
03.06.14 22:09
Epirus » Parga » Valtos
CK: CK Melissa travel
 
 
Studia Silvia se nachází cca 10 minut pomalé chůze od překrásné pláže Valtos. Slunečníky a lehátka jsou za poplatek. Majitelé velmi příjemní, přímo úžasní. Pan majitel vlastní i malou tradiční taverničku v centru Pargy, kde má za velmi příznivé ceny alko i nealko nápoje. Pokoje jsou velmi prostorné, nově zrekonstruované a čisté. Balkony v patře mají výhled na moře. Na řecké poměry je hodně prostorná koupelna. Výměna ručníků a ložního prádla probíhala cca každé 3 - 4 dny dle potřeby. Denně vynesené odpadky. Studia mají kuchyňku, kde je prakticky vše potřebné - kávovar, rychlovarná konvice, toustovač, trouba, nádobí. Venku je gril, který jsme využívali téměř denně. Malinké mínus je, že ve studiích jsou snad "papírové" zdi. Večer bylo slyšet snad každé slovo a každé spláchnutí záchodu od sousedů, což moc příjemné nebylo, ale na druhou stranu je to asi všude.. Pobyt nám zpříjemnila moc fajn delegátka Lucka, kterou tímto musíme pochválit za profesionální přístup. Velká spokojenost a rozhodně můžeme jen a jen doporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Pavlos 6 (app./studio)

 
08.10.13 19:45
Epirus » Parga
CK: Melissa Travel
 
Bydleli jsme ve studiu č. 1 ve 2. patře s bočním výhledem na moře. Všechno čisté, udržované. Nádobí a sporák jsme nevyužívali, měli jsme svoji varnou konvici. Úklid kromě neděle denně. V koupelně po sprchování potopa, ale na chodbě v patře je nachystaný mop a kbelík. Poloha ubytování ideální, na pláž 5 minut, do města blizoučko. Pozor na netopýry, bydleli pod střechou a v podvečer opouštěli obydlí. Možná proto jsme neviděli ani komára! Byli jsme moc spokojení!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Villa Vavvas 2 (vila)

 
23.08.13 18:21
Epirus » Parga
CK: Alex
 
 
Cesta z letiště byla docela úmorná cca 1,5hod (špatná klima v buse,zpáteční cesta byla lepší-novější autobus).Delegátka byla výborná,vše co jsem potřebovali zařídila.Vila Vavvas má několik studií.Studia v horním patře s velkou terasou a nádherným výhledem na Pargu a na moře.Bohužel neovlivníte jaké studio dostanete,rozděluje paní domací.Studio je klasicky zařízené,kuchyňka dostatečně vybavená,klima za poplatek na místě nebo předem u cestovky,to samé trezorPokoj byl velmi prostorný.Úklid každý den,bez problémů.Byli jsme v roce 2012 a bohužel nebyla wifi.Parga má 2 pláže-jedna městská ta je menší a pak Valtos supr koupání-ale je bohužel vzdálená 10 min rychlou chůzí od vily.Z velkého kopce dolů,proto zpáteční cesta z pláže je velmi nepříjemná(velký kopec + schody).V horkém srpnu to byla síla.Pro rodiny s dětmi vilu Vavvas nedoporučuji z důvodu velké vzdálenosti od pláže a kopcovitého terénu.Pro děti žádná zábava ani ve městě.Jinak město Parga je velmi kouzelné s malými uličkami a díky vile Vavvas se propojíte s místními.Ještě nám nevyhovoval odjezd,který byl až ve večerních hodinách,ale studio se muselo vyklidit v 10hod ráno.Byla vyčleněná 1 místnost na kufry + sprcha.S malým dítětem nevhodné.Paní domácí jsme dali 20 euro a bylo nám umožněno zůstat na pokoji do 18hod.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací