Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 15
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Pevnina - Recenze hotelů s fotografii

Hotelů a apartmánů: 100
 
Evgenia house (app./studio)
 
13.10.19 12:03
Peloponés » Messinia » Akritochori
CK: Airbnb
 
Apartman v dome Evgenia som si nasiel cez airbnb.com. Dom sa nachadza v malickej dedinke Akritochori, nad znamejsou Finikoundou. Apartman je na prizemi s peknym vyhladom na more. V okoli apartmanu nic nie je, len asi dva dalsie domy, cesta k domu je dost dobrodruzna - auto je nutnostou ! Nad apartmanom byvaju majitelia domu Evgenia a Stelios - su docela v pohode, ale necakajte ziadnu grecku pohostinost :(
Apartman bol za super cenu 25 €/noc. V apartmane je jedna velka izba s kuchynou a obyvackou, kde je aj manzelska postel a v druhej izbe je jedna poschodova postel a jedna normalna postel. Apartman je dobre vybaveny - TV, wifi, kavovar, klima, pracka. Apartman sme si museli upratovat sami, vymena pradla bola raz za 14 dni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
ALIKI (app./studio)
 
12.06.19 09:17
Epirus » Parga
CK: CK VIAMARE
 
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Paradise Lost (hotel)
 
23.05.19 05:38
Peloponés » Tolo
CK: Redok
 
 
Velmi pěkný hotel cca 200 m od místní pláže s bazénem a dětským brouzdalištěm, pool barem a posezením u bazénu.. Pokoj vybavený dvoulůžkem a přistýlkou, s kuchyňkou, prostorným balkonem s posezením a sušákem, TV, lednicí, koupelna s vanou, fénem a toaletními potřebami. Všude prostor, světlo, fungující výtah, barvy, květiny … Polopenze se skvělým bufetem. Moc se nám zde líbilo!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kosta Famissi (hotel)
 
23.05.19 05:18
Epirus » Meteora » Kalambaka
CK: Redok
 
 
Hotel v malém městečku Kalambaka nás velice potěšil výhledem na famózní skalní homole Meteor! Je umístěn ve dvou naproti stojících budovách na hlavní třídě městečka, je vyšperkovaný, čistý a velice příjemný. Měli jsme 3-lůžkový pokoj s třemi kvalitními jednolůžky, balkon s posezením, TV, ledničku, rychlovarnou konvici, dobře vybavenou koupelnu s vanou, toaletními potřebami, fénem. V hotelu je prostorná hala s recepcí a velká jídelna restaurace. Měli jsme PP-snídaně bufetem, večeře servírované o 3 chodech. Velmi příjemný pobyt!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Remvi (hotel)
 
10.09.18 17:42
Peloponés » Mani » Stoupa
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 24.08.18 - 04.09.18
Ačkoli se označuje jako hotel, jde o komplex 4 budov s apartmány a studii.
Bydlel jsem ve studiu 201 v přízemí s balkonem na západ. Všechna studia mají na balkónech markýzy které perfektně zastíní. Vybavení kuchyňky bylo dostačující (kávovar, rychlovarná konvice, dvouvařič, mikrovlnka, trouba, topinkovač, dostatek talířů, hrnků, nádobí i hrnců a pánví, včetně příborů a několika ostrých nožů). Prostorná lednice se samostatným mrazáčkem.
Koupelna klasicky se záchodem, sprchový kout s posuvnou zástěnou. 1x dvoulůžko + 3 postel jako pevná přistýlka, stůl židle. Na balkónku stolek, 3 židle, sušák s kolíčky, smeták, žehlící prkno, žehlička, osobní váha, lampičky u postelí, dostatek zásuvek, Wifi.
Úklid obden, výměna prádla cca po 3 dnech. Je třeba důsledně zavírat / zatahovat, jelikož komáři jsou velice akční.
Poloha v klidné části letoviska ale do 5 minut jste na pláži nebo v centru.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Olive tree (app./studio)
 
02.07.18 15:21
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Takže, po dovolených v hotelech jsme zvolili apartmány bez stravy, areál je to pěkný, ale vzdálenost k moři 750 m, z kopce a pak do kopce, při 35 stupních vedra,je to šílené, jediná pozitivní věc je krásný bazen a příjemný personál. Jinak manželka, když uviděla koupelnu tak se rozbrečela a že chce okamžitě domů, takovou špínu a hnus jsem ještě nikde nezažil. Řecko je v podstatě takzvaná Potěmkinova vesnice, všechno je krásně bílé, květiny a tak, ale uvnitř nic nerekonstruované , zašlé, dvě špinavé deky, dvě utěrky na 12 dní, kuchyňská linka nevybavená a vnitřky skříněk natřené tou samou bílou jako stěny, všude cítit plíseň.Řecko již nikdy více nebo si hodně, hodně připlatit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Agapios Acropolis (hotel)
 
12.10.17 07:52
Řecká pevnina » Makedonie-východní » Keramoti
 
 
 
Kdo by se ocitl v očekávání na odlet z letiště "Kavala", které je od vlastního města 20km vzdáleno, nebo čekal na trajekt na ostrov Thassos, může stejně jako my posečkat v přístavu Keramoti - při čekání na odlet letadla je výhodnější než Kavala-je pouhých 11 km od letiště a cesta k němu je rychlá a snadnější, než z turistické Kavaly, a trajekty odjíždějí právě odtud-Thassos je coby kamenem dohodil. Zvolili jsme k přespání hotel Agapios Acropolis náhodně-hledali jsme ubytování co nejblíže k pláži,a to splňuje. Je na poslední ulici před borovicovým lesíkem, za kterým je hned krásná rozlehlá pláž s jemným pískem. Hotel má i tavernu, která nabízí stravu po celý den-snídali jsme zde i večeřeli.
Ubytování velice slušné, vybavení kvalitní, pokoj velký, dobré postele, malý balkon "pro kuřáka", v koupelně malá sedací vana, překvapivě 3 zrcadla a 6 zásuvek! Cena 35E bez snídaně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Olympia (hotel)
 
05.10.17 07:05
Řecká pevnina » Střední Makedonie » Vergina
 
 
 
Při návštěvě královských hrobů makedonských králů ve Vergině-starověkých Aigai - jsme se opět ubytovávali na blint-ze zkušenosti již víme, že je to v Řecku snadné. Nejprve jsme po příjezdu do malého a příjemného městečka Vergina obhlédli archeologické naleziště - kde se nacházejí hrobky, palác a divadlo aj., a hned pak projeli uličkami a hledali příhodné ubytování - v současnosti je lokalita dosti navštěvována kvůli slavné expozici královských tomb - neměli jsme tedy strach, že bychom se neubytovali.
Hned při průjezdu jsme si vytipovali 3 hotýlky, které by pro nás přicházely v úvahu - cenově i jinak vyhovovala Olympia - příjemný menší hotel s výhledem do zahrady s úslužnou rodinou majitelů - cena jako většina 3* hotelů se snídaní - 40,-E. Z venku nevypadal nějak exkluzivně, ale pokoj nás mile překvapil - prostorný, skvělé postele, vybavení. Jediné, proč dávám pouze 4* bylo to, že jsme marně hledali alespoň jedinou zástrčku-nakonec museli ze skříně vytáhnout lednici, za kterou byla jedna jediná zásuvka na ni a TV - bez konvice, a tudíž mé kávy a čaje, nemůžu existovat! :( Později jsme objevili zástrčku na balkoně, ale pouze jednu jedinou pro všechny pokoje na patře ... neuvěřitelné!
Dobrá snídaně - rozšířená kontinentální s obsluhou, rovněž spokojeni. Jinak jedno z nejlepších ubytování na naší letošní cestě ...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ignatia (hotel)
 
04.10.17 05:42
Epirus » Metsovo
 
 
 
Neplánovaně jsme byli nuceni přespat v horách Epirusu - zvolili jsme Metsovo, které známe a nikdy nezklamalo! Tentokrát nás přímo nadchl hotel na hlavní třídě - Egnatia - jako snad všechny hotýlky v tomto úžasném městečku - staromilský, načinčaný, s přívětivým úslužným personálem - balzám na duši! Člověk zapomene na chvilku dokonce na to, že je v Řecku ... :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Athina (hotel)
 
04.10.17 05:32
Řecká pevnina » Makedonie » Asprovalta
 
 
 
Při naší cestě po vlastní ose z Kavaly do Epirusu jsme hledali ubytování na jednu noc - vyšla nám co do vzdálennosti od letiště po podvečerním příletu nejlépe Asprovalta - hotel Athina byl na hlavní silnici, vypadal příjemně, a zkusili jsme - byli jsme spokojeni s cenou 40E se skvělou snídaní, s ubytováním v čistém pokoji v 1.patře s výhledem kamsi k moři, velikou terasou, WIFI a přívětivým personálem.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Eleonas 2 (app./studio)
 
02.10.17 09:01
Epirus » Sivota
CK: Melissa Travel
 
 
Jen doplním předchozí hodnocení - tentokrát jsme byli ubytování v apartmánu s oddělenou prostornou kuchyní, 2 ložnicemi a velmi prostorným balkonem. Čtvrtý den proběhl úklid s výměnou povlečení a ručníků, veškeré vybavení dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Eleni (hotel)
 
08.09.17 09:50
Epirus » Ammoudia
CK: Melissa Travel
Příjemný menší rodinný hotel s velice milými majiteli, kteří se o něj velmi dobře starají. Hotel je umístěn v okrajové části Ammoudie na velice dobrém místě; v bezprostřední blízkosti se nacházejí 2 obchůdky s potravinami a smíšeným zbožím, gyrosárna, rybí taverna, kavárna a o pár metrů dále, na nábřeží řeky Acheron, najdeme několik dalších taveren, kaváren, cukráren, obchůdek se suvenýry, poštovní schránku i bankomat. Od pláže je hotel Eleni vzdálený cca 200 m a část slunečníků a lehátek nejblíže k cestě od hotelu (růžovo-šedá a modrá lehátka) mají naprosto fantastický plážový servis. Patří k jedné z tamních kaváren, takže použití je tedy za konzumaci - z opravdu pestré nabídky v jejich letáčku si lze vybrat po celý den nejrůznější dobroty všeho druhu, které Vám přivezou až k lehátku. Hotel Eleni má velmi příjemnou venkovní jídelnu, bezbariérový vstup, výtah, velmi prostorné pokoje v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Villa IIlios (app./studio)
 
02.09.17 00:11
Epirus » Parga
CK: CK Aeolus
 
dovolená v termínu: 01.09.17 - 11.09.17
Paní majitelka je velmi milá ,ale moc úklid nestíhá...Náš pokoj nebyl čistý, plesnivé ručníky,postel pro dva úzká, matrace proleželá ,plísen na zdech...
Malá koupelna snad dva metry čtvereční -pro názornost jsem do sprchového koutu jsem položila tekuté mýdlo aby jste viděli jak je velký, staré umyvadlo,prasklý záchod .Více náš pokoj nekomentuji-hnus.Šlápli jsme tentokrát vedle.Myslím že fotky mluví za vše....A všude smrad ze špíny ,neodtíkající zapáchající odpady a různí brabroučci. Dvě věci co jsme ocenili-fungujíci wifi po celou dobu našeho pobytu a parádní terasu chráněnou olivami tudíž stín po celou dobu a výhled z boku na moře.Vila stojí na kopci nad krásnou pláží.Sice větší kopec -asi 10 minut na začátek pláže. Procházky v okolí úžasné.Dvě zříceniny hradů,jeden v místě ,druhý 6km,vodopád,starý mlýn,kostelíky po kopcích -možná turistika.V městečku plno obchodů a taveren.Nakonec se nám pobyt líbil i když ubytování nebylo podle našich představ.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Villa Avra (vila)
 
25.08.17 16:39
Epirus » Ammoudia
 
 
..07/ 2013 sme navstivili Ammoudiu na blind vlastnym autom. Cestou do centra sa nam zapacila tato vilka a hned na prve opytanie a prehliadke izieb sme sa s majitelkou dohodli na cene ubytovania dvojizboveho apartmanu s kuchynkou a terasou. V cene ubytovania je tiez grecky vecer s pohostenim, ktory sa kona v sezone kazdu sobotu do nedele rana, na zahrade tejto dobre situovanej vilky.
..zo zahrady tejto vilky https://www.youtube.com/watch?v=qZgpMENPGV4
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Pavlos 6 (app./studio)
 
21.08.17 13:03
Epirus » Preveza » Parga
CK: Melissa Travel
Prostorny rodinny apartman, ktery sousedil s druhym a mel spolecnou prostornou terasu - pro dve rodiny v pribuzenskem vztahu to nemelo absolutne zadnou chybu. Na pomery velice prostorna koupelna, kuchynka vybavena zakladni vybavou, prostorna satni skrin se zabudovanym trezorem, TV,...
Tyto dva apartmany jsou jedine bez klimatizace, ale jsou situovany tak, ze i kdyz venkovni teplota dosahovala temer 40C tak bylo uvnitr velice prijemne.
Uklid probihal k nasemu milemu prekvapeni kazdy den, jednou za pobyt bylo kompletne vymeneno povleceni a rucniky.
Moznosti je i vyuziti bazenu, ktery je k dispozici za konzumaci u protejsiho ubytovaciho zarizeni - par kroku pres silnici.
Na nadhernou plaz s kristalovou vodou a uzasnymi sceneriemi prijemnou prochazkou ulickou mezi obchudkem a tavernami do 5min. Pekarna a obchod s potravinami pobliz, centrum mestecka cca 10min poklidnou chuzi.
Jedine minus je snad ta relativne frekventovana silnice za ubytovanim, pres kterou se musi na bazen a absence vyhledu na more, ale to je drobnost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací