Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 10
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s fotografii

Hotelů a apartmánů: 1516
 
 
Argalios 3 (app./studio)
 
10.11.19 09:00
Ithaka » Jónské ostrovy » Kioni
CK: Melissa Travel
 
Apartmány Argalios se nachází v poklidné vesničce Kioni. Je třeba počítat s tím, že je budova umístěna na kopečku, tedy se při výstupu mírně zapotíte (asi skoro jako všude). :o)
Byla jsem ubytovaná ve třetím pokoji, který měl k dispozici velkou terasu s výhledem do uličky. Pokoj byl prostorný a čistý. Pokud nejste milovníky klimatizace, stejně tak jako já, počítejte s tím, že v oknech nejsou sítě proti komárům. Tedy budete potřebovat hodně náplní do strojku.
Kuchyňka byla celkem slušně vybavená. Jediné, co jsem postrádala, byl ostrý nůž, konvice a jar. Popřípadě jiný mycí prostředek, ale to je věc, kterou vždy seženete. Úklid probíhal pravidelně. :o)
Pro řidiče doporučuji zamluvit si nějaký ten dopravní prostředek, jinak se skoro nikam nepodíváte. K dispozici je zapůjčení kol, ale to bych já osobně v tom horku asi nedala. :o)
V apartmánu není WIFI, tedy pro milovníky internetu trochu smůla. Stačí však seběhnout dolů do baru a jste připojení. :o)
Celkově ubytování hodnotím kladně. Vhodné pro lidi, kteří vyhledávají klidnou dovolenou a hezké pláže v okolí ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Maritina (hotel)
 
30.10.19 09:51
Kos » Kos Town
CK: New Dama
 
Maritina je městský hotel v blízkosti přístavu. Několika podlažní budova s výtahem a různou kvalitou pokojů. My měli pouze základní, ale byl pěkný, čistý, úklid každý den, včetně výměny ručníků. Snídaně celkem bohatá a dobrá. Maritina má pěkný střešní bazén s barem. Okolí se těžko soudí, jste v centru. Před budovou přímo park a antické vykopávky. Hotel hodnotím velmi kladně. Je to výborné ubytování v centru všeho, v blízkosti starého přístavu a dalších památek, ale je zde klid. Hoteloví hosté většinou Holanďani, Němci a sem tam Turci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Evgenia house (app./studio)
 
13.10.19 12:03
Peloponés » Messinia » Akritochori
CK: Airbnb
 
Apartman v dome Evgenia som si nasiel cez airbnb.com. Dom sa nachadza v malickej dedinke Akritochori, nad znamejsou Finikoundou. Apartman je na prizemi s peknym vyhladom na more. V okoli apartmanu nic nie je, len asi dva dalsie domy, cesta k domu je dost dobrodruzna - auto je nutnostou ! Nad apartmanom byvaju majitelia domu Evgenia a Stelios - su docela v pohode, ale necakajte ziadnu grecku pohostinost :(
Apartman bol za super cenu 25 €/noc. V apartmane je jedna velka izba s kuchynou a obyvackou, kde je aj manzelska postel a v druhej izbe je jedna poschodova postel a jedna normalna postel. Apartman je dobre vybaveny - TV, wifi, kavovar, klima, pracka. Apartman sme si museli upratovat sami, vymena pradla bola raz za 14 dni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lakki beach 3 (app./studio)
 
04.10.19 21:49
Karpathos » Amoppi
CK: Melissa travel
 
Kvalitní ubytování s drobnými řeckými nedostatky-v koupelně není kam odložit ani ručníky, u vnitřního stolku se dvěma židlemi s nedalo pro nedostatek místa sedět Jediná zásuvka pro varnou konvici je na nočním stolku .Velmi skromné vybavení kuch . koutu,.Nám stačila pouze místní rychlovarná konvice konvice s vlastním prkénkem a ostrým nožem.Voda na čaj pouze balená,z kohoutku sice nezávadná ale nepitná.Ve vybavení je též fén a překapavač. Úklid pečlivý,každodenní mimo neděli s výměnou ručníků,lůžkoviny 2x za pobyt.Měli jsme ubytování v č 24.
Zvláštní kapitolou jsou velmi bohaté snídaně připravované paní Sofií formou švédského stolu za úplatu/8Eu/.Tyto jsme nevyžívali,přesto jsme měli 4x za pobyt na pokoji připravený moučník,taktéž úvodní i konečná snídaně byla zdarma.Majitelka s manželem zajistili pobyt v přátelském až rodinném prostředí.
Pobyt v tomto penzionu je ideální pro ty,kteří chtějí klidné prostředí 5 km od hlavního města a mají k disposici vlastní vozidlo pro pohyb po ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Manthos Place (app./studio)
 
30.09.19 14:34
Ios » Mylopotas » Mylopotas Beach
CK: Bez CK
Menší ubytovací komplex přímo nad nádhernou pláží Mylopotas, kterou máte z balkonu jako na dlani. Pokoj s ledničkou bez možnosti vaření. Prostorný pro dvě osoby tak akorát. Koupelna malá ale účelná, sprchový kout malinký ale účelně udělaný, neteče z něho voda ven. Čisto, uklizeno. Velký bonus je krásný bazén pro hosty Manthosu s pohodlnými lehátky a barem s příjemnou obsluhou - synem majitelky. Zastávka busu do Chory kousek od ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stegna Star 3 (app./studio)
 
28.09.19 19:44
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Travel 2002
 
dovolená v termínu: 10.09.19 - 20.09.19
Moc hezké apartmány s oddělenou ložnicí pro 2 – 4 osoby. Jsou jednoduše zařízené, ale dobře udržované, čisté, pláž jenom přes silnici. Úklid a vynášení odpadků každý den kromě neděle, převlečené postele asi dvakrát za pobyt. Z obýváku i z ložnice je přímý vstup na velký balkon. K dispozici je samozřejmě lednička, varná konvice, vařič. Sklenice, skleničky, malé šálky na kávu, nějaké talíře a příbory. Na větší vaření to asi nebude. Co jsem zahlédla, tak tam byl jenom jeden hrnec a nějaké síto. Vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak nám to nevadilo.
Koupelna prostorná s přímým větráním, vanou se závěsem, takže v koupelně bylo po sprchování krásně sucho.
Na balkoně byl sušák na prádlo.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou.
Klimatizace za příplatek asi 9€.
Výhodou je, že balkon apartmánů je situovaný na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Narges 2 (hotel)
 
22.09.19 16:01
Paros » Aliky
CK: Firo
 
Velmi příjemné ubytování v pěkně upraveném areálu v centru klidného letoviska. Pokoje jsou prostorné, měli jsme i velkou terasu, postele pohodlné a denní úklid, není co vyknout. Jediné, co nám úplně nevyhovovalo byla polopenze, která dost omezuje, a navíc jsme zvyklí se stravovat v tavernách, takže nám chybělo i víc řeckých jídel. Ale jídlo rozhodně nebylo špatné, to ne. Snídaně byly naprosto luxusní, a zatím jsme nikde v řecku tak rozmanitou nabídku neměli. Hotel má většinou francouzskou klientelu z řad důchodců, takže absolutní klid.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Faros (app./studio)
 
11.09.19 20:19
Paxos » Gaios
CK: Melissa Travel
 
Ubytování Faros na ostrově Paxos nabízí cestovka Melissa Travel. Neměli jsme již možnost si připlatit horní studio s velkou terasou, bylo vyprodáno. Proto jsme to riskli a čekali tedy, které studio nám bude přiděleno....bohužel osud nebyl k nám milostiv....a dostali jsme spodní studio, úplně vzadu v rohu spodní terasy. Na začátku června zde skoro vůbec nesvítilo slunce, protože všude kolem je přebujelá zeleň.Vevnitř ve studiu bylo vlhko a dokonce v koupelně vyrašila na stěnách plíseň. Kuchyně byla dobře vybavena vším nádobím, troubou a velkou lednicí.Voda tekla teplá, každé studio má svůj bojler na ohřev vody. Koupelna byla opravdu retro, odhaduji, že se zde čas zastavil něco kolem roku 1973. A nápis v angličtině "šetři vodou" nás při pohledu na kohoutky v koupelně i v kuchyni, opravdu velmi rozesmál !!!!! V oknech byly sítě proti hmyzu, což jsme ocenili. Na terase byly ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tina 3 (app./studio)
 
11.09.19 15:42
Kalymnos » Massouri
CK: Aeolus
 
Studia Tina, poloha dobrá, dá se říci že uprostřed dění. Obrovským mínusem je ale bar, který sídlí přímo naproti studiím!
Hlasitá hudba nedovolí usnout. S vyjímkou jednoho dne, vyhrávali v baru do 1hod., do 3hod.ranní a dokonce jednou do 6hod.!! Neřve to, jen ,,hraje" ale...slyšet je to perfektně. A myslím, že to je slyšet i v Ritě, která je naprostým sousedem Tiny. Jinak úklid perfekt, paní majitelka prima. Vybavení kuchyňky přijatelné, řekla bych - řecké.
Pláž přímo pod studii, bohužel ale po cca 160 schodech :-( Kdo je pohyblivý, nevadí. Jinak pěkná, čistá (když nefouká).
Lepší pláž je ale o cca 100m dál, víc směrem do Myrties, schodů jdete ,,80" a pláž je velmi hezká!!
Okolí velmi pěkné, nákupní i bavící možnosti, půjčovny aut a skútrů na každém rohu.
Celkový dojem, do Tiny klidně znovu, ale pouze za předpokladu, že zruší bar naproti!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Magda 6 (app./studio)
 
04.09.19 20:24
Samos » Marathokampos » Kampos - Votsalakia
CK: Blue Style
 
Apartmány umístěné v centru vesnice, výborná dostupnost taveren a supermarketů. Čistý bazén, příjemné prostředí okolo ubytování. Boční výhled na horu Kerkis. Ubytování je na kopečku, při příjezdu čekal otec majitelky a odvezl nahoru zavazadla. Co se týká samotného ubytování : apartmán číslo 3, prostorný, tři postele. Koupelna klasická řecká, sprcháč vedle záchodu, zařízení oprýskané, kachlíky zašlé špínou. V kuchyni kuchyňská linka, trojvaric s troubou. Chyběla varná konvice. Ve vybavení kuchyně dvě různorodé sklenice, talíře, pánev a dva hrnce. Chyběly malé lžičky, prkýnko na krájení. Není tam úterka ani přípravek na mytí nádobí. Postele rozvrzané, opravdu hodně, matrace prolezele. V pokoji skříň bez poliček. Nejhorší byl úklid. Za 14 dnů pobytu 2 krát úklid, posledních 7 dnuznic. Jen co tři dny vynesené odpadky. Majitelka, kterou zmiňují předchozí recenze přítomna nebyla, údajně ubytování řídí vzdáleně. Přítomen byl pouze starý pán, zřejmě otec majitelky. Bar většinu času bez obsluhy. Ubytování by potřebovalo renovaci a pořádnou sílu na úklid, pak by to tam bylo naprosto dokonalé. Takto bohužel naprosto nedoporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Agia Anna 3 (hotel)
 
03.09.19 12:15
Naxos » Agia Anna
CK: Firotour
 
 
Starší hotýlek po částečné rekonstrukci koupelny. Bohužel měli jsme pokoj č. 36. Ten je situovaný směrem k velmi frekventované křižovatce a tak při sezení na balkoně byl neustálý ruch. Kuchyňka velmi špatně vybavená. Chyběli velké talíře, misky, prkénko na krájení. Oceňuji čistotu a každodenní úklid s výměnou ručníků. Ložní prádlo výměna každé tři dny. Hotel nabízí snídaně, ale ty jsme nevyužili. Přímo u hotelu restaurace Oregano. Velmi dobrý gyros pita. Hned vedle je Supermarket, kde ráno můžete koupit skvělé sladké i slané pečivo. Některé peče přímo paní majitelka a je ještě teplé. Nutné koupit okolo 8:30 hod. Odpoledne jsme chodili do vedlejšího letoviska Agios Prokopios (cca 1km) do cukrárny na skvělé frappe a baklavu. Jinak podél pláže v Agia Anna najdete několik dobrých restaurací.
Ve starších recenzích jsem se dočetl, že se dají využít u hotelu lehátka a slunečníky. To už ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Porto Angeli beach resort (hotel)
 
14.08.19 10:20
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Firotour
Po čtyřech letech jsme vyměnili náš oblíbený hotel na Zakynthosu za tento 5* na Rhodosu. Dle zahraničních recenzí je velmi chválený. Bohužel pro nás byl ale velkým zklamáním.
Areál: hotel se skládá z několika jedno či dvoupodlažních budov, několika bazénů, hlavní restaurace, restaurace A´la Carte a několika barů. Dále se zde nachází menší fitness, wellness, herna pro děti a dětské kluby jak v němčině, tak v češtině.
Pokoj: měli jsme zaplacený rodinný pokoj s výhledem na moře. Ještě před odjezdem jsem hotel žádala, zda by nebylo možné ubytování v 1.patře budovy. Bohužel mi bylo sděleno, že hotel je plně obsazený a že budeme v přízemí. Pohled z terasy byl tedy spíš na protější budovu a minigolf, než na moře, ale budiž, stejně jsme na pokoji trávili čas minimálně. Pokoj byl celkem prostorný, rozdělený na dvě části - část s manželskou postelí, toaletním stolkem a TV, a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Zacharula 5 (app./studio)
 
13.08.19 19:03
Kefalonia » Kefalonie » Lassi
CK: Ck Melissa
 
Ubytování Zacharula je v rušném letovisku Lassi. Bydlely jsme v růžovém domku v termínu 4. 7. - 15. 7. 2019. Pro tři osoby je studio velmi prostorné, kuchyňka dostačující (ale nevařily jsme si), koupelna odpovídá řeckému standartu. Měly jsme menší vanu, ne sprchový kout. Terasa našeho studia byla obrovská a měla bezvadnou polohu, protože ráno při snídani i navečer při návratu z výletů tam nesvítilo slunce a byl tam příjemný stín. Bazén jsme využily hned po příletu a byl čistý, určitě je to velmi příjemný bonus Zacharuly. Pláže v okolí jsme jako již tradičně vlastně skoro nevyužily, ale přišlo mi, že nejsou úplně blízko. Pro nás není priorita mít moře u nosu, takže to nehodnotím jako mínus. Co se týká marketů a taveren, je jich v blízkosti poměrně dost, můžete vybírat.

Tím ale bohužel veškeré klady tohoto ubytování končí. Naproti, zřejmě od letošní sezony, přibyl další ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
4
0
 
Kipriotis Maris suites (hotel)
 
09.08.19 08:54
Kos » Psalidi
CK: Blue style
Pěkný, klidný hotel s milým a příjemným personalem, strava vytecna, poloha u pláže, hotel odpovídá 5*,prezentovane služby za poplatek k dispozici v sousedních bratrskych hotelech kipriotis panorama, aqualand, hippocretes a village
Pozitiva: čistota hotelu, prostorné pokoje
Poloha blízko plaze
strava
Možnost hotelové dopravy do odhlehlejsich části hotelu - elektrickým vozitkem
Mezi hotelem maris a panorama jezdí v pravidelných intervalech transit
10 min busem do hlav.mesta
Nevyhody:
Nepříliš hezká plaz
Hotelové občerstvení na pláži neodpovida úrovni hotelu

Bohužel Ck Blue style neupozornuje na to, že typ pokoje Junior suite plus je v odhlehlejsi části hotelu, která je klidná, ale rodinu s malými dětmi v ve večerních hodinách izoluje od služeb hotelu.
Vrchní delegatka Blue style stroha a ne moc ochotná.

Celkové hodnotím pozitivně, jediná výtka je plaz
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kythera Golden Sun (app./studio)
 
04.08.19 17:19
Kythira » Agia Pelagia
CK: Viamare
 
Byli jsme ubytováni v prvním patře, pokoj c.6. Pokoj byl nadstandardne vybaven - fen, žehlička s prknem, houbicka s jarem, konvice, lednice, jednoplotynka, dostatek nádobí pro jednoduché vaření. Pokoj nemá klasický kuchyňský kout, ale je tam plastové umyvadlo.
Zařízení skoro nové, velká pohodlna postel, velká šatní skříň, 3 židle, zrcadlovy stolek, skříňka s nádobím, chybí stůl, ale vyřešili jsme to snidanemi v posteli. Pokoj asi není plně hotov, na 2 místech couhaji zaslepene dráty a neni zadelana příprava na linku. S dítětem bych se bála. V balkonovych dverich síť proti hmyzu.
Koupelna na řecké poměry velká, velký sprchac s rantlem, tak netekla voda ven. Občas pokles tlaku vody asi se hodně lidí mylo, pri zapnutí světla se zapnul větrák.
Balkon je s vyhledem na moře, skládku, hřiště, okolní zástavbu a kopce. Na balkoně stolek a 2 židle, věšák s koliky. Ráno tam svítilo slunce, tak se nedalo sedět. Odpoledne už chladek. Rano rusili popeláři, občas stavba, a příjemně dětský hlahol na hřišti. Chybelo soukromí, zidka oddělující sousední balkon není ani do pasu. Tak pak sedíte se sousedy hned vedle.
Uklizelo se denně vzorně, 2x výměna povlečení a ručníku.
Trochu zlobí komáři, strojek byl, stačilo koupit náplň.
Pláže nedaleko,
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací