Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 10
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s fotografii

Hotelů a apartmánů: 1472
 
 
Ionikos 6 (hotel)
 
02.11.18 14:50
Kos » Kefalos » Kefalos - Kamari
CK: Travel 2002
 
Starší, ale udržovaný hotel je umístěný v nádherné zahradě, plné stromů, keřů a květin. Leží přímo u pláže a kus od silnice, takže je tam klid. Pokoje jsou malé, ale útulné. Ve skříni police a pár ramínek. Naštěstí si vždycky vozíme několik vlastních. Koupelna klasicky maličká, ale s uzavřeným sprchovým koutem, takže nebylo mokro všude. Úklid probíhal každý den, toaletní papír na WC pravidelně doplňovaný. Balkon prostorný, ale chybí sušák. Snídaně jsou klasické kontinentální – 1 velká bulka, malé máslíčko, jahodový džem, malý med, tavený sýr, vajíčko, plátek „šunky“ a kousek bábovky. K pití sklenička džusu a čaj nebo káva. Někteří lidé si po pár dnech nosili např. jogurt, zeleninu nebo cornflakes. U hotelu je hezký bazén u něhož jsou lehátka a slunečníky.
Klimatizace za příplatek 6€.
Wifi jenom u baru a velmi slabá.
Lehátka a slunečník na pláži za poplatek 6€
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Santa Maria (app./studio)
 
23.10.18 21:58
Korfu » Jihozápad » Gardeno
 
 
Malý rodinný penzion. Poloha skvělá, kousek od pláže - píší 300 m, asi to bude.Není třeba se škrábat nikam do kopce, které tam všude kolem jinak jsou. Cestou malý obchod a na pláži taverny. Pláž a okolí nádhera.
Majitelé se o ubytování starají, denně úklid, udržovaná zahrada, ale rodinný pokoj už nám byl prostě malý - ale odpovídal popisu, vše čisté a udržované. Klimatizace v ceně. Jen by mohla být lepší zvuková izolace z chodby a mezi balkony.
Možnost grilovat, posedět, objednat snídani či večeři. Majitelé velmi vstřícní, domácká atmosféra, občas nechali na pokoji ovoce či zeleninu ze zahrádky. Děti milovaly traktor pana domácího. Pan domácí má též loďku, na které loví ryby, které pak můžete mít k večeři.
Ubytování bylo též velmi levné. Celkově doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Philippos 2 (app./studio)
 
23.10.18 21:43
Korfu » Severovýchod » Kassiopi
 
 
 
V hotelu jsou vstřícní - při rezervaci jsem žádala o klidný pokoj (vyšší patro, ne u bazénu) a bylo mi vyhověno - všimla jsem si ale, že české CK tam mají vyhrazenou část, tak nevím, jak to funguje při zájezdu s CK. Měli jsme dvoupokojový apartmán - prostorný, obrovský balkon, klimatizace zdarma. Vybavení ale strašné, skříně rozvrzané, kuchyňská linka se rozpadala, nastěstí postele byly ok a koupelna též. Děti ocenily bazén, je fakt pěkný a byl u něj klid.
Úklid probíhal pouze obden, což mi vadilo. Ale zase za ty peníze celkově dobrý.
Parkování omezené, ale v okolních uličkách se dá. Umístění se nám líbilo, pár kroků na hlavní promenádu. Pláže v okolí se nám nelíbily, jezdili jsme autem na Kalamaki nebo jinam. (Mmch, dočetla jsem se tajného tipu na maličkou pláž, když se vydáte od hotelu doprava a přes kopec - tak kolem té pláže se staví, jedno středisko už tam je a plážičku má zabranou pro lodě. Nikdo tam nebyl a člověk by se i vešel, ale estetický zážitek nic moc, nedoporučuji)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Akrotiri (app./studio)
 
10.10.18 19:18
Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos
CK: Melissa
 
Ubytování je na skalnatém výběžku mezi pláží Kalamokaniás a centrem Makrigialos s pobřežní promenádou. Měli jsme studio s přistýlkou zastrčené bokem v přízemí s terasou zarostlou bouganvileí, vinnou révou. Zrovna zrály hrozny..... Klid, a díky zeleni stín na terase celý den s probleskujícím sluncem. Z horních apartmánů musí být úžasný výhled na moře.
Pokoj standardní s konfekčním nábytkem, ale dostačující, úklid rovněž. Klimatizace nade dveřmi v ceně, komárovač v šuplíku. Lednička, konvice, nádobí dostatek. Majitelé bydlí ve vedlejší budově, která je součástí komplexu studií. Jde o manžele v důchodovém věku, velice příjemní. Oba se starají, občas asi zapomínají, ale pokud něco chybí, třeba toaletní papír, stačí říct. Největší devizou je poloha, zeleň a naprostý klid. Všude blízko, ale přitom bokem. Letovisko je příjemné, poměrně živé, tak akorát. V srpnu hodně Řeků. Rozhodně ne ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Astrofegia Rooms (app./studio)
 
06.10.18 11:23
Sifnos » Kamares
CK: Bez ck
Astrofegia Rooms bolo pekné ubytovanie v stredisku Kamares. Astrofegia sa nachádza asi 5 minút od centra mestečka. Má síce staršie zariadenie, ale nič nám nechýbalo, okrem kuchyne, keďže ju nemá. Je tu iba ladnička, fén, TV a klíma.
Postele klasické grécke, ale dalo sa vyspať. Upratovanie každy deň a pekne počkajú kým odídete z izby.
Astrofegia má krásny výhľad na hory a more. Pri ďalšej návšteve Sifnosu, by som si ho kľudne vybral znovu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Thea Serifos (app./studio)
 
06.10.18 11:09
Serifos » Livadia
CK: Bez ck
 
Thea Serifos je klasické kykládske ubytovanie. Izby majú klímu, TV, ladničku, fén, kávovar, nemá klasickú kuchyňu. Z izby je výhľad na more. Majitelia nám každý deň dopĺňali ladničku máslom, džemom a džusom, kávou. Budova sa nachádza asi 5 minút od centra Livadi, k pláži je to asi 10 minút. Jediná nevýhoda je, že kúsok od budovy, skoro každú noc vyštekoval pes, od polnoci aj 2-3 hodinky v kuse, takže sme sa na to v noci budili.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Medousa (app./studio)
 
04.10.18 18:32
Milos » Adamas
CK: Bez CK
 
Penzion umístěn na výborném místě, kousek od centra Adamas, 20 m od moře, v blízkosti taveren a cca 10 minut chůze do centra. Hned vedle hornického muzea. Majitel Nikos velmi přátelský, zdarma nás odvezl z a na letiště, vše nám vysvětlil, dal nám tipy na taverny a výlety včetně mapky. Také jsme dostali láhev domácího vína. Ubytování krásně udržované, čisté, plné kytiček.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros 7 (hotel)
 
02.10.18 11:07
Karpathos » Ammopi » Amoopi
CK: Viamare
 
Úžasně položený hotel, s výhledem na moře, čistý, útulný a klidný. Kousek od pláže v Ammopi, podle mě snad nejkrásnější na ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Anastasia (app./studio)
 
29.09.18 06:44
Kos » Kefalos » Kamari
CK: Viamare
 
 
Potřetí na Kosu jsme zvolili menší apartmánový hotel Anastasia na konci Kefaloského zálivu v Kamari, kde se nám při prvním pobytu v roce 2012/tehdy studia Andreas kousek vedle/ velice líbilo!
Anastasia leží na konci nábřeží nad poslední oblázkovou pláží, vedle je známá rybí taverna Faros majitelky hotýlku, naproti rybářský přístav Kamari, odkud odplouvají lodě na Nysiros, připlouvají nákladní a výletní lodě všech typů. Hned vedle studií jsou 2 markety. V blízkosti je půjčovna aut Dimitris, několik dobrých taveren a barů, pár kroků po nábřeží další malá pláž-písčitá u taverny Cavos, nedaleko odtud má stanoviště lodní taxi na krásnou pláž Paradise-Buble Beach.Na pěkné kamarijské nábřeží navazuje Agios Stefanos s mnoha hotely, tavernami, markety a provozovnami nad krásnou pláží. Pár kilometrů nad zálivem na vyvýšenině, odkud je nádherný výhled na celý záliv, je městečko Kefalos.
Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Keti (app./studio)
 
23.09.18 14:33
Naxos » Agia Anna » Maragas
CK: Viamare
 
Budova Keti Kapri sama o sobě je moc krásná, bílá fasáda s modrými doplňky a detaily v kykladském stylu s příjemným sezením venku a udržovanou předzahrádkou plnou květin zaujme na první pohled. Majitelé - milí a příjemní lidé, kteří vedou svůj podnik s velkou láskou a pečlivostí. Perfektní čistota a úklid na výbornou. Velký bonus tohoto ubytování je blízká vzdálenost od pláže, kousek od
supermarketu, dvou taveren a zastávky autobusu do Chory, který jezdí každých 30 minut. My bydleli v prostorném studiu po 3 osoby v prvním patře s krytým balkonem a částečným výhledem na moře. Pokoj byl velmi pěkně zařízený, nová koupelna, kuchyňská linka, pohodlné postele a prostorný balkon. Kuchyňka byla vybavena vším potřebným pro občasné vaření a přípravu jídla. Našli jsme zde i prostředek na mytí nádobí, houbičku a utěrku na nádobí. Byla zde i varná konvice a funkční digestoř. Na balkoně kovový sušák na prádlo, vybavený kolíčky. Chyběl větší nůž nebo pilka na krájení chleba, ale ten stejně vždy vozíme s sebou. Jediné co jsme postrádali, byly lampičky na nočních stolcích pro případné čtení. Pláž Maragas - Plaka je přes prašnou silnici vzdálená jen pár metrů. Pláž sama o sobě je absolutní špička. Moře čistý křišťál, zlatý písek utažený tak, že je možné podnikat procházky na každou stranu několik kilometrů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Stone House 5 (app./studio)
 
20.09.18 12:36
Lemnos » Plati Beach » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Firo tour
 
Ubytování na klidném místě. Denně základní úklid, výměna prádla několikrát za pobyt. K dispozici lednička, vařič, varná konvice a nějaké nádobí a příbory. Klimatizace za příplatek. V noci bylo pod střechou dost teplo. Při příjezdu jsme měli možnost přímo od personálu zakoupit balík vody na 3 E. Náš pokoj č.15 byl na okraji, jeho nevýhodou je, že si přes naši terasu mnozí zkracovali cestu. Na pláž je to pár kroků a jídelna je hned za apartmány. Snídaně od 8 do 10 hodin formou bufetu. Dost jednotvárný, žádná zelenina, ale naprosto dostačující a s výborným jogurtem. Večeře - předkrm a dezert jednotný, hlavní jídlo se vybírá ze dvou možností vždy večer předem. Jídlo velmi chutné, naprostá spokojenost. Večeře od 19 do 21 hodin, ale personál už končí, takže je zřetelné, jak rádi už by vám viděli paty co nejdříve. Kousek od ubytování je jeden minimarket a další až nahoře ve vesnici, ten je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Hermes (hotel)
 
15.09.18 17:43
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 29.07.18 - 05.08.18
Hotel Hermes má veľmi dobrú polohu, neďaleko autobusovej stanice, v blízkosti prístavu Mandraki. Napriek tomu sa nachádza v relatívne tichej lokalite mesta. Je takým centrom, z ktorého je všade blízko: do starého mesta, do prístavu aj na mestskú pláž. V blízkosti hotela je veľa stravovacích možností a kaviarničiek. Volili sme ho na krátky pobyt. Je síce dvojhviezdičkovým hotelom, ale veľmi čistý, s dobrými a chutnými raňajkami a príjemným personálom. Na izbách vybavených klasickým nábytkom nechýba TV a klimatizácia. Upratovanie každý deň, výmena postelného prádla a osušiek tiež. Kúpelňa je maličká, ale čistá s toaletnými potrebami. Personál ochotný a milý, hovoriaci anglicky. Určite odporúčame, najlepšie rezervovať ubytovanie na najvyššom poschodí :-).

V návale povinností sme ubytovanie zabudli nafotiť... odkaz na vlákno hotela.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Rodian Gallery (app./studio)
 
15.09.18 16:34
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 04.09.18 - 08.09.18
Aparmánový hotel sa nachádza v novej časti mesta, v tichšej uličke, asi 5 minút od Akvária a pláže "Elli beach" na cípe ostrova, v tesnom susedstve Múzea moderného gréckeho umenia a kasína. Ubytovanie ponúka v priestranných a čistých apatmánoch s výhľadom do ulice, z vyšších poschodí aj na more a mesto. Oproti hotelu je malý mimimarket a v blízkosti pekný park.
Apartmán tvorí obývacia časť vybavená sedačkou, skriňami, TV a kuchynským kútom so stoličkami a stolom. Kút je dobre vybavený základnými potrebami na varenie (panvica, hrniec, obracačka, príbor, poháre, ostrý nôž, hrnčeky, sada malých a veľkých tanierov pre troch), chladnička, mikrovlnka, kávovar, konvica. Spálňa je samostatná. Upratovanie a výmena posteľného prádla každý deň. Kúpeľna je čistá so sprchovým kútom a sadou toaletných potrieb. Veľký priestranný balkón s posedením. Chýba sušiak na prádlo. Na oknách a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Dream Island (hotel)
 
15.09.18 15:13
Tilos » Livadia
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 31.08.18 - 04.09.18
Hotel Dream Island na ostrove Tilos patrí na základe našich skúseností k jedným z najlepších ubytovacích zariadení na ostrove. Je to rodinne vedený hotel, s veľmi milým personálom a majiteľmi. Nachádza sa priamo na promenáde v mestečku Livadia, asi 1 minútu chôdze od pláže a 5 až 10 minút od centra. Má typickú modro-bielu fasádu a pripomína tak typickú architektúru Kykládskych ostrovov. Ubytovanie ponúka v svetlých a priestranných apartmánoch s balkónom, resp. s terasou a výhľadom na Egejské more. Okolie má krásnu udržiavanú záhradu.

Náš apartmán bol na poschodí, č. 9 s veľkou terasou, čistou a priestrannou izbou a útulnou a modernou kúpeľnou s fénoma toaletnými potrebami.
Večerný pohľad z lehátok na hviezdy z našej terasy bol nezabudnuteľný a čarovný. Kuchynský kút ponúka základný riad a ostatné vybavenie, chladničku, varnú dosku, kávovar, konvicu a iné. Izby sú ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Remvi (hotel)
 
10.09.18 17:42
Peloponés » Mani » Stoupa
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 24.08.18 - 04.09.18
Ačkoli se označuje jako hotel, jde o komplex 4 budov s apartmány a studii.
Bydlel jsem ve studiu 201 v přízemí s balkonem na západ. Všechna studia mají na balkónech markýzy které perfektně zastíní. Vybavení kuchyňky bylo dostačující (kávovar, rychlovarná konvice, dvouvařič, mikrovlnka, trouba, topinkovač, dostatek talířů, hrnků, nádobí i hrnců a pánví, včetně příborů a několika ostrých nožů). Prostorná lednice se samostatným mrazáčkem.
Koupelna klasicky se záchodem, sprchový kout s posuvnou zástěnou. 1x dvoulůžko + 3 postel jako pevná přistýlka, stůl židle. Na balkónku stolek, 3 židle, sušák s kolíčky, smeták, žehlící prkno, žehlička, osobní váha, lampičky u postelí, dostatek zásuvek, Wifi.
Úklid obden, výměna prádla cca po 3 dnech. Je třeba důsledně zavírat / zatahovat, jelikož komáři jsou velice akční.
Poloha v klidné části letoviska ale do 5 minut jste na pláži nebo v centru.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací