Ubytování

Všechny recenze ubytování

Melissa Travel

Mandraki paradise

Ostatní ostrovy » Kastellorizo » Mandraki Apartmány/Studia
pnemec Petr / muž / 926x
Na RN od 11.09.16 · 4 roky
Naposledy Dnes 10:48 · 6 min. Zobrazit profil
Města » Piraeus » 16.06.21 za 102 dníOstatní ostrovy » Kastellorizo » 18.06.21 za 104 dníAstypalea » Analipsi » 21.06.21 za 107 dníMěsta » Piraeus » 27.08.21 za 174 dníFolegandros » Chora » 28.08.21 za 175 dníMilos » Ještě nevím » 01.09.21 za 179 dní
WiFi23.10.20
Moc pěkné, prostorné apartmány v klidné oblasti (vlastně celý ostrov je klidný), plně zařízená kuchyně, klimatizace, wifi. Velikost pokojů nadstandardní. Majitelé pozorní, každé ráno nás čekal Antonios se svou loďkou a odvezl na pláž nebo na výlet do modré jeskyně. V pěší vzdálenosti taverny, obchody.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sofia

3 recenze Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri Apartmány/Studia
muchnička Eva / žena / 149x
Na RN od 06.06.15 · 5 let
Naposledy 10.10.20/22:16 · 4 měsíce Zobrazit profil
Travel Family - Viamare10.10.20
Kefalonii jsme navštívili poprvé a sice v posledním termínu od 14/09 - 24/09. Bohužel nás zastihl hurikán, ale to je příroda, ale od té doby nešla elektřina - svítili jsme svíčkami po dobu 5 nocí, nešla vůbec voda - 5 dní, na spláchnutí WC jsme si museli docházet pro vodu do bazénu, který byl od hurikánu mimo provoz (přitom stačilo vybrat napadané smetí a vyčistit), teplou vodou jsme se osprchovali pouze 2x během desetidenního pobytu. Když jsme vznesli dotaz ohledně nefunkční elektřiny na naši delegátku, bylo nám vždy odpovězeno, že všude, kde se svítí, tak jedou na agregát. Po našem dotazu v sousedním hotelu Costa Rossa cca 100m od nás, kde vše fungovalo-světla, dokonce i pouliční osvětlení, čistý bazén, teplá voda atd. se vyjádření delegátky nezakládalo na pravdě. Minimarket, který byl popisován u studií fungoval první 2 dny, poté jsme nákupy obstarávali (díky autu) i ostatním hostům. Autobus do Lixouri tento rok vůbec nejezdil a nechápu, jak je možné, že se to lidé dozví až na místě a ne při výběru dovolené. Co se týče výběru těchto studií z vlastní zkušenosti je nemůžu doporučit ostatním, správce objektu se nezajímal vůbec o nic, polámané keře, větve, bazén .... Co se týče úklidu, úklid probíhal pouze 2x během 10ti dnů, jinak jsme si vytírali i v noci, protože při dešti a silném větru dveře netěsnili a když člověk dal v noci nohy z postele, tak šlapal ve vodě.... Ale to byla příroda, tej člověk neporučí, prostě jsme se snažili si dovolenou užít jak to šlo, ale na rovinu hodně nás zklamal přístup domorodců i delegátky....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 8
  • Enrico
  • Karolina
  • Miky
  • fotbalcb
  • jana71
  • kovirbk
  • mabican
  • zuziik
Napsat recenzi

Anne apartment

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 817x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 28.02.21/11:24 · 5 dny Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 132 dní
WiFiBez CK01.10.20
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelkou Anne, som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, kedze nie som ochotny platit vysoke poplatky pre Airbnb (za nic) a tiez som nechcel v tejto neistej dobe Covidu posielat peniaze dopredu a potom cakat co sa stane a ci sa vobec dostanem na Tinos. Nakoniec vsetko dopadlo super a velmi pekne sme si Tinos uzili. Tento apartman ma 2 spalne (kazda spalna ma svoj balkon), 1 obyvacku (tiez ma svoj balkon) a plne vybavenu kuchynu a dve kupelne. V kazdej izbe bola klima, co bolo super. Tiez je v apartmane kvalitne inter. spojenie. Do centra mesta je to asi 8 minut. Zaradujem toto ubytko medzi najlepsie, ake som v Grecku navstivil.
Do tretice všetko dobré
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Stegna Beach Premium

Rhodos » Stegna Apartmány/Studia
Lenca100 Lenka / žena / 1 303x
Na RN od 27.04.09 · 11 let
Naposledy Včera 20:03 · 14 hod. Zobrazit profil
WiFiViamare28.09.20
Nově postavené app./st. jsou umístěny v centru Stegny, vše v blízkosti / taverny, minimarkety, půjčovny /.Pláž před ubytováním. Všechny apartmány mají výhled na moře, některá studia na hory. Aparmán č. 1 pro 4 osoby / byli jsme 2 /velmi prostorný,koupelna nadstandartní.Kvalitní matrace i rošty, spalo se výborně.V kuchyňském koutu jsme nic nepostrádali, sklokeramická varná deska, konvice... Absence šatní skříně, tu nahrazují věšáčky na dělicí stěně a poličky.
Perfektní úklid 2x týdně / výměna ložního prádla a ručníků /, ostatní dny jsme dávali odpadkové koše na chodbu / opatření proti covidu -19 /. Na prostorné terase krásné posezení, žádný plast.Ráno se dá do 8 hodin posnídat, potom už hodně pálí sluníčko.Užívali jsme si nádhernou pláž /letos bez davů / a skvělé taverny.
Stegna od 01.08.20 do 15.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 2
  • georgjirka
  • habeska
Napsat recenzi

Anemes

Kythira » Avlemonas Apartmány/Studia
Milka121 Milka / žena / 298x
Na RN od 07.02.15 · 6 let
Naposledy 22.09.20/19:21 · 5 měsíců Zobrazit profil
WiFi22.09.20
Jedno z nejlepších ubytování v Řecku, co jsme zažili. Měli jsme Premium studio o rozloze 46m + velmi prostorný balkon se zastřešením a pohodlnými křesílky. Apartmán má veškeré vybavení, klimatizaci, kuchyňský kout, prostorné skříně, velkou koupelnu, jídelní stůl, sporák s troubou, kávovar, espresso a konvici. Ubytování je včetně velkorysé snídaně, kdy si každý den můžete dát 4 různé chody, např. tousty, omelety, párky, vejce, sýry, slané koláče, croissanty + kávu dle vlastního výběru, džusy, jogurt s ovocem, sladké pečivo. Veselý majitel nesnese, že si dáte málo, musíte mít plný podnos, který si pak můžete odnést na balkon, nebo sníst v jídelně. Nikdy jsme to nedokázali všechno sníst, ještě jsme si nosili zbytky na pláž ke svačině.
Úklid probíhá denně, ručníky a povlečení mění obden. Hotel nabízí i rodinné apartmány, luxusní pokoje i standardní. Všechny mají veliké balkony či terasy se zastíněním. Dále je u hotelu pěkná zahrada, avšak bez bazénu, což vzhledem k blízkosti moře nevadí.
Poloha hotelu nám maximálně vyhovovala, Avlemonas je krásné a živé městečko a hotel je na samém začátku, čili absolutní klid a ticho. Bydleli jsme 2 km od naší nejoblíbenější pláže Limni a kamkoliv jsme jeli na výlet, bylo to do 20km. Čili ideální výchozí bod pro poznávání ostrova. Původně jsme chtěli ubytování v Kapsali, kde jsme se byli podívat a vůbec nás nenadchlo. Agia Pelagia je zase příliš odtržená na severu a bylo tam moc větrno. V Avlemonas je klidné a teplé moře, liduprázdné pláže a pro romantické procházky je jako stvořené. Kdo hledá rušné letovisko, raději ať zvolí Kapsali. Pokud bychom jeli znovu na Kythiru, rozhodně bychom zvolili znovu tento hotel. Cena za apartmán Premium s bohatou snídaní pro 2 v září 2020 60€/noc.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Korali

2 recenze Kréta » Jihovýchod » Makrigialos Apartmány/Studia
Hela.Š Helena Šebestová / žena / 877x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 01.03.21/17:28 · 4 dny Zobrazit profil
WiFiTravel 200214.09.20
Dostali jsme přízemní studio č.10 v zadní části, takže absolutní klid a soukromí. Jednalo se o 4 lůžkový pokoj, takže prostoru dostatek. Jako bonus byl přítulný kocourek, co k nám každé ráno a večer chodil na stravu;-)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 8
  • Jasmína
  • RadkaB
  • bozena
  • danfi
  • fero
  • katdud
  • lu-lu
  • tanika
Napsat recenzi

Silvia

2 recenze Epirus » Parga Apartmány/Studia
tkanicka Tatiana / žena / 474x
Na RN od 05.06.09 · 11 let
Naposledy 06.11.20/10:23 · 3 měsíce Zobrazit profil
Epirus » Parga » 19.06.21 za 105 dníEpirus » Parga » 11.08.21 za 158 dní
WiFiMelissa Travel04.09.20
Silvia je veľmi pekné ubytovanie v krásnej záhrade plnej kvetov a ovocia s posedením. Izby sú veľké a pekne zariadené, grécka klasika. Kuchyňa bola dostatočné vybavená riadom, hrncami, príborom. Prvýkrát sme mali vo vybavení kuchyňe v Grécku - jar, hubku na riad a utierku. S kúpeľňou sme boli tiež spokojné. Možno by sme dali na sprchový kút nejaký zaves. Výhľad na more bol úžasný a spríjemňoval nám každé posedenie na priestrannom balkóne. Domáci sú veľmi milí a vždy s úsmevom na tvári. Po príchode z letiska sme od domácej dostali fľašu vody. K pláži je to prechádzkou do 10 minút. Cesta je kúsok do kopca, ale nič strašné. Určite ubytovanie odporúčame!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 4
  • Iriska
  • LIKO
  • NEvina
  • ywet
Napsat recenzi

Ardani Paradise View Villa

Karpathos » Ardani Vila
zatrox Petr / 176x
Na RN od 04.07.20 · 8 měsíců
Naposledy Včera 14:51 · 20 hod. Zobrazit profil
WiFiBez CK29.08.20
Nádherná vila, naprosté soukromí, úžasný výhled, vše moderně zařízené, vířivka na terase, kousek od Pigadie. "Soukromá" pláž 15 minut od vily.
Velice ochotný majitel, každý den úklid, možnost natrhat si čerstvé ovoce přímo ze zahrady, základní potraviny k dispozici v kuchyni, dárek pro děti i na rozloučenou. Neskutečně jsme si to tam užili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Old House

Rhodos » Paradeisi Apartmány/Studia
RottenFox Petr / muž / 1 704x
Na RN od 30.04.14 · 6 let
Naposledy 02.03.21/21:32 · 3 dny Zobrazit profil
Ithaka » Vathi » 03.06.21 za 89 dníKréta » Agia Galini » 06.09.21 za 184 dní
WiFi27.08.20
Ubytování v tradičním baráčku v Paradisi.
Ubytování je pár kroků od letiště a tak bývá i využíváno - jako ubytování u letiště.
My ho použili na poslední den před odletem, abychom se nemuseli přesouvat nad ránem z ubytování na jihu ostrova přímo na letiště k odletu.
Ubytování je naprosto perfektní, pokoj velký a luxusně vybavený. Majitel velmi příjemný.
Škoda, že ubytování a pláž odděluje letištní dráha, protože jinak bych tam klidně trávil příští dovolenou. Čekal jsem, že městečko, které leží přímo u letiště bude rušné a o ničem, ale líbila se mi tam atmosféra "mezi místníma".
Dvě minuty pěšky je to do AB supermarketu, takže zásobování vyřešené a kolem je i pár taveren.
Škoda jen, že jim tam postavili to letiště.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Nikos

3 recenze Alonissos » Patitiri Penzion
Ivana1 Ivana / 907x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 17.02.21/08:40 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiMelissa travel03.08.20
Příjemný penzion, čistý, prostorný, staršího typu, ale dobře udržovaný, poklidné, pohodové ubytování s krásným výhledem na moře. Majitelka příjemná, ochotná, o penzion se stará dobře. Měli jsme 3-lůžkové studio č. 7 – pokoj prostorný, dvojlůžko v obývací části hodně úzké, nízké s měkkou matrací, třetí lůžko v kuchyňské části také úzké, ale vyšší a s tvrdší matrací. Díky třetímu lůžku není v těchto typech pokoje stůl a židle (nevejde se, u dvojlůžkových pokojů je), nutno snídat či cokoliv konzumovat v posteli nebo případně na balkoně. Klasická židle na sezení zde byla jedna, navíc sloužila jako noční stolek u dvojlůžka. Skříň prostorná, ramínek celkem dostatek. Kuchyň dobře vybavená včetně ostrého nože, velkých hrnků a všeho možného – nevyužili jsme, nevařili jsme, potřebovali jsme jen varnou konvici, která zde byla, sice v našem pokoji rozbitá a tekla – majitelka ji ale na požádání ihned vyměnila za jinou. Lednice nová, čistá, dobře chladí, klimatizace starší, ale chladí dobře. Stará, malá televize je na skříni – nevyužili jsme ani nezapínali. Signál mobilu velmi slabý až žádný, špatně odcházely SMS, stejně tak volání z penzionu velmi omezené až povětšinou nemožné, bylo nutno chodit ven na kopec nad penzion a nebo opakovaně delší čas zkoušet až se náhodou podaří SMS odeslat nebo navázat na chvilku spojení, které záhy vypadlo. Naopak Wi-Fi signál velmi dobrý, internetové spojení fungovalo skvěle. Koupelna klasická řecká jako ve všech starších řeckých ubytováních, tj. sprchový kout bez závěsu, špatný odtok vody na podlaze, takže voda po sprchování všude a dlouho, prakticky žádné odvětrávání – resp. malé okénko na společnou chodbu penzionu, takže trvale vlhkost a zápach. Balkon celkem prostorný, nádherný výhled na zátoku, ale málo soukromí na posezení a povídání si, přepážky mezi balkony velmi malé, vše je slyšet a do vedlejších balkonů vidět, ráno tam praží slunce, takže příjemně posnídat na balkoně lze jen do východu slunce. Šňůra na prádlo je tam natažena, ale kolíčky jsou už staršího data a při dotyku často praskají a rozletí se na milion kousků, lépe vzít svoje vlastní. Penzion je ve svahu nad pláží, ke které vede dost schodů. Pláž i vstup do vody a dno kamenité, vhodné boty do vody, voda na začátku července byla chladnější, vstup do vody prudší, brzy hloubka, vpravo u skal krásné šnorchlování se spoustou rybiček, ježků atd. U pláže možnost se najíst v taverně či baru, lze zakoupit kávu i zmrzlinu, je tam i malý minimarket za rohem. Pláž velmi hezká na pohled, fotogenická, krásné výhledy od penzionu. Nedaleko od penzionu 2 pekárny, 2 dobře zásobené supermarkety, zelinářství, gyrosárna, lékárna a dále v Patitiri spousta obchodů, taveren, gyrosáren. Všude v Patitiri do kopce (a z kopce), všude mnoho schodů. Celkově ubytování i místo hodnotíme kladně, byli jsme spokojeni, Patitiri je zejména v okolí přístavu velmi příjemné, ostrov jako takový nás velmi mile překvapil a byli jsme nadšeni jeho krásnou přírodou a množstvím nádherných pláží. Taktéž Chora nedaleko Patitiri je velmi malebné místo s krásnými výhledy a zajímavou atmosférou.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 27
  • Danyelka
  • Darka
  • Dusan_s
  • Haso
  • Hela.Š
  • Háňa
  • Ireon
  • Lavetka
  • Marigaux
  • Miquell
  • Nováček
  • Pavlida
  • Pesaja
  • Radecek152
  • Souvlakis
  • Vlastig
  • ZdenaK
  • barny1
  • hanament
  • hynek
  • kukacka
  • lili
  • matymaty
  • micousa
  • olík
  • pompovi
  • typhoon
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 12–18 Fair 0 mm 16° 3 m/s
18–24 Fair 0 mm 15° 1 m/s
Neděle, 07.03.21 00–06 Partly cloudy <1 mm 11° 3 m/s
06–12 Partly cloudy 0 mm 10° 4 m/s
12–18 Cloudy 0 mm 13° 4 m/s
18–24 Fair 0 mm 11° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !