Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 7 | 31
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s fotografii

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 1529
 
 

Nikos 3 (pension)

 
03.08.20 23:39
Alonissos » Patitiri
CK: Melissa travel
 
Příjemný penzion, čistý, prostorný, staršího typu, ale dobře udržovaný, poklidné, pohodové ubytování s krásným výhledem na moře. Majitelka příjemná, ochotná, o penzion se stará dobře. Měli jsme 3-lůžkové studio č. 7 – pokoj prostorný, dvojlůžko v obývací části hodně úzké, nízké s měkkou matrací, třetí lůžko v kuchyňské části také úzké, ale vyšší a s tvrdší matrací. Díky třetímu lůžku není v těchto typech pokoje stůl a židle (nevejde se, u dvojlůžkových pokojů je), nutno snídat či cokoliv konzumovat v posteli nebo případně na balkoně. Klasická židle na sezení zde byla jedna, navíc sloužila jako noční stolek u dvojlůžka. Skříň prostorná, ramínek celkem dostatek. Kuchyň dobře vybavená včetně ostrého nože, velkých hrnků a všeho možného – nevyužili jsme, nevařili jsme, potřebovali jsme jen varnou konvici, která zde byla, sice v našem pokoji rozbitá a tekla – majitelka ji ale na požádání ihned ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Antonios 3 (hotel)

 
30.07.20 18:41
Thassos » Limenaria
 
 
Pěkný, čistý a klidný malý hotel. My dostali pokoj č.106, je to první patro, tudíž omezený rozhled na moře. Navíc hned vedle hotelu nedostavěný soukromý dům, tudíž z našeho pokoje výhled na jeho střechu. Pokoj velmi malý, akorát pro dva. Úklid pokojů pravidelný, koš vynášen denně. Personál sympatický, bez problémů. Stravování polopenze, chutná ale málo řecká. Pro velké jedlíky možná porce menší, nám to stačilo. Bazén krásný, čistý. Bohužel s pláží to je doslova hrozivé. Vypadá to jako na stavbě. Očividně bude probíhat rekonstrukce celého pobřeží, kdy bude hotovo není známo....rozhodně je nutno docházet či dojíždět na jiné pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Sea Breeze 3 (app./studio)

 
30.07.20 11:13
Kefalonia » Lixouri
CK: Viamare (Travel Family)
 
Bydleli jsme ve studiu č. 8 (1. patro) s krásným výhledem z balkonu na společnou terasu, moře a protější břeh. Balkon je prostorný, z boku je sušák (trochu orezlý, tak pozor na ušpinění prádla) a kolíčky. Dopoledne na balkon praží slunce, tak se nedá sedět. Na terase se konají schůzky delegátek ck (Viamare i Blue style zvlášť).
Paní majitelka byla velmi milá, je to taková kočičí máma, má asi 8 koček a v době našeho pobytu vypiplávala malá koťátka, všechny poctivě krmí a má velmi přátelského pejska, který nás vždy vítal. Kočky občas sedávaly u nás před studiem, kde čekaly na krmení od majitelky (bydlela ve studiu č. 9).
Studio bylo standardní na řecké poměry (odpovídalo fotkám na stránkách ck) - byly 2 samostatné postele s nočními stolky, skříň s ramínky a 2 šuplíky (kde byly deky, takže se nedaly použít), stůl s židlí a stolek se zrcadlem a další židlí. Studio mělo i ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

ILIOPERATO (hotel)

 
22.07.20 15:38
Santorini » Imerovigli
CK: Inex
 
Ilioperato je hotel se samostatně přístupnými pokoji z jednotlivých balkonů, ke kterým se dostanete přes společné prostory v několika výškových úrovních umístěných přímo nad kalderou tak, že nic nebrání fantastickému výhledu přímo na kalderu a západ slunce. Hotel disponuje bazénem na terase, ze které je ničím nerušený výhled do kaldery. Z každého místa v hotelu je nádherný výhled na protější ostrov Thirasii, ostatní ostrůvky v kaldeře, bílé domy v Oie a večer na Oiu, která září osvětlená jako plující loď na moři.
Hotel je čistý, každý den personál zametá venkovní prostory, myje bazén a jeho okolí.
V hotelu je také krásný prostor s barem, který byl ale bohužel letos zavřený kvůli Covidu 19 a malému počtu hostů.
Pokoje jsou tak akorát velké, prostorné a útulné. My měli pokoj v nejspodnější části hotelu, kde jsou pokoje superior.
V pokoji byla lednice, varná ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Sea Cleopatra Napa (hotel)

 
20.06.20 11:04
Kypr » Ayia Napa
CK: Bez CK
 
Hotel Sea Cleopatra Napa sa nachádza v letovisku Ayia Napa a ponúka vonkajší bazén a reštauráciu. Hotel ponúka ubytovanie s balkónom. V spoločných priestoroch môžete využívať bezplatné Wi-Fi. Kláštor Agia Napa je vzdialený 800 metrov.
Všetky izby a suity v hoteli Cleopatra sú vybavené satelitnou TV. Každá z nich má chladničku. Nechýba ani súkromná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom.
Hostia hotela Sea Cleopatra Napa môžu relaxovať na ležadlách na slnečnej terase pri bazéne. Na mieste je k dispozícii bezplatné súkromné parkovisko.
Aquapark Water World sa nachádza vo vzdialenosti 2,2 km a pláž Nissi vo vzdialenosti 2,8 km.
Tento hotel doporučujem mladým, ktori chú v noci hýriť a nie spať. Nakoľko my sme sa v štúdiu hotela slabý týždeň nevyspali. Pretože Ayia Napa v noci žije naplno. Na tejto ulici je strip club, z ktorého celú noc počuť veselo-hlasnú ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Ilios (hotel)

 
29.03.20 21:30
Evia » Severní Evia » Pefki
 
Krásné-pohodové-prostě Ilios.
Nádherný malý hotel s citem pro detail.Cítili jsme se tady velmi dobře díky osobitému a milému přístupu majitelů, ale i ostatního personálu. Všude perfektní pořádek, čistota, klid a vynikající snídaně včetně marmeládek paní majitelky. Krásná okolní příroda láká k výletům, průzračné moře, široká pláž s promenádou a tavernami kde jsme si všude pochutnali. Penzion Ilios byla skvělá volba, kterou bychom určitě doporučili a sami se rádi vrátili."
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Apartmen in Larnaka (soukromí)

 
01.02.20 14:58
Kypr » Larnaka
CK: Bez CK
 
Na Cyprus sme v juni 2019 cestovali individualne bez CK. Zvolili sme tri pobytove miesta: Ayia Napa, Larnaka, Paphos. Tyzden v Larnake sme boli ubytovani na sukromi v prenajatom byte, jednoducho zariadenej starsej bytovky. Dvojizbovy byt ma obyvacku spojenu s kuchynou a samostatnu spalnu s manzelskou postelou. Kupelka mi pripominala 70-te roky minuleho storocia v Ceskoslovensku. Napriek tomu pobyt bol v pohodicke, nakolko sme fungovali ako doma. Prenajate auto sme parkovali pri bytovke gratis v klidku...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Achillion (hotel)

 
25.01.20 17:47
Athény » Piraeus
 
Zrekonstruovaný hotel 5 minut od přístavu trajektů, vhodné na jednu až dvě noci, pokoje jsou prostovné, čisté, pohodlné matrace, k dispozici zdarma společná kuchyňka s čajem a kávou, recepce otevřena nonstop
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

A Poem Next To The Deep Blue (soukromí)

 
23.01.20 21:08
Kréta » Jižní Kréta » Treis Ekklisies
CK: Bez CK
 
A Poem Next To The Deep Blue byl krásný, menší byt s velkou terasou a výhledem na moře. Ubytování jsme si zajistili přes Airbnb, takže celý pobyt, úklid, vynášení odpadků, praní, vaření bylo zcela v naší režii ... jak to u Airbnb chodí. Ale musím zmínit skvělé uvítání majitelů, kdy nás uvedli do bytu, ukázali, kde co je a jak to funguje. Dostali jsme malé dárečky, v troubě voněla právě upečená Jemista, na stole lahev raki, mísa ovoce, v lednici bílé, růžové, červené víno, džusy, domácí vejce, máslo .... atd. Byt nám poskytnul veškerý komfort, jaký máme doma a my jsme se o něj na oplátku po celou dobu starali, jako by byl náš. Byla to naše první zkušenost s Airbnb a moc se nám tento způsob ubytování zalíbil :-)
Vřele doporučujeme :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Marelen (hotel)

 
18.01.20 19:18
Zakynthos » Kalamaki
CK: Brenna
 
 
Hotel Marelen lezi v klidne boční ulici stranou od hlavní třídy v Kalamaki ale v příjemné docházkové vzdálenosti.Nehrozí tak hluk od aut,skutru, barů,apod. Areál je tak akorát veliký,žádný gigant ani pidi okolí a je nádherně udržovaný. Všude upravené keře, palmy, krásný trávník, pobíhající kotata. Úžasné tři bazené s miniaquaparkem pro děti, bazén jen pro dospělé a u restaurace bazén s částí pro menší děti. K zapůjčení i lehátka, možnost kompresoru k nafouknutí. Prostředí restaurace velmi příjemné, možno sedět uvnitř,kde je klimatizování, či venku. Strava formou PP naprosto skvělá. Střídají se tématické večery jako Řecký, Zakynthoský, Italský,Mexický, atd..Saláty, zákusky,zmrzlina, snídaně v podobném stylu, sice stejná ale velmi rozmanitá a trochu zaměřená na angl.klientelu,ale vybere si každý.
Personál od recepce přes číšníky,uklízečky a zahradníka moc příjemný, nápomocný.
Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Marina Bay 2 (hotel)

 
29.12.19 22:42
Kefalonia » Mounda Beach » Skala
CK: Firo tour
Krásný, klidný hotel na dlouhé, písčité, liduprázdné, přírodní pláži, ideální pro relax a odpočinek. Pokoje jsou velmi pěkné, celkem vkusně zařízené, velice prostorné, nábytek neopotřebovaný, TV, lednice, kuchyňský kout s nádobím, rychlovarnou konvicí a vařičem, klimatizace za poplatek. Všechny pokoje mají výhled na moře a prostorný balkon či terasu, v oknech i dveřích na balkon/terasu jsou instalovány sítě proti hmyzu. Jediným mínusem byly velmi tvrdé, nepohodlné postele. Signál WI-FI v pokojích dále od hlavní budovy není, jen v jídelně, na recepci, v okolí bazénu a na terase hotelu, možná pokoje umístěné v hlavní budově jsou na tom se signálem lépe. Hotel je situován na pláži, kde přímo pod hotelem sice je několik málo slunečníků, ale jinak je pláž zcela prosta plážového servisu a každý si zde může najít své soukromé, osamocené místečko. Na východě, směrem ke Skale, pláž končí ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Tsega (app./studio)

 
07.12.19 18:35
Kythira » Agia Pelagia
CK: Melissa Travel
 
Ubytování Tsega je moc hezké, vkusně zařízené a prostorné - jedno z nejlepších, co jsme kdy v Řecku měli. Nachází se vysoko v kopci na horním okraji vesničky, takže se můžete těšit na krásné výhledy a božský klid. Na pláž, k tavernám a obchodům to bylo asi 5 min. dolů ze strmého kopce.
Bydleli jsme v horním patře, což bylo moc fajn z hlediska soukromí a výhledů, ale už méně příjemné, když nám v 2. polovině pobytu začala větší horka. Hned pod střechou se pokoje rychle vyhřály. V ložnici je klimatizace, takže ta se dala rychle vychladit, ale ve 2. pokoji (kuchyňka+obyváček) bylo vedro. Neumím si to představit v červenci nebo v srpnu. Co se týká vybavenosti kuchyně - pro nás byla dostačující, nic nám nechybělo, ale my na dovolené žádné velké vaření neprovozujeme. Samozřejmě se našly drobné, řecké nedostatky (rychlovarná konvice nefungovala, nebyl sušák na prádlo, nešla zajistit ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Vila Melissa (vila)

 
26.11.19 15:39
Kréta » Jihovýchod » Koutsounari
CK: Bez ck
 
 
Bez výhrad, pár metrů do moře. Ve spojení s Pelagos tavernou dokonalé. Nákupy v Koutsouras - pekárna, supermarket, cukrárna. Budeme se vracet.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Argalios 3 (app./studio)

 
10.11.19 09:00
Ithaka » Jónské ostrovy » Kioni
CK: Melissa Travel
 
Apartmány Argalios se nachází v poklidné vesničce Kioni. Je třeba počítat s tím, že je budova umístěna na kopečku, tedy se při výstupu mírně zapotíte (asi skoro jako všude). :o)
Byla jsem ubytovaná ve třetím pokoji, který měl k dispozici velkou terasu s výhledem do uličky. Pokoj byl prostorný a čistý. Pokud nejste milovníky klimatizace, stejně tak jako já, počítejte s tím, že v oknech nejsou sítě proti komárům. Tedy budete potřebovat hodně náplní do strojku.
Kuchyňka byla celkem slušně vybavená. Jediné, co jsem postrádala, byl ostrý nůž, konvice a jar. Popřípadě jiný mycí prostředek, ale to je věc, kterou vždy seženete. Úklid probíhal pravidelně. :o)
Pro řidiče doporučuji zamluvit si nějaký ten dopravní prostředek, jinak se skoro nikam nepodíváte. K dispozici je zapůjčení kol, ale to bych já osobně v tom horku asi nedala. :o)
V apartmánu není WIFI, tedy pro milovníky internetu trochu smůla. Stačí však seběhnout dolů do baru a jste připojení. :o)
Celkově ubytování hodnotím kladně. Vhodné pro lidi, kteří vyhledávají klidnou dovolenou a hezké pláže v okolí ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Maritina (hotel)

 
30.10.19 09:51
Kos » Kos Town
CK: New Dama
 
Maritina je městský hotel v blízkosti přístavu. Několika podlažní budova s výtahem a různou kvalitou pokojů. My měli pouze základní, ale byl pěkný, čistý, úklid každý den, včetně výměny ručníků. Snídaně celkem bohatá a dobrá. Maritina má pěkný střešní bazén s barem. Okolí se těžko soudí, jste v centru. Před budovou přímo park a antické vykopávky. Hotel hodnotím velmi kladně. Je to výborné ubytování v centru všeho, v blízkosti starého přístavu a dalších památek, ale je zde klid. Hoteloví hosté většinou Holanďani, Němci a sem tam Turci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací