Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 8 | 31
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelu Summer Sun

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 6
 

Summer Sun (app./studio)

 
20.08.18 12:03
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 06.08.18 - 16.08.18
Musím jen potvrdit předešlé recenze. Prostorné, čísté (každý 3. den úklid a výměna ručníků), kuchyňka vybavená dostatečně, prostorná terasa s výhledem na moře (situovaná na V) - takže ráno slunečná a večer příjemná na klidné posezení ve stínu. Milý pan majitel, který je velice komunikativní, snaží se vyhovět. Parkování je možné přímo v oploceném areálu ubytování. Přímo u pláže funguje jak plážový bar, tak již zmiňovaný AB food market, který nabízí velké množství potravin, ovoce, zeleninu, pití,... za velice přijatelné ceny - až nás to velice mile překvapilo. V baru u pláže výborné Frappé za 1.5e. Jen je potřeba počítat s opravdu větším výstupem směrem k hotelu. Nicméně díky tomu vás večer na terase za pohledu na osvětlené městečko ruší pouze cikády a zvonce občas procházejících stád ovcí a koz. Nedaleké mětečko Skala nabízí nepřeberné množství taveren a barů, obchůdků a půjčoven. Kde nelze zaplatit kartou je umístěn bankomat (alespoň nám to tak připadalo :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Summer Sun (app./studio)

 
07.09.16 11:05
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
Nemohu než potvrdit zde dříve uvedené recenze. Byli jsme velmi spokojeni, 5 hvězd nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat. Pro informaci doplňuji, že v blízkosti studií začala výstavba obchodního centra a letos již byl otevřen jeden z řady zdejších AB Food Marketů (něco jako u nás Billa). Fakt velmi dobré ubytování a ideální umístění,za což se pak ale "platí" tím zmiňovaným výšlapem do kopce.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Summer Sun (app./studio)

 
03.08.15 07:56
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
Celkový dojem z tohoto ubytování je velice kladný. Čisté pokoje, velmi klidné místo a příjemný majitel. Velmi prostorná terasa s krásným výhledem na moře. Vybavení kuchyně dostačující, ale na větší vaření nevhodné. Určitě s sebou vlastní nůž a popř. škrabku. Během pobytu proběhla 2x výměna ručníků, 2x převléknutí postele, doplňování toaletního papíru a vynášení odpadkového koše (obden).
Prudký kopec během dne v největším horku není opravdu moc příjemný. Nákup balíků vody nechávat až na večer! Nebo pít vodu z kohoutku, potvrzeno delegátkou, že je opravdu pitná. Na druhou stranu, kdo hledá klid na pláži a nepotřebuje lehátka, má snadné toto najít, díky poloze apartmánu mimo centrum.
Pouze jednu hvězdičku dávám za pláž proto (i když byla hezká, čistá a bez lidí), že nemáme rádi dlouhé pláže se slunečníky a lehátky, ale preferujeme malé plážičky, tam se vejdou sotva dvě rodiny), ale i ty se dají kousek od ubytování najít.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Summer Sun (app./studio)

 
02.07.14 22:14
Kefalonia » Skala
CK: Mellisa
 
 
Vybavení pokoje jako v Řecku,akorát sprchový kout který se dal zavřít,takže nebyla voda všude kolem.Paráda.Uklid s prádlem 2x,vynášení košů každý druhý den.Vše čisté a nové.Nádherný výhled na moře,ale 3 hvězdičky za okolí a polohu jsou proto,že všude je zmínka o kopci, ale ne o ,,krpálu"(fakt prudký kopec).Není to pro člověka,který má problém s chůzí.Ale jinak tam bylo krásně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Summer Sun (app./studio)

 
14.08.13 14:51
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
Pěkné ubytování v klidné části na kraji Skaly, přesně jak píše CK na svých stránkách. Apartmány jsou v kopci, takže tam většinou fouká a i vedra tam jdou snáze přežít. Lehký úklid (setření + odpadky) ob dva dny, lůžkoviny a ručníky jednou za čtyři dny. Apartmán má místnost s dvoulůžkem a obývací kuchyň (dva gauče na spaní a přistýlka, která ovšem blokuje část pokoje). Sprchový kout je "neřecký" - je opravdu krytý plastovými dveřmi. Market pěšky cca 5 minut (z kopce dolů k pláži a vlevo). Do centra Skaly pěšky cca 15 min. Doporučuji se věnovat tavernám mimo hlavní promenádu i hlavní třídu :-) Pláž příjemná - písek s kamínky, na břehu kamínky, dále do moře písek.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Summer Sun (app./studio)

 
13.11.12 16:13
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
Nádherné ubytování, prostorné, čisté. Úklid bez problémů.Na stránkách CK Melissy si můžete ubytování prohlédnout na videu. Ke studiu se musí malý úsek vyšlápnout do kopce, ale pak ty překrásné výhledy na široširé moře stojí zato. Prostorný balkon, na kterém "se dalo tancovat". Pláž dlouhá, čistá. My jsme většinou chodili přímo "před penzion" .V červnu byla jen jedna řada slunečníků a maximálně dva páry starších angličanů. Klídeček a pohoda. Dále k centru byla pláž více obsazená a byly tam různé vodní atrakce.Skala je krásné a klidné místo . Nádherné večerní procházky. Z restaurací podél promenády se line živá hudba, poslouchali jsme staré anglické šlágry, jazz, řecká hudba, nic "divokého". Je vidět, že tam hodně jezdí starší anglická klientela. Byli jsme moc spokojeni a až nenajdeme žádné další zajímavé místo v Řecku, tak se někdy vrátíme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací