Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 11
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelu Porto Skala

Hotelů a apartmánů: 16
 
Porto Skala (hotel)
 
22.02.19 15:46
Kefalonia » Juhovýchodné pobrežie » Skala
CK: Viamare
 
Hotel je postavený terasovite na miernom kopci , pestrofarebné domčeky dávajú dojem malej vesničky. Ubytovanie sme mali v 2-post.pokoji ktorý disponuje balkonom s bočným výhľadom na more.Upratovanie bolo pravidelné, krásné akokeby nové biele uteráky, osušky a post.prádlo menili až dosť často. Mali sme polopenziu a s takýmto výberom sme sa v Grécku stretli po 1x. Úplne dostačujúci. Ako bonus bol každé ráno čerstvý citrusový džus pripravovaný pred nami. Pani hlavná kuchárka vystavovala svoje kuchárské knihy a bola údajne v Grécku známa. Personál bol v jej réžii a bol milý a ochotný.
Hotel disponoval aj bazénom s denným barom a malým mikrobusom, ktorý pendloval viackrát za deň do letoviska Skaly.
S CK sme sa zúčastnili na výlete - okruh ostrovom a spoznali tak aspoň časť zaujímavých miest na tom krásnom ostrove.
Čo sa týka pláži, tak hneď od hotela asi v 50-100 m vzdialenosti sa nachádza pár menších oblázkových ale krásných plážičiek ku ktorým je prístup pre starších ľudí obtiažnejší.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
25.08.12 20:06
Kefalonia » Skala
CK: Alex
 
 
Hotel PS hodnotím velice kladně. Vše bylo super. Pokoje sice malé ( 2+2), ale velmi čisté, pokojská měnila ručníky dle Vaší potřeby. Vše je na dosah, snad jen supermarket v hotelu by mohl rozšířit sortiment. . Velký s. je na okraji Skaly cca 1,5km. Pláže před hotelem jsou nádherné, malinkaté s křišťálovou vodou. Dostanete se tam po schodech, pro kočárky a invalidy nevhodné. Dlouhá pláž s pískem je 1,5 km ve Skale. (jezdí hotel. bus) Stravu připravuje kuchařka Maria, vyhlášená svojí kuchyní na ostrově. Jedním slovem vynikající, řecké speciality.
V tomto hotelu na Vás dýchá ŘECKÁ pohoda na každém kroku, žádné hlučné diskotéky ....prostě klídek, milí lidé , dobré jídlo, krásné pláže...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
14.07.10 09:03
Kefalonia » Skala
CK: Firo Tour
 
 
Přelom srpen-září 2009. Moc se nám líbilo, skvělé koupání na romantických plážičkách pod hotelem, teplá a čistá voda. Úžasné jídlo a velmi ochotný a milý personál - slovenské studentky. Super úklid, pěkné čisté pokoje. Krásný čistý bazén. Nákupy - do Skaly je to asi 2,5 km, za 1 Euro vás tam sveze hotelový mirkobus. Zpátky je to na taxíka - 5 Euro. Doporučujeme půjčit si auto ve Skale a ostrov projet - je na co koukat. Škoda, že na letošní sezónu to Firo šíleně zdražilo. Jinak doporučuje všem, a hlavně rodinám s malými dětmi. Tak snad někdy ještě jednou ...
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
03.03.10 15:43
Kefalonia » Kefalonie » Skala
CK: FIRO TOUR
 
 
Pěkné ubytování v nízkých barevných vilkách, většina s výhledem na moře, bazén pro dospělé + brouzdaliště, minigolf, dětské hřiště, pool bar, posilovna, TV místnost, stolní tenis, bar. Pokoje dostatečně vybavené - TV, varná konvice, vana, terasa. Úklid prováděn téměř denně (Slovenky na brigádě). Strava dobrá, snídaně - sýry, šunka, zelenina, vejde, párky, med, džem, croissanty. Večeře - 3 druhy masa, přílohy, saláty, těstoviny, ryba. Zmrzlina nebo dezert. Pláž menší oblázková přes cestu, po schodech, voda průzračná, křišťálová. Do města je to dál, nutno využít taxi, hotelový minibus nebo pronajmout auto. Byli jsme spokojený a klidně bychom zopakovali pobyt na Kefalonii i v Porto Skala.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
03.09.09 20:25
Kefalonia » Skala
CK: Firo-tour
 
 
Tento hotel bude vyhovovat klientům, kteří si jedou na dovolenou odpočinout a kteří nevyhledávají noční život. U recepce je minimarket, kde mají základní věci. Zejména vodu v 5-ti litrových PET lahvích. Personál vstřícný a vždy usměvavý. Měli jsme polopenzi. Snídaně každý den stejné. Opečená slanina, volská oka nebo míchaná vejce a teplé párečky. Dále zelenina, jogurt, džemy, med a piškotová buchta. K pití džusy, čaj, káva, mléko. K večeři výběr asi z pěti zeleninových salátů, těstoviny, opečené maso, brambory, rýže. Každý den nějaká řecká specialita. Ryby byly asi pětkrát. Když nebyly ryby, byly k jídlu mořské potvory. Pití se na večeři platí. Celá útrata za pobyt se platí na konci pobytu na recepci a to buď kartou, nebo hotově. Oběd i nápoje je možné si dát přes den v restauraci u bazénu. Vše se platí. Bazén čistý a udržovaný. U bazénu jsou sprchy a toalety. Ty jsou schované vedle restaurace pod popínavou rostlinou. Udržované a nepáchnoucí.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
28.08.09 22:55
Kefalonia » Skala
CK: Firo tour
 
 
Hotel Porto Skala je moc příjemný, nevýhodou je jeho poloha cca 3 km od Skaly, proto doporučuji půjčit auto. Personál moc příjemný, problémy odstraní hned. Pokoje menší, ale pro dva a jedno dítě naprosto dostačující. Jídlo výborné, ale rozhodně ne moc dietní (kořeněné maso, smažené, téměř bez ryb), ale vždycky jsme se dobře najedli. Hotelové pláže vhodné ke šnorchlování, ale jinak pláž va Skale je bezkonkurenční. Bazén u hotelu je krásný, nikdy kolem něj nebylo moc lidí. Nám se odtamtud ani moc nechtělo:-)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
PORTO SKALA (hotel)
 
04.08.09 17:35
Kefalonia » Kefalonie » Skala
CK: Firo
 
 
Příjemný, menší hotel, vhodný pro strávení klidné, rodinné dovolené.Za některé nedostatky bych mu ale půl hvězdy sebrala.Hlavně pro absenci sprch u bazénu,málo výkonné klimatizaci na pokojích a menšímu výběru v jídle.Pokoje sice menší, ale denně perfektně uklizené, kaskádovitě uspořádané pokoje v hotelu.Bazén pěkný, čistý,vždy se našlo volné lehátko.Pláže u hotelu dvě, malé, kamínkové, s náherně čistou vodou.Hotel nabízí knihovnu,promítací sál,minigolf,ping-pong,dětské prolézačky s pískem, houpačka.Malý krámek jen se základním vybavením, typu voda, opalovací krém,automat na sušenky,pití..Za poplatek praní prádla, hlídání dětí a v odpoledních hodinách bus do Skaly.Dopolední svoz bezplatný.V obsluze děvčata ze Slovenska, což potěšilo.Jinak nejbližší krám cestou do Skaly,2km po silnici.Sice toto nebyl nejlepší hotel, co jsme v Řecku navštívili,ale strávili jsme zde moc hezkou dovolenou, na kterou hlavně pro nádhernou Kefalonii dlouho nezapomeneme.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
13.07.09 11:37
Kefalonia » Skala
CK: Alex
 
 
Příjemný hotel, zajímavě řešený, poskládaný z několika menších samostatných budov. Pokoj dostatečně velký, vždy perfekně uklizený, prostorná terasa s výhledem na moře (všechny pokoje však nejsou stejně velké a ani nemusí mít výhled na moře). Vybavení pokoje spíše nadstandardní (rychlovarná konvice, lednice, fén, TV, bezplatný trezor a klimatizace). Strava výborná, vždy si bylo z čeho vybrat. Snídaně bohaté (omeleta, teplá uzenina, salám, sýry, sladké pečivo, jogurt a přísady do něj, ovoce, atd.), večeře pestré (každý den byla vždy ryba nebo alespoň nějaké mořské plody, velký výběr salátů, ovoce, řecké sladkosti a zmrzlina). Nápoje k večeři včetně všech ostatních útrat v hotelu se platí až při odjezdu na recepci. Personál hotelu velmi ochotný a příjemný. Hotelové pláže jsou menší, ale mají své kouzlo. Pláž ve Skale dostupná hotelovým minibusem (do 15:30 hod zdarma, pak za 1 E). Doporučuji pronájem auta, alespoň na pár dní. V hotelu jsme byli velmi spokojeni a moc se nám zde líbilo.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
08.07.09 12:50
Kefalonia » Skala
 
 
 
Maly pekne rieseny hotel.Izby slusne a funkcne vybavene, vacsinou s vacsou terasou a krasnym vyhladom na more. Okrem standartneho vybavenia ako fen,chladnicka,klima,TV,radio,sedenie na balkone aj salky,pohare,konvica, otvarak na flase,elektricky odpudzovac hmyzu, susiaky na pradlo,bezplatny trezor, tekute mydlo, sampon a od Firotour aj slnecnik.Vsetko vzdy ciste. Strava vyborna, dostacujuca, avsak trochu postradala grecku klasiku ako baklazan, cuketa, plnena zelenina, musaka, rozne grecke sladkosti....ale byvali ryby, morske plody, salaty. V areali hotela sa dal vyuzit bazen, detske ihrisko,minikino, kniznica aj so slov. a ceskymi knihami,miniobchodik . V sezone by mali byt aj animacne programy. Plaze su cez cestu dve. Mensie , trosku horsie dostupne, 20min. chodze je piesocna plaz Skala. Personal prijemny, priatelsky, a okrem domacich aj tri mile slovenske studentky. Najblizsi obchod je cca 20 min. Doporučujem prenajať auto, neskutočná krása Kefalónie sa len z hotela poznať nedá.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
05.05.09 12:33
Kefalonia » Skala
CK: Firo
 
 
Pokoj velice malý (dvojlůžko a palanda), nedostatečný se dvěma většími dětmi 13 a 7 let. Vybavení a čistota dobré. Malinký balkonek, kde se dalo buď pověsit prádlo nebo sednout 2 lidé. Plážičky pod hotelem krásné, v srpnu zde v noci hotel vypouštěl odpad, takže dopoledne na plážích byla bílá pěna. Pláž ve Skale příliš daleko, nedá se v parnu jít pešky. Strava celkem dobrá, spíše typu rychlého občerstvení (běžně smažené řízky a hranolky, gyros).Personál ochotný.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
15.03.09 22:49
Kefalonia » Skala
CK: Firo Tour
 
 
Pokoje - sice menší, ale zase dostatek úložného prostoru, k dispozici fén, rychlovarná konvice, trezor, lednice a slunečníky Firo:) Poloha - jediné mínus, hotel leží cca 3km od Skaly, nejbližší market cca 2,5km. Z hotelu jezdí 6x za den hotelový minibus, ale spíš doporučuji půjčit si auto. Pláž - dvě menší plážičky přes silnici, i v srpnu poloprázdné. Nic nám tu nechybělo:) Strava - chutná, nemám co vytknout. Personál - milý, přátelský, taktéž spokojenost. V hotelu jsme byli opravdu moc spokojeni, určitě se rádi vrátíme!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
20.08.08 16:20
Kefalonia » Kefalonie » Skala
CK: Alex
 
 
Perfektní hotel, na perfektním místě (vzhledem k tomu, že jsme měli půjčený automobil), skvělý bufet - pro toho kdo má rád řeckou kuchyni. Pokoje sice menší, ale s dobrým vybavením (individuální klimatizace, lednice, fén, trezor, rychlovar.konvice, skleničky, hrníčky, otvírák na lahve a vývrtka, dostatečný úložný prostor na oděvy i pro 4 osoby, prostorná terasa se sušákem na ručníky. Úžasná pláž vhodná ke šnorchlování, doporučuji obuv do vody. Jako jediný nedostatek bych snad mohla zmínit slabší sortiment v hotelovém obchůdku.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
21.07.08 08:06
Kefalonia » Skala
CK: Alex
 
 
Hotel Porto Skala se nám velice líbil. Všude čisto a uklizeno. Většina pokojů má výhled na moře. Snídaně a večeře byly vynikající. Vřele tento hotel dopooručuji.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
12.07.08 16:11
Kefalonia » Kefalonie » Skala
CK: Alex
 
 
Velmi příjemný hotel v klidném prostředí. Je vzdálen necelé 3km od městečka Skala, což může být pro někoho nevýhodou, hotelový minibus jezdí zdarma několikrát denně do Skaly. Hotel je skvěle udržován, vzorný úklid, výborné jídlo, příjemný personál. Pro hosty je k dispozici bazén, minigolf, fitnes, dětské hriště, bar, miniobchůdek. Většina pokojů má výhled na moře, klimatizace, lednice, trezor, varná konvice na pokoji.
Byli jsme moc spokojeni a tento hotel doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Skala (hotel)
 
03.07.06 00:00
Kefalonia » Skala
CK: Firo Tour
 
 
Hotel je oficiálně zařazen do 4hvězdičkové kategorie. Hostům je k dispozici zdarma bazén, mini golf, stolní tenis, fitcentrum, dětské brouzdaliště, za poplatek pak také např. internetový koutek. Ubytování je v malých "domečcích typické jonské vesničky". Sestává se s malé koupelny (sprchový kout+WC+umyvadlo), hlavního pokoje a balkonu (foto z našeho balkonu přiloženo). Na pokoji je k dispozici rychlovarná konvice s hrníčky, fén, dostatek standardních zásuvek, klimatizace, TV, rádio, telefon, minilednička a trezor. Ručníky a ložní prádlo jsou měněny. Personál je ochotný a jazykově vybavený, nebyl problém se domluvit. Firo Tour svým klientům poskytoval zdarma slunečníky na pláž, jinak se na plážích za vypůjčený set (2lehátka+sluneční) platí 6 EUR/den. Polopenze bufetovým způsobem, vždy velký výběr jídel, mix zeleniny, ovoce, dezerty (zmrzlina :o) zákusky :o))) Menší nevýhodou hotelu je možná poloha, 3 km od Skaly, hotel částečně zajišťuje zdarma kyvadlovou přepravu (např. za nákupy ;-)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací