Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 29
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelu Alfa

Hotelů a apartmánů: 8
 
Alfa (hotel)
 
07.05.18 09:40
Rhodos » Kolymbia
CK: Alexandria
 
Od recenze Zuzany z roku 2012 se bohužel vůbec nic nezměnilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Alfa (hotel)
 
25.09.13 18:32
Rhodos » Kolymbia
CK: FIRO
 
Hotel bol síce starší ale izby boli veľmi pekné , každý deň upratované a vymieňané uteráky a posteľné prádlo, takže úplná spokojnosť. Strava v hoteli bola veľmi chutná. Hotel mal aj pekný bazén v záhrade, ale ten sme nevyužili ani raz, pretože cca 500m od hotela bola úžasná pláž. My sme boli s dovolenkou veľmi spokojný a nemali by sme problém sa do hotela vrátiť.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Alfa (hotel)
 
26.02.12 03:29
Rhodos » Kolymbia
CK: Alex
 
 
Tak nevím, asi jsem byla v jiném hotelu, než na který jsem tu četla recenze. Přijeli jsme do hotelu o půlnoci a samozřejmě dostali ten nejhorší suterénní pokoj s 'výhledem' na hlavní silnici - pokoj byl částečně pod úrovní terénu.. Druhý den jsem si naštěstí vybojovala jeden z nejhezčích pokojů s výhledem na hory. Na baru, který byl obléhán do poslední minuty před půlnocí hosty převážně z Polska, Ruska a Česka, obsluhovaly dvě otrávené Slovenky. Hotel je CK inzerován jako all inclusive, ale jakmile přijdete na snídani v 9.45, už si skoro nemáte z čeho nabídnout. Byla jsem tam se šestiletým synem a občas dlouho spal, ale nesměla jsem mu z restaurace ani přinést na pokoj lupínky s mlékem. Jídlo neodpovídalo 4* hotelu ani náhodou, možná se vozilo z hotelu Alfa Beach, který je naproti, protože bylo takové 'ovadlé', můj milovaný řecký salát vypadal, že je několik dnů starý.. Personál byl spíše neochotný, s jedinou výjimkou, kterou byl mladý recepční. Jinak všichni vypadali naštnaně a uštvaně. Hotel byl čistý a upravený, úklid pokojů bezchybný. Na pláž se chodilo buď přes hotel Alfa beach nebo cestičkou mezi hotely. Pláž nebyla špatná, ale hodně přeplněná a u hotelu Alfa Beach byla často cítit kanalizace. Letovisko Kolymbia není vůbec hezké, dvě ulice plné cetek a uřvaných barů bez atmosféry. Už bych tam nikdy nejela, ani do Kolymbie, ani do Alfy.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Alfa (hotel)
 
01.07.11 19:59
Rhodos » Kolymbia
CK: Alex
 
 
I já se přidávám k hodnocení hotelu Alfa. Samozřejmě kladnému, protože to byla jedna z těch nej dovolených! Rodinný hotel, ta nej obsluha, jídlo na jedničku :-) A ten noční klid k nezaplacení! Když jsme měli chut, došli jsme si za zábavou do nedalekého centra, cca 500m, kde byla řada obchůdků, restaurací, .... Celková spokojenost a hotel mohu jen a jen doporučit těm, kteří hledají fajn hotel s bezva polohou a kteří netouží po večerech plných animací a diskoték.... :-)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Alfa (hotel)
 
09.10.08 14:29
Rhodos » Kolymbia
CK: Brenna
 
 
Menší, klidný hotel. Pěkné, čisté, nově zařízené pokoje. Na pokoji TV+SAT (včetně programu ČT24), telefon, klimatizace, trezor. Není lednice, pouze chladící skříňka, která nechladí, jenom má udržet teplotu např. nápoje, který je do ní vložen. Koupelna docela velká, také nová, fén. Prostorná terasa. Úklid a výměna ručníků každý den. Strava AI, jídlo bylo dobré, průběžně doplňované. Slabší výběr ovoce. Personál ochotný, klientela z ČR, Slovenska, Polska a Německa. Hodně rodin s dětmi, pro děti prolézačky a dětská část bazénu. Před hotelem zastávka BUS. Moře kousek, čistá voda, oblázková pláž. Bazén u hotelu hezký, čistý. Byli jsme spokojení, pobyt 09/2008.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Alfa (hotel)
 
05.08.06 00:00
Rhodos » RHODOS » Kolymbia
CK: TRAVEL 2002
 
 
HOTEL ALFA je ideální nejen pro rodinu s dětmi, ale i pro ty, kteří netouží po velkém ruchu a přivítají domácké prostředí, krásný bazén, kousek k moři s příjemnou oblázkovou pláží a hlavně ne s hlavou na hlavě, vyzdvihuji vynikající jídlo a pití, příjemný personál, ideální místo - kousek do Rhodosu, kousek do Lindosu.......
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Alfa (hotel)
 
27.07.06 00:00
Rhodos » Kolymbia
CK: Sunny days
 
 
Hotel podle mě neodpovídá označení 3+. Hlavně co se týče pokojů - vybavení(hlavně postele) by chtělo vyměnit. Nepříjemná byla i ulice u hotelu,po které často jezdily motorky a hlučné autobusy. Nejbližší pláž oblázková,raději jsme jezdili na písečnou,ale moře opravdu nádherné. strava all inclusive byla výborná, personál úslužný a rychlý. Bohužel pláž nepatří přímo k hotelu,takže pití zdarma tam neuplatníte. Ti,co netráví příliš času na pokojích (jako my),by mohli být spokojeni.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Alfa (hotel)
 
05.05.06 00:00
Rhodos » Kolymbia
CK: Brenna
 
 
Na dovolenou jsme letěli minulý rok a řeknu Vám,že to byla naše nejlepší dovolená ze všech !!!! Personál v hotelu je velice ochotný - udělal by cokoli, aby jste byli spokojeni , Poloha hotelu je perfektní - jen projdete banánovou alejí a jste přímo u moře - moře je krásně čisté, průhledné a pláž - písčito-oblázková. Opravdu všem kdo se rozhoduje kam by jel , doporučuji tento hotel !! Je prostě perfektní se vším všudy !!!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací