Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 13
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelu Apollo

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 10
 

Apollo (hotel)

 
30.08.16 09:12
Lefkada » Vassiliki
CK: EXIM Tours
 
Hotel Apollo je rodinný hotýlek s cca 34 pokoji.Měli jsme zrenovovaný pěkný pokoj,denně se uklízelo a jedno za 3 dny se měnily ručníky.Personál úslužný,na recepci paní Lenka,Češka žijící 22 let na Lefkádě.Stravování polopenze,výdej jídel poněkud zastaralý,chodí se k pultu s podnosema paní domácí vydává jídlo.Snídaně jsou kontinentální,stále stejné ale postačující.Hlavně že byl řecký jogurt.Pití se platí přímo u výdeje,pivo 2,5€,voda 1,5l 1€,víno 1 l 5€ (bílé bylo ale výborné).Jídelna je na terase.Přímo před hotelem je malý bazének s lehátky a barem.Těsně pod bazénem po několika minutách lze najít tři překrásné malé pláže.Měli jsme ale smůlu jelikož byla sezóna ařecké svátky a k poledni byly pláže k prasknutí.Celkový dojem byl výborný.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Apollo (hotel)

 
22.06.11 22:15
Lefkada » Vassiliki
CK: EXIM TOURS
 
 
Hotel Apollo je na tom nejlepším místě ve Vassiliki. Úplně na konci městečka. Plážičky má do 100 metrů hned 3 vedle sebe, oblázkové s velmi !!! čistou vodou. Vlny málo, dá se pěkně plavat. Dá se jít pěšky asi 3/4 hod na pláž Agiofilli, která je taky moc pěkná. Jezdí na ni i loďka z přístavu. Kavárničky v přístavu jsou moc roztomilé, velmi ochotní lidé, přívětiví. Oblíbili jsme si kebab nebo plněnou pitu (v kornoutu) za 1,5-2 eura. Levné a dobré. Vínko mají vynikající. Naplní bez problému i do petek, když chcete pokračovat třeba na balkoně s kartami.Hotel.pokoje nás příjemně překvapily, výměna osušek a ručníků každé 3 dny, lož.prádla 2x za 10 dní. V koupelnách jsou dokonce zatahovací sprchy, což jinde v Řecku málokde. Pěkné velké balkony s výhledem na moře. Klimošky v ceně. Snídaně-bomba jogurt, šunka, sýr,máslo,4 druhy marmelád, kafe, čaj, mléko, džus z čerstvých pomerančů. Večeře strašně dobré.Musaka, ryby,lasagne,zapeč.brambory se zeleninou,výborné hovězí maso, jehněčí, hranolky, rýže.V hotelu čisto.Celkově hodnotím kladně.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Apollo (hotel)

 
02.07.10 19:55
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim tours
 
 
Vassiliki je krasne letovisko, hotel je dobre situovan, u krasnych malych plaźicek (hodina cesty pesky Agiofili perla Lefkady) a stranou hluku. Meli jsem starsi typ pokoje, postel praskla druhy den, pres urgence se nic nedelo, tak ji manzel spravil-provizorne sam. tak bacha na pokoj 22:o)).snidane presne jak vsichni psali, dzem, syr, gothaj,chleba, jogurt, maslo, kava, caj. stacilo to. vecere bufet, ale takovej zahadnej, vybrat si muzete jen zeleninu a meloun, jidlo podava rekyne pres pult, zvlastni zmatkarka, takovej tichej blazen, na nas i na Reky furt neco hudrovala a daval podle toho jak chtela. meli jsme za tech 10dni-fazole(mnam), jehneci, rizoto, spageti, pasticio, musaku,kure, veprove, hovezi, kalamary (mnam) a porad dokola hranolky, jako vsude v recku...uz je nechci rok videt. celkove hodnotim vse dobre, ale chce to byt na vse pripraven a opravdu se snazit na personal mluvit recky, jsou hned vstricnejsi. jo a v hotelu bylo hoodne reckych turistu. ani se nedivim, Lefkada je naaadherna.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Apollo (hotel)

 
04.06.10 15:54
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim tours
 
 
Lefkada je opravdu nadherna, to se musi nechat. Co se týče ubytování ve Vassiliky ....myslím, že dobře si vybrat bude problém. Apollo hotel....no je na dobrém místě mimo centrum, takže klídek, který určitě ocení rodiny s dětmi, nebo někdo, kdo má rád klid a chodí spát se slepicemi. Jídlo .... snídaně pořád stejné, sýr, podivně vypadající salam a marmeláda...jo a docela dobrej jogurt, i když vypadá strašidelně, doporučuji vyzkoušet. Bohužel jsme dostaly pokoj v přízemí, takže výhled na moře se nekonal, bylo tam křoví. Pokoje byli docela staré, koupelny renovované... dalo se to. Pokud máte děti a nemáte řidičák, nebo si nechcete půjčit auto, doporučuji jiné letovisko. Pláže u hotelu nic moc. Docela jsme litovaly lidi, kteří celou dovolenou trávili u hotelu. Lefkada je o tom si auto pujcit a ke krasnym plazim si proste dojet. Co se týče personálu, tak ten byl dost neprijemny., ani poradne neodpovedeli na pozdrav.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Apollo (hotel)

 
20.08.07 19:34
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim
 
 
Tedy jsem spolehal na zdejší chválivé recenze a vyrazil optimisticky.Takový bordel jsem neviděl ani v jižní Itálii.U snídaně která už se třetí den nedala jíst tolik vos že se muselo jídlo nosit na pokoj.U večeře jich bylo méně ale kvalita nic moc,pořád na jedno kopyto, sousedi chodili radši do vsi (bojkot).Pláže-oblázky tapupu kamení(jakýsi sádrovec, který hrozně šponí i když bílou barvou).Porto kaciky-osmá pláž světa cha cha -kalná dobých 100 m do moře a to nebyly velké vlny.Z dálky pěkná-obrázky,fotky.Lidi, jak jem se dočetl v hotelovém průvodci, žijí ze dne na den, peníze maj rádi jako všude, asi vliv zemětřesení,které tento ostrov zničilo asi pčed 60 ti lety.Toto je na ostrově dost znát , připadám si jak na staveništi,tedy v místech civilizace.Lefkada= bílí něco jako když se přijede do vápenky.Něco pozitivního:delegátka eximu ochotná,sluníčko poctivé.Jo a pozozor:všude ve vodě ježci,jinak se nic vylovit nedá-šnorchl pouze pro podívanou -srpen 2007.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Apollo (hotel)

 
01.10.06 00:00
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim tour
 
 
Hotel na konci Vasiliki na velice klidném místě.Pláže pod hotelem čisté . Personál hotelu milý a ochotný. Strava dostačující. Delegátka vstřícná a ochotná. Dochází do hotelu dvakrát denně.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Apollo (hotel)

 
12.09.06 00:00
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim tours
 
 
Hotel je na dobrém místě, na konci Vassiliki. Pláž před hotelem je maličká, určitě doporučuji půjčit motorku nebo auto a projet i další pláže. Pokoje jsou celkem pěkné. Nejsme moc nároční, tak to stačilo.Na pokoji je fén a ručníky mění každý den. Jen ten úklid neberou tak důkladně. Ve stravě sice nebyl velký výběr, ale my jsme si každý den dali něco jiného a moc nám chutnalo. Personál byl moc milý, někteří se snažili mluvit i česky. Jinak anglicky se domluvíte bez problémů. Byli jsem na dovolené začátkem září a překvapilo mě, že se za každým rohem valí odpadky, i cestou na pláže. Na začátku sezony to tam je asi čistší. Moře bylo průzračně čisté, super. Delegátka měla přehled a ve všem poradila. Celkově se nám moc moc líbilo.:) Asi by se měli zamyslet v Eximu v Hradci Králové, přístup k zákazníkům by určitě měli zlepšit. A to jsme slyšela od spolucestujících i horší zkušenost s touto kanceláři.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Apollo (hotel)

 
28.06.06 00:00
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim Tours
 
 
Samozrejme, ze jsme nebyli ubytovani v pokoji "superior", ale to byla take jedina "chybicka" na jinak perfektni dovolene.Jeste se slusi podotkount ,ze nasemu pokoji nic z vybeveni nechybelo, pouze byl nevelky. Hotel stoji v klidne casti Vasiliky, pred hotelem plazicky - vynikajici na snorchlovani - na zapade ostrova plaze uzasne. Strava nam moc chutnala, personal OK, delegatka denne v hotelu - ochotna sympaticka a take OK. Opet muzeme jen doporucit.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Apollo (hotel)

 
05.07.05 00:00
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim
 
 
Hotel *** na konci Vassiliki přímo nad několika malými oblázkovými plážičkami, přímo na pěší trase na pláž Agiofili. Klid a blízko do centra. Místní plážičky rozhodně lepší než hlavní pláž letoviska, ale dost zaplněné. Přímo u ubytování ale na Lefkadě těžko najdete něco lepšího (možná v Agios Nikitas). Hodnotím pokoje Superior (se 2 dětmi), základní pokoje jsou podstatně spartánštější. Jídlo solidní, personál perfektní. Vcelku dovolená bez chyby.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Apollo (hotel)

 
08.06.05 00:00
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim tours
 
 
Lefkada je nezapomenutelny ostrov, vsem doporucuji...hotel Apollo taktez. Myx spokojenost. Jidlo vyborne!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací