Ubytování

Argo

Melissa Travel

Argo

Lefkada » Agios Nikitas Apartmány/Studia
lenhu
Lenka / 213xNa RN od 01.01.14 · 10 letNaposledy 04.08.23/21:28 · 9 měsícůZobrazit profil
WiFi12.08.15/15:11
Náš pokoj byl č.7 - v prvním patře. Před vchodem výhled na moře a z balkónu byl výhled do dvora i kousek na moře.
Vybavení pokoje: dvě postele, skříň, dvě židle, noční stolky, stůl, k dispozici ještě další dva polštáře a dvě teplé deky. Koupelna se sprchovým koutem + wc. Kuchyňka je hned za dveřmi, docela velká lednice s mrazákem, dvouvařič a veškeré základní vybavení.
Personál jsme ani nepotkali.
Úklid byl ob den, v půlce pobytu výměna ručníků.
Každé ráno v 5 a v 6 kokrhání kohouta, který následně spustil štěkot psů ( připadalo mi to, jakoby tam byl někde nějaký útulek). Štěkot byl v pravidelných intervalech. Večer kolem 22 hod, pak v noci a ráno - to bylo asi jediné, co mi vadilo, ale dalo se to snést
Klimatizace byla v ceně, ale nepoužíváme ji. WIFI občas fungovalo, jindy zase ne.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 21
  • Darka
  • Hana07
  • Hela.Š
  • Janni
  • Jenye
  • Milhaus1
  • Péťa...
  • VlaďkaV
  • danka235
  • davi
  • fotbalcb
  • helen
  • hesina
  • jabkoahrus
  • kapucianov
  • lenmar
  • lukas.mtb
  • misutky
  • rendelmann
  • vostrucha
  • zardia
Napsat recenzi

Argo

Lefkada » Západní pobřeží » Agios Nikitas Apartmány/Studia
jabkoahrus
Jana / 51xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.07.23/06:47 · 10 měsícůZobrazit profil
Lefkada tours13.08.11/06:21
V domě je celkem 8 studií, všechna dvoulůžková, ne velmi prostorná, s teráskou nebo balkonem. Ve studiu je hned za dveřmi malá kuchyňská linka s dost velkou lednicí, nádobí je základní, dokonce více než pro 2 osoby. Povlečení bylo měněno za pobyt 1x, ručníky 2x. Úklid studia byl prováděn obden. Ubytování je i na řecké poměry skromné, ale dostačující, všude je čisto. Majitelé dochází do studií několikrát za pobyt. Dolní 2 studia s výhledem do dvorku nemají boční okno, protože je z boku postavené schodiště. Na městskou pláž jsme nechodili, nádherná pláž Milos je vzdálena asi 20 minut chůze přes kopec, i v plné sezóně zde nebylo narváno. V přístavu je vpravo od hlavní pláže schovaná asi 50 m dlouhá pláž přístupná přelezením útesu. Lodní taxi jezdí z Agios Nikitas za 2,50 E jen v případě malých nebo žádných vln( 30-40 cm).Obě pláže jsou bez odpadků, čisté, s průzračně modrou vodou. V případě velkých vln je možné využít bazén hotelu Odysey za malou konzumaci u poolového baru. Supermarket je od studií vzdálen 50 m. V letovisku jsou 2 autopůjčovny.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 21
  • Darka
  • Hana07
  • Hela.Š
  • Janni
  • Jenye
  • Milhaus1
  • Péťa...
  • VlaďkaV
  • danka235
  • davi
  • fotbalcb
  • helen
  • hesina
  • kapucianov
  • lenhu
  • lenmar
  • lukas.mtb
  • misutky
  • rendelmann
  • vostrucha
  • zardia
Napsat recenzi

Argo

Lefkada » Lefkáda » Agios Nikitas Apartmány/Studia
fotbalcb
Tusset / 1 016xNa RN od 06.01.08 · 16 letNaposledy 13.08.23/21:42 · 9 měsícůZobrazit profil
Lefkada Tour06.02.08/17:03
Měli jsme jediný pokoj s výhledem na moře (platba už o Vánocích předchozího roku). Klasický apartmán, dvě postele, skříň, kuchyňka hned za hl. dveřmi a koupelnička 2x2m. Paní majitelka, moc hodná a ochotná. Podle mě dobré a klidné ubytování. Sice se všude píše, že je to kousek od silnice, ale mezi je ještě jeden apartmán, takže mi silnici či hlavní třídu v Agios Nikitas neslyšeli ani nijak nevnímali.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 85%
Další hosté 21
  • Darka
  • Hana07
  • Hela.Š
  • Janni
  • Jenye
  • Milhaus1
  • Péťa...
  • VlaďkaV
  • danka235
  • davi
  • helen
  • hesina
  • jabkoahrus
  • kapucianov
  • lenhu
  • lenmar
  • lukas.mtb
  • misutky
  • rendelmann
  • vostrucha
  • zardia
Napsat recenzi

Argo

Lefkada » Agios Nikitas Apartmány/Studia
lenmar
Lenka / 1xNa RN od 14.06.08 · 15 letNaposledy 09.09.12/21:36 · 11 letZobrazit profil
Lefkada tour03.09.05/00:00
Průměrné ubytování, jednou za deset dní výměna ručníků a povlečení, úklid ob dva dny. Jeden pokoj, hned za dveřmi dřez s malým dvouvařičem a ledničkou, za šoupačkami koupelna - sprchový kout. Dostačující. Posezení na balkóně výborné. V centru Agios, přesto mimo hlučné noční dění. Pláž v Agios jen pro Řeky, nejlepší je obětovat dvacet minut chůze na Milos beach.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Spokojenost 67%
Další hosté 21
  • Darka
  • Hana07
  • Hela.Š
  • Janni
  • Jenye
  • Milhaus1
  • Péťa...
  • VlaďkaV
  • danka235
  • davi
  • fotbalcb
  • helen
  • hesina
  • jabkoahrus
  • kapucianov
  • lenhu
  • lukas.mtb
  • misutky
  • rendelmann
  • vostrucha
  • zardia
Napsat recenzi
Lefkada Teplota Srážky Vítr
Dnes 23:0021°0 mm3 m/s
Zítra 00:0022°0 mm3 m/s
Zítra 06:0026°0 mm4 m/s
Zítra 12:0033°0 mm4 m/s
Zítra 18:0027°0 mm3 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !