Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 4 | 34
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelu Santa Marina

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 15
 

Santa Marina (hotel)

 
16.08.14 12:42
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Viamare
Pokoje jsou standardně zařízené, malá stará TV s pouze 6 programy v řečtině (pokoj 414). Výhled do zahrady, na moře mají výhled pouze pokoje začínající 2. Problém se sprchovou baterií, občas se zasekla a nešla zastavit voda. Sprchový kout ohraničený obloženým schůdkem, pozor nestoupat, klouže, nebezpečí úrazu. Do bazénu standardně u moře nechodíme, tenhle denně ráno čistili, ale přesto nám páchnul desinfekcí. Obsluhu bych rozdělil na ženskou a mužskou, ta první byla velmi milá a ochotná (zejm. Christina), ta druhá (muž za barem v jídelně) nesympatická až arogantní. Jednotvárnost v jídle (polopenze) se vyznačuje jednak stále stejným složením snídaní (smažená a vařená vajíčka, 2x volská oka, rajčata, feta, 4 druhy salámu, tvrdý plátkový sýr) a večeře se po týdnu (byli jsme na 14 dní) také opakují, salátový bufet stále stejný, ovoce jeden druh a největší zklamání zákusky (želé, pěny a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
05.08.14 21:14
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Znovu jsem se přesvědčila, jak je hodnocení hodně subjektivní záležitostí, anebo má Santa Marina svá nejlepší léta za sebou. Poloha hotelu nám naprosto vyhovovala, kopec není tak strašný. Dá se i se sedmiletým synem v horku bez problémů. Po většinu dnů jsme měli auto. S polohou tedy spokojenost. Okolí hotelu nic moc, jde se po cestě, která je lemována odpadky. Jinak Ag. Nikitas určitě krásně hlavně mimo sezónu. Hoteloví hosté především z Rumunska a Srbska, stejně tak plné město těchto turistů. Pokoj jsme měli se dvěma přistýlkami, bočním výhledem na moře, typické řecké ubytování, každý den vzorný úklid, milá pokojská. Pak už byl milý jen recepční a jedna servírka. Ostatní číšníci dost nepříjemní. Nejhorší zážitek nepořádek v jídelně, jakoby nikdo neměl na starost výměnu ubrusů. Co na ně upadlo večer, našlo se ráno. a naopak. Jídlo také velké zklamání. Inu do Řecka nejlépe bez stravy. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
02.07.14 16:37
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Letos jsme strávili krásnou dovolenou na Lefkádě a v hotelu Santa Marina. Byli jsme naprosto spokojeni a rádi se sem vracíme, takže jsme zde byli již několikrát.
Hotel je dobře udržován, je zde příjemný personál, velmi dobré jídlo.
Tento hotel pouze nedoporučuji lidem s pohybovými problémy, protože hotel stojí v kopci nad vesnicí Agios Nikitas. Je zde překrásný výhled a klid. Takže to, co já považuju za výbornou polohu, může být pro někoho problém.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
03.08.13 13:15
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Viamare
Vše napsáno v předchozích recenzích , pláž přeplněná , ten kopec k hotelu je opradu děsnej , k moři cca 900m , jinak hotel supr .
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
03.08.12 00:27
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Mohu jen doporučit, ale jen pro ty, co mají rádi pohyb a nevadí jim několikrát denně vyšlapat pořádný kopec :-) v tom horku je to náročnější, ale jinak ubytování, pokoje, prostředí a hlavně strava... vše úúúplně nej!!! Od moře až nahoru cca 400 m, ale mě se první dny zdálo že je to min 1 km :-D
Místní pláž je hezká, ale velmi přelidněná takže dooručuji auto a to na celý pobyt, jinak si nebudete mít kde lehnout :-) hlavně v červenci a v srpnu...
Pohádková je pláž Milos... přes kopec, cca 20 min... stojí to za to... jak budete nahoře a podíváte se na tu nádheru dolů tak nebudete litovat... :-)
Zamilovala jsem se do Lefkády a nevím, zda ještě někdy budu chtít jet jinam :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
04.10.11 21:28
Lefkada » Západní pobřeží » Agios Nikitas
 
Hotel je sice v kopci, takže první den jsem si vyslechla ... :-)) Letovisko je malé, tím pádem klidné, ale má velmi dobrou polohu pro cestování. Milos je co by kamenem dohodil.
Ubytování je klasicky řecké, menší pokoje, postele, ale čisto, úklid každý den. Velkou výhodou je bazen, když jsme se vrátili od moře , plavali jsme ještě do večeře.
Jídlo je výborné, velký výběr formou švédských stolů, personál ochotný.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
26.07.11 22:30
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
S hotelem , jeho personálem i stravou plná spokojenost.Poloha hotelu v kopci nás až tak netrápila-měli jsme na celý pobyt půjčený dopravní prostředek. Dalším problémem však byla strava.Místní Řekyně vařila tak úžasná typicky řecká jídla,že jsme tam přibrali na váze dvě kila! :-)))Trochu nás ale u jídla na terase trápily vosy. Problém ujížděcích postelí je už také znám. :-) Hotel vřele doporučuji.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
19.07.10 21:41
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Až na postele na kolečkách, které neustále ujížděli, bylo vše v pořádku. A samozřejmě poloha hotelu, je na kopci, ale CK Alex na toto upozornila, takže jsme s tím počítali. Kupodivu bylo v hotelu i dost rodin s dětmi, a zvládali to také.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
17.07.10 07:34
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Velmi pekny hotel, vyborny personal, vyborna strava, krasny cisty bazen, mali sme krasny vyhlad na cele AN. Hotel je postaveny nad rybarskou dedinkou v miernom svahu, na co CK upozornuje, je potrebne s tym ratat. Ubytovanie odporucam.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
27.09.08 16:21
Lefkada » Lefkáda » Agios Nikitas
CK: Alex
Příjemný hotýlek postavený v kopci nad vesničkou Agios Nikitas. Hotel je v kliném prostředí a je odsud fantastický výhled na moře, Agios Nikitas a okolní krajinu. Pokoje standardní, lednička, klimatizace,všude čisto, jídlo dobré. Nemám žádné připomínky, moc se nám tady líbilo, byli jsme tady už podruhé. Santa Marinu nedoporučuju těm, kteří mají nějaký problém s chůzí. Na nádhernou pláž Milos se dostanete pěšky přes kopec. Jinak je vhodné zapůjčení dopravního prostředku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
08.07.08 08:08
Lefkada » Lefkáda » Agios Nikitas
CK: Alex
Krásná dovolená na hezkém místě na kopci nad Nikitas. Pěkné výhledy na letovisko, moře a zeleň, západ a východ slunce. Výborné jídlo - zelenina + zeleninové saláty, výběr teplých jídel, pravidelně tzatziki. Jako dezerty lehké pudinky, baklava, melouny. Jídla pravidelně střídána a doplňována. K snídani sýry, šunka, vždy řecký jogurt a broskvový kompot, slané i sladké čerstvé pečivo. Dva druhy džusů, doporučuji ředit přiloženou vodou - jsou hodně sladké. Vody se nebojte, je všude z vodovodu pramenitá a výborná, pouze je třeba ji mít v ledničce, vychlazená lépe chutná. Káva, mléko, čaj. Pokoje čisté, denně uklizené. Městská pláž vždy plná, ale pěkná. Dobré je jít od pláže nalevo nebo napravo dál - pěkná prázdná místa, i na šnorchlování. Lepší je ale jít 20 minut na Milos. Vždy si berte slunečník, bez něj je to k nevydržení. Dá se sehnat za 6 Eur. V okolí obchůdky, výborné taverničky. V hotelu byl milý, usměvavý a vstřícný personál, moc na ně vzpomínám! Krásná dovolená, hotel doporučuji
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
14.07.07 21:18
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Hotel leží hodně ve svahu nad kouzelnou vesničkou Agios Nikitas.Jsou odtud krásné výhledy na otevřené moře.Hotel se skládá ze tří budov,ve kterých jsou jednotlivé pokoje.Pokoje byly čisté,prostorné,na pokoji byla klimatizace a lednička.V koupelně sprchový kout se závěsem,wc,umyvadlo se zrcadlem.Obden uklízeli,výměna ručníků,a každý den vynášeli odpadky.U hotelu krásný bazén,slunečníky a lehátka zdarma.Snídaně podávány formou bufetu,stejně jako večeře.Strava výborná a pestrá.Hotel doporučuji těm,kteří mají rádi klid.Hotel je ideálním východiskem pro poznávání západního pobřeží,kde se nacházejí ty nejkrásnější pláže ostrova.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
18.10.06 00:00
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Pokud bych neviděla pokoj našich kamarádů - apartmán IRIS možná bych dala pět hvězd, ale nemůžu. IRIS byl bezkonkurenčně lepší a za poloviční cenu. Jinak dovolená byla překrásná :)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
21.07.06 00:00
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Hotel byl naprosto bez chyby. Je postaven na kopci, ale dá se to v pohodě zvládnout.Krásný výhled na Agios Nikitas a moře, jsou slyšet jen cikády jinak naprostý klid. Jídlo vynikající - formnou bufetu.V pokojích ukllízejí každý den, ručníky mění také každý den. Byla jsem na 100% spokojená a hotel doporučuji!!!!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 

Santa Marina (hotel)

 
27.07.05 00:00
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Skvely hotel, nadherna poloha nad mesteckem, super posezeni na terase restaurace pri zapadu slunce. Vyborne varili. Minusem byla zase opet ta poloha, protoze je to opravdu hodne velky kopec a pri 38C docela smrtak, takze nedoporucuju starsim lidem s horsi kondici. Skvely bazen.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací