Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 8
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelu Maria

Hotelů a apartmánů: 8
 
Maria (vila)
 
22.02.19 21:12
Korfu » Agios Stefanos
CK: Viamare
 
 
U Spirose a Marie jsme byli moc spokojeni. Měli jsme studio č. 13 naproti restauraci,ale ze všech pokoju je vyhled na druhou stranu smerem k mori,takze nic nerusilo. Pokoj byl prostorny, 3 lůzka, kuchynka vybavena dostatecne, je dobre vzit sebou uterku,houbicku. Na pokoji Tv-nevyuzivali jsme, klima za priplatek,coz je mozna trochu skoda,jelikoz všechny pokoje jsou orientovane na zapad a byva dost vedro. Balkon prostorny, vyhled přes baracky a zelen na more, posuvne dveře se sítí proti komarum-šikovné.K dispozici i odpuzovace proti komárům. Koupelna klasicky mensi, sprch.zaves. Uklid probihal bez problemu.
Uzasny bazen téměř hned za dvermi, byli jsme na prelomu 8/9 a téměř prazdno,zadna obsazena lehátka apod,klidek.
Majitele mají v prostorach tavernu, vari primo Maria a jidla moc dobra. My si priplatili snidane,snida se na terase u bazenu. Na vyber každý den to same, bud na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Maria (vila)
 
11.08.15 10:26
Korfu » Agios Stefanos
CK: Melissa Travel
 
 
Studia můžete najít i pod názvem Maria a Spyros. Jsou zde ubytovaní pouze češi. Jednu polovinu má Melissa, druhou Viamare. Ubytování je klasický řecký standart. Vybavení kuchyňky je dostačující na přípravu snídaně, víc jsme nevařili. (dva hrnce, pánvička, prkénko, příbory talíře a skleničky a hrnečky pro pro dva). Varná konvice ve výbavě, toustovač nikoliv. Výborná a levná restaurace v areálu studií, kde se můžete stravovat bez omezení včetně snídaně. Kdo má jazykový problém s majitelem Spyrosem se domluví v pohodě česky.Úklid obden, kromě neděle, výměna ručníků jen jednou za pobyt - asi jediný větší nedostatek. Všude jsem ubrala jednu hvězdičku - asi by se dalo něco zlepšit. Bazén jsme využívali pouze ráno, když tam nikdo nebyl. K moři kousíček, pláž písčitá, pozvolná, mírné vlny. Za našeho pobytu (29.7.- 8.8.) velmi teplá voda a dva dny chaluhy, které pak odplavila bouřka. Na pláži dvě řady lehátek i místa bez nich (směrem ke skalám). My jsme platili za lehátka pět euro na celý den. Cesta z pláže docela do kopce, ale nic hrozného, neměli jsme s tím žádný problém. Snad jen někomu se sníženou pohyblivostí by to mohlo vadit. Ag.Stefanos není velké letovisko i v hlavní sezoně docela klidné , taverny, pekárna, tradiční řecké markety nedaleko. Příjemné taverny na pláži směrem k Arilasu, kde měli moc dobré ryby a můžete odtud pozorovat západy slunce. Celkově jsme byli moc spokojeni a určitě se vrátíme. Korfu je nádherný ostrov.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Maria (vila)
 
26.09.12 10:27
Korfu » Agios Stefanos
CK: Mile
 
V podstatě souhlas s "davelorenc", jen díky tomu, že se jedná o tři pospojované budovy, jsou balkony u vyšších poschodí řešeny různě (ne/zastřešení) a některé pokoje jsou díky kombinaci červené barvy balkonu a odpoledního slunce odpoledne a večer dost vypečené, takže klimatizace je skoro nutností ... Pro někoho může být trošku nemilé překvapení, že celý komplex je spoluvlastněn CK Mile a díky tomu je kompletně zabydlen českou klientelou (na druhou stranu třeba pro děti super). Jinak pěkné klidné ubytování a super lokalitě ... Navíc přiměřené množství geokeší hned za rohem :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Maria (vila)
 
07.08.11 17:44
Korfu » Agios Stefanos
CK: Mile
 
V těchto studiích jsme pobývali v r. 2004, tehdy to nebylo nic moc, ale jelikož jsem v roce 2009 opět jel na stejné místo (bohužel hlupák do Paralya Beach) skoukl jsem to a myslím si, že značný posun kupředu.. nemohu tedy přesně recenzovat, protože je to již 7let. tehdy to nebylo nic extra, a celkem ani neuklízeli.. tehdy bych nedoporučil, po znovu okouknutí v r.2009 bych řekl ano, doporučuji vzhledem k ceně do 7tis za 14dní.. nic nezkazíte.. oproti třeba recenzované Paralya beach je toto ale luxus.. od dané CK ps: vzhledem k době pobytu nelze přidat foto..
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Maria (vila)
 
15.08.10 14:36
Korfu » Agios Stefanos
CK: Mile
 
 
Apartmány a studia umístěny v přízemí a dvou podlažích, slušně vybavená kuchyňka, dvouplotýnkový vařič a trouba, lednice s mrazákem, za poplatek 5 EUR/den možná klimatizace, pokoje velmi prostorné, čist, výborně řešené, balkony v 1. a 2. podlaží (slunce až odpoledne a večer, což je příjemné, v aprtm. není takové vedro), v pohodě se dá vegetit bez klimatizace. Apartmány jedna ložnice s manželská postel a kuchyň + další dvě postele (tato místnost prostorná), vchod na balkon z obou místností, stahovací sítě prot hmyzu. Bazén také čistý, voda příjemná, ale nepřechlorovaná, kolem vzrostlé palmy, hlobka bazénu 0.8-1.7 m., také dětský bazének. K dispozici lehátka a slunečníky. Je možné se starvovat přímo v místní taverně, kde jídlo velmi slušné, dobrý výběr a ceny tak akorát (gyros talíř 6,-, souvlaki, atd. kolem 6,- EUR, pizza cca 3,- až 4,50, saláty, toasty, omelety, atd. točené pivo, výborné long drinky 4,- EUR, víno sklenička 1.5, karafa 4.5 EUR.) Majitelé super, vstřícní, ochotní. CK MILE mělo zaplněné všechny pokoje jen českou klientelou, což také nebylo na škodu. Každou sobotu řecký večer. Takže můžeme jen vřele doporučit toto ubytování, skutečně parádní služby, CK MILE nás mile překvapila :-) Vše bez problémů. Foto přidáme později...
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Maria (vila)
 
10.08.09 20:36
Korfu » Agios Stefanos
CK: Mile
 
 
Na dovolené jsme byli na přelomu července a srpna. Letovisko Agios Stefanos bych doporučila všem, kdo mají rádi klidnější letoviska, ale přesto se ve Stefanosu nachází dostatečné množství taveren, barů, obchůdků, 2 půjčovny motorek a čtyřkolek a malá pekárna. Ubytování ve vile Maria bylo příjemné, stejně tak majitelé (paní Maria, pan Spyros a jejich 3 synové). Bazén byl velký, čistý a voda teplá. Uklid nám prováděli takřka denně. Na baru jsme si dávali pití (pivo Mythos 0,5l za 2,50 euro; plechovka Coca Coly za 1,80 euro) a vybrat si můžete také z různých druhů zmrzlin a menších jídel (saláty, tousty). Vila se nachází nedaleko moře i nedaleko centra městečka, cca 4 minuty chůze. V letovisku je možno zakoupit denně Blesk a MF Dnes. Ceny se v tavernách pohybují např. za musaku od 4,40 euro až do 7 euro. Gyros velký 3,30 euro a malý gyros 1,70 - 1,80 euro. Motorku jsme měli půjčenou na 10 dní za 100 euro. Pláž je vhodná pro rodiny s dětmi. Je prostorná, s pozvolným vstupem do moře.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Maria (vila)
 
07.01.08 16:42
Korfu » Agios Stefanos
CK: Mile
 
 
Malé letovisko na západním pobřeží. Ubytování pěkné s restaurací (české TV programy) a bazénem. Místní písčitá pláž vhodná pro děti pro svůj pozvolný vstup. Personál příjemný obsluha po celý den!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Maria (vila)
 
03.01.08 12:19
Korfu » Agios Stefanos
CK: Mile
 
 
Hotel je situován blízko hlavní třídy, k pláži se dostane sejitím kopcem kolem vili Evenos. Pokoje jsou dobře vybaveny, s kuchyňkou. Personál je milý, dorozumí se i česky. Bazén přímo u apartmánů. Doporučuju.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací