Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 5 | 6
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelu Kavouris

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 5
 
Kavouris (app./studio)
 
28.07.17 16:27
Skopelos » Glifoneri
CK: Melissa Travel
 
 
Penzion Kavouris je situovaný ve svahu s krásným výhledem, rodinného typu. Skládá se ze 3 dvoupatrových "domečků". Bydleli jsme v pokoji č. 8 - 1. patro. Všechny pokoje v prvním patře bych určitě upřednostnila před pokoji v přízemí u bazénu (tam bydleli Italové a Srbové za našeho pobytu). Pokoje jsou malinké, koupelnička taktéž - je to taková místnůstka v místnosti. Jsou zde velmi vysoké stropy - evokovalo to ve mě dojem "kapličky". Malé, ale útulné. Koupelna byla opravdu pidi, ale ok - taková řecká klasika. Sprchový závěs potěšil (na fotkách nebyl) ovšem byl krátký, bylo nacamráno, ale s trochou šikovnosti minimálně. Voda teplá, studená, zrcadlo, věšáky, polička...prostě klasika...jediné co bylo trochu "nepříjemné", že sousedi z horního domečku nebo "kolemjdoucí" měli do naší koupelny výhled jako na dlani...museli jsme vždy při návštěvě koupelny ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Kavouris (app./studio)
 
23.06.16 06:37
Skopelos » Glifoneri » Skopelos město
CK: Melissa Travel
 
 
dovolená v termínu: 10.06.16 - 21.06.16
Vybavení pokoje dostačující, vybavení kuchyňky rychlovarnou konvicí, vařičem, lednicí, základním nádobím - využívali jsme jen rychlovarnou konvici, protože jsme se stravovali v tavernách ve městě :-)
Denní úklid, každý třetí den výměna ručníků a povlečení.
Chování personálu vynikající.
Pláž cca 5 minut - sice z krpálu :-), ale dalo se.
Bazén denně čištěný.
Pro nenáročnou klientelu výborná volba, určitě doporučuji!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Kavouris (app./studio)
 
13.08.11 22:32
Skopelos » Skopelos město
CK: Melissa Travel
 
 
Jednoduché ubytování, výhodou je blízkost hlavního města cca 800-900 m. Pod ubytováním je pláž Glyfoneri. Studia jsou v krásné zahradě, všude kvetoucí bougenvilie a nádherný výhled na moře a hlavní město.
Ubytování leží v prudkém kopci, proto bych ho nedoporučovala starším, nepohyblivým lidem.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Kavouris (app./studio)
 
01.08.11 16:55
Skopelos » Skopelos město
CK: Alex
 
 
V Kavourisu jsme strávili nádherné a romantické téměř 3 týdny, od 22.5. do 10.6.2011.
Studia vzhledem k poloze na příkrém svahu jsou vhodná pro fyzicky zdatné, mobilní, nebo trpělivé turisty. Nakonec pochod do města kopec-kopec zvládnou všichni, jak jsme se přesvědčili i my.
Dvě nad sebou umístěné budovy působí přívětivým dojmem, pokoje skromné, ale stačí, krajní v přízemí jsou zjara trochu vlhké, po pár dnech větrání se to upraví. Vybavení klasické, sprchový kout + WC v pohodě, jedny ze dvou dveří opatřené sítí proti komárům, takže lze večer větrat i při rozsvíceném světle. Od loňska přibyla klimatizace, kterou jsme si v květnu přitápěli. Nic nám neúčtovali. Kuchyňka malá, ale nová a čerstvě vybyvená digestoří. Malá poruchová telka.
Umístění studií je sice náročné, ale výhled pohádkový na celý záliv, část přístavu, blankytnou modř moře pod nimi a všudypřítomnou ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Kavouris (app./studio)
 
02.01.10 15:42
Skopelos » Skopelos město
CK: Alex
 
 
Apartmánový dům se 14 apartmány nebo studii na kopci nad menší písečnou pláží Glifoneri, která není přeplněná a slouží převážně klientům Kavouris.Vzhledem k poloze na kopci s docela velkým stoupáním nedoporučuji starším nebo méně pohyblivým lidem. Výhodou nebo spíše nutností je půjčení motorky na celý pobyt i vzhledem k možnosti nákupu, který je cca 800 m od studií. Do hlavního města, na které je z vyššího patra domu částečný výhled je to po silnici 4 km.Úklid studií byl dostačující s nádobím jsme si vystačili. Klimatizace nebyla k dispozici, ale na přelomu července a srpna jsme ji ani nepostrádali vzhledem k umístění apartmánů ve stráni a větříku tam bylo příjemně.Všechny ostatní věci vyváží nádherný výhled(z 1. patra), absolutní klid, blízkost téměř soukromé pláže a nedaleké malebné hlavní město.Pitnou vodu bylo možno koupit přímo v objektu.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
2
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací