Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 6 | 14
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelu Artemis

Hotelů a apartmánů: 7
 
Artemis (app./studio)
 
01.06.19 22:05
Kréta » Východ » Makrigialos
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 22.05.19 - 01.06.19
Ubytování naprosto v cajku - čistá a prostorná cimra v typickém baráku, žádný velký hotelový monstrum.
Majitelé i personál příjemní, přilehlou tavernu mají taky v pohodě, celkem velká nabídka za fajn ceny a vaří dobře.
Pláž mě moc nenadchla, taková blbě úzká a plná kamení, po kterém se fakt blbě chodilo. Ale co už, člověk sem jede výletit, né se plácat celej den na pláži u hotelu.
Klimatizace byla zdarma, WiFina taky (zkusili jsme heslo Artemis1 a šlo to - jestli se to jinak platí, to nevím).
Balkon taky ok, výhled na moře a trochu na Makrigialos. Akorát trochu může rušit ta taverna pod balkonem, ale to k tomu patří.

Jediné, ale zato dost velké mínus je, že nám za 11 dní uklidili pokoj jen jednou.
Jako nepotřebuju, aby mi někdo stlal, ale když chtějí, aby člověk házel hajzlpapír do koše a ne do mísy, tak by bylo fajn ten koš každej den vynést, nebo aspoň mít možnost si to vynést sám a dostat někde novej pytel do koše.
Dost eklhaft.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
7
0
 
Artemis (app./studio)
 
01.10.16 16:36
Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos
CK: Travel 2002
 
Studia a apartmány Artemis jsou umístěna v kopce na konci Makrigialos, v části Analipsi. Kolem nich vede silnice, která ale ve většině studií vůbec neruší (aspoň ne v těch spodních) Studia jsou prostorná a jednoduše zařízená. Na postelích jsou nové matrace. Bohužel u dvoulůžkových studií je matrace společná (my jí říkáme trampolína) a na té se moc dobře nevyspíme. Uvnitř studia je i jídelní stůl se židlemi, lednička, a stará televize. Vybavení kuchyňského koutu je základní. Pro dvě osoby jsou tam dva větší hrnky na čaj, dva kávové hrníčky s podšálky, dva hluboké, dva velké a dva menší talíře. Příbory a kávové lžičky jsou také po dvou. Na chléb je tam velký vroubkový nůž. Menší nůž chybí, ale ten si vždycky vozíme s sebou. Dále nechybí varná konvice a malá džezva. Je tam i velký hrnec a asi nějaká větší pánev, ale vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak jsem další vybavení ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
7
0
 
Artemis (app./studio)
 
26.06.16 10:33
Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos
CK: Aeolus
dovolená v termínu: 11.06.16 - 25.06.16
Apartmány a studia Artemis leží až na konci zálivu s písečnooblázkovou pláží a prakticky na konci Makrigialos. Pak už jsou jen samostatné tři hotelové komplexy. Byli jsme ubytováni v apartmánu s oddělenou ložnicí ve druhém poschodí, takže bezkonkurenční výhled na moře, které je hned před ubytováním. Odděluje ho užší pláž pouze na jednu řadu slunečníků, což také zaručuje určité soukromí. Během našeho pobytu slunečníky průběžně přidávali,ale neslyšela jsem ani neviděla, že by něco vybírali... Možná až v plné sezoně. Apartmán byl slušně vybavený, nic nám nechybělo. Byla tam varná konvice, dvouplotýnkový vařič, na kterém jsem ani jednou nevařila :-), lednice. Nové nádobí, vše pro 4 lidi. Hrnec, pánev, síto, misky, hrnky malé i větší, sklenice taktéž.Velký nůž s vroubky na pečivo apod.,menší ostrý nebyl, měli jsme ale z domu. Pokoj byl vybaven jarem, houbičkou, utěrkou, sprcháčem i tekutým ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
7
0
 
Artemis (app./studio)
 
29.10.10 18:35
Kréta » Makrigialos
CK: Aeolus
 
 
Prvné hosté sezony v roce 2008, pokoje nepřipravené, z pokoje terpve vyklízeli kartony s obklady, koupelna i kuchyňská lina v hrozném stavu. Nepřátelská atmosféra, rivalita mezi bratry spolumajitely, část "hostů" tvořili stavební dělníci.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
7
0
 
Artemis (app./studio)
 
10.07.10 20:48
Kréta » Jižní Kréta » Makrigialos
CK: Aeolus
 
 
Pokud nejezdite k mori kvuli ubytovani,ale kvuli plazi a mori- jen doporucuji. Pisek misty promichany s oblazky, melke more, malo lidi.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
7
0
 
Artemis (app./studio)
 
10.09.08 14:04
Kréta » Makrigialos
CK: Aeolus
 
 
Apartmany se nachazeji primo u pisecne plaze, takze vyborne i pro deti. Majitele maji na plazi snack bar s tocenym, takze vyborne i pro tatinky :-) Pres noc je more dost slyset, pro nespavce je lepsi si priplatit klimatizaci a zavrit dvere. Jinak pokoje jsou prostorne, vsechny situovane smerem k mori, ikdyz vyhled je kvuli hustemu porostu trochu omezeny. Vybaveni pokoje klasika, jako vsude v Recku, vybaveni kuchyn. koutu minimalni, na nejake vyvarovani to nebylo. Uklid pouze 1x behem pobytu, takze kose, zejmena ty ze zachoda jsme si vynaseli sami casteji. Na plazi je k dispozici sprcha, ale pisek se vam dostane i do pokoje. Vesnicka Makrigialos je pekna, malebna. Deli se starou a novou cast, ve stare je pobrezni promenada lemovana tavernickami, v te nove, kde se nachazi i tyto apartmany jsou spise hotely, nejake supermarkety a i nekolik taveren. V Aeolusu jsme tuto dovolenou koupili v last minutu za 5tis, takze neni nac si stezovat :-)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
7
0
 
Artemis (app./studio)
 
14.11.06 00:00
Kréta » Makrigialos
CK: Aeolus
 
 
Hotel Artemis je situován ve svahu u silnice na výjezdu z vesnice Makrigialos. Pokoje jsou orientovány převážně k moři a zejména výše položené umožňující hezký, nebo skrz palmy omezený výhled na moře, které je doslova na dosah ruky. Vlastní ubytování je standardního typu, čisté a prostorné. Přestože jsme koupili dovolenou na poslední chvíli u CK Aeolus, vyhověli nám a poskytli ubytování v prvním patře. Pokud absolvujete Řecko několikrát (6x Kréta, 8x ostatní ostrovy) víte proč. V přízemí totiž riskujete, že vám kočky, které jsou všudepřítomné skočí až na stůl. Blízkost hlučného moře může někomu vadit při spání, ale pokud v dostatečné míře ochutnáváte lahodná a hlavně čistá řecká vína, neměli byste s tím mít větší potíže... Vlastní Makrigialos je malé víceméně nově vybudované letovisko při silnici, ale s velmi příjemnou atmosférou starých taveren a barů v blízkosti přístavu. Jihovýchodní Kréta může být po sérii rušných převážně severních letovisek příjemným osvěžením.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
7
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací