Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 20
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Kefalonia - Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 43
 
Zacharula 5 (app./studio)
 
13.08.19 19:03
Kefalonia » Kefalonie » Lassi
CK: Ck Melissa
 
Ubytování Zacharula je v rušném letovisku Lassi. Bydlely jsme v růžovém domku v termínu 4. 7. - 15. 7. 2019. Pro tři osoby je studio velmi prostorné, kuchyňka dostačující (ale nevařily jsme si), koupelna odpovídá řeckému standartu. Měly jsme menší vanu, ne sprchový kout. Terasa našeho studia byla obrovská a měla bezvadnou polohu, protože ráno při snídani i navečer při návratu z výletů tam nesvítilo slunce a byl tam příjemný stín. Bazén jsme využily hned po příletu a byl čistý, určitě je to velmi příjemný bonus Zacharuly. Pláže v okolí jsme jako již tradičně vlastně skoro nevyužily, ale přišlo mi, že nejsou úplně blízko. Pro nás není priorita mít moře u nosu, takže to nehodnotím jako mínus. Co se týká marketů a taveren, je jich v blízkosti poměrně dost, můžete vybírat.

Tím ale bohužel veškeré klady tohoto ubytování končí. Naproti, zřejmě od letošní sezony, přibyl další ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
4
0
 
Zacharula 5 (app./studio)
 
19.07.19 09:45
Kefalonia » Lassi
CK: Melissa travel
 
Apartmán v kamenném domku je prostorný, čistý, pěkný. Kuchyně vybavená pro 4 osoby, pouze chyběly menší skleničky, které jsme dokoupili a zanechali pro další návštěvníky. Výměna ručníků probíhala každý 3. den, vynášení košů denně, ložní prádlo 3x za pobyt. Paní Zacharula byla příjemná, ale snížený počet hvězdiček personálu jsem dala za ranní hluk na stavbě domu majitelky v bezprostřední blízkosti apartmánu, nedalo se snídat na terase (prach a nepříjemný hluk). Přístavba rostla rychle, tak by to snad neměl být problém pro celou sezónu. Odpoledne po návratu z výletu byl už klid. Snížený počet hvězdiček za polohu jsem dala kvůli hluku z baru a taveren v okolí (řešili jsme zavřenými okny, klimatizací a špunty do uší).
Bazén byl čistý, udržovaný a se sprchou.
Lassi má výbornou polohu jako výchozí bod pro cestování po krásném ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
4
0
 
Porto Skala 16 (hotel)
 
22.02.19 15:46
Kefalonia » Juhovýchodné pobrežie » Skala
CK: Viamare
 
Hotel je postavený terasovite na miernom kopci , pestrofarebné domčeky dávajú dojem malej vesničky. Ubytovanie sme mali v 2-post.pokoji ktorý disponuje balkonom s bočným výhľadom na more.Upratovanie bolo pravidelné, krásné akokeby nové biele uteráky, osušky a post.prádlo menili až dosť často. Mali sme polopenziu a s takýmto výberom sme sa v Grécku stretli po 1x. Úplne dostačujúci. Ako bonus bol každé ráno čerstvý citrusový džus pripravovaný pred nami. Pani hlavná kuchárka vystavovala svoje kuchárské knihy a bola údajne v Grécku známa. Personál bol v jej réžii a bol milý a ochotný.
Hotel disponoval aj bazénom s denným barom a malým mikrobusom, ktorý pendloval viackrát za deň do letoviska Skaly.
S CK sme sa zúčastnili na výlete - okruh ostrovom a spoznali tak aspoň časť zaujímavých miest na tom krásnom ostrove.
Čo sa týka pláži, tak hneď od hotela asi v 50-100 m vzdialenosti sa nachádza pár menších oblázkových ale krásných plážičiek ku ktorým je prístup pre starších ľudí obtiažnejší.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Water Side 2 (app./studio)
 
28.08.18 17:55
Kefalonia » Lourdas » Lourdas beach
CK: Melissa Travel
 
Studio Water Side je umístěno v klidném prostředí. Měli jsme pokoj č. 7 v patře s výhledem na moře a na západ slunce. Tyhle pohledy jsme si užívali každý večer. Studio je klasicky zařízené jako všude jinde v Řecku. Trochu nám vadili oddělené postele, ale byly pohodlné. Klimatizace byla vhodně umístěná a opravdu účelně nastavená. Balkón byl prostorný pro dva až dost. Židle zde byly látkové pohodlné. Úklid dvakrát za pobyt společně s výměnou ložního prádla. Byli jsme ubytovaní 11 nocí. Kousek od studia cca 300 metrů je market, kde jsme koupili vše potřebné. Na pláž jsme chodili vlevo téměř na konec, kde jsme mohli být bez plavek. Skútrem jsme procestovali téměř celý ostrov a opravdu to stojí za to. Kefalonie je také jedna velká botanická zahrada plná různých vůní!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kalypso 3 (hotel)
 
24.08.18 16:51
Kefalonia » Jihovýchod Kefalonie » Poros
CK: Fisher
Menší klidný hotel přímo u malé pláže (neorganizovaná pláž). Organizovaná pláž cca 100m (slunečníky+lehátka 6EUR/den). Moře nádherně čisté, pláže oblázkové (doporučuji boty do vody). Pokoje rekonstruované, čisté, denně uklízené. Sprchový kout uzavíratelný a prostorný, pokoje s terasou (výhled na moře = uchvatené východy slunce). Klimatizace v ceně. Výměna ručníků 2krát za týden, nicméně, není problém si říci, personál je ochotný a majitel je velmi milý a vstřícný. Trezor za poplatek.
Letovisko je menší, centrum cca 10minut od hotelu, dostatek obchůdků s jídlem i dárky, benzínka, mnoho taveren a kaváren. My jsme měli polopenzi. Snídaně v hotelu typicky řecká = chudá a jednotvárná, ale nám stačila. Večeře v taverně Dionýsos - naprosto dokonalé, výběrem z jídelního lístku, navíc vždy předkrm, salát a nějaké překvapení (majitel byl senzační).
Jediné na co upozorňuji, teď v sprnu tam bylo opravdu hodně vos a sršňů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Summer Sun 6 (app./studio)
 
20.08.18 12:03
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 06.08.18 - 16.08.18
Musím jen potvrdit předešlé recenze. Prostorné, čísté (každý 3. den úklid a výměna ručníků), kuchyňka vybavená dostatečně, prostorná terasa s výhledem na moře (situovaná na V) - takže ráno slunečná a večer příjemná na klidné posezení ve stínu. Milý pan majitel, který je velice komunikativní, snaží se vyhovět. Parkování je možné přímo v oploceném areálu ubytování. Přímo u pláže funguje jak plážový bar, tak již zmiňovaný AB food market, který nabízí velké množství potravin, ovoce, zeleninu, pití,... za velice přijatelné ceny - až nás to velice mile překvapilo. V baru u pláže výborné Frappé za 1.5e. Jen je potřeba počítat s opravdu větším výstupem směrem k hotelu. Nicméně díky tomu vás večer na terase za pohledu na osvětlené městečko ruší pouze cikády a zvonce občas procházejících stád ovcí a koz. Nedaleké mětečko Skala nabízí nepřeberné množství taveren a barů, obchůdků a půjčoven. Kde nelze zaplatit kartou je umístěn bankomat (alespoň nám to tak připadalo :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Karavados Beach 2 (hotel)
 
07.10.17 14:41
Kefalonia » Karavados
CK: Blue Style
Pěkný hotel s hlavní budovou a vedlejšími budovami. Dostali jsme pokoj v bloku D, ve 2 poschodí s výhledem na moře. Pokoj byl prostorný, 2 samostatné postele (hotel disponuje i pokoji s manželskými postelemi, my jsme preferovaly oddělené), 2 noční stolky, toaletní stolek, židle, skříň (dostatek úložného prostoru), minilednička, fén na vlasy, sprchový kout velký, toaletní potřeby byly doplňované (šampon, mýdlo i toaletní papír), výměna lůžkovin a ručníků ob den, úklid probíhal denně. Klimatizace byla zdarma, WIFI fungovala i na pokoji. Ubrala jsem 1 hvězdičku za balkon, který byl opravdu velmi malý, chyběla šňůra na prádlo (vozíme si naštěstí svoji). Chybí sítě proti hmyzu, takže odpuzovače s sebou a repelenty také.
Strava - polopenze - byla bufetová, chutná, výběr ovšem nebyl moc velký. Nápoje nebyly v ceně. Nejbližší pláž Thomas Beach cca 400 m (poslední úsek z prudkého kopce), na pláži taverna, jedna část pláže písečná a druhá kamenná plata se schůdky do vody, je zde i sprcha.
Hotel splnil naše očekávání. Večer i v noci klid...prostě hotel na samotě, žádná silnice, jen ticho a pohoda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Milos studios (app./studio)
 
29.08.17 18:23
Kefalonia » Lourdata » Lourdas beach
CK: Firo
 
Už jsem napsala 2x obsáhlý text a pokaždé mi zmizel!!!
Zkouším do třetice.
Prostorná studia se standard.vybavením, velký balkon s bočním výhledem na moře i v přízemí, trezor a klimatizace v ceně, u klima musím říct bohužel, protože je v hrozném stavu, takže hlučná je slabé slovo. A protože je zdarma, "tetky od vedle" měly jako jediné ten žentour zapnutý nepřetržitě, i když bylo večer kolem 21 st., zřejmě byly původem ze Sibiře.Úklid a výměna prádla Po a Čt. U studií je dobře udržovaný bazén od kterého je výhled na celou Lourdas beach. Ta je lemována místní komunikací s tavernami, jedním marketem a je tu i bankomat. My jsme dali přednost divoké pláži Lithero, která je za malým přístavem. Druhý market je cca 100 m od studií na komunikaci vedoucí nahoru do vesnice Lourdata( do vesnice jsme šli pěšky jen jednou, to není ani "krpál", spíš to připomíná stoupání po žebříku. )
Doporučuji všem, kteří se chtějí vyhnout rušným hotelovým komplexům a ruským turistům (za 14 dnů ani jeden !). Pravda, klidu pro někoho až příliš, proto mají toto letovisko v oblibě hlavně angličtí senioři. Za nás spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Apolafsi 4 (app./studio)
 
23.04.17 18:48
Kefalonia » Logos » Lixouri
CK: CK Viamare
 
I dnes, stále vzpomínáme jaké různé rybí speciality nám připravoval k večeři,
samotný šéf a majitel v jedné osobě.
Mimo jiné mluvil a rozuměl špatně česky,
ale jídelní listek byl ČJ bez chyb.
Ostatní pravdivé informace už tady byli
zveřejněny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Summer Sun 6 (app./studio)
 
07.09.16 11:05
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
Nemohu než potvrdit zde dříve uvedené recenze. Byli jsme velmi spokojeni, 5 hvězd nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat. Pro informaci doplňuji, že v blízkosti studií začala výstavba obchodního centra a letos již byl otevřen jeden z řady zdejších AB Food Marketů (něco jako u nás Billa). Fakt velmi dobré ubytování a ideální umístění,za což se pak ale "platí" tím zmiňovaným výšlapem do kopce.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Zacharula 5 (app./studio)
 
03.08.15 17:20
Kefalonia » Lassi
CK: Ck Melissa Travel
 
Studio je pro 2 dospělé a dítě vcelku prostorné,ve 4 už bych nebrala.Naopak terasa je veliká a pěkně zastíněná.V kuchyni nám chyběl toustovač a varná konvice,naopak velké hrnce jsme na nic nepotřebovali.Lednička s mrazáčkem super,koupelna skvělá.Uklid,vynášení košů a výmena prádla každý 2.den.Pláže v blízkosti jsou sice dost plné,ale pěkné a čisté s plážovým servisem a nabídkou vodních sportů.Letovisko jako takové nestojí za zmínku,ale je to skvělej výchozí bod pro výlety po ostrově,proto jsme ho také zvolili.S volbou studia jsme byli opravdu spokojeni,jedinou větší výhradou je velmi blízká taverna s hlučnou hudební produkcí do časných ranních hodin.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
4
0
 
Summer Sun 6 (app./studio)
 
03.08.15 07:56
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
Celkový dojem z tohoto ubytování je velice kladný. Čisté pokoje, velmi klidné místo a příjemný majitel. Velmi prostorná terasa s krásným výhledem na moře. Vybavení kuchyně dostačující, ale na větší vaření nevhodné. Určitě s sebou vlastní nůž a popř. škrabku. Během pobytu proběhla 2x výměna ručníků, 2x převléknutí postele, doplňování toaletního papíru a vynášení odpadkového koše (obden).
Prudký kopec během dne v největším horku není opravdu moc příjemný. Nákup balíků vody nechávat až na večer! Nebo pít vodu z kohoutku, potvrzeno delegátkou, že je opravdu pitná. Na druhou stranu, kdo hledá klid na pláži a nepotřebuje lehátka, má snadné toto najít, díky poloze apartmánu mimo centrum.
Pouze jednu hvězdičku dávám za pláž proto (i když byla hezká, čistá a bez lidí), že nemáme rádi dlouhé pláže se slunečníky a lehátky, ale preferujeme malé plážičky, tam se vejdou sotva dvě rodiny), ale i ty se dají kousek od ubytování najít.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Marina Bay (hotel)
 
21.07.15 17:03
Kefalonia » Skala » Mounda beach
CK: Firo
Jedná se o hotel asi s 30 pokoji na velmi klidném místě. Popis od CK souhlasí až na dvě věci: PLUS - v rámci polopenze je v ceně pití u večeře (např. malé pivo, sklenka vína nebo džusu), MINUS - na celé pláži široko daleko není ani jeden slunečník či lehátko.
Hotel je na samotě přímo u veliké pláže Mounda - Kaminia, do jednoho kilometru okolo je ještě jeden hotel, pár vilek, jedna taverna (velmi dobrá - Anemos), jeden plážový bar, jedna kantina (hrozná) a už nic. Pro nás ideální, pro jiné jistě hrozná představa. Hosti byli převážně Angličani.
Pokoje jsou velké, třílůžkové s přistýlkou z rozloženého křesla, vhodnou i pro větší dítě. Všechny pokoje mají úžasný výhled na moře. Celou noc je slyšet jen vlny, cikády nebo jiřičky. K dispozici je kuchyňka včetně konvice. Lednice, fén, TV. Málo zásuvek. Koupelna bez zástěny, teplá voda bez omezení. Úklid bez problémů.
Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Poseidon (Koukla) (app./studio)
 
09.07.14 22:28
Kefalonia » Lassi
CK: Viamare
 
K ubytování jsme vybrali studio Apollo, které je vlastně malým domečkem na střeše. Ta vlastně tvoří terasu, odkud je nádherný výhled na moře a poloostrov Paliki (směrem na západ). Studio pro dvě osoby je prostorné a hezké, je zde kuchyňský kout vybavený ledničkou, vařičem, troubou, rychlovarnou konvicí, topinkovačem, ...koupelna se sprchovým koutem a WC, další malá místnost se stolkem a židlemi. Ručníky a ložní prádlo je vyměňováno 1x za dva dny. Klimatizace je v ceně a je potřebná, protože slunce do tohoto studia hodně praží. Posezení venku je zastíněno. Je dostupná síť wifi. Paní majitelka bydlí v přízemním bytě, je velmi milá , hovoří německy. I ostatní studia a apartmany jsou pěkné, ba přímo luxusní, a mají výhled na moře.
Před domem je udržovaná zahrada, přes kterou se prochází na malou pláž obklopenou skalami. Je vzdálena asi 100m. Nejbližší obchod je supermarket Delphinos, vzdálený asi 150m. Poseidon je v klidné části Lassi, což nám absolutně vyhovovalo.
Přidala jsem malé video: http://www.recko.name/video.php?id=402&str=1
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Sea Breeze 2 (app./studio)
 
08.07.14 13:54
Kefalonia » Paliki » Lixouri
CK: Viamare
 
Poloha studií byla velmi výhodná - vlastní pláž přes silnici, na krásnou pláž lepeda cca 15 min chůze, do města do 10 minut, neruší hluk z města, přitom ideální pro výlety

Samotná studia jsou menší, ale dostatečně vybavená, včetně kuchyňky - horší byl za mě úklid, ačkoliv probíhal téměř každý den (soft), tak nemůžu říct, že by bylo uklizeno (v řecku jsem zvyklá na vyšší standard úklidu), paní uklízečka se s tím příliš nemazala. Paní majitelka velmi ochotná, kolem studií se neustále potuluje spousta koček, které živí - vše v pohodě, až na skutečnost, že její svolávání k jídlu vás pravidelně v sedm ráno vzbudí :-)

Studia mají wifi na recepci, resp na venkovní ploše před studii, občas se dala chytit na balkoně.

Samotné městečko lixouri není příliš zajímavě, ale najdete zde vše co je třeba, nejlbižší supermarket je 5 min, restaurace jsou v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací