Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 16
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Rhodos - Recenze hotelů s polohou GPS

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 78
 

Loutanis 3 (hotel)

 
31.10.19 14:27
Rhodos » Východní pobřeží » Kolymbia
CK: Fischer
 
Jediná nevýhoda hotelu byla vetší vzdálenost na pláž( ke kamenite pláži cca 10 minut,k pisečné nb piseč.oblazkove 20 minut).Moře čisté a teploučké.Hotel bez problému,uklizeno každý den,pokoj krásný,čistý.Jídlo moc dobré akorát nebyli za celých 10 dni tzatziki:(.centrum města plné obchůdků a restaurací.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Stegna Star 3 (app./studio)

 
28.09.19 19:44
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Travel 2002
 
dovolená v termínu: 10.09.19 - 20.09.19
Moc hezké apartmány s oddělenou ložnicí pro 2 – 4 osoby. Jsou jednoduše zařízené, ale dobře udržované, čisté, pláž jenom přes silnici. Úklid a vynášení odpadků každý den kromě neděle, převlečené postele asi dvakrát za pobyt. Z obýváku i z ložnice je přímý vstup na velký balkon. K dispozici je samozřejmě lednička, varná konvice, vařič. Sklenice, skleničky, malé šálky na kávu, nějaké talíře a příbory. Na větší vaření to asi nebude. Co jsem zahlédla, tak tam byl jenom jeden hrnec a nějaké síto. Vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak nám to nevadilo.
Koupelna prostorná s přímým větráním, vanou se závěsem, takže v koupelně bylo po sprchování krásně sucho.
Na balkoně byl sušák na prádlo.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou.
Klimatizace za příplatek asi 9€.
Výhodou je, že balkon apartmánů je situovaný na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

AntuanMatina (app./studio)

 
18.08.19 18:05
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Viamare
 
CK patří čtyři studia, dvě v prvním patře a dvě ve zvýšeném přízemí. Ze všech je přímý výhled na moře. Kolem udržovaná tropická zahrada, jejíž součástí je malý domeček majitelů a tři krytá stání pro auta.Studio č. 6 docela prostorné, koncipované jako 2+1. Dvě jednolůžkové postele sražené k sobě s kvalitní a pohodlnou matrací. Třetí široké lůžko slouží jako přistýlka. Úložné prostory dostatečné, kuchyňský kout dobře vybavený /varná konvice, dvouplotýnkový vařič, lednička .../.Klimatizace za poplatek 8 Eur - nutnost, jinak se navyspíte. Velký balkon s posezením,sušákem a slunečníkem. Koupelna- klasika, policový systém, nám vyhovovala.K dispozici je mop i smeták. Úklid každý den, stejně jako výměna ručníků a osušek, ložní vyměněno 2x za pobyt. Wifi slabší, vypadává, telefonní signál není vůbec, musíte popojít na pláž nebo do centra Stegny. Tv je, ale nezkoušeli jsme.Nádherná pláž pár kroků od studií s průzračně čistou vodou , minimem lidí je největším bonusem tohoto ubytování.Výborné taverny, přátelský servis...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Porto Angeli beach resort (hotel)

 
14.08.19 10:20
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Firotour
Po čtyřech letech jsme vyměnili náš oblíbený hotel na Zakynthosu za tento 5* na Rhodosu. Dle zahraničních recenzí je velmi chválený. Bohužel pro nás byl ale velkým zklamáním.
Areál: hotel se skládá z několika jedno či dvoupodlažních budov, několika bazénů, hlavní restaurace, restaurace A´la Carte a několika barů. Dále se zde nachází menší fitness, wellness, herna pro děti a dětské kluby jak v němčině, tak v češtině.
Pokoj: měli jsme zaplacený rodinný pokoj s výhledem na moře. Ještě před odjezdem jsem hotel žádala, zda by nebylo možné ubytování v 1.patře budovy. Bohužel mi bylo sděleno, že hotel je plně obsazený a že budeme v přízemí. Pohled z terasy byl tedy spíš na protější budovu a minigolf, než na moře, ale budiž, stejně jsme na pokoji trávili čas minimálně. Pokoj byl celkem prostorný, rozdělený na dvě části - část s manželskou postelí, toaletním stolkem a TV, a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Stegna Star 3 (app./studio)

 
12.08.19 13:40
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Brenna
 
Celkem prostorna studia o dvou mistnostech (z obou pristup na prostornou terasu) s maximalni obsazenosti 4 osob (jedna pristylka), kuchynsky kout vybaven zakladni vybavou, nechybela vsak rychlovarna konvice (coz neni v teto kategorii samozrejmost), moznost klimatizace za poplatek, wifi na pokoji neni, ale od recepce smerem na plaz byl prijem mozny. Prostorna koupelna s vanou a zavesem. Trochu problem s mravenci, ale po zasahu uklizecky dali vzdy na chvili pokoj, kazdopadne zadna katastrofa. Kazdodenni peclivy uklid vcetne vymeny rucniku, celkove velice mily personal.

Plaz ihned pred ubytovanim - pouze za mistni komunikaci a plazovou promenadou. Plazovy servis za poplatek (8e/set), sprchy, donaska obcerstveni...

V miste mnoho taveren, nekolik obchudku vcetne kazdodenniho cerstveho peciva, lokalnich vyrobku, 2 autopujcoven, pujcovna lodi, bankomatu,... proste ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Hermes (hotel)

 
15.09.18 17:43
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 29.07.18 - 05.08.18
Hotel Hermes má veľmi dobrú polohu, neďaleko autobusovej stanice, v blízkosti prístavu Mandraki. Napriek tomu sa nachádza v relatívne tichej lokalite mesta. Je takým centrom, z ktorého je všade blízko: do starého mesta, do prístavu aj na mestskú pláž. V blízkosti hotela je veľa stravovacích možností a kaviarničiek. Volili sme ho na krátky pobyt. Je síce dvojhviezdičkovým hotelom, ale veľmi čistý, s dobrými a chutnými raňajkami a príjemným personálom. Na izbách vybavených klasickým nábytkom nechýba TV a klimatizácia. Upratovanie každý deň, výmena postelného prádla a osušiek tiež. Kúpelňa je maličká, ale čistá s toaletnými potrebami. Personál ochotný a milý, hovoriaci anglicky. Určite odporúčame, najlepšie rezervovať ubytovanie na najvyššom poschodí :-).

V návale povinností sme ubytovanie zabudli nafotiť... odkaz na vlákno hotela.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Rodian Gallery (app./studio)

 
15.09.18 16:34
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 04.09.18 - 08.09.18
Aparmánový hotel sa nachádza v novej časti mesta, v tichšej uličke, asi 5 minút od Akvária a pláže "Elli beach" na cípe ostrova, v tesnom susedstve Múzea moderného gréckeho umenia a kasína. Ubytovanie ponúka v priestranných a čistých apatmánoch s výhľadom do ulice, z vyšších poschodí aj na more a mesto. Oproti hotelu je malý mimimarket a v blízkosti pekný park.
Apartmán tvorí obývacia časť vybavená sedačkou, skriňami, TV a kuchynským kútom so stoličkami a stolom. Kút je dobre vybavený základnými potrebami na varenie (panvica, hrniec, obracačka, príbor, poháre, ostrý nôž, hrnčeky, sada malých a veľkých tanierov pre troch), chladnička, mikrovlnka, kávovar, konvica. Spálňa je samostatná. Upratovanie a výmena posteľného prádla každý deň. Kúpeľna je čistá so sprchovým kútom a sadou toaletných potrieb. Veľký priestranný balkón s posedením. Chýba sušiak na prádlo. Na oknách a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Relax 12 (hotel)

 
26.07.18 02:57
Rhodos » Kolymbia
CK: Firo tour
 
"Náš" pokoj pro tři osoby 223 byl v hlavní budově v 1. patře směrem k bazénu nejblíž k Tsambice, orientovaný na JV. Výhled byl prostě nádherný - na moře s kapličkou a vpravo Tsambika. Navíc opravdu velmi klidný, hluk z jiných hotelů byl minimální i ve večerních hodinách (přímo v hotelu jsou pouze nedělní řecké večery, poměrně hodně nenápadné). V podstatě jde o bezbariérový přístup (do 1. patra je výtah, což je fajn třeba se zavazadly). Příjemná je i lednička na pokoji. Možná by mohly být lépe řešeny úložné prostory. Doporučuji vzít s sebou nějakou rozdvojku (dvě volné zásuvky jsou dost málo), případně nějakou šňůru na prádlo a kolíčky. V hotelu se opravdu hodně dbá na čistotu pokojů vč. balkonů a vůbec všude. V neděli mají uklízečky volno.
Personál se chová velmi vstřícně, prostě rádi vyhoví, pokud je to možné. Velmi kladně hodnotím i check out ve 12 hodin a možnost ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Cathrin 4 (hotel)

 
02.07.18 22:39
Rhodos » Ladiko
CK: Fischer
 
Hotel se nachází cca 5 minut od zátoky Ladiko a 8 minut od Anthony Quinn zátoky, další pláže Traganau 25 minut ( začátek pláže v Afandou hned u jeskyní) a 30-40 minut od pláží ve Faliraki.
Na obě nejbližší jezdí 3x denně hotelový minibus zdarma, tam i zpět ( 9.10 , 13.00 a 17.00). Skvělé potápění a rybiček je tam fakt dost.
Ubytování: pokoj standardně vybaven- koupelna s vanou, pokoj s velkým balkonem vybaven ledničkou a klimatizací zdarma. Uklizen každý den, denně čisté ručníky a plážové ručníky na recepci. Postele převlečeny kdykoliv člověk nechal kartičku na posteli.
Strava: snídaně klasické- vejce, volská oka, míchaná vejce, palačinky, zelenina, ovoce čerstvé, sušené i kompotované, jogurt, med, 3 druhy sladké buchty, 4 druhy salámů i sýrů,loukoumades, chalva, jedině co bylo nechutné byl džus z koncentrátu
Večeře: vždy 5 druhů masitých jídel a 5 druhů ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Aldemar Amilia Mare (hotel)

 
06.06.18 08:20
Rhodos » Kalithea
CK: Blue Style
Pětihvězdičkový hotel, kde se snídalo na ulepeném plastovém prostírání. Byli jsme v červenci a hotel evidentně nestíhal. Špatný servis v jídelně, nedoplňovaná např. káva do kávovarů - obří hotel a v jídelně to bylo jako v závodce. Velké zklamání. Co se týká jídla - super zákusky, ovoce, ale malý výběr hlavních chodů, zapečené věci často nedopečené, grilované připálené - prostě jídlo nestálo za nic. Pokoje čisté, pláž také, bezproblémová výměna osušek, perfektní půjčovna aut přímo v hotelu. Bazény čisté, program pro děti nemohu posoudit, byli jsme bez, ale dětí bylo všude plno a bylo vidět, že dětský klub funguje. Taverna na pláži byla super. Bary z na pláži z větší části samoobslužné. Hotelový autobus do hlavního města několikrát denně za pár éček - super. Byli jsme už na mnoha místech, s jídlem i bez, ale tento hotel prostě nemohu doporučit. Možná někomu, kdo jede poprvé a nemá srovnání :-). Tady naprosto neodpovídala kvalita a cena.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Alfa 8 (hotel)

 
07.05.18 09:40
Rhodos » Kolymbia
CK: Alexandria
 
Od recenze Zuzany z roku 2012 se bohužel vůbec nic nezměnilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Elpida Beach 10 (app./studio)

 
07.10.17 13:56
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
Byli jsme ubytovaní v budově vedle studií Mosha. Pokoj jsme měli ve 2 poschodí s bočním výhledem na moře. Na našem poschodí to bylo jediné studio a schody z prvního do druhého patra byly jen pro nás. Studio poměrně velké, dvě samostatné postele, 2 noční stolky, toaletní stolek, šatní skříň, kuchyňská linka, stůl a 2 stoličky, lednice, dvouplotýnkový vařič, varná konvice, nádobí (2 hrnce, pánvička, naběračka, talíře, sklenice, hrnky, příbory-nic nám nechybělo). Úklid probíhal denně kromě neděle, výměna ložního prádla a ručníků 5x za 14 denní pobyt, toaletní papír doplňován). Na balkoně byly 2 plastové židle, stolek a šňůra na prádlo. Klimatizace na pokoji je,ale my ji vzhledem k červnovému pobytu nevyužívali. Jediné co chybělo jsou sítě proti hmyzu, takže odpuzovače hmyzu a repelenty byly nutné. V červnu bylo komárů opravdu dost. Koupelna klasická řecká a sprchový kout dostačující (jen sprchový závěs krátký a tak voda stejně tekla kam neměla). Večer i v noci absolutní klid, prostě na spaní s otevřenými dveřmi velmi klidná lokalita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Kabanari Bay 5 (hotel)

 
28.09.17 18:32
Rhodos » Kiotari
 
 
Tento hotel není pro náročné.Vybavení průměr.Strava nic moc ale někteří i chválili. Denně meloun,cukrový meloun,pomeranč občas hroznové víno,K snídaní krom nechutných salámů výborný jogurt,med,ovocné pomazánky káva,mléko,čaj.Obědy a večeře sice pestré ale nic moc,vždy saláty.Dalo se vybrat popřípadě vše jistila veka.K jídlu podprůměrné pivo,víno,limo.V baru totéž.Otevřen od 9h do 21h.Mezi 16 a 17 h káva a jakási buchta. Úklid dostačující.Bazén čistý prostory hotelu dobré.WI-FI jen v recepci.Okolí nic moc.Hotel nemá lehátka na pláži.Pláž kamínky různé velikosti v době naší dov.19-26 září poloprázdná.Žádné atrakce pro děti.Doporučuji pouze pro ty kdo hledají levnou a klidnou dovolenou případně si půjčují auto. Nejlépe kupovanou na poslední chvíli.Jestli vyhledáváte zábavu nebrat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Ellia (hotel)

 
14.09.17 21:03
Rhodos » Lardos
 
 
Příjemný hotel se třemi bazény, milým personálem a jednoduchým vybavením pokojů. Velkým plus je krásná pláž nedaleko hotelu. Pro děti u jednoho bazénu tobogány.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Ilyssion 3 (hotel)

 
05.07.17 22:30
Rhodos » Pefki » Pefki - Lardos
CK: Vtt
 
Dovča v termínu 10. - 21. 7. 2016.
Měly jsme nádherný výhled na moře, který vyvážil drobné nedostatky (kapající klimatizace...). Areál hotelu je moc hezký, zeleninové záhony jsou příjemným zpestřením a poloha u moře úžasná, jen do městečka je to dál a po dost rušné silnici, tedy spíše pro ty, co mají rádi klid. V hotelu i malý obchod se základními potravinami, suvenýry... Jídlo - docela dobré, ale u večeře šílené fronty, chtělo by to vyřešit přístup, rozdělit saláty/zeleninu a teplá jídla. Pláž u hotelu - jen pár lehátek a přístup po žebříku, ale kousíček u vedlejšího hotelu je pěkná pláž s dobrým vstupem do moře, k placenému setu voda zdarma. Příjemný pobyt bohužel narušovali velmi hluční Rusové (zažily jsme jejich invazi, když měli zakázané Turecko).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací