Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 14
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Thassos - Recenze hotelů s polohou GPS

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 17
 

Antonios 3 (hotel)

 
30.07.20 18:41
Thassos » Limenaria
 
 
Pěkný, čistý a klidný malý hotel. My dostali pokoj č.106, je to první patro, tudíž omezený rozhled na moře. Navíc hned vedle hotelu nedostavěný soukromý dům, tudíž z našeho pokoje výhled na jeho střechu. Pokoj velmi malý, akorát pro dva. Úklid pokojů pravidelný, koš vynášen denně. Personál sympatický, bez problémů. Stravování polopenze, chutná ale málo řecká. Pro velké jedlíky možná porce menší, nám to stačilo. Bazén krásný, čistý. Bohužel s pláží to je doslova hrozivé. Vypadá to jako na stavbě. Očividně bude probíhat rekonstrukce celého pobřeží, kdy bude hotovo není známo....rozhodně je nutno docházet či dojíždět na jiné pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Anastazia (app./studio)

 
01.10.19 17:58
Thassos » Limenaria
CK: MARTED
 
dovolená v termínu: 16.07.19 - 26.07.19
Apartmánový dům stojí na okraji Limenárie, je tu klid, ale v blízkém okolí markety i pekárna, taverny a restaurace pak podél moře.
Ubytování pěkné, vše nové, jen mezi postelí a linkou jsme si 2 nevyhnuli, ale měli jsme tam postel navíc. Kdyby tam nebyla...tak letiště. Vše vynahradila obrovská terasa, kde nás navštěvovaly kočky z okolí (pro ty, co kočky milují jak my), ale paní majitelka je hnala. Obden byly vyneseny koše, setřena podlaha, 2x výměna povlečení a ručníků.
K moři to bylo uličkou kousek. Pláž měla být v Limenárii oblázková, ale delegátka Češka, která tam 30 let žije, nám řekla, že nedávno tam vlny přihnaly písek a tak i tu je vedle oblázkových přírodní písečná pláž. K naší spokojenosti, máme radši písečné. V okolí na jednu či druhou stranu je možno navštívit i jiné pláže v dosahu pěší procházky.
Restaurací a taveren je tu podél moře bezpočet, každý si ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Aegli (app./studio)

 
24.08.18 14:50
Thassos » Skala Potamia » Golden Beach
CK: Alexandria
 
Pěkná studia se nacházejí na klidném místě vzdálená cca 150-200 m od pláže. Studia, celá budova, okolí i bazén jsou velmi pečlivě udržována, majitel dělal, co bylo v jeho silách. CK měla nasmlouvané pokoje v 1. patře s výhledem buď na bazén a moře nebo na hory. Dvoulůžkové pokoje pro dva lidi byly bez problémů, pro 3. osobu na přistýlce bylo drátěné spartakiádní malé lehátko. Naštěstí pan majitel byl velice milý a pokud na tom dospělý nebo i dítě odmítlo spát, tak se snažil dát jiný pokoj s povzdechnutím, že CK to má bohužel takto nasmlouvané. Kdyby se v CK zmínili, jak vypadá přistýlka, myslím, že každý by si rád zaplatil normální pevné třetí lůžko a o přistýlce by ani neuvažoval, takto jsou zbytečné dohady první den a už tak dost vytíženému panu majiteli se jen přidělávají další starosti. Takže na druhý pokus jsme dostali jiný pokoj ve zvýšeném přízemí, kde byly 3 pevné postele, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Limenaria Beach 3 (hotel)

 
09.07.18 09:20
Thassos » Limenaria
CK: Brenna
 
Uplynulých 12 dní jsme strávili v tomto hotelu. Měli jsme objednanou polopenzi, čehož jsem se trochu bála, ale velmi neoprávněně. Snídaně formou bufetu. Někteří si ve starších recenzích stěžovali na stále se opakující složení. Nevím, co jsou v běžném životě všechno zvyklí snídat. Tady mi to připadalo naprosto dostačující. 2-3 druhy chleba, sladké jakoby buchty, párečky, slanina, vejce, marmelády, nutela, šunka, sýry (vč. fety), rajčata, okurky, ovoce, marmelády, med, něco slaného pečeného (nevím, jak se to jmenuje, ale bylo to dobré), corn flakes, müsli, jogurt,několik druhů kávy, čaj, čokoláda.... Večeře o třech chodech - salát, hlavní jídlo a zákusek. Salát o objemu hlavního jídla, většinou řecký. Hlavní jídlo na výběr ze 2 možností, vždy řecké. Takže pasticio, musaka, gyros, kalamary, gavros, plněné lilky, suvlaki, atd. Vše vynikající a v množství, že jsme se báli, že se domů vrátíme ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Molos 2 (hotel)

 
28.07.17 19:10
Thassos » Limenaria
CK: Alexandria
 
dovolená v termínu: 07.07.17 - 18.07.17
Jedná se o maličký hotel na promenádě, kde je moc příjemně. Pokoj byl s výhledem (bez příplatku) přímo na moře a místní mola (zde mírná stavební činnost, nám to ale nevadilo), v ceně i lednička a klimatizace, pouze postel byla dost malá a ne moc pohodlná (chtělo by to lepší matraci). Snídaně i večeře servírované v místní taverně (patří k hotelu) - snídaně klasické kontinentální, večeře výběr ze dvou jídel (vysvětleno v čj) a poslední tři dny jsme si z tohoto menu mohly vybrat cokoli + salát + dezert + džbánek vody, nám moc chutnalo. Personál velmi příjemný, všichni milí a usměvaví. Úklid obden, 1x výměna povlečení, zcela postačující. Byla zde možnost využívat bazén v nedalekém hotelu, ale to jsme nevyužily. Na pláž jsme chodily asi kilometr od hotelu, byla tam širší a klidnější, líbilo se nám tu víc (slunečník+lehátka za občerstvení), po celé délce je písčito-oblázková, v moři i kamenné plotny, využily jsme tu boty do vody. Limenaria je příjemné letovisko, je zde kam jít, řada obchůdků, promenáda lemovaná tavernami, přístav, za kopcem pláž Metalia s ruinami bývalé továrny na železnou rudu (zajímavé), za ní na kopci kamenný zvěrokruh. Dololená se nám moc líbila a užily jsme si ji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Limenaria Beach 3 (hotel)

 
10.07.16 20:04
Thassos » Limenaria
CK: CK Brenna
 
Limenaria beach využívá služby hotelu před ním Samara, mají stejné majitele. Probíhají zde snídaně (na břehu moře, nádhera ) a využívá se také bazén tohoto hotelu. Pokoje velice malinké, ale jinak čisto a nábytek moderní. U balkónových dveří jsme ocenili síť proti hmyzu. Kuchyňka vybavená ne velmi dobře, chyběla např. naběračka, pro 3 osoby nebyly skleničky ani větší hrnečky, Nebyl jar, hadřík, houbičky. Třetí lůžko ve formě tvz. loftu, lůžko na jakémsi vyvýšeném patře v pokoji, myslím, že zcela nevhodné po dospělou osobu, Balon menší, se sušákem, bez kolíků, kulatý stoleček a tři židle. Hotel je třípatrový, bez výtahu, bydleli jsme v posledním patře a museli jsme dokupovat klimu (5E na den), bylo zde nedýchatelno. Ovšem klima umístěná přímo nad třetím lůžkem, takže nebylo možné jí pouštět, pokud zde někdo spal. Měli jsme pobyt na 10 dní, 2x za pobyt výměna ložního prádla, ručníky 1x za ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Aloe 2 (hotel)

 
16.04.16 00:00
Thassos » Skala Potamia
CK: Kovotour plus
 
dovolená v termínu: 16.07.15 - 27.07.15
Ubytovanie sa nachádza v miernom kopčeku s výhľadom na takmer celé letovisko Skala Potamia. Vzdialenosť k centrálnej pieskovej pláži asi 400 m. Štúdia sú pekne zariadené avšak trošku primalé. Štúdio pre dvoch bolo ešte ako tak ale štúdio s prístelkou navyše bolo naozaj malé nedalo sa v ňom poriadne hýbať, voľné miesto bolo jedine na balkóne :D Vybavenie štúdia postačovalo, chýbal nám len slnečník/tieň na balkóne a samozrejme záves v sprche, ale to je už pravidlom. Potešil nás bazén, ktorý v popise zájazdu nebol spomínaný. K wifi sa dalo pripojiť na balkóne, občas však signál padal. V cene sme mali zahrnuté aj raňajky. Tie boli klasické grécke, celý pobyt to isté: jeden druh šunky, syra, maslo, grécky chlieb, marmeláda, uhorka, paradajka, káva, akýsi sirup, vajce a grécky jogurt asi 2 x. Na raňajky si bolo treba privstať. Majiteľ aj obsluha raňajok nie príliš ochotný. Celkovo sa nám páčilo, ale chodili sme sa sem iba vyspať pretože sme väčšinu pobytu cestovali po ostrove :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Aliston 2 (app./studio)

 
23.09.14 12:52
Thassos » Skala Potamia
CK: Brenna
 
Studia Aliston se nacházejí zhruba 200 m od písečné pláže. Pokoje jsou vcelku prostorné. Prostorné jsou i balkony. Na pokojích je klimatizace, ale my jsme ji letos ani nevyužili, nebylo potřeba. Rovněž je na pokoji trezůrek. Součástí studií je koupelna se sprchovým koutem a WC, fén, kuchyňka s lednicí, varnou deskou a varnou konvicí. Kuchyňka co se týká nádobí na vaření je naprosto nedostatečně vybavená. Na nějaké vyvařování to opravdu není!!! Ještě, že jsme se chodili v převážné většině stravovat do taveren. Jeden 4l hrnec, velký cedník a velká pánev, džezva. Nic více !! Když jsme žádali, aby nám byl dodán alespoň jeden menší hrnec, tak nám bylo řečeno, že studia mají základní vybavení kuchyně! Byla jsem ráda, že jsme s sebou neměli malé dítě, protože si nedovedu představit, jak bych asi chystala jídlo pro dítě ve 4 litrovém hrnci ! Ke stolování bylo vybavení dostatečné, talíře, sklenice, hrnky, příbory pro počet osob na pokoji. Naprostá absence naběračky, velkého nože na chléb (ten si ale vždy vozíme), struhadla.
Co se týká úklidu, tak naše naprostá spokojenost. Koše vynášené denně, co 3 dny výměna všech ručníků, vytřeno. Během pobytu 1x výměna ložního prádla. Bazén čistý a okolí studií rovněž.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Susie 2 (app./studio)

 
03.09.14 22:43
Thassos » Skala Potamia
CK: Aeolus
 
Štúdiá sa nachádzajú v kľudnej časti Skala Potamia.V areáli je bazén,majiteľ na môj vkus často a dosť vysokým hlasom okrikoval decká ktoré ani neskákali,len blbli v bazéne - proste ako deti a cez siestu ani nehovorím.Ak by to boli moje deti asi by sme si to vysvetlili!!!Asi bol stavaný len pre dôchodcov.Štúdiá priestorné,kuchynka slabšie vybavená-bežný riad ale 1 veľký hrniec a 2 hlboké taniere na 3-lôžkové štúdio trochu málo.Upratovanie za 7 dní 2x aj s výmenou posteľ. prádla a uterákov.Taverna Alkyoni a 2 super markety cca 100 m,na pláž 200 m,my sme chodievali s deckami na pláž do centra cca 700 m kvôli plytkému moru a neboli tam vlny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Antonios 3 (hotel)

 
28.09.13 10:06
Thassos » Limenaria
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 29.08.13 - 09.09.13
Hotel je velmi pěkný, nový, pečlivě udržovaný a vzorně se o něj stará rodina Kostase. Je postavený asi 50m od pláže, ale je v prudkém svahu, ale zato je z něj krásný výhled. Pokoje jsou velmi pěkně vybavené, balkonové dveře mají sítě, v ceně byla i klimatizace, minibar a fén. Úklid probíhá každý den, povlečení bylo vyměněno asi 3 x za pobyt. Pravidelně je doplňovaný i toaletní papír. V šatní skříni je dostatek ramínek. Ne všechny pokoje jsou s výhledem na moře. My jsme zájezd kupovali na first a mohli jsme si pokoj vybrat. Koupelna byla milé překvapení, prostorná s uzavíratelným sprchovým koutem, tak žádná voda v koupelně, držáky na osušky, ručníky, atd. Snídaně jsou bufetové – chléb, máslo, džem, med, šunka, sýr, vajíčka, olivy, Corn flakes, jednohubky, sladká buchta, občas čerstvá zelenina, čaj, mléko, káva, džus. Nám to bohatě stačilo, jen nám chyběl jogurt. Večeře ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Aliston 2 (app./studio)

 
29.04.13 23:16
Thassos » Golden Beach » Skala Potamia
CK: Alexandria
 
Předem upozornuji, že Thassos je tak nějak ostrovem Rumunů a také Bulharů. Mají to autem celkem "blízko".
Aliston je celkem hezké ubytování, čistě uklizeno, klasické řecké vybavení. Bohužel jsme natrefili na pokoj, tuším že číslo 3, který byl ze všech stran a shora obklopen dalšími studii. Jedni hluční sousedé a o zábavu je postaráno. Ale největší problém byl, že jsme slyšeli každé puštění vody v koupelnách, kuchyních a také spláchutí (občas bohužel i jiné zvuky). Ostatní stejné problémy nezminovali.
I přes toto hodnotíme ubytování celkem kladně, příjemný bazen, čisto, příjemný majitel a wifi u bazenu a na některých pokojích zdarma!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Astris sun 5 (hotel)

 
21.09.11 12:34
Thassos » Astris
CK: VTT
 
Pobyt v Hotelu Astris Sun (přelom srpen-září) byl bez problému a k plné spokojenosti. Pěkný výhled z pokoje na moře, v dáli lze vidět pohoří Athos. Paní "šéfovou" Helenu jinak než ochotnou a s úsměvem nepoznáte. Personál se na běžné provozní úrovni domluví česky, polsky, anglicky. Strava byla typicky řecká, velmi chutná a polopenze se postarala o to, že jste se po čtyřchodové večeři nemohli ani pohnout:) Nicméně jídlo v námi navštívených tavernách mělo přecejen o něco lepší úroveň.
Jak už zde kdosi kdysi psal, silnice u hotelu je v noci celkem rušná. My jsme to nakonec vyřešili připlacením za klimatizaci a přes noc zavřenými dveřmi na balkon. Na pláži poblíž hotelu (cca 150 m) vám dva sypatičtí "týpkové" Jannis a Savva půjčí lehátek kolik chcete, když si u nich dáte něco k pití (třeba jen vodu:). 

Přikládám pár tipů na výlet.

Giola (diovo oko), od ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Artemis 6 (hotel)

 
25.08.11 14:58
Thassos » Skala Prinos
CK: Kovotour plus
 
Rodinný hotel, čisté pokoje, úklid denně kromě neděle. Snídaně formou bufetu - veka,salámy,sýr, vejce,omelety,párečky, ovoce, jen málo zeleniny,jogurt + lupínky a pod.,med,marmelády ... Večeře servírované a porce dostačující. Chuťově dobré - jen dezerty nám moc nejely. Na hotelu bazén, trampolína, písek pro děti, ping-pongový stůl,videohry,minigolf ...
Pláž udržovaná, pořádek, moře čisté a teplé. Plážový bar dobře zásoben, naštěstí hudbu nepouštěli hlasitě.
Celkově jsme byli spokojeni a plánujeme se tam vrátit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Rachoni Beach 2 (hotel)

 
19.08.11 20:07
Thassos » Skala Rachoni
 
 
Včera jsme se vrátili z Thassosu,je to pěkný zelený,hornatý ostrov.Ubytování je různé,my měli štěstí na pěkný prostorný apartmán s výhledem na moře.Moře klidné,čisté,teplé a dlouho mělké,vhodné pro děti.Jídlo se dalo,po týdnu to stejné,hlady jsme neumřeli,ale stýskat se mi po něm nebude.V katalogu je psána servírovaná večeře,ale letos zkoušeli večeře formou bufetu,což bylo možná lepší.Okolo hotelu pár taveren,jeden minimarket,je lepší zajít do asi 600m vzdáleného supermarketu.Je trochu levnější a nakoupíte tam od párátek po nábytek.Jinak noční život a krámky se suvenýry tam nenajdete.Důležitá věc,je tam spousta komárů,takže repelenty sebou,jinak večer na balkoně neposedíte.Když to shrnu,bylo tam fajn.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Astris sun 5 (hotel)

 
02.09.10 18:08
Thassos » Astris
CK: Bon Ton
 
dovolená v termínu: 01.07.10 - 12.07.10
Rodinný hotel s bazénem ve velmi klidné lokalitě, v okolí pouze dva minimarkety a dvě či tři taverny. Pokoje menší, za to poměrně velký balkon a zděný, který zaručuje soukromí. Úklid a výměna ručníků bez problémů. Hotel leží u silnice, zpočátku nás v noci při otevřených dvěřích rušil ruch projíždějících aut, pak jsme si zvykli.
Přestože má pouze 2 patra, má i výtah, což ocení rodiny s malými dětmi a kočárky.
Snídaně: jednoduchý švédský stůl, dalo se vybrat, nebylo každý den vše stejné jako třeba někdev jiných hotelích v Řecku, večeře: servírované, 4 chody, řecká kuchyně a velice chutné.
V okolí několik menších pláží, my chodili na trochu vzdálenější Psili Ammos, která byla nepřekonatelná. Jemný píseček na pláži i ve vodě, průzračně čistá voda, pozvolný vstup. V hotelu k dispozici slunečníky na pláž.
Personál od věčně usměvavé majitelky až po obsluhující velice vstřícný a ochotný.
Ideální prostředí ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací