Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 8 | 25
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Korfu - Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 37
 
Leonidas 3 (app./studio)
 
27.01.19 16:32
Korfu » Severozápad » Agios Georgios - sever
CK: TRAVEL 2002
 
dovolená v termínu: 06.09.18 - 17.09.18
Prostorné apartmány, nově renovované, leží stranou ostatních na klidném místě, k moři je to kousek z kopečka. Apartmán se skládá ze dvou pokojů - ložnice a obýváku, kuchyňského koutu, koupelny a komory. Má dva balkony. Pro dva až luxusně velké, přesto mi tu chyběly jakékoli úložné prostory. Vestavěná skříň měla dostatek ramínek, ale žádnou polici. Nakonec jsem vše musela uložit na dno skříně. Prázdná komora sloužila jen na uložení kufrů.
V polovině pobytu se měnilo povlečení a ručníky, ovšem koše se nevynášely. To by až tak nevadilo, kdyby bylo kam. Popelnice chyběla, navíc každý penzion nebo hotel si ten svůj kontejner hlídal.
Pláž s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Voda krásně čistá po celých 11 dní pobytu a přestože jsem měla obavy po přečtení recenzí, i teplá 26 stupňů celou dobu.
Je tu dostatek taveren, vyzkoušeli jsme několik, chutnalo nám všude.
Středisko není zas až tak malé, ale je klidné a bez velkých hotelů. S východním pobřežím, které jsme projížděli při svých výletech, se to nedá vůbec srovnat.
Až na těch pár kosmetických nedostatků ideální ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Athena 5 (app./studio)
 
31.08.17 22:01
Korfu » Agios Georgios » Agios Georgios - sever
 
 
Dle recenzí jsem byla připravená na horší stravu- nakonec nebyla tak špatná, konkrétně snídaně, stále stejné, ale dalo se to v pohodě vydržet, k večeři občas i řecké speciality- řecká polévka dochucená citronem, tzatziky, ryba, jinak hodně zeleniny a masa, méně přílohy. Jím hodně zeleniny, ale tady dostanete opravdu pokaždé talíř jako první předkrm, nedá se to sníst.
Personál typicky řecký, v pohodě.
Pokoje klasické, jen jsem neměla pokoj v 1.patře, nebylo už místo, škoda, neměla jsem výhled na moře, ale zase na krásné palmy.
Nádherný bazén ve tvaru srdce, vždy se našlo místo, čistý.
A to nejlepší nakonec, pláž. Opravdu pěkná, čistá voda, krásné okolí, na konci srpna stále teplá voda, občas menší vlnky. Slunečníky pro hosty Athena 6E, u bazénu zdarma. Dá se koupit za 6-7E v místních marketech slunečník. Vlevo je pláž opravdu s jemným pískem, teplá voda, málo lidí. Vpravo písek kombinace s jemnými kamínky.
Celkově se mi ubyování líbilo, byla jsem se podívat i jinde a neměnila bych. Hotel Athena je pěkný, oproti Alkyonu hned vedle (kam také jezdí hlavně Češi) byl Athena hezčí, lepší bazén, jen bez all inclusiv. Tento hotel využívají hlavně Češi, občas Slováci, ale to nevadí, není nijak přeplněn. Klidné letovisko, bez diskoték, ale s několika markety, restauracemi... .
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Lola (soukromí)
 
29.06.17 15:01
Korfu » Agios Georgios - sever
 
 
Boli sme veľmi spokojní. Naše štúdio bol vlastne apartmán na prízemí domu (spálňa, kuchynský kút s jedálňou, kúpeľňa s WC a veľká terasa). Upratovali každý tretí deň, menili uteráky, prezliekali postele. Mali sme možnosť využívať služby hotela Alkyon. Chodievali sme tam do bazéna, mohli sme využívať wi-fi pripojenie, reštauráciu, pool bar, ak by sme chceli, dala sa priplatiť polpenzia alebo all inclusive. Z prednej strany domu bol super market a suveníry. Bankomat priamo pred domov a tiež 2 reštaurácie.
Na pláž to bolo pár metrov, pláž bola piesková, voda trošku chladnejšia (06/2017, vo vedľajších strediskách citeľne teplejšie more), ale kúpať sa dalo. Na pláži slnečníky a aj veľa miesta, kam sa človek mohol zložiť, keď nechcel platiť za slnečník. Požičovňa lodiek, vodných bicyklov, sprcha na pláži hneď pod ubytovaním.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
White House (app./studio)
 
15.01.17 13:03
Korfu » Agios Georgios » Agios Georgios - sever
CK: Travel 2002
 
dovolená v termínu: 08.08.16 - 18.08.16
Ubytování White House je domek skládající se ze 7 dvoulůžkových studií. Studia jsou v jedné řadě vedle sebe, oddělená od sebe jsou jen nízkou zídkou. Výhodou je poloha skoro na konci Agios Georgios a přímo u krásné písečné pláže. My jsme měli dvě studia č. 4 a 5 propojená vnitřními dveřmi, ve studiu č. 4 je klimatizace (za poplatek 5 Eur za noc) ve studiu č. 5 klimatizace není. Nám to tak vyhovovalo, alespoň na děti netáhlo a obě studia se v pohodě vychladila. Studia jsou velmi skromně zařízená, 2 oddělené postele nebo 1 dost úzká manželská postel, jeden noční stolek a 1 skříň. Kuchyňka velmi malá s malou lednicí, s dvouplotýnkovým plynovým vařičem (na plynu jsme v Řecku zatím nikdy nevařili), takže zápalky či zapalovač s sebou! V kuchyňce teče jen studená voda! Nádobí dostačující, nic nám nechybělo, ale je fakt, že jsme si ho poskládali ze dvou studií. Pochopitelně ostrý nůž musíte mít ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Angela Beach 2 (hotel)
 
29.09.16 14:22
Korfu » Astrakeri » Roda
CK: Neckermann
 
Příjemný hotel na VELMI klidném místě, do městečka Roda (a zpět) jezdil každou hodinu hotelový autobus zdarma. Plážičky před hotelem malé a ne úplně hezké (jílovité, voda většinou nebyla průzračná, ale trochu zakalená), každodenní nános mořské trávy personál hotelu odklízel každé ráno. Lehátka a slunečníky zdarma - jak na pláži tak v zahradě navazující na pláž. Jídlo výborné, v pohodě se najedl i vegetarián. Personál velmi přátelský a usměvavý.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Golden Nests (hotel)
 
19.09.16 09:20
Korfu » Agios Gordios
CK: Bez cestovky
Hotel som objednávala v predstihu (6 mesiacov), nakoľko som už vedela v ktorom letovisku chcem bývať na ostrove Korfu, za skvelú cenu. Bývali sme v hoteli 14 nocí.
Hotel je malý rodinný hotelík, s 18 izbami, každá jedna izba má výhľad na more. Izby čisté, udržiavané. Každý deň, okrem nedele upratovanie (ale ten, kto chodi do Grecka, to vie). Na požiadanie výmena uterákov a posteľného prádla aj každý deň. Po príchode do hotela nás prekvapil 20€ deposit na izbu, avšak plne chápem jednanie. Táto suma pred odchodom, po kontrole izby nám bola vrátená.
Hotel nemá vlastný bazén, ale je hosťom dovolené používať bazén vedľajšieho hotela ALOHA za konzumné v bare.
K moru od hotela je cca 10 min. chôdze.
Hotel poskytuje aj raňajky v sume 6€/osoba. Táto suma je viac-menej prehnaná, nakoľko sa jedná o servírované raňajky, ktoré denne sa opakujú. Ich hodnota je pri dobrej vôli cca 3€ na osobu.
S personálom hotela som spokojná,boli ústretoví, milí. Hotel môžem iba odporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Golden Sands (hotel)
 
13.09.16 23:01
Korfu » Argirades » Agios Georgios - sever
CK: Firo-tour
V hotelu Golden Sands jsme strávili 14 dní a naší dovolenou nám bohužel ničím nezpříjemnil.
Pokoj byl celkem vybydlený,rozvrzané postele a celkem dost proležené matrace. Nestandartně malá koupelna s nedostatečným osvětlením.Výměna stářím unavených ručníků většinou s různě velkými dírkami probíhala každý den..
Ůklid byl velmi špatný !!!
Jídlo. Nic moc.Všeho dostatek ,ale nic na čem bych si pochutnal.Jen musaka chutnala jak má.Vrcholem byly grilované obědy (za 14 dní třikrát), které se pokaždé skládaly z klobásy,spálených kuřecích kusů a hlavně kostí téměř bez masa. Nemít zaplacené all inclusive v hotelu bych se nestravoval a radši si zaplatil za kvalitnější jídlo i pití u konkurence.
My jsme chodili na pláž taverny Malibu.2 lehátka +slunečník 6 €/den + 2 frappe zdarma.Čistá pláž,křištálové moře.U lehátek je v moři pás kamenů,ale kus dál se dá najít i písečný vstup.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Summertime 2 (hotel)
 
16.08.16 09:54
Korfu » Sidari
CK: Blue style
 
Hotel má dobrou polohu,pláže jsou sice dál ,než uvádí CK,ale dá se . Co se týká personálu,je dobré,že se domluvíte česky a slovensky. Ovšem propagované All exclusive,je hodně ubohé,je lepší jet bez stravy.Jídlo se stále opakuje,není žádný výběr. Nejsme nároční,ale kuře na dva způsoby na 12 dní ,je opravdu moc. Občerstvení u bazénu také nic světoborného,odpolední snack ...toust.chléb,plát.sýr,a jakýsi salám.
Oklolí a pláže jsou skvělé, lehátka od 5-8 E za set . Dovolená je sice taková ,jakou si ji uděláte ,ale strava k tomu patří též.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Belle Helene Beach (hotel)
 
31.07.16 18:06
Korfu » Agios Georgios Pagi » Agios Georgios - sever
CK: Travel2002
U tohoto hotelu bych nejvíce vyzdvihl stravu- polopenze bufet- velký výběr na večeři (2-3 masová jídla,2-3 zeleninová,saláty,polévka,hranolky,během pobytu 3x ryba,1x jehněčí- vše velmi chutné,nápoje u večeře se hradí zvlášť,stačí si dát 1l vody za 2,-E. Snídaně standardní- salám,sýr,jogurt,máslo,rajčata,musli,cornflakes,nutella,med,marmelády,kompot,2 teplá jídla-vždy něco z vajec(omelety,nákyp,oka...) a pity s náplní,co se mi nelíbilo- že první půl hodinu se dojídal včerejší chleba a až pak dali čerstvý.No jo hold Němci kterých byla většina vstávají později....Personál úsměvavý,ochotný splnit potřeby hostů.Nevím zda je to věc hotelu nebo CK ,ale mi k narozeninám recepční pouze popřála když mi vracela pasy zatímco Němci měli u večeře 2x dort s fanfárou a zpěvem (možná si to objednali sami,nevím...)Hotel je přímo u pláže(pouze přes né moc frekventovanou silnici,škoda že nemá své vlastní ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Philippos 2 (app./studio)
 
22.07.16 22:24
Korfu » Kassiopi
CK: KM Travel
 
dovolená v termínu: 11.07.16 - 21.07.16
Výhodou ubytovania je priestrannosť štúdia. Štúdio bolo vybavené štandardne, priestranná kuchynka s dvojplatničkou a malou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, riady a ostané vybavenie postačujúce pre 2 osoby, jedálenský pult s barovými stoličkami, v roku ešte aj sedenie so stolíkom. Nábytok bol starší ale funkčný. Kúpeľňa- grécka klasika, sprchový kút s krátkym závesom a odtokmi :D V štúdiu pre 2 osoby boli dve oddelené postele a stolíky, v štúdiu pre 2 a viac osôb bola poschodová posteľ. Priestranný balkón s plastovým nábytkom, šnúrami na sušenie prádla a výhľadom na protiľahlý apartmán. Nevýhodou boli chýbajúce siete proti hmyzu, komárov tam bolo naozaj neúrekom a nedali sa vyhlušiť ani odpudzovačom. Štúdio je súčasťou aparthotelového komplexu s krásnym bazénom, barom a minimarketom. Poloha štúdia nie až taká skvelá, na tie krajšie pláže ako Bataria je to cca 1,5 km (dole kopcom- hore kopcom). K nákupným uličkám- centru je to cca 200 m. Výmena uterákov, vyprázdnenie košov a upratanie cca každý druhý deň, posteľné prádlo vymenené v polovici pobytu. Slečna upratovačka celkom milá, barman tiež, majiteľa neviem posúdiť. WiFi fungovalo náhodne, občas aj na balkóne občas pri bazéne. Celkovo hodnotím ubytovanie pozitívne, avšak pre ďalší pobyt by som si vybrala iné letovisko.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kormoranos (hotel)
 
19.07.16 16:53
Korfu » Sever Korfu » Acharavi
 
Menší hotel Kormoranos leží v klidné části Acharavi. Mini market je hned vedle hotelu.Restaurace, bary a místní taverny naleznete v těsné blízkosti hotelu. Vzdálenost od letiště je cca 40 km. My jsme se na hotel dostali za 2 hod.
Oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a barovým servisem je vzdálena cca 10 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek 4 EUR/set.
Hotel nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, restauraci a bar. Na recepci jsou k dispozici bezpečnostní schránky.
Standardně zařízené klimatizované pokoje , mají koupelnu ,TV, miniledničku (zdarma) a balkon. Úklid každý den.
Polopenze (snídaně formou bufetu, servírovaná večeře). S jídlem jsme byli spokojeni a bylo ho dost. Snídaně jednoduchá jako všude v Řecku. Večeře - předkrm - hlavní jídlo - dezert .
Personál hotelu průměr. Moc se nesnažili , asi jim nezáleží na klietech.
Nakonec celková spokojenost , dovolenou jsme si krásně užili .
Auto jsme si půjčili přes delegáta za 130 eur na 3 dny .Byli jsme na Korfu poprvé a nechtěli jsme riskovat , kdyby byl nějaký problém.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Thea (app./studio)
 
28.01.16 19:30
Korfu » Kassiopi
CK: Viamare
 
Ubytování slušné, krásný výhled na moře... Jen těch schodů bylo dost :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Angelina (app./studio)
 
25.08.15 13:04
Korfu » Sidari
CK: Blue Style
 
Celkové shrnutí
Hotel je umístěn na dobrém místě a je skvělým výchozím bodem pro výlety po ostrově. Nachází se v blízkosti tří pláží, nedaleko centra s mnoha bary, tavernami a obchody, ale přitom je zde klid.

Ubytování
Vybavení hotelu je starší, ale dostačující, pokoje velké a vždy dobře uklizené.

Strava
Snídaně velmi chudé a nedostačující a to včetně nápojů. Výběr z pěti menu, kdy jedno znamená např. pouze jeden toust s vajíčky či nutelou. Pro děti absolutně nevyhovující skladba jídla!!! K pití nabízena jen jedna sklenice nealko nápoje, ostatní za doplatek. Večeře mají do řeckého jídla opravdu daleko. Některé dny byly až nechutné.

Služby hotelu
Neochotný personál na snídaních, hrubý general manager hotelu.

Pláž
Dlouhá písečná pláž, dobře udržovaná, občas rušná. Pozor na ceny za lehátka - někde jsou hodně vysoké.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Servos 7 (app./studio)
 
11.08.15 09:48
Korfu » Barbati
CK: Exim Tours
Krásná dovolená..Ubytování je starší,udržované,od II.dne jsme byli v apartmánu – kuchyňka v chodbičce,dvouvařič,příbory,hrnky,skleničky dle počtu ubytovaných,nechyběl nůž na chleba,prkénko,naběračka,sítko,odkapávač.Talířů více než počet ubytovaných,hrnec větší a menší,pánev.Chyběly misky na jogurt(používali jsme hrnky,pak nebylo do čeho uvařit kávu,čaj).Varná konvice staršího typu,bez podstavce,s krátkou šňůrou–vařili jsme na zemi.Lednička novější, tichá, v kuchyňce rovněž vývod klimatizace,bohužel nestíhala vychladit oba pokoje – apartmán pod rozpálenu střechou,ale použití nebylo omezeno přítomností v apartmánu, mohla být puštěna i přes den.Na vých. pobřeží je dusno, bez větru, který by ochlazoval vzduch.Dva pokoje,v jednom skříň s věšáky,poličkami,šuplíky,trezorem zdarma.Skříňka se zrcadly a šuplíky v obou pokojích,noční stolky rovněž,v kuchyni ještě jedna vestavěná skříň a odkládací ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Summertime 2 (hotel)
 
08.07.15 17:48
Korfu » Sidari
CK: CK Pantour
 
Ubytování v hotelu Summertime ve vile Olga bylo standartní a odpovídalo 3*...myslím tím zařízení,horší už to bylo s funkčnostní.....i pře 3 urgence nám neustále protíkal a hlavně vytíkal záchod,vždy opravili,za pár hodin opět tekl....opravdu velice nepříjemné,v koupelně chyběly skleničky-kelímky,dveře do záchodu nešly zavřít(opravili) klimatizace (za příplatek 4 eu za noc) po pár dnech taky tekla(opravili)Na začátek sezóny trochu moc oprav :-(.Jinak vše v normě....Do městečka je to kousek a k pláži Apokripiti taky...ta je moc hezká.Lehátka a slunečník za poplatek 8 eu...Jídlo bylo fajn,i když trochu bez fantazie,ale hlady jsme nebyly.Zmrzlina výborná,pití ředěné,kafe nebylo dobré,ale po požádání na recepci o konvici nám byla do hodiny dodána :-D vařili jsme si kafe samy.Na recepci každé odpoledne slovenka,takže se dalo ledacos domluvit.Personál fajn,ochotný,usměvavý.Korfu ANO,Sidari ANO Summertime už NE
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací