Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 10 | 12
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Naxos - Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 14
 
Perla (app./studio)
 
04.06.19 12:51
Naxos » Aghios Prokopios
CK: Viamare
 
Studia umístěna přímo u benzínky a rušné silnice - velký ruch i v noci. Směrem k pláži jsou bažiny, které smrdí. Vybavení pokoje velmi skromné, výhled z balkonu na benzínku a bažinu. Někomu může vadit. Balkon maličký a jen dvě židle - ubytování pro tři. Velkou výhodou je supermarket hned naproti ubytování, kde mají i ryby a autobusová zastávka. Na pláž to není daleko. Pláž a moře nádherné. Jen poslední 3 dny chaluhy, ale to se nedá ovlivnit, nikdo se nekoupal. Nám ani nevadilo, je to takové přírodní. Byl i velký vítr, proto ty chaluhy připlavaly. Jinak super výlety. Pěšky se dá dojít na pláž Plaka a do Agia Anny. Krásný výlet lodí na ostrovy Koufonissi a Iraklia. Hlavní město Chora, pohodlně dostupné autobusem, rovněž stojí za návštěvu. V okolí studia je spousta taveren a pekárna s výbornou zmrzlinou za 1 euro. Skvělá lokalita pro výlety a koupání. Výhled z balkonu horší, ale dá se v pohodě přežít, cena nebyla velká. Pokud bych dala za zájezd více než 10 000 Kč na jednoho, vadilo by mi to.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kalamouria studios (app./studio)
 
08.10.17 20:12
Naxos » Kyklady » Plaka
CK: Bez CK
Kalamouria studia se nachází v pěkném a klidném prostředí. Studia jsou prostorná s klimatizací v ceně, poskytují soukromí, z balkonu výhled na moře a krásné západy slunce za ostrov Paros. …
Na první pohled jsme byli nadšeni, ale brzy jsme zjišťovali drobné nedostatky, které nám sice dovolenou nepokazili, ale lehce otrávili …. sprcha, která stříkala všude možně, jen ne tam, kam bylo potřeba, kapající baterie, lednice, u které nedovírala dvířka mrazáku a stále byla namražená, rezavý vařič … prostě celý komplex už má něco za sebou a zoufale volá po opravách a rekonstrukcích. Co se týká úklidu – i tady to bylo slabší – během 14 denního pobytu jsme se dočkali úklidu a výměny ručníků a lůžkovin pouze jednou, koše jsme si vynášeli denně sami. Pochválit musíme široké postele s pohodlnou matrací a stropní ventilátor.
V ceně byla i snídaně, ke které jsme neměli výhrady. Denně čerstvá bageta, jogurt, med, džem, máslo, vejce natvrdo, bábovka nebo vánočka, kukuřičné lupínky, müsli, káva, čaj, pomerančový džus.
Za cenu 25 eur/ den se snídaní bezva ubytování …. pokud se člověk smíří s tím, že si občas uklidí sám :-)
Interiér jsme nefotili, tak alespoň pár fotek z venku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella apartmens (app./studio)
 
29.09.17 17:11
Naxos » Agia Anna
CK: Bez cestovky
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 08.09.17
Apartmánový dom s cca 20 apartmánmi od mora vzdialený len cez piesočnatú cestu, t.j. prakticky pri mori. Bazén v rámci areálu, čistý, udržiavaný. Ubytovanie sme mali pre štvorčlennú rodinu v prízemnom apartmáne s troma izbami (oddelená spálňa, izba s manželskou posteľou a kuchynským kútom, plus "obývačka" s gaučom. Výhľad na more bol síce taký skôr prízemný, no na druhej strane sme mali v izbách normálnu teplotu aj bez použitia klimatizácie. Raňajky formou švédskych stolov dosť pestré, všetci sme si vybrali podľa vlastnej chute. Upratovanie každý deň. Vybavenie kuchynského kúta tradičné grécke, skôr pomenej, no na to sme už zvyknutí a pripravení :-)
Wifi u nás v apartmáne v slabšej kvalite, deti chodili pod palmy alebo k bazénu. Domáci personál bol v pohode, ústretový, vybavili čo sme potrebovali (hlavne teda odvoz/dovoz z prístavu).
Celkový dojem z ubytovania je fajn, 4 hviezdičky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Plaka 1 2 (hotel)
 
17.08.17 16:52
Naxos » Plaka
CK: Melissa Travel
 
Hotel Plaka 1 v Plaka je trochu odlišný od normálních hotelů či apartmánových domů. Patří totiž pod camping Plaka, a přístup k němu vede středem campu mezi stany a vařiči. Nemusí to každému vyhovovat, zejména cesta autem v noci je trochu adrenalinová. Kvůli této cestě je vzdálenost k recepci asi 250 m a k moři asi 400 m, byť vzdušnou čarou je to k moři asi 250 m.
Melissa má 5 nebo 6 studií, dvě v patře a ostatní v přízemí. Každé studio je jiné, liší se zejména okny a balkony, velikosti mi připadaly stejné. Jednoznačně nejlepší je studio č. 6 v patře - má veliký balkon směrem na JZ a okna nebo dveře na všechny 4 strany. Moře je v dálce vidět. Proč nedávám plný počet hvězd je velikost - být tam dva, je to skvělé, pro tři je to OK. Ale pro čtyři je to nepříjemně malé. I když jsme nějaký nábytek vytahali na balkon, tak jsme se tam prostě nevešli. A to jsme tam jen přespávali, neumím ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Flora 2 (pension)
 
24.07.17 19:24
Naxos » Agia Anna
CK: Melissa Travel
dovolená v termínu: 30.06.17 - 11.07.17
Penzion Flora se nachází uprostřed letoviska Ag. Anna, 70m od hlavní silnice, a však hluk z automobilů a motorek nebyl slyšet. Bydleli jsme v přízemí v apartmánu.
Apartmán se skládal ze dvou pokojů - ložnice a kuchyňské části s rozkládací postelí (pro dvě děti naprosto dostačující). Oba pokoje byly docela prostorné, kuchyň byla vybavená vším potřebným, ale využívali jsme ji minimálně. Součástí pokoje je klimatizace, Wi-Fi zdarma, fén a malá terasa s možností sušení prádla a dvou rolet na zastínění proti slunci.
Koupelna je vyhovující, my jsme byli spokojeni.
Paní domácí uklízela každý den a byla tak moc milá, že jsme občas dostali i snídani.
K nejbližší pláži to bylo 2 minuty, ale my jsme stejně chodili pod kostelík, 15 min. velmi pomalou chůzí. Cestou na vzdálenější pláž se prochází malebnou uličkou, kde je pořád co obdivovat. Pláže jsou písčité, občas s drobnými kamínky, jsou čisté, s pozvolným vstupem.
U penzionu není žádná zahrada.
My jsme byli velmi spokojeni, můžeme doporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Paradiso 3 (app./studio)
 
03.07.17 22:28
Naxos » Maragkas » Agia Anna
CK: Melissa Travel
Byli jsme se vším maximálně spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Sunday (app./studio)
 
22.07.16 12:37
Naxos » Agia Anna
CK: Bez CK
 
Ubytování jsme našli přes Booking.com a vybrali si podle velmi kladných recenzí. S ubytováním jsme byli spokojeni. Měli jsme 2 velké ložnice, tj. manželskou postel a 2 samostatné lůžka. Vybavení: kuchyňka s vařičem, rychlovarná konev, nádobí, lednička, malá koupelna s WC, klimatizace. 1 balkon s posezením a výhledem na Choru a jedna velká terasa s posezením a výhledem na moře. Nábytek starší, ale všude čisto a postele pohodlné. Apartmány mají ideální polohu - asi 100 m od moře, přesto v klidné ulici, zastávka autobusu asi 80 m od domu, přímo před obchodem s potravinami. Majitelka velmi příjemná, ochotná. Okolí: klasické řecké, mírný "binec" :-) Jediné, co nám vadilo, byli komáři, kterých tam bylo opravdu hodně. I přes elektrický odpuzovač komárů jsme byli dost pokousaní, za to ovšem majitelé nemohou, proto dávám nejvyšší počet bodů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Joanna (app./studio)
 
07.08.15 07:46
Naxos » Mikri Vigla
 
 
Ubytování ve 2-3 lůžkových studiích s vlastní kuchyňkou. Všechny studia mají vlastní balkon s výhledem na moře. Úklid denně, výměna ložního prádla (skoro až zbytečně ) také denně. Kuchyňka zpočátku sporadicky vybavená (chyběla naběračka, prkénko, pánvička), ale po domluvě vše doplněno.
Apartmány neleží přímo u moře, ale cca 500m od pobřeží u silničky do Mikri Vigla, což se nakonec ukázalo jako výhoda. Některé jiné apartmány inzerované u moře byly ve skutečnosti v pobřežním vysokém rákosu. Paní Joanna milá, občas nosila jejich domácí produkty. Velmi klidné místo v blízkosti asi nejpěknější pláže Naxosu - pláž Kastraki. Za zábavou se musí 30min do Chory, zde jen několik taveren v okolí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Plaza Beach (hotel)
 
28.07.15 11:51
Naxos » Plaka beach » Plaka
CK: Firo tour
Hotel se nachází mimo hlavní zástavbu Plaky. V nejbližším okolí je kromě hotelového ještě jeden market a tři taverny. Přímo u hotelu je zastávka autobusu. Jezdí do Chory každou půlhodinu od 8.00. Je to konečná, takže přijede z města, otočí se a jede zpět - někdy i o nějakou minutu dříve. Lístek stojí 1.8E a prodávají se v hotelovém marketu. Cesta kolem pobřeží trvá půl hodiny. Hotel nás překvapil velmi příjemně. Hned při ubytování jsme obdrželi všechny informace písemně. Na uvítání jsme měli v pokoji vodu a ovoce, k tomu talíře a příbory - nechali nám je po celou dobu. Denně perfektní úklid. Hotel se skládá z budovy recepce, nad kterou je v prvním patře 6 pokojů. Dále jsou tam tři skupiny "řadovek" patrových apartmánových domů. Kromě toho je tam samostatná budova restaurace a bar u bazénu. Žádný hluk ani hlučná hudba přes den ani v noci. Bazén krásný, čistý, kolem zahrada s ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Agia Anna 3 (hotel)
 
13.07.14 17:27
Naxos » Agia Anna » Paraga beach
CK: Firo Tour
 
Velmi příjemné ubytování u krásných pláží, je možno si vybrat pláž Agia Anna nebo Plaka (přes kopec). Je možné využít lehátka a slunečníky na zahradě. Klidné prostředí v blízkosti taveren, obchodu a zastávky autobusu. Úklid denně, jen pokoje jsou takové menší, ale v pohodě. Snídaně jsou "z vlastní zahrádky", smažené lilky, cukety, míchaná vajíčka s lilkem, plněné papričky, mini palačinky, rýžový nákyp, čerstvá zelenina atd. Byli jsme moc spokojeni. Majitelé velmi ochotní, pomohli i při problémech s půjčovnou. Nemám co vytknout a můžu jen doporučit:-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Panos (app./studio)
 
10.08.11 21:54
Naxos » Saint George beach » Naxos Chora
 
 
Studia Panos sa nachadzaju asi 20 m od znamej mestskej plaze Saint George beach, v hlavnom meste Naxosu, v Chore. Komplex studii a apartmanov v kykladskom style tvori trojposchodova budova, ktorej prave popisovane studio sa nachadza ako jedine, ale s nadhernym vyhladom a velkou terasou prave na najvyssom poschodi, resp. na streche. Od pristavu je budova vzdialena asi 800 m, 10-15 minut velmi prijemnou prechadzkou. Od centralneho namestia asi 100 m. Dopravu do/z pristavu vsak zabezpecuje majitel studii pre vsetkych svojich klientov gratis. Na uvitanie pre vsetkych na ochutnanie domace sudove vino.
Najblizsi dobre vybaveny minimarket hned oproti.
Studia su velmi ciste, postelne pradlo sa meni kazdy druhy den, upratuje sa kazdy den. Klima je v cene. Nechyba trezor (tiez v cene) a fen. Kuchynsky kut je velmi dobre vybaveny.
Kupelna starsia, ale cista, so zavesom a vetracim okienkom. Zasoby mydla aj toaletneho papiera.
Nedaleko studii zastavka autobusu (pri pekarni) na nadherne zlatobiele plaze Agios Prokopios, Anna a Plaka. Pristav a centrum mesta uchvatne, Portara nad mestom a pristavom pritahuje ako magnet. Mestska plaz cista, ale mierne udupana, pozvolny vstup do vody, smerom od mesta (nadherne pieskove duny) je vhodna na surfing, kupanie vhodne ale aj v blizkosti pristavu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Bourgos 3 (app./studio)
 
08.07.09 00:22
Naxos » Chora
 
 
Vše podstatné je již napsáno. Drobné varování před pokojem č.1, kde kolem všech 3 oken proudí turisti (vč. noci) a nemá balkon ani terasu (dá se jen sedět na ulici nebo na střeše, když si tam vše nanosíte přes chodbu). Dávat pozor na schodech, protože je každý jiný a hodně blbě se na nich padá.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
1
0
 
Bourgos 3 (app./studio)
 
30.06.09 21:25
Naxos » Chora
 
 
Studio Bourgos sme si vybrali na zaklade dobrej recenzie od Bedru (dakujem jej). Majitelka Katarina bola neuveritelne mila, naozaj som pocas ciest po greckych studiach nestretol tak priatelsku osobu. Cakala nas v pristave tak ako sme boli dohodnuty a odviezla nas do studii. Studio Bourgo sa nachadza hned vedla pevnosti Casro v casti Old market. Dostat sa naspat do studii bola vzdy zabava, vela krat sme v ulickach Chory zabludili. Studio malo klasicke vybavenie - ladnicka, TV, klimatizacia, kuchynka. Upratovanie kazdy den. Nasa izba mala aj ciastocny vyhlad na more. Krasny vyhlad na more a Portaru je s terasy hore nad studiami, tam sa da krasne obedovat, alebo pit vinko. Odporucam. Cena za noc v juny 2009 bola 25 Eur. A ked sme odchadzali dostali sme od Kateriny prave upeceny kolacik na cestu a darcekove hrnceky :)
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
1
0
 
Bourgos 3 (app./studio)
 
16.06.08 16:07
Naxos » Chora
 
 
Tato studia jsme si našli přes internet a přes původní obavy z neznáma byly naše dojmy ty nejlepší. Studia Bourgos se nacházejí v poslední řadě domečků přímo pod benátskou pevností. Blíže ke vstupu do pevnosti už být ani nemůžete. Příchod ke studiím je přes Old Market Street, což je labyrint uzounkých uliček s obchůdky, taverničkami a s typickými kykladským modrobílými zákoutími, kde se dá zabloudit i poslední den dovolené. Všichni klienti mají přístup na terasu na střeše, která poskytuje nádherný výhled na městečko, pevnost, Portaru a západy slunce. Z terasy se dají poslouchat koncerty, které pořádá benátské muzeum. Takový západ slunce, Portara, typická naxoská hudba a láhev vína, to vše v jednom okamžiku, to je absolutní romantika bez hranic. Samotná studia jsou malinká (aspoň to naše), ale dobře zařízená (vybavený kuch.kout, klima, tv). Některá studia mají menší výhled na moře, jiná jsou situována do uzounkých dlážděných uliček. Nevhodné pro plážové povaleče, pláž je dost daleko.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
1
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací