Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 2
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skopelos - Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 7
 
Blue Green Bay (hotel)
 
11.07.19 11:36
Skopelos » Panormos
CK: Rainbow
 
Tento doslova komorní hotýlek se choulí skrytý pod hlavní cestou v severní části zátoky Panormos.Jako jeden z mála hotelů na Skopelosu nabízí light All Inclusive.Popravdě tento typ v Řecku na menších ostrovech se nedá srovnávat s tím co jinde ve světě,ale my byli maximálně spokojeni protože se vařila jenom řecká výborná jídla.Kupodivu víno bylo flaškové,řecké a to zase já z Moravy jsem velmi ocenil ...Úklid denně,všude čisto,maximální ochota personálu.Na pokojích je zdarma trezor a lednice.Jako jeden z mála hotelů v Řecku (vyjímkou jsou samozřejmě turistické ostrovy jako Kréta,Rodos,Kos apod.) má vše v okruhu několika desítek metrů.Bázén je před apartmánem,pláž je několik desítek metrů a restaurace s barem rovněž tak.Kdo si chce užít řeckého klidu tak vřele doporučujeme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Blo 2 (app./studio)
 
07.04.17 13:29
Skopelos » Panormos
 
 
dovolená v termínu: 21.06.16 - 01.07.16
Náš "babinec" byl ubytovaný v apartmánu v horním patře. Pokoje byly prostorné a světlé, koupelna čistá a kuchyňka celkem vybavená. Na dovolené si prakticky děláme jen snídaně, jinak navštěvujeme spíše taverny. :-) Vybavení kuchyňky nám na snídaně bohatě stačilo - pár hrnečků, skleniček, talířů, příbory, nějaký ten kastrol. Jen jsme postrádaly ostrý nůž, ale ten naštěstí měla kamarádka přibalený v kufru.Klimatizace byla zdarma a fungovala bez problémů. Terasa byla prostorná se stolem a věšákem na prádlo. I s úklidem jsem byla spokojená - s paní uklízečkou se dalo domluvit a když byla potřeba, vždy nám dala vše, co jsme zrovna potřebovaly. Zbytek personálu už tak ochotný nebyl. Pokoje dole byly o něco horší, alespoň co jsem slyšela od party, která byla dole ubytovaná. Wifi připojení bez problému. V Panormosu jsem byla již podruhé a vždy jsem byla spokojená. Je to spíše klidné místo s pár tavernami, jedním obchůdkem a dlouhou oblázkovou pláží. Obchod není moc vybavený a je dražší, proto doporučuji si nakoupit ve městě. Do vody jsem boty nepotřebovala, ale komu vadí oblázky, tak boty doporučuji. Lehátka máte k dispozici, když si zakoupíte nějaký nápoj nebo pokrm. Kdo není moc náročný, tak mu toto ubytování bude vyhovovat. Přeci jen tam člověk většinou tráví minimum času. :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Blo 2 (app./studio)
 
16.07.15 00:57
Skopelos » Panormos
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 30.06.15 - 10.07.15
Ubytování je pro nenáročné-už jsem zažila od Melissy daleko lepší, apartmány v patře jsou moc hezké, studia dole, které Melissa má, jsou dost odfušovaná, poměrně malá, vlhká a tmavá, úklid v pořádku denně, výměna prádla a ručníků 3x za pobyt. Je tam kávovar, toustovač, fén, klimatizace, sítě do oken (vezměte si repelenty), TV 4 řecké programy, vybavení kuchyňky základní, wifi fungovalo tak nějak střídavě. Menu pro ubytované 10 euro (salát, jídlo, víno), lehátka zdarma, boty do vody jsou potřeba-větší oblázky (bohužel jsem je zapomněla a koupala se v žabkách), voda křišťálově čistá, k vidění jsou ryby při šnorchlování i jen pouhým okem. Obchod je v Panormosu 1, na Milii je to pěšky 30 min (necelé 3 km přes kopec).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
17.11.14 10:20
Skopelos » Panormos
CK: Alex
Pěkná studia. Žádný velký přepych (ten my ani nehledáme:-) ), ale se vším, co je potřeba. Jen pozor na postel-vypadávala prkna pod matrací! :-) Výhodná poloha, tj. blízko všeho a přitom v klidném prostředí. Nádherné prostředí s květinami. Možnost grilování. Milá domácí s bílým kocourkem. Bazén naproti v h. Afroditi, ale ten jsme nevyužívali. Místní pláž je velká a pěkná s plným servisem. Lehátka za konzumaci-stačilo frappé, ale ani to nikdo nevyžadoval. Po silnici směrem k Milii další plážička. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Anastasia 4 (hotel)
 
14.09.14 16:05
Skopelos » Panormos
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 22.08.14 - 02.09.14
Penzion měl být pro letošní sezonu rekonstruován, ale bohužel nebyl, pokud se za rekonstrukcí nedá počítat nově natřený stávající nábytek a okenice. Penzion má buď studia s kuchyňkou nebo pokoje se snídaní nebo s polopenzí. My jsme měli pokoj se snídaní. Pokoje jsou dost malé, je tam jenom jeden noční stolek a nějaká odkládací lavice. Funkční lednička a klimatizace v ceně, dále je tam starší televizor, který jsme ale nepouštěli. Na balkoně je sušák na prádlo. Postele mají společnou matraci (trampolínu). V pokoji byly jen dvě zásuvky, z nichž v jedné je zapojená jediná lampička a druhá byla nefunkční, takže nabíjet mobil nebo baterky do foťáku bylo možné jenom v koupelně, ve které viselo světlo jenom na drátech. V koupelně byla toaletní skříňka, sprcha bez závěsu. Ve skříni byly jenom 4 ramínka, ale druhý den delegát přinesl spoustu nových pro všechny pokoje a studia. Výměna ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tsoukalaria (app./studio)
 
30.08.14 16:35
Skopelos » Skopelos město
 
 
Tsoukalaria studios sa nachadzaju nad hlavnym mestom Skopelos. Maju krasny panoramaticky vyhlad na mesto a more a uplny klud, tichucko, takze spinkalo sa uplne super. Majitel Chrystos Vas pocka v pristave, aby Vam ukazal cestu do studia, inac by sme to asi sami nenasli. Toto studio odporucam hlavne cestovatelom, ktori cestuju na ostrov vlastnym autom, tak ako my, kedze pesi do centra to je bud strmym kopcom okolo Kastra (taka 1/2 hodinova prechadzka cesta spat je uplny zabijak), alebo autom okolo celeho mesta. Parkovat sa da priamo pri studiu, je tu miesto pre viac aut.
Izby su dost velke, sice starsie ale maju vsetko co potrebujete - klimu, tv, kuchynku, wc zo sprchov. Vyhodou su sietky aj na balkonovych dverach.
Upratovanie prebieha denne, ale vzdy pockaju kym odidete, takze ziadne vyrusovanie. Majitelov Chrystosa a Eleni sme vydavali iba obcas, ked Vas stretnu ponuknu Vam kavicku :)
Studio malo ten najkrajsi vyhlad, aky som v Grecku zatial mal. Krasne sa dalo pozorovat vychod slnka, vychod mesiaca, alebo ruch v pristave. Pri rezervovani si ale treba vyhlad pytat, pretoze su tam studia aj s vyhladom do kopca, alebo do muru.
Kebyze v buducnosti idem na Skopelos, tak kludne znovu sem.
Email: tsoukalaria@gmail.com
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Irida 5 (app./studio)
 
22.09.08 22:03
Skopelos » Stafilos
CK: Melissa Travel
 
Studio č.12 s klimatisací,samostatný objekt asi 50 m od hlavní budovy.Umístění na klidném místě ve svahu v zahradě.Menší dvojlůžko příliš těsné pro větší postavy.Miniaturní kuchyňka se skrovným vybavením.v koupelně vždy dostatek teplé vody.Snídaně na terase pod přírodní pergolou znepříjemňují vosy.Bydleli jsme sami a tak absolutní klid rušili v noci pes a ráno kohout.K pěkné písečné pláži je to cca5 min příkrým kopcem.Je zde i oddělená nudapláž.V září je možnost nákupu až ve Skopelosu - 10min autobusem,interval cca 1,5hod.Doporučuji jako výchozí bod k objevování ostrova zapůjčeným dopr. prostř.Není zde telefonní signál.
Vrátili jsme se v září 2012 -ubytování v hlavní budově studio č. 8.Hodnocení stejné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací