Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 8
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Epirus - Recenze hotelů s polohou GPS

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 19
 

ALIKI (app./studio)

 
12.06.19 09:17
Epirus » Parga
CK: CK VIAMARE
 
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Eleni (hotel)

 
08.09.17 09:50
Epirus » Ammoudia
CK: Melissa Travel
Příjemný menší rodinný hotel s velice milými majiteli, kteří se o něj velmi dobře starají. Hotel je umístěn v okrajové části Ammoudie na velice dobrém místě; v bezprostřední blízkosti se nacházejí 2 obchůdky s potravinami a smíšeným zbožím, gyrosárna, rybí taverna, kavárna a o pár metrů dále, na nábřeží řeky Acheron, najdeme několik dalších taveren, kaváren, cukráren, obchůdek se suvenýry, poštovní schránku i bankomat. Od pláže je hotel Eleni vzdálený cca 200 m a část slunečníků a lehátek nejblíže k cestě od hotelu (růžovo-šedá a modrá lehátka) mají naprosto fantastický plážový servis. Patří k jedné z tamních kaváren, takže použití je tedy za konzumaci - z opravdu pestré nabídky v jejich letáčku si lze vybrat po celý den nejrůznější dobroty všeho druhu, které Vám přivezou až k lehátku. Hotel Eleni má velmi příjemnou venkovní jídelnu, bezbariérový vstup, výtah, velmi prostorné pokoje v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Villa IIlios (app./studio)

 
02.09.17 00:11
Epirus » Parga
CK: CK Aeolus
 
dovolená v termínu: 01.09.17 - 11.09.17
Paní majitelka je velmi milá ,ale moc úklid nestíhá...Náš pokoj nebyl čistý, plesnivé ručníky,postel pro dva úzká, matrace proleželá ,plísen na zdech...
Malá koupelna snad dva metry čtvereční -pro názornost jsem do sprchového koutu jsem položila tekuté mýdlo aby jste viděli jak je velký, staré umyvadlo,prasklý záchod .Více náš pokoj nekomentuji-hnus.Šlápli jsme tentokrát vedle.Myslím že fotky mluví za vše....A všude smrad ze špíny ,neodtíkající zapáchající odpady a různí brabroučci. Dvě věci co jsme ocenili-fungujíci wifi po celou dobu našeho pobytu a parádní terasu chráněnou olivami tudíž stín po celou dobu a výhled z boku na moře.Vila stojí na kopci nad krásnou pláží.Sice větší kopec -asi 10 minut na začátek pláže. Procházky v okolí úžasné.Dvě zříceniny hradů,jeden v místě ,druhý 6km,vodopád,starý mlýn,kostelíky po kopcích -možná turistika.V městečku plno obchodů a taveren.Nakonec se nám pobyt líbil i když ubytování nebylo podle našich představ.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Villa Avra (vila)

 
25.08.17 16:39
Epirus » Ammoudia
 
 
..07/ 2013 sme navstivili Ammoudiu na blind vlastnym autom. Cestou do centra sa nam zapacila tato vilka a hned na prve opytanie a prehliadke izieb sme sa s majitelkou dohodli na cene ubytovania dvojizboveho apartmanu s kuchynkou a terasou. V cene ubytovania je tiez grecky vecer s pohostenim, ktory sa kona v sezone kazdu sobotu do nedele rana, na zahrade tejto dobre situovanej vilky.
..zo zahrady tejto vilky https://www.youtube.com/watch?v=qZgpMENPGV4
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Pavlos 6 (app./studio)

 
21.08.17 13:03
Epirus » Preveza » Parga
CK: Melissa Travel
Prostorny rodinny apartman, ktery sousedil s druhym a mel spolecnou prostornou terasu - pro dve rodiny v pribuzenskem vztahu to nemelo absolutne zadnou chybu. Na pomery velice prostorna koupelna, kuchynka vybavena zakladni vybavou, prostorna satni skrin se zabudovanym trezorem, TV,...
Tyto dva apartmany jsou jedine bez klimatizace, ale jsou situovany tak, ze i kdyz venkovni teplota dosahovala temer 40C tak bylo uvnitr velice prijemne.
Uklid probihal k nasemu milemu prekvapeni kazdy den, jednou za pobyt bylo kompletne vymeneno povleceni a rucniky.
Moznosti je i vyuziti bazenu, ktery je k dispozici za konzumaci u protejsiho ubytovaciho zarizeni - par kroku pres silnici.
Na nadhernou plaz s kristalovou vodou a uzasnymi sceneriemi prijemnou prochazkou ulickou mezi obchudkem a tavernami do 5min. Pekarna a obchod s potravinami pobliz, centrum mestecka cca 10min poklidnou chuzi.
Jedine minus je snad ta relativne frekventovana silnice za ubytovanim, pres kterou se musi na bazen a absence vyhledu na more, ale to je drobnost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Maria (vila)

 
25.09.15 13:32
Epirus » Parga
CK: KM Travel
 
dovolená v termínu: 03.09.15 - 14.09.15
Ubytování poblíž centra, ale v klidné lokalitě, takže markety, pekárny, trh, taverny,...vše blízko. Studio na řecké poměry skutečně velké, prostorné, včetně koupelny, v provozu první sezonu, takže úplně nové vybavení, kuchyňský kout vybaven standardně, chyběl ostrý nůž na chleba (vozíme si), destička na krájení, konvice na vodu a hlavně odpadkový koš! Ve skříni pouze 3 ramínka. CK nabízí pouze 2 studia, a to v přízemí, ale v tomto případě to bylo spíše plus, je tu malá předzahrádka a ani z 1. patra by nebyl žádný výhled pro okolní hustou zástavbu.
Úklid pouze 2x týdně a 1x za 12denní pobyt výměna povlečení a ručníků, takže pouze 3x vynesení koše s toal. papírem, jinak jsme si odpadky museli odnášet sami.
My chodili na pláž Valtos, dlouhá, písečná, průzračně čistá a teplá voda, i v první půli září plná turistů, ale pořád méně než na městské pláži nebo Piso Krioneri, kam chodili naši sousedé. Možná byla Valtos o něco dál a muselo se přes kopec.
Parga je krásné městečko s hradem na kopci, odkud je nádherný výhled na celou Pargu, plné obchůdků, žijící dlouho do noci, se spoustou taveren, které i v září byly večer všechny úplně plné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Sakis 4 (app./studio)

 
22.09.15 12:02
Epirus » Parga » Valtos
CK: Aeolus
 
Pokoj studia byl maličký, základní vybavení, s krásným balkónem a výhledem do uzavřené zahrady, která je pečlivě udržovaná. V okolí aparmánu neudržovaná buš. Studio je vzdálené cca 700m od pláže, v okolí pár turistických obchůdků s bohužel malou nabídkou základních potravin, ani jedna pekárna a žádné maso, proto doporučuji spíše hotel se stravováním, nebo apartmány přímo v centru Pargy, kde byly i supermarkety s masem a pekárny. Ubytování a starší vybavení plně odpovídá 2 hvězičkám. Pláž Valtos je úžasná, čistá, skvěle vybavená, lepší než centru Pargy. Parga je krásné, starobylé a kosmopolitní letovisko, vzdálené 2km od studia a musí se pěšky přes kopec až k hradu, nebo lodním taxíkem za 2 eura, který jede přímo z Valtosu. Má nádhernou atmosféru, spoustu krásných obchůdků se suvenýry a místními produkty, spoustu taveren a rybích restaurací, 2 středověké hrady, ze kterých je nádherný výhled na moře.Z Pargy je možné navštívit okolní Jónské ostrovy, které pro nás byly nezapomenutelným zážitkem. Doporučuji také výlet lodním taxíkem na pláž Sarakiniko (8 eur), je úchvatná.Pargu rozhodně doporučuji!!!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Pavlos 6 (app./studio)

 
08.10.13 19:45
Epirus » Parga
CK: Melissa Travel
 
Bydleli jsme ve studiu č. 1 ve 2. patře s bočním výhledem na moře. Všechno čisté, udržované. Nádobí a sporák jsme nevyužívali, měli jsme svoji varnou konvici. Úklid kromě neděle denně. V koupelně po sprchování potopa, ale na chodbě v patře je nachystaný mop a kbelík. Poloha ubytování ideální, na pláž 5 minut, do města blizoučko. Pozor na netopýry, bydleli pod střechou a v podvečer opouštěli obydlí. Možná proto jsme neviděli ani komára! Byli jsme moc spokojení!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Garden House 3 (app./studio)

 
08.07.13 14:55
Epirus » Parga
CK: Viamare
 
Novější studiový dům s vlastním minibazénem, v zahradě plné citrónovníků (citróny k volnému použití ubytovaným). Stojí v absolutně klidné lokalitě, dál od pláže Valtos (cca 1,5km po rovině) i od Pargy (2km se závěrečným stoupáním k benátské pevnosti + cca 400m z kopce do Pargy)). Poblíž supermarket se základním zbožím (200m) a nic moc taverna (300m, WiFi). Po cestě na Valtos další 3 markety, dobré taverny až v Parze. Pekárna v Parze (2,3km Green Bakery). Studia větší, dvě postele, rozkládací gauč, stolek se zrcadlem, oddělená kuchyňka se stolem a židlemi. Základní vybavení studií, v koupelně sprchový kout v plastu. Dobře vyřešené posunovací dveře na větší balkon (rákosový nábytek) - na výběr síť proti hmyzu, sklo, dřevo. Super majitelka, super delegátka Viamare Jana.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Nakos (vila)

 
21.01.13 13:01
Epirus » Parga » Valtos
 
 
Ubytovanie bez výhrad...trošku viac sme sa nachodili, ale inak tam bol kľud, vybavenie kuchynky základné, majiteľ veľmi milý, upratoval pravidelne, dokonca nám raz za pobyt (7 nocí) vymenil aj posteľné prádlo, s čím som sa doposiaľ v štúdiu nestretla..
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Zagori Philoxenia (hotel)

 
29.12.12 12:44
Epirus » Zagori » Monodendri
 
Nádherný hotel v Zagorijském stylu, noc (2 dospělí a 1 dítě se snídaní) stála 55 € v prostorném pokoji s dvěmi manželskými postelemi, kde se spalo přímo královsky :-) Obří koupelna bez závěsu, mramorové umyvadlo. Snídaně se vším všudy a majitelé byli moc milí starší lidé, strašně si chtěli povídat, na jednu jsme se dozvěděli vše, na druhou stranu času bylo tak málo :-)

Jednoznačně doporučujeme a pozdravujte !!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Dimas 4 (app./studio)

 
28.10.12 15:22
Epirus » Parga
CK: JK Bus Jilemnice
 
Pargu vřele doporučujeme. Ubytování krásné, čisté, každodenní úklid, každý 3tí den výměna ložního prádla a ručníků. Na pláž kousek dál, ale příjemná procházka mezi obchůdky a tavernami. Pláž super. Parga je úžasné město, lidé jsou velmi milí, přívětiví. Dovolená předčila veškerá očekávání. Vřele doporučujeme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Vasso 2 (vila)

 
28.09.12 21:38
Epirus » Parga
CK: Melissa Travel
 
Vila Vasso leží u pláže Valtos, asi 80m je na pláž.Pokoje jsou sice malé, ale k vyspání stačí.Kuchyňka je vybavená celkem slušně, záleží na velikosti vaření, pak by se hodil ještě jeden hrnec aspoň. My nevařili nic velkého, kromě snídaní, takže nám výbava stačila.Je zde i místo na parkování půjčeného auta. Personál byl v podobě jedné paní která uklízela a převlékala, úklid fajn, vynesení odpadů každý den, 2x jsme měli převléknuté.Byli jsme spokojeni.Pláž byla super, ne moc přelidněná, ale tak byli jsme v září. Do městečka to bylo přes kopec, okolo hradu, krásná cesta, není to vůbec daleko, jen trochu kopec, chodili jsme to 2x denně, ráno pro snídani a večer na večeři do taveren a vraceli jsme se okolo 23-24hod., cesta osvětlená.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Dimitris 2 (vila)

 
30.08.12 22:27
Epirus » Parga » Valtos
CK: JK Bus
 
Velmi pěkné a čisté ubytování, kousek od pláže. Velmi milí majitelé od kterých lze koupit čerstvou domácí zeleninu. Nevýhodou ubytování je vzdálenost od města (1,5 km) a zejména absence pekárny v blízkém okolí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Pavlos 6 (app./studio)

 
28.08.12 15:47
Epirus » Parga
CK: Melissa Travel
 
Souhlasím s předešlým hodnocením Romíka. Měli jsme apartmán č. 4 v 1. patře. Je to 2 + 1 se dvěma balkony na obě strany domu. Silnice je skutečně dost hlučná, ale i s otevřenými balkonovými dveřmi jsme to přežili. Za dva dny už to člověk ani nevnámá. Popeláři jezdili až kolem osmé ráno :-). V apartmánu se dá udělat pěkný průvan, takže jsme nepotřebovali klimatizaci. Pokoj do ulice byl celý den stinný. Nábytek je jednoduchý a plně vyhovující.
Nádobí byl dostatek, varná konev tam není, měli jsme svoji. Trezor je v kuchyni a neplatí se za něj. Jen matrace v postelích by potřebovaly vyměnit, péra v nich pěkně tlačí, ale to prý majitel Pavlosu plánuje na příští léto. Teplá voda tekla pořád, úklid byl dostatečný. V koupelně není žádná předložka na zem, je potřeba s sebou mít nějaký hadr na utření potopy ze sprcháče nebo se to roznosí po celém apartmánu. Poloha penzionu je výborná, na pláž Piso Krioneri kousíček, obchody vedle, taverna také. Při cestě na pláž je pekárna. Centrum je hned za zatáčkou. U penzionu se dá vždy najít místo na parkování. Majitel je pozorný, ihned reaguje na všechny stížnosti (např. nám neodtékal sprcháč a hned to opravil).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací