Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 12
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Karpathos - Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 34
 
Lakki beach 3 (app./studio)
 
04.10.19 21:49
Karpathos » Amoppi
CK: Melissa travel
 
Kvalitní ubytování s drobnými řeckými nedostatky-v koupelně není kam odložit ani ručníky, u vnitřního stolku se dvěma židlemi s nedalo pro nedostatek místa sedět Jediná zásuvka pro varnou konvici je na nočním stolku .Velmi skromné vybavení kuch . koutu,.Nám stačila pouze místní rychlovarná konvice konvice s vlastním prkénkem a ostrým nožem.Voda na čaj pouze balená,z kohoutku sice nezávadná ale nepitná.Ve vybavení je též fén a překapavač. Úklid pečlivý,každodenní mimo neděli s výměnou ručníků,lůžkoviny 2x za pobyt.Měli jsme ubytování v č 24.
Zvláštní kapitolou jsou velmi bohaté snídaně připravované paní Sofií formou švédského stolu za úplatu/8Eu/.Tyto jsme nevyžívali,přesto jsme měli 4x za pobyt na pokoji připravený moučník,taktéž úvodní i konečná snídaně byla zdarma.Majitelka s manželem zajistili pobyt v přátelském až rodinném prostředí.
Pobyt v tomto penzionu je ideální pro ty,kteří chtějí klidné prostředí 5 km od hlavního města a mají k disposici vlastní vozidlo pro pohyb po ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kyra Panagia (hotel)
 
01.08.19 14:59
Karpathos » Kyra Panagia
CK: Fischer
 
Našli jsme pro naši dovolenou nádherné místo v "zapadlém koutě světa", resp. ostrova Karpathos. Kdo má zájem o zcela klidnou a pohodovou dovolenou v řeckých realitách, jen stěží najde něco lepšího. Plný počet bodů nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Popi (app./studio)
 
23.06.19 09:05
Karpathos » Arkasa » Arkassa
CK: Fischer
 
Studia Popi se skládají ze 3 samostatných budov s apartmány/studii. Celý areál je čistý, majitelka ho udržuje, je zde hodně květin a trávníčků. Součastí areálu je malé parkoviště, čistý a vcelku i velký bazén s lehátky, venkovním wc a sprchou. Také je zde malá restaurace, kde se dalo dobře napít i najíst (snídaně a lehké občerstvení během dne) a recepce.
Každé studio má vlastní terásku, klimatizaci (za poplatek), wifi (za poplatek). Kuchyňská linka je vybavena základním nádobím, našli jsme i kávovar a rychlovarnou konvici. TV a lednice jsou samozřejmostí. Koupelna po rekonstrukci se sprchovým koutem (nikoli závěsem) byla velké plus. Trezor bez poplatku na pokoji. Na terase byl i sušák na prádlo včetně kolíčků.
Úklid probíhal každý den kromě neděle, jedinou výtku, kterou jsme měli, byla výměna ručníků, která měla probíhat každý druhý den, ale proběhla za týden jen jednou. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Albatros 7 (hotel)
 
02.10.18 11:07
Karpathos » Ammopi » Amoopi
CK: Viamare
 
Úžasně položený hotel, s výhledem na moře, čistý, útulný a klidný. Kousek od pláže v Ammopi, podle mě snad nejkrásnější na ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Akti 5 (app./studio)
 
21.08.18 20:34
Karpathos » Pigadia
CK: Melissa Travel
 
Dobrá poloha objektu studii Aktu na pláži. Kousek po pláži je volná pláž se stromy poskytující stín, kde jste skoro sami.
Studia c. 1 - 3 jsou v přízemí s výhledem k baru a pláži (bar je denni 10 - 18), studia 4, 6, 8 jsou v prvním patře s výhledem na moře. Studia c. 5 a 7 jsou s výhledem na kopce, ale přímo pod terasou vede velmi rusna a hlucna silnice, coz ruší při spánku, ale asi lze vyřešit zavřením okna a dveří balkonu a klimatizaci.
Studio c. 5 je celkem velké, má i gauč pro 3. osobu a 2 velké skříně. Jen je tam jen 1 noční stolek, vyřešeno stolickou od stolku se zrcadlem. Pod dveřmi je skvira tak 3 cm, která dělá v kombinaci s dveřmi na balkon celkem slušnou meluzinu. Cca 500 m od studií smerem z mesta je dostupné veřejné pitko. Výhled z okna v pokoji a koupelně je na moře, město a vykopávky. Ve večerních hodinach je slyšet hudba z nejbližšího velkého hotelu. V pokoji neni varna konvice, nebyla by ani kam zapojit. V koupelně není také zasuvka, pokud máte el. Strojek, vemte si prodluzovacku.
Při příjezdu byl chaos v ubytování, dali nam všem špatné pokoje, po vybaleni nam nakázali znovu zabalit a přestěhovat se.
Jen pozvolny vstup do moře v okolí studií a směrem z města je zavadejici, vstup je pres kamenna plata.
Vynášení odpadu každý den, vymena povlečení a ručníku 2x za pobyt.
V koupelně je pěna na ruce a tekute mýdlo ve sprchovem koutě. Není jar a houbicka.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Blue Waves (app./studio)
 
22.06.18 17:39
Karpathos » Kyra Panagia
CK: Fischer
dovolená v termínu: 15.06.18 - 22.06.18
Krásné ubytování v lokalitě Kyra Panagia. Klidné místo, hotel a pokoje jsou velmi čisté, prostorné a útulně zařízené. Vybavení a úklid na jedničku! Nic nám nechybělo.
Pobyt jsme měli bez jídla, ale je možnost snídaně.
Majitel je velmi příjemný a je s Vámi denně v kontaktu, je vidět, že mu na Vašem pohodlí záleží. 
Z ubytování je to tradiční uličkou pár kroků ke všem tavernám v okolí a i k supermarketu. 
Celkově v nás tohle místo zanechalo výtečný dojem a jestli se nám někdy poštěstí na Karpathos vrátit, tak budeme chtít rozhodně právě sem. Vyjížděli jsme odtud zapůjčeným autem na výlety po celém ostrově a byl to pro nás dobrý výchozí bod, ale rovněž i skvělé útočiště na večer, kdy si mohl člověk po dobré večeři v nedaleké taverně nerušeně posedět na prostorném balkoně nad láhví vína. 
Ještě bych rád zmínil pláž, která je hned kousek pod ubytováním, sotva pár kroků po schodech. Ze začátku jsou na ní lehátka a bývá zde celkem dost lidí (ono co jsme cestovali, tak bylo lidí všude zhruba stejně, co se pláží u ubytovacích kapacit týče, a třeba v takovém Lefkosu bylo rušno mnohem víc) ale stačí popojít pár kroků dál ke skále, kde již pohled na pláž není narušen slunečníky a lehátky a je zde plno volného místa, kam se člověk může kydnout na zem a rozhodně se na něj nikdo nelepí, ani jej neruší. 
Za nás rozhodně palec nahoru!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Corali 2 (app./studio)
 
15.10.17 15:28
Karpathos » Lefkos
CK: Brenna
 
Studia Corali jsou prostorná. Ve studiích jsou oddělené postele, vestavěná skříň a kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem. Vybavení kuchyně odpovídá řecekému standardu, ale v podstatě tu neuvaříte nic. Možná párky.Hned vedle domu je taverna, kde se můžete najíst. Z balkónů je vidět oblázková pláž Potali. Další písečné pláže jsou cca 600 - 800m,
O studia se stará starší paní, která každé ráno zalévá zahrádku okolo studií. Dvakrát za pobyt jsme od ní dostali rajčátka a papriky. Postele jsme měli 2x za pobyt převlečené, každý druhý den byl vynášen odpadkový koš.
Do centra Lefkosu je to přibližně 1 km. Po tmě je to tu málo osvětlené a lidé tu chodí s baterkami.Ubytování je tu velmi klidné a při usínání slyšíte šumění moře z nedaleké pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Albatros 7 (hotel)
 
09.07.17 22:49
Karpathos » Lefkos
CK: Aeolus
 
Ubytování na skvělém místě - u klidné pláže Potali, 15 minut chůze od Lefkosu. Tři z celkových pěti studií mají výhled na moře, zbylá dvě studia mají výhled převážně na hory. Všichni mohou používat společnou terasu s výhledem na moře. V domečku vedle studií je apartmán taktéž s výhledem na moře. Pokoje jsou jednoduše, ale dostatečně vybaveny, chyběl jen prostředek na mytí nádobí a houbička. Úklid probíhá denně. Šumění moře je slyšet až do pokoje, krásně se při něm usíná i probouzí :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Castelia bay 2 (hotel)
 
12.12.16 09:34
Karpathos » Amoopi
CK: Alex
Nejlepší hotýlek, v kterém jsme kdy bydleli. Úžasný výhled na moře, pláž přímo před hotelem, výborné jídlo. Trošku jsem se bála výběrem z menu - spíš upřednostňujeme bufet - ale hned první večer se potvrdilo, že jsem se neměla čeho vůbec bát. Výběr byl ze 3-5 jídel, vždy salát a předkrm a dezert. Jídlo bylo úžasné. Opravdu nejlepší ze všech hotelů kde jsme byli. Konečně jsme jedli samá řecká jídla. Musaka, tzaziki, řecký salát, gysos. skoro denně ryby, taramosalata, dolmades, feta, plněná rajčata, papriky, stifado, souvlaki, pasticio, krevety, chobotnice, fishmix souvlaki.... No na co si vzpomenete a my si debužírovali :-) Jen jsme si koupili v hlavním městě v pekárně zásobu baklavy a bylo vystaráno :-) Poloha má 4*, protože je hotýlek opravdu daleko od všeho, od obchodu, od centra, od další pláže. Ale ten klid vám vše vynahradí. Měli jsme půjčené skoro na celý pobyt auto, takže nás ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Iolkos 2 (hotel)
 
17.09.16 15:52
Karpathos » Pigadia
CK: Fischer
 
Hotel stojí na kopci, ale cesta do centra a na pláž trvá do deseti minut běžné chůze. Pokoje čisté, každý den úklid. Wi-fi pouze u recepce a na terase. K snídani káva, čaj, pomerančový džus z koncentrátu, vejce natvrdo, dva druhy marmelády, tvrdý sýr, salám, jogurt si můžete dát s medem nebo čokoládovými cereáliemi. U bazénu svítí slunce pouze ráno a odpoledne pouze v jedné části kde jsou lehátka, voda je ve stínu, ale to jsem neřešila, přijela jsem k moři a ne k bazénu. V hotelu se může platit pouze v hotovosti. Celkově hodnotím hotel jako příjemný, odpovídající ceně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Baywatch 3 (app./studio)
 
15.04.16 23:30
Karpathos » Pigadia
CK: Alex
 
dovolená v termínu: 21.08.15 - 01.09.15
Výborná poloha štúdii zabezpečuje skvelú dostupnosť najatraktívnejších miest ostrova. Odporúčam požičať si skúter alebo auto a prejsť celý ostrov a nesedieť len na pláži pri ubytku. Na kávičku alebo vínko odporúčam skočiť cez terasu do Zoriana´s place, kde bolo príjemné posedenie s výhľadom na more a taktiež veľmi milá obsluha (aj slovenská).

Ubytovanie
Ubytovanie v štúdiách je jednoduché, typické grécke avšak nám úplne postačovalo. Do centra mesta je to asi 20 minútová prechádzka popri hlavnej ceste, ktorú lemujú obchodíky, hotely, taverny a kaviarne. Štúdiá sú priamo na pláži, čo je super, nakoľko nie je treba na pláž prechádzať cez frekventovanú cestu. Cesta je síce rušná avšak k nej je orientovaná len kúpeľňa a vstup do štúdii. Balkóny a terasy sú orientované k morskej strane takže hluk z cesty nás nijako nerušil. Samotné štúdio je priestranné, zariadené celkom ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Diakonis 3 (app./studio)
 
11.10.15 12:57
Karpathos » Pigadia
CK: Melissa Travel
 
Ubytování v přízemí pokoj č.115.Vybavení 2+2 dobrými postelemi.Prostorem dostatečné pro tři dospělé osoby.Jediná skříň s osmi drátěnými ramínky.Použili jsme čtvrtou postel pro uložení šatstva.Vybavení kuchyňky bylo okamžitě doplněno dle našeho požadavku,postačující ho pro snídaně.Koupelna nemá galerku pro kosmetické potřeby.použita římsa nad WC mísou.Není zde jediný věšáček na ručníky.Po zkušenostech z jiných ubytování vozíme s sebou drátěné háčky,které zavěsíme v otvorech v obkladech.Nedostatek studené!!!! vody-potíže s nastavením ve sprchové baterii,která není kde zavěsit.Klimatisace v perfektním stavu nám byla zprovozněna až po zásahu delegáta.Na terasu nám poskytli slunečník/lepší řešení než u ostatních pokojů,kde jsou pergoly/.Mravenci,kteří sídlili na terase, respektovali zárubeň dveří/i se síťovými šoupačkami /a uvnitř se neobjevili.V 25 m bazenu,hl.1,45 m perfektně čistá voda, zdarmai lehátkové sety.Na terase recepce a u baru zdarma Wi-Fi.Uklid každodenní pečlivý i s výměnou ručníků..Vzhled k pozdní sezoně-konec září byl v celém areálu ve večerních i nočních hodinách klid.Na městskou pláž cca 300 m přes silnici.Pro čerstvé ranní pečivo cca 300m.Možno si i objednat snídani v recepci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros 7 (hotel)
 
03.09.15 12:13
Karpathos » Lefkos
CK: Aeolus
 
Ako už uviedli predchádzajúci hodnotitelia ide o podštandardné ubytovanie. Pre doplnenie: okenice tam už nie sú, vymenili okná za plastové so sieťkami, ale rekonštrukcia sa nepodarila. V izbe na prízemí zozadu nad linkou trčí drôt asi pre osvetlenie linky, Jediná skriňa nemá zadnú dosku, a tým tak sa kývala, že som sa bál aby sa nerozpadla. Trezor je neupevnený, žena ho zdvihla jednou rukou. Skriňa nemá jediné ramienko len vešiačiky. Do masívnych keramických vešiakov v kúpeľni nezavesíte uško uteráka, záves na sprche nieje, studenú vodu cez deň nečakajte - čierne hadice, ktoré rozvádzajú vodu z vodojemu do izieb sú na povrchu záhrady a celý deň až do večera sú na výpeku. Vypínače sú opačne zapojené, hrdzavá dvojplatnička. Po príchode nás okrem jediného hrnca čakali v šuflíku aj dve drevené plesnivé a špinavé varechy (žena vyriešila u služby hneď) Teraz to tam obsluhujú dve srbky, o ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Venezia 4 (app./studio)
 
16.08.15 09:12
Karpathos » Pigadia
CK: VTT
Snídaně kontinentální, ale obědy a večeře to vyvážily. Každé pondělí řecký večer. Občas vypadávala na pokoji wi-fi a televizi z minulého století jsme ani nezapínali, ale kdo by na dovolené koukal na TV. Klimatizace fungovala na jedničku a úžasný personál se o nás staral skvěle s úsměvem na rtech a snahou o české slovíčka. Na pláži jsme byli téměř sami (v srpnu!) a lehátka a slunečník u baru Enigma cca 200m od hotelu za drik, takže v podtatě zadarmo, protože minimálně jedno frapé denně si dáme vždycky. V hotelu italové, slovinci a češi. Úžasný poměr cena/výkon.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Astron 2 (hotel)
 
15.07.15 16:18
Karpathos » Pigadia
CK: VTT
 
Areálek asi 20 minut ostré chůze od centra.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací