Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 18
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Kréta - Recenze hotelů s polohou GPS

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 126
 

Korali 2 (app./studio)

 
14.09.20 15:40
Kréta » Jihovýchod » Makrigialos
CK: Travel 2002
 
Dostali jsme přízemní studio č.10 v zadní části, takže absolutní klid a soukromí. Jednalo se o 4 lůžkový pokoj, takže prostoru dostatek. Jako bonus byl přítulný kocourek, co k nám každé ráno a večer chodil na stravu;-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

A Poem Next To The Deep Blue (soukromí)

 
23.01.20 21:08
Kréta » Jižní Kréta » Treis Ekklisies
CK: Bez CK
 
A Poem Next To The Deep Blue byl krásný, menší byt s velkou terasou a výhledem na moře. Ubytování jsme si zajistili přes Airbnb, takže celý pobyt, úklid, vynášení odpadků, praní, vaření bylo zcela v naší režii ... jak to u Airbnb chodí. Ale musím zmínit skvělé uvítání majitelů, kdy nás uvedli do bytu, ukázali, kde co je a jak to funguje. Dostali jsme malé dárečky, v troubě voněla právě upečená Jemista, na stole lahev raki, mísa ovoce, v lednici bílé, růžové, červené víno, džusy, domácí vejce, máslo .... atd. Byt nám poskytnul veškerý komfort, jaký máme doma a my jsme se o něj na oplátku po celou dobu starali, jako by byl náš. Byla to naše první zkušenost s Airbnb a moc se nám tento způsob ubytování zalíbil :-)
Vřele doporučujeme :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Electra (app./studio)

 
01.10.19 16:59
Kréta » Severovýchod » Stalida
CK: TRAVEL 2002
 
dovolená v termínu: 11.09.19 - 21.09.19
Byli jsme ubytováni v Electře II, která je o kousek níž od Electry, zato je přímo u moře s přímým výhledem. Pokoj pěkný, vše úplně nové, ale tak nepraktické! Žádné úložné prostory. Vestavěná skříň bez dveří. Žádné poličky, žádné zásuvky ani v pokoji. Nerada nechávám věci v kufru, tak jsem to vše nějak narvala do té skříně a do linky. Pro ty, kdo vaří, jedna pánev a jeden velký hrnec. My vaříme ráno jen čaj a kávu, vodu jsme ohřáli v tom velehrnci a bylo. Takové "maličkosti" jako skříně a nádobí už dávno neřeším. Vždy se nakonec nějak přizpůsobím. To jen na vysvětlení, proč jen ty 4 hvězdičky. A ještě pro ty trochu korpulentnější: sprchový kout byl fakt malý, asi tak 60 na 60, ale zasunovací. Balkon s posezením pro 2 a výhledem na moře. Byli jsme v 1. patře.
2x za 10 dnů bylo vyměněno povlečení a ručníky. I toaletní papír, i když bylo inzerováno, že se nedoplňuje. Koše ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Achlia 4 (app./studio)

 
27.06.19 17:36
Kréta » Achlia
 
 
Krétu a "vesnici" Achlia se stejnojmenným ubytováním jsme navštívili v září roku 2018. Ubytování bylo dostačující. Pro mě poněkud náročný výstup do nejvyššího studia, odkud byl krásný výhled na moře i pevninu. Ocenila jsem snahu majitelky nabídnout nám jiný pokoj, když si všimla mého "nadšení" z výstupu do "Orlího hnízda", ale nabídku jsme nevyužili. Kupodivu i tam nahoře fungovalo wi-fi připojení dostatečně uspokojivě, že jsme mohli na tabletu kouknout na film při svíčkách a vínu. Ubytování bylo skromné, taková ta garsonka s WC a sprchovým koutem. Kuchyňský kout, pár skříněk, něco málo nádobí, tak akorát pro dva, šálky na kávu malinké, tak jsme si každý koupili větší hrnek na kávu, zároveň jako suvenýr. Nechyběla malá lednice, rychlovarná konvice a malá trouba a dvouplotýnkový vařič v jednom. Jediné, co mi opravdu vadilo, byla zděná postel. Na šířku měla sotva 150 cm, tak jsme se tam dva celkem složitě skládali. Jinak televize a klimatizace zdarma. Personál byl ochotný, úklid vzorný, bazén jsme vyzkoušeli jen asi dvakrát, protože jsme přijeli hlavně kvůli moři. Hlavní pláž je pěkná, neurazí, ale ani nenadchne. Pokud toužíte po soukromí, stačí požádat majitelku hotelu a ochotně vám ukáže cestu na malou skrytou plážičku. Většinou tam téměř nikdo není.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Jason Rooms (app./studio)

 
01.06.19 22:29
Kréta » Viannos » Keratokampos
CK: Přes Booking
 
dovolená v termínu: 27.05.19 - 28.05.19
Naprosto v TOPu.
Jeden barák, v něm nahoře pár luxusních pokojů a dole taverna. Rodinný podnik, všechno vyvoněný, kuchyň domácí, vesnice zapadlá - dohromady pět taveren, dva supermarkety a jinak jen domy místních s pronájmem pokojů. Nahoře na kopci stáda ovcí a pěkná krajina. A i když je to taková zapadlá vesnička, tak je v blízkém okolí plno možností zajímavých výletů.
Vzhledem k výše popsaným okolnostem tu potkáte (vyjma místních) hlavně starší německé páry. Vím, že se říká, že "smrt je jako být na dovolené s partou Němců", ale za mě to je zase lepší, než být v letovisku plném rodin s uřvanými dětmi. Pro hledače klidu ideál.
Pláž je jenom takovej úzkej cancour, ale zase prakticky liduprázdná. Vesměs písek. Ale my moc kvůli pláži u hotelu nejezdíme, spíš po těch výletech.
Balkon užší, s výhledem na moře a do okolí. Vybavenej stahovací roletou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Artemis 7 (app./studio)

 
01.06.19 22:05
Kréta » Východ » Makrigialos
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 22.05.19 - 01.06.19
Ubytování naprosto v cajku - čistá a prostorná cimra v typickém baráku, žádný velký hotelový monstrum.
Majitelé i personál příjemní, přilehlou tavernu mají taky v pohodě, celkem velká nabídka za fajn ceny a vaří dobře.
Pláž mě moc nenadchla, taková blbě úzká a plná kamení, po kterém se fakt blbě chodilo. Ale co už, člověk sem jede výletit, né se plácat celej den na pláži u hotelu.
Klimatizace byla zdarma, WiFina taky (zkusili jsme heslo Artemis1 a šlo to - jestli se to jinak platí, to nevím).
Balkon taky ok, výhled na moře a trochu na Makrigialos. Akorát trochu může rušit ta taverna pod balkonem, ale to k tomu patří.

Jediné, ale zato dost velké mínus je, že nám za 11 dní uklidili pokoj jen jednou.
Jako nepotřebuju, aby mi někdo stlal, ale když chtějí, aby člověk házel hajzlpapír do koše a ne do mísy, tak by bylo fajn ten koš každej den vynést, nebo aspoň mít možnost si to vynést sám a dostat někde novej pytel do koše.
Dost eklhaft.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
7
0
 

Akrotiri (app./studio)

 
10.10.18 19:18
Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos
CK: Melissa
 
Ubytování je na skalnatém výběžku mezi pláží Kalamokaniás a centrem Makrigialos s pobřežní promenádou. Měli jsme studio s přistýlkou zastrčené bokem v přízemí s terasou zarostlou bouganvileí, vinnou révou. Zrovna zrály hrozny..... Klid, a díky zeleni stín na terase celý den s probleskujícím sluncem. Z horních apartmánů musí být úžasný výhled na moře.
Pokoj standardní s konfekčním nábytkem, ale dostačující, úklid rovněž. Klimatizace nade dveřmi v ceně, komárovač v šuplíku. Lednička, konvice, nádobí dostatek. Majitelé bydlí ve vedlejší budově, která je součástí komplexu studií. Jde o manžele v důchodovém věku, velice příjemní. Oba se starají, občas asi zapomínají, ale pokud něco chybí, třeba toaletní papír, stačí říct. Největší devizou je poloha, zeleň a naprostý klid. Všude blízko, ale přitom bokem. Letovisko je příjemné, poměrně živé, tak akorát. V srpnu hodně Řeků.
Dlouhá ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Kavros Beach 3 (hotel)

 
21.07.18 08:29
Kréta » Rethymno » Kavros
CK: Exim tours
 
Hotel u pláže. Čistý, Neurazí nenadchne. Záleží hodně kam vás ubytují. Pokoje u hlavní komunikace nad recepcí jsou pro spaní nepoužitelné, je tam strašný hluk a dávají je přednostně Čechům. Největší slabinou je zde stravování. Něco mezi závodkou a školní jídelnou.Malý výběr, jídla stejné uniformní chuti. Spousta lidí si ztěžovala na střevní problémy. Jediný důvod proč sem jet je blízkost hezké čisté pláže s pískem a mělkým mořem. Pokud ale nechcete zhubnout, nebo chodit i při all inclusive na jídlo do okolních taveren, tak asi vybírejte jinde.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Marilena (hotel)

 
05.07.18 16:54
Kréta » Heraklion » Ammoudara
CK: Fischer
 
dovolená v termínu: 23.06.18 - 30.06.18
Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi až od 5 let, pro menší děti tu není dětské brouzdaliště. Podle sdělení dcery (já se synem jsme v bazénu nebyli ani jednou) není bazén se slanou vodou, jak je inzerováno, jen je méně chlorovaná. Bazén je hodně hluboký (prý až 3 m) v třetině směrem k trávníku a dětskému hřišti (jedna prolézačka se skluzavkou, jedna houpačka, 1 automat na plyšáky, 2 malé automaty na kuličky, 1 kulečník, šipky s ostrými hroty). Hotel je vhodný spíš pro mladé, co potřebují v rámci all inclusive stálý přísun alkoholu nebo pro ty, co preferují blízkost Heraklionu (autobus jezdí po 20 minutách, celodenní lístek 5 eur pro jednoho platí i pro cestu na Knossos, normální lístek je za 1,70 euro) nebo pro ty, co celý den leží u bazénu nebo u moře). Jídelna je poddimenzovaná, stojí se fronta na vpuštění do jídelny (čekáte, až se uvolní stůl). Hotel se skládá z recepce s velkou halou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Irene Maissonetes (app./studio)

 
11.04.18 21:17
Kréta » Chania
CK: Bez CK
 
Super ubytování, kterému nechybělo vůbec nic. Vybavení pokoje dokonalé včetně žehlícího prkna, žehličky, pantoflí do koupelny...Neskutečně pohostinní majitelé, každý den na nás čekal dárek (mísa pomerančů, rakija, domácí galaktoboureko, hrnky, taška, krétská šála). Vždy čisto a pokoj navoněný. Měli jsme ubytování bez jídla, přesto každý den doplňovány potraviny na malou snídani (káva, čaj, smetana, džusy, suchary, sušenky). Ubytování je přímo v centru Chanie na rušné ulici plné obchodů, přímo v domě pekárna a velká samoobsluha za rohem. Do centra staré části Chanie cca 10 min, skvělá poloha. Jediné malé minus byl hluk z ulice.Jinak na 100% doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Semiramis Village (app./studio)

 
27.03.18 11:48
Kréta » Hersonissos » Stalida
CK: Fischer
 
Ubytování pěkné a čisté, ale v kopci. Nám to nevadilo. Koupelna byla s vanou. Jídlo bylo chutné. Podél pobřeží samé hotely,takže aby člověk našel nějaké zákoutí jenom pro sebe,tak na to zapomeňte. My měli půjčené auto,takže nám to až tak nevadilo. Výhoda byla,že jste neměli na ruce žádné náramky a mohli jste se občerstvovat i v jiných hotelech,což bylo dobré při procházkách :-).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Klio (app./studio)

 
27.03.18 11:16
Kréta » Heraklion » Kato Gouves
CK: Fischer
 
Byli jsme tři dospělí. Dvoupokojové studio s ledničkou a kuchyňkou,kterou jsme nevyužívali,protože jsme to měli s jídlem. Z každého pokoje dveře na velkou terasu. S úklidem, jídlem jsme byli spokojeni. Byli jsme na začátku června,ale už tam bylo dost lidí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Kakkos Bay 4 (hotel)

 
11.10.17 18:49
Kréta » Jihovýchod » Koutsounari
CK: Aeolus
 
Bezchybný menši resort, letos rozšírený o 5 hvězdičkovou část. Ta má samostatné stravovací prostory a další pláž. Volila bych přístě junior suite v nové části, ale to jen z důvodu naší rozmazlenosti. Na 4 hvězdičku je hotel nadprůměrný, skvělá kuchyně, personál a nejlepši koupání na Krétě. Volná lehátka, plážové ručníky, župany, výborná kosmetika doplňovaná. Na pokoji rovněž konvice a doplňovaný čaj a káva. Aeolus má kvalitni pokoje i v hlavní budově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Ilias (app./studio)

 
04.10.17 22:26
Kréta » Chania » Agioi Apostoli
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 16.09.17 - 27.09.17
Moc hezká a prostorná studia. V celém objektu je jenom 10 apartmánů a leží v klidném prostředí naproti parku a od pláže jsou vzdálená asi 150 metrů. Velmi mile nás překvapily velké a pohodlné postele. Kuchyňský kout malý, ale nechyběla lednička, vařič,varná konvice, talířů, skleniček i hrníčku na kávu a čaj taky dostatek. Viděla jsem tam asi dva větší hrnce a pánev, ale vzhledem k tomu že na dovolené nevaříme, tak víc jsem to nezkoumala.
V koupelně je uzavíratelný sprchový kout, takže v koupelně je krásně sucho.
Úklid probíhal každý den kromě neděle a převlečení ložního prádla proběhlo 2x za pobyt.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou, takže ok.
Na balkoně je sušák na prádlo. Klimatizace je za příplatek 6€.
Na střeše je menší bazén.
Za nás velká spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
03.09.17 22:11
Kréta » Východní Kréta » Agios Nikolaos
CK: CK KARTAGO
 
Veľká spokojnosť, ubytovanie komfortné, výhľady od bazénu a aj z reštaurácie excelentné. Strava pestrá, zatiaľ asi najlepšia akú sme v gréckom hotely mali. Hotelu možno vytknúť akurát chýbajúcu sprchu pri bazéne. Pod hotelom malá pláž Votsalo aj s tavernou, je to chránená zátoka, čo je veľkou výhodou, takmer žiadne vlny. Cca 10 minút ďalšia pláž Almyros, široká piasočnatá s pozvoľným vstupom so vody. Cca 15 minút do centra Agios Nikolaos.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací