Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 7 | 20
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Pevnina - Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 50
 
ALIKI (app./studio)
 
12.06.19 09:17
Epirus » Parga
CK: CK VIAMARE
 
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sakis (app./studio)
 
01.03.19 15:13
Chalkidiki » Sithonie » Toroni
CK: Bon Ton
 
dovolená v termínu: 06.07.18 - 16.07.18
Aparthotel leží na okraji Toroni v blízkosti pláže, stačí přejít silnici před hotelem. Toroni je klidné letovisko bez velkých hotelových komplexů, což nám maximálně vyhovovalo. Studio celkem prostorné, velký balkon. Na našem nešlo chytit wi-fi. . Pláž dlouhá s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Nepřeplněná. Krásně čistá a teplá voda. Bez vln. Lehátka za poplatek (za konzumaci). V okolí na výběr dostatek taveren i několik marketů. Středisko je klidné, poměrně velké, odhadem podél pobřežní silnice tak 2 - 3 km. Do centra vede nově zbudovaná promenáda. Přesto tu není jediná autopůjčovna, dle delegáta by se prý auto muselo dovézt až ze Soluně, a to by bylo příliš drahé. Jinak nám tu nic nechybělo. Vhodné ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Remvi (hotel)
 
10.09.18 17:42
Peloponés » Mani » Stoupa
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 24.08.18 - 04.09.18
Ačkoli se označuje jako hotel, jde o komplex 4 budov s apartmány a studii.
Bydlel jsem ve studiu 201 v přízemí s balkonem na západ. Všechna studia mají na balkónech markýzy které perfektně zastíní. Vybavení kuchyňky bylo dostačující (kávovar, rychlovarná konvice, dvouvařič, mikrovlnka, trouba, topinkovač, dostatek talířů, hrnků, nádobí i hrnců a pánví, včetně příborů a několika ostrých nožů). Prostorná lednice se samostatným mrazáčkem.
Koupelna klasicky se záchodem, sprchový kout s posuvnou zástěnou. 1x dvoulůžko + 3 postel jako pevná přistýlka, stůl židle. Na balkónku stolek, 3 židle, sušák s kolíčky, smeták, žehlící prkno, žehlička, osobní váha, lampičky u postelí, dostatek zásuvek, Wifi.
Úklid obden, výměna prádla cca po 3 dnech. Je třeba důsledně zavírat / zatahovat, jelikož komáři jsou velice akční.
Poloha v klidné části letoviska ale do 5 minut jste na pláži nebo v centru.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Vasilis (vila)
 
29.05.18 13:20
Chalkidiki » Nea Vrasna
CK: Apollon
 
dovolená v termínu: 17.07.17 - 28.07.17
Vila Vasilis stojí v zahradě na okraji letoviska v klidném prostředí, je nově zrekonstruovaná, prostorná studia jsou vybavena novým dřevěným nábytkem s kuchyňským koutem, velkým balkonem. K písečno-oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře je to jen kousek, zhruba asi těch 80 m, jak uvádí. Musím vyzdvihnout služby delegátky Niki (dcera řecké majitelky cestovky), která tu byla k dispozici denně, pokud by někdo potřeboval, několik hodin dopoledne a odpoledne až do pozdních večerních hodin, kdy ještě v zahradě s posezením případným zájemcům točila české pivo a prodávala víno či nealko.
Po letech na ostrovech jsme zavítali opět na pevninu a byli jsme maximálně spokojeni. Ještě musím zmínit pondělní trhy, které se táhnou aspoň kilometr a kde je ke koupi snad vše. Kilo ovoce za půl až 1 euro.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Eleni (hotel)
 
08.09.17 09:50
Epirus » Ammoudia
CK: Melissa Travel
Příjemný menší rodinný hotel s velice milými majiteli, kteří se o něj velmi dobře starají. Hotel je umístěn v okrajové části Ammoudie na velice dobrém místě; v bezprostřední blízkosti se nacházejí 2 obchůdky s potravinami a smíšeným zbožím, gyrosárna, rybí taverna, kavárna a o pár metrů dále, na nábřeží řeky Acheron, najdeme několik dalších taveren, kaváren, cukráren, obchůdek se suvenýry, poštovní schránku i bankomat. Od pláže je hotel Eleni vzdálený cca 200 m a část slunečníků a lehátek nejblíže k cestě od hotelu (růžovo-šedá a modrá lehátka) mají naprosto fantastický plážový servis. Patří k jedné z tamních kaváren, takže použití je tedy za konzumaci - z opravdu pestré nabídky v jejich letáčku si lze vybrat po celý den nejrůznější dobroty všeho druhu, které Vám přivezou až k lehátku. Hotel Eleni má velmi příjemnou venkovní jídelnu, bezbariérový vstup, výtah, velmi prostorné pokoje v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Villa IIlios (app./studio)
 
02.09.17 00:11
Epirus » Parga
CK: CK Aeolus
 
dovolená v termínu: 01.09.17 - 11.09.17
Paní majitelka je velmi milá ,ale moc úklid nestíhá...Náš pokoj nebyl čistý, plesnivé ručníky,postel pro dva úzká, matrace proleželá ,plísen na zdech...
Malá koupelna snad dva metry čtvereční -pro názornost jsem do sprchového koutu jsem položila tekuté mýdlo aby jste viděli jak je velký, staré umyvadlo,prasklý záchod .Více náš pokoj nekomentuji-hnus.Šlápli jsme tentokrát vedle.Myslím že fotky mluví za vše....A všude smrad ze špíny ,neodtíkající zapáchající odpady a různí brabroučci. Dvě věci co jsme ocenili-fungujíci wifi po celou dobu našeho pobytu a parádní terasu chráněnou olivami tudíž stín po celou dobu a výhled z boku na moře.Vila stojí na kopci nad krásnou pláží.Sice větší kopec -asi 10 minut na začátek pláže. Procházky v okolí úžasné.Dvě zříceniny hradů,jeden v místě ,druhý 6km,vodopád,starý mlýn,kostelíky po kopcích -možná turistika.V městečku plno obchodů a taveren.Nakonec se nám pobyt líbil i když ubytování nebylo podle našich představ.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Villa Avra (vila)
 
25.08.17 16:39
Epirus » Ammoudia
 
 
..07/ 2013 sme navstivili Ammoudiu na blind vlastnym autom. Cestou do centra sa nam zapacila tato vilka a hned na prve opytanie a prehliadke izieb sme sa s majitelkou dohodli na cene ubytovania dvojizboveho apartmanu s kuchynkou a terasou. V cene ubytovania je tiez grecky vecer s pohostenim, ktory sa kona v sezone kazdu sobotu do nedele rana, na zahrade tejto dobre situovanej vilky.
..zo zahrady tejto vilky https://www.youtube.com/watch?v=qZgpMENPGV4
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Pavlos 6 (app./studio)
 
21.08.17 13:03
Epirus » Preveza » Parga
CK: Melissa Travel
Prostorny rodinny apartman, ktery sousedil s druhym a mel spolecnou prostornou terasu - pro dve rodiny v pribuzenskem vztahu to nemelo absolutne zadnou chybu. Na pomery velice prostorna koupelna, kuchynka vybavena zakladni vybavou, prostorna satni skrin se zabudovanym trezorem, TV,...
Tyto dva apartmany jsou jedine bez klimatizace, ale jsou situovany tak, ze i kdyz venkovni teplota dosahovala temer 40C tak bylo uvnitr velice prijemne.
Uklid probihal k nasemu milemu prekvapeni kazdy den, jednou za pobyt bylo kompletne vymeneno povleceni a rucniky.
Moznosti je i vyuziti bazenu, ktery je k dispozici za konzumaci u protejsiho ubytovaciho zarizeni - par kroku pres silnici.
Na nadhernou plaz s kristalovou vodou a uzasnymi sceneriemi prijemnou prochazkou ulickou mezi obchudkem a tavernami do 5min. Pekarna a obchod s potravinami pobliz, centrum mestecka cca 10min poklidnou chuzi.
Jedine minus je snad ta relativne frekventovana silnice za ubytovanim, pres kterou se musi na bazen a absence vyhledu na more, ale to je drobnost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Sarantis (hotel)
 
21.09.16 19:11
Chalkidiki » Kasandra » Chanioti
CK: Blue Style
 
Hotel Sarantis, Chanioti jsem navštívili koncem srpna až začátkem září. Cestovní kancelář nás hned po příjezdu ubytovala do pokoje bez kuchyňského koutu, přestože jsem ve smlouvě měli ubytování ve studiu se snídaní. Až po 4 dnech jsem se dočkali a přestěhovali se ze standarního pokoje do studia. V hotelu jsou jak standartní hotelové pokoje se snídaní, nebo studia bez snídaně (tak to majitelé mají předem rozdělené). Ubytování je pěkně, novější zařízení, pěkná i když menší koupelna, balkon. Na pokoji přelepená silikonem uvnitř lednička, aby méně mrazila. Hotel je umístěn vedle hlavní silnice, takže několik studií je hlučných, ale většina je na dvoreček s bazénem a tam je větší klid. Majitelé hotelu jsou velmi nepříjemní,neochotní, stále mají nad vším nutný dohled, z toho důvodu jsem se v hotelu zdržovali co nejméně. Bazén s lehátky zdarma je menší ( je zde zakázano vlastní pití), Wifi je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Asteria (app./studio)
 
06.09.16 16:27
Chalkidiki » Sithonia » Sarti
CK: Aeolus
Jednoduše, ale účelně zařízená studia se základně vybavenou kuchyňkou a klasickou řeckou malou koupelnou (plně odpovídá 2* kategorii). Během pobytu (10 dní) proběhla jedna výměna ložního prádla a ručníků. Teplá voda bez problémů po celý den. Studio číslo 8 dokonce s balkónem (V) a terasou(Z), takže se dalo krásně větrat a klimatizace nebyla potřeba. WIFI zdarma, klimatizace za poplatek.
Parkování při troše štěstí přímo pod objektem, nebo v přilehlých uličkách. Velké prašné parkoviště za objektem.
Centrum městečka Sarti 100m a pláž 200m takže co by kamenem dohodil a zbytek doběhl. Pláže organizované střídající se s volnými. U organizovaných slunečník a lehátka za konzumaci nápoje se sprchami, WC v přilehlých objektech.
Možností stravování bylo v okolí ubytování nepočítaně, obchůdky se vším možným zbožím. V místě jedna půjčovna vozidel, ale díky tomu i vyšší ceny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Flisvos 3 (hotel)
 
30.07.16 11:53
Peloponés » Argolida » Tolo
CK: VTT
Připojuji se ke své recenzi z r. 2013.
V hotelu Flisvos jsme strávili dovolenou i v roce 2014 a letos v červenci opět. K mé minulé recenzi není co dodat, opět velká spokojenost, navíc přidávám pouze informaci o připojení Wifi v tomto hotelu. Pokud se ještě někdy příště rozhodneme pro dovolenou v Tolu, volba ubytování je jasná - hotel Flisvos s CK VTT.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Musses Villas (app./studio)
 
27.06.16 10:28
Peloponés » Messenie » Finikounda
 
dovolená v termínu: 16.06.16 - 26.06.16
Vilky sú umiestnené v krásnej záhrade nad Finikoundou s nádherným výhľadom, benefitom je súkromie . Je to one bedroom apartmán pre 4 ľudí. Veľký priestor rozdelený na spálňu a kuchyňu s obýv časťou , kúpeľňou s vaňou, s dvomi alebo jednou terasou. Vybavenie nadštandart ( kuk booking.com ) . Okrem flat TV, dvoch AC, elektrických kuch.prístrojov, dostupnej práčky aj napríklad slnečník k použitiu na pláž a kopu iných detailov a tiež pozornosti z produkcie z rodinnej farmičky . Dolu v dedine dobre zásobený supemarket a dostatok drobných obchodíkov a taverien. Keďže sú vilky v prírode vedľa rodinnej farmičky, treba počítať so zvukmi cikád, vtákov, mačiek, kohútov, kôz....proste zvukmi prírody a to hneď so svitaním.
Príjemná ,komunikatívna , nápomocná majiteľka Efi . Vyjadrila sa, že radšej bude mať nízke ceny a hostí ako zatvorené vilky. Cena bola za takýto komfort neuveriteľne zaujímavá. Jednali sme priamo s Efi.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Maria (vila)
 
25.09.15 13:32
Epirus » Parga
CK: KM Travel
 
dovolená v termínu: 03.09.15 - 14.09.15
Ubytování poblíž centra, ale v klidné lokalitě, takže markety, pekárny, trh, taverny,...vše blízko. Studio na řecké poměry skutečně velké, prostorné, včetně koupelny, v provozu první sezonu, takže úplně nové vybavení, kuchyňský kout vybaven standardně, chyběl ostrý nůž na chleba (vozíme si), destička na krájení, konvice na vodu a hlavně odpadkový koš! Ve skříni pouze 3 ramínka. CK nabízí pouze 2 studia, a to v přízemí, ale v tomto případě to bylo spíše plus, je tu malá předzahrádka a ani z 1. patra by nebyl žádný výhled pro okolní hustou zástavbu.
Úklid pouze 2x týdně a 1x za 12denní pobyt výměna povlečení a ručníků, takže pouze 3x vynesení koše s toal. papírem, jinak jsme si odpadky museli odnášet sami.
My chodili na pláž Valtos, dlouhá, písečná, průzračně čistá a teplá voda, i v první půli září plná turistů, ale pořád méně než na městské pláži nebo Piso Krioneri, kam chodili naši sousedé. Možná byla Valtos o něco dál a muselo se přes kopec.
Parga je krásné městečko s hradem na kopci, odkud je nádherný výhled na celou Pargu, plné obchůdků, žijící dlouho do noci, se spoustou taveren, které i v září byly večer všechny úplně plné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sakis 4 (app./studio)
 
22.09.15 12:02
Epirus » Parga » Valtos
CK: Aeolus
 
Pokoj studia byl maličký, základní vybavení, s krásným balkónem a výhledem do uzavřené zahrady, která je pečlivě udržovaná. V okolí aparmánu neudržovaná buš. Studio je vzdálené cca 700m od pláže, v okolí pár turistických obchůdků s bohužel malou nabídkou základních potravin, ani jedna pekárna a žádné maso, proto doporučuji spíše hotel se stravováním, nebo apartmány přímo v centru Pargy, kde byly i supermarkety s masem a pekárny. Ubytování a starší vybavení plně odpovídá 2 hvězičkám. Pláž Valtos je úžasná, čistá, skvěle vybavená, lepší než centru Pargy. Parga je krásné, starobylé a kosmopolitní letovisko, vzdálené 2km od studia a musí se pěšky přes kopec až k hradu, nebo lodním taxíkem za 2 eura, který jede přímo z Valtosu. Má nádhernou atmosféru, spoustu krásných obchůdků se suvenýry a místními produkty, spoustu taveren a rybích restaurací, 2 středověké hrady, ze kterých je nádherný výhled na moře.Z Pargy je možné navštívit okolní Jónské ostrovy, které pro nás byly nezapomenutelným zážitkem. Doporučuji také výlet lodním taxíkem na pláž Sarakiniko (8 eur), je úchvatná.Pargu rozhodně doporučuji!!!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Jiorgos (app./studio)
 
17.08.15 13:44
Řecká pevnina » Thessalia » Agiokampos
CK: Marted
 
Ubytování v tomto studiovém komplexu Jiorgos nám bylo přes agenturu doporučeno samotnou CK s odůvodněním, že se jedná o prostornější pokoje pro čtyřčlennou rodinu oproti sousedním studiím umístěným v komplexu Petra (osobně navštíveno).
Bohužel na místě jsme zjistili pravý opak. Studio je velikostně koncipováno maximálně pro 2 osoby, nedostatečné úložné prostory, skříň široká max 60 cm s jednou poličkou a jedním šuplíkem + tyč a ramínka, prostor pro odložení zavazadel žádný a vrcholem všeho byly pouze dvě postele - velikost jedné postele bych bral jako přistýlku pro dvě malé děti,nikoli však jako postel pro dvě dospělé osoby! Problém byl, že se nedaly ani přisunout k sobě, jako tomu udělali po příjezdu ve zbylých dvou pokojích, kde byli ubytováni po 3 lidech a i oni si stěžovali na velikost.
Další kapitolou byl celkový servis personálu. Výměna ručníku a lůžkovin během 14 ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací