Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 1 | 20
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 746
 
 
Zacharula 4 (app./studio)
 
Dnes 09:45
Kefalonia » Lassi
CK: Melissa travel
 
Apartmán v kamenném domku je prostorný, čistý, pěkný. Kuchyně vybavená pro 4 osoby, pouze chyběly menší skleničky, které jsme dokoupili a zanechali pro další návštěvníky. Výměna ručníků probíhala každý 3. den, vynášení košů denně, ložní prádlo 3x za pobyt. Paní Zacharula byla příjemná, ale snížený počet hvězdiček personálu jsem dala za ranní hluk na stavbě domu majitelky v bezprostřední blízkosti apartmánu, nedalo se snídat na terase (prach a nepříjemný hluk). Přístavba rostla rychle, tak by to snad neměl být problém pro celou sezónu. Odpoledne po návratu z výletu byl už klid. Snížený počet hvězdiček za polohu jsem dala kvůli hluku z baru a taveren v okolí (řešili jsme zavřenými okny, klimatizací a špunty do uší).
Bazén byl čistý, udržovaný a se sprchou.
Lassi má výbornou polohu jako výchozí bod pro cestování po krásném ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Blue Green Bay (hotel)
 
11.07.19 11:36
Skopelos » Panormos
CK: Rainbow
 
Tento doslova komorní hotýlek se choulí skrytý pod hlavní cestou v severní části zátoky Panormos.Jako jeden z mála hotelů na Skopelosu nabízí light All Inclusive.Popravdě tento typ v Řecku na menších ostrovech se nedá srovnávat s tím co jinde ve světě,ale my byli maximálně spokojeni protože se vařila jenom řecká výborná jídla.Kupodivu víno bylo flaškové,řecké a to zase já z Moravy jsem velmi ocenil ...Úklid denně,všude čisto,maximální ochota personálu.Na pokojích je zdarma trezor a lednice.Jako jeden z mála hotelů v Řecku (vyjímkou jsou samozřejmě turistické ostrovy jako Kréta,Rodos,Kos apod.) má vše v okruhu několika desítek metrů.Bázén je před apartmánem,pláž je několik desítek metrů a restaurace s barem rovněž tak.Kdo si chce užít řeckého klidu tak vřele doporučujeme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
OMIROS (hotel)
 
01.07.19 09:23
Korfu » Gouvia
 
 
Menší hotel mezi domy s manším bazenem u vchodu. Pokoje denně uklízené, ručníky obden. Uklid bez námitek! Personál milý a ochotný. Na pláž s lehátky se jde uličkou asi 390m. menší pláž s kamínky, voda díky zátoce teplejší než jinde ale zakalená. Okolí mnoho taveren a možností na nákup. V okolí klid, žádný disco, ani animační program.
Pouze strava (měli jen snídani) velmi chudá a bez obměny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Achlia 4 (app./studio)
 
27.06.19 17:36
Kréta » Achlia
 
 
Krétu a "vesnici" Achlia se stejnojmenným ubytováním jsme navštívili v září roku 2018. Ubytování bylo dostačující. Pro mě poněkud náročný výstup do nejvyššího studia, odkud byl krásný výhled na moře i pevninu. Ocenila jsem snahu majitelky nabídnout nám jiný pokoj, když si všimla mého "nadšení" z výstupu do "Orlího hnízda", ale nabídku jsme nevyužili. Kupodivu i tam nahoře fungovalo wi-fi připojení dostatečně uspokojivě, že jsme mohli na tabletu kouknout na film při svíčkách a vínu. Ubytování bylo skromné, taková ta garsonka s WC a sprchovým koutem. Kuchyňský kout, pár skříněk, něco málo nádobí, tak akorát pro dva, šálky na kávu malinké, tak jsme si každý koupili větší hrnek na kávu, zároveň jako suvenýr. Nechyběla malá lednice, rychlovarná konvice a malá trouba a dvouplotýnkový vařič v jednom. Jediné, co mi opravdu vadilo, byla zděná postel. Na šířku měla sotva 150 cm, tak jsme se tam dva celkem složitě skládali. Jinak televize a klimatizace zdarma. Personál byl ochotný, úklid vzorný, bazén jsme vyzkoušeli jen asi dvakrát, protože jsme přijeli hlavně kvůli moři. Hlavní pláž je pěkná, neurazí, ale ani nenadchne. Pokud toužíte po soukromí, stačí požádat majitelku hotelu a ochotně vám ukáže cestu na malou skrytou plážičku. Většinou tam téměř nikdo není.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Popi (app./studio)
 
23.06.19 09:05
Karpathos » Arkasa » Arkassa
CK: Fischer
 
Studia Popi se skládají ze 3 samostatných budov s apartmány/studii. Celý areál je čistý, majitelka ho udržuje, je zde hodně květin a trávníčků. Součastí areálu je malé parkoviště, čistý a vcelku i velký bazén s lehátky, venkovním wc a sprchou. Také je zde malá restaurace, kde se dalo dobře napít i najíst (snídaně a lehké občerstvení během dne) a recepce.
Každé studio má vlastní terásku, klimatizaci (za poplatek), wifi (za poplatek). Kuchyňská linka je vybavena základním nádobím, našli jsme i kávovar a rychlovarnou konvici. TV a lednice jsou samozřejmostí. Koupelna po rekonstrukci se sprchovým koutem (nikoli závěsem) byla velké plus. Trezor bez poplatku na pokoji. Na terase byl i sušák na prádlo včetně kolíčků.
Úklid probíhal každý den kromě neděle, jedinou výtku, kterou jsme měli, byla výměna ručníků, která měla probíhat každý druhý den, ale proběhla za týden jen jednou. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
ALIKI (app./studio)
 
12.06.19 09:17
Epirus » Parga
CK: CK VIAMARE
 
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Perla (app./studio)
 
04.06.19 12:51
Naxos » Aghios Prokopios
CK: Viamare
 
Studia umístěna přímo u benzínky a rušné silnice - velký ruch i v noci. Směrem k pláži jsou bažiny, které smrdí. Vybavení pokoje velmi skromné, výhled z balkonu na benzínku a bažinu. Někomu může vadit. Balkon maličký a jen dvě židle - ubytování pro tři. Velkou výhodou je supermarket hned naproti ubytování, kde mají i ryby a autobusová zastávka. Na pláž to není daleko. Pláž a moře nádherné. Jen poslední 3 dny chaluhy, ale to se nedá ovlivnit, nikdo se nekoupal. Nám ani nevadilo, je to takové přírodní. Byl i velký vítr, proto ty chaluhy připlavaly. Jinak super výlety. Pěšky se dá dojít na pláž Plaka a do Agia Anny. Krásný výlet lodí na ostrovy Koufonissi a Iraklia. Hlavní město Chora, pohodlně dostupné autobusem, rovněž stojí za návštěvu. V okolí studia je spousta taveren a pekárna s výbornou zmrzlinou za 1 euro. Skvělá lokalita pro výlety a koupání. Výhled z balkonu horší, ale dá se v pohodě přežít, cena nebyla velká. Pokud bych dala za zájezd více než 10 000 Kč na jednoho, vadilo by mi to.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Jason Rooms (app./studio)
 
01.06.19 22:29
Kréta » Viannos » Keratokampos
CK: Přes Booking
 
dovolená v termínu: 27.05.19 - 28.05.19
Naprosto v TOPu.
Jeden barák, v něm nahoře pár luxusních pokojů a dole taverna. Rodinný podnik, všechno vyvoněný, kuchyň domácí, vesnice zapadlá - dohromady pět taveren, dva supermarkety a jinak jen domy místních s pronájmem pokojů. Nahoře na kopci stáda ovcí a pěkná krajina. A i když je to taková zapadlá vesnička, tak je v blízkém okolí plno možností zajímavých výletů.
Vzhledem k výše popsaným okolnostem tu potkáte (vyjma místních) hlavně starší německé páry. Vím, že se říká, že "smrt je jako být na dovolené s partou Němců", ale za mě to je zase lepší, než být v letovisku plném rodin s uřvanými dětmi. Pro hledače klidu ideál.
Pláž je jenom takovej úzkej cancour, ale zase prakticky liduprázdná. Vesměs písek. Ale my moc kvůli pláži u hotelu nejezdíme, spíš po těch výletech.
Balkon užší, s výhledem na moře a do okolí. Vybavenej stahovací roletou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Artemis 7 (app./studio)
 
01.06.19 22:05
Kréta » Východ » Makrigialos
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 22.05.19 - 01.06.19
Ubytování naprosto v cajku - čistá a prostorná cimra v typickém baráku, žádný velký hotelový monstrum.
Majitelé i personál příjemní, přilehlou tavernu mají taky v pohodě, celkem velká nabídka za fajn ceny a vaří dobře.
Pláž mě moc nenadchla, taková blbě úzká a plná kamení, po kterém se fakt blbě chodilo. Ale co už, člověk sem jede výletit, né se plácat celej den na pláži u hotelu.
Klimatizace byla zdarma, WiFina taky (zkusili jsme heslo Artemis1 a šlo to - jestli se to jinak platí, to nevím).
Balkon taky ok, výhled na moře a trochu na Makrigialos. Akorát trochu může rušit ta taverna pod balkonem, ale to k tomu patří.

Jediné, ale zato dost velké mínus je, že nám za 11 dní uklidili pokoj jen jednou.
Jako nepotřebuju, aby mi někdo stlal, ale když chtějí, aby člověk házel hajzlpapír do koše a ne do mísy, tak by bylo fajn ten koš každej den vynést, nebo aspoň mít možnost si to vynést sám a dostat někde novej pytel do koše.
Dost eklhaft.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
7
0
 
Arethusa (hotel)
 
27.04.19 21:06
Athény » Syntagma » Athény
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie v boční uličce u náměstí Syntagma.
Metro a expresní linka ne letiště X95 pár kroků,hlavní pamětihodnosti jako Akropole,Plaka,Lycabettus atd. se dají zvládnout v pohodě pěšky.
Měli jsem rezervován 3-lůžkový pokoj,ale byl to klasický dvojlůžák s přistýlkou.
Pokud to hodnotím jako dvojlůžák,tak pokoj čistý,střední velikosti včetně posezení s TV,klimatizací,trezorem,chladničkou (při příjezdu dvě 0.5l vody).
Koupelna rekonstruovaná prostorná s vanou a fénem,toaletní potřeby doplňované.
Wifi zdarma pomalejší,ale na základní práci OK.
Snídaně bufetové(teplý i studený) včetně nějakého ovoce a zeleniny,ale na některých produktech bylo vidět že se šetří.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sakis (app./studio)
 
01.03.19 15:13
Chalkidiki » Sithonie » Toroni
CK: Bon Ton
 
dovolená v termínu: 06.07.18 - 16.07.18
Aparthotel leží na okraji Toroni v blízkosti pláže, stačí přejít silnici před hotelem. Toroni je klidné letovisko bez velkých hotelových komplexů, což nám maximálně vyhovovalo. Studio celkem prostorné, velký balkon. Na našem nešlo chytit wi-fi. . Pláž dlouhá s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Nepřeplněná. Krásně čistá a teplá voda. Bez vln. Lehátka za poplatek (za konzumaci). V okolí na výběr dostatek taveren i několik marketů. Středisko je klidné, poměrně velké, odhadem podél pobřežní silnice tak 2 - 3 km. Do centra vede nově zbudovaná promenáda. Přesto tu není jediná autopůjčovna, dle delegáta by se prý auto muselo dovézt až ze Soluně, a to by bylo příliš drahé. Jinak nám tu nic nechybělo. Vhodné ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Porto Skala 16 (hotel)
 
22.02.19 15:46
Kefalonia » Juhovýchodné pobrežie » Skala
CK: Viamare
 
Hotel je postavený terasovite na miernom kopci , pestrofarebné domčeky dávajú dojem malej vesničky. Ubytovanie sme mali v 2-post.pokoji ktorý disponuje balkonom s bočným výhľadom na more.Upratovanie bolo pravidelné, krásné akokeby nové biele uteráky, osušky a post.prádlo menili až dosť často. Mali sme polopenziu a s takýmto výberom sme sa v Grécku stretli po 1x. Úplne dostačujúci. Ako bonus bol každé ráno čerstvý citrusový džus pripravovaný pred nami. Pani hlavná kuchárka vystavovala svoje kuchárské knihy a bola údajne v Grécku známa. Personál bol v jej réžii a bol milý a ochotný.
Hotel disponoval aj bazénom s denným barom a malým mikrobusom, ktorý pendloval viackrát za deň do letoviska Skaly.
S CK sme sa zúčastnili na výlete - okruh ostrovom a spoznali tak aspoň časť zaujímavých miest na tom krásnom ostrove.
Čo sa týka pláži, tak hneď od hotela asi v 50-100 m vzdialenosti sa nachádza pár menších oblázkových ale krásných plážičiek ku ktorým je prístup pre starších ľudí obtiažnejší.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Plazza (hotel)
 
17.02.19 17:27
Limnos » Agios Ioannis » Myrina
CK: Viamare
 
Hotel Porto Plazza - postavený na strmém svahu a preto nie je vhodný pre pohybovo obmedzených.Je starý cca 10 rokov,udržiavaný a čistý. Vybavený dostačujúco. Disponuje s bazénom a denným barom s dodržiavaním otváracích hodín.Výhodou pre nás bola voľne dostupná voda, ktorú sme si brali do fliaš. Stravovali sme sa formou all inclusive a strava bola pre nás dostačujúca. Obedy boli servírované/jeden chod/ ale dávali veľké porcie.Výmena prádla a upratovanie prebiehalo pravidelne a vždy,pri návrate na izbu to voňalo po upratovaní.Pláž v dosahu asi 5-tich minút / pieskovo-oblázkova / bola vybavená dáždnikmi bez poplatku/ alebo setom pre dve osoby za hociakú konzumáciu v priľahlej taverne.V hoteli bolo možné si za 5 Eur požičať plážové uteráky a vymeniť za čisté 2x za pobyt. Okrem tejto najbližšej plážii, ktorej sa hovorilo Kaspakos Beach boli v dosahu ďalšie pláže, ktoré boli vždy ľudoprázdné. Pláž má pečať modrej vlajky, za svoju kvalitu.Personál bol milý,usmievavý.
V blízkosti bol aj malý obchod s potravinami, ktorý sme však my nenavštívili vzhľadom k nášmu stravovaniu.
Hotel, lokalitu a samozrejme ostrov by som doporučovala tým, ktorí majú radi kľud a pohodu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Adonis (app./studio)
 
10.02.19 15:21
Kypr » Paphos region » Paphos
 
 
Na Cyprus sme cestovali individualne. Ubytovanie Adonis Apartments jeho majitelka prenajima cez Booking. Rezervaciu tohto apartmanu som urobil kvoli jeho dobrej polohe. V podstate je to byt v bytovom dome, ktory je prerobeny na tzv. apartman. Z balkonu tohto bytu je famozny vyhlad na Kato Paphos. V blizkej dostupnosti na peso archeologicky park, taverny, obchody, aj plaze. 4-lozkovy apartman ma k dispozici vsetko, co treba k normalnemu zivotu...SPOKOJNOST.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Leonidas 3 (app./studio)
 
27.01.19 16:32
Korfu » Severozápad » Agios Georgios - sever
CK: TRAVEL 2002
 
dovolená v termínu: 06.09.18 - 17.09.18
Prostorné apartmány, nově renovované, leží stranou ostatních na klidném místě, k moři je to kousek z kopečka. Apartmán se skládá ze dvou pokojů - ložnice a obýváku, kuchyňského koutu, koupelny a komory. Má dva balkony. Pro dva až luxusně velké, přesto mi tu chyběly jakékoli úložné prostory. Vestavěná skříň měla dostatek ramínek, ale žádnou polici. Nakonec jsem vše musela uložit na dno skříně. Prázdná komora sloužila jen na uložení kufrů.
V polovině pobytu se měnilo povlečení a ručníky, ovšem koše se nevynášely. To by až tak nevadilo, kdyby bylo kam. Popelnice chyběla, navíc každý penzion nebo hotel si ten svůj kontejner hlídal.
Pláž s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Voda krásně čistá po celých 11 dní pobytu a přestože jsem měla obavy po přečtení recenzí, i teplá 26 stupňů celou dobu.
Je tu dostatek taveren, vyzkoušeli jsme několik, chutnalo nám všude.
Středisko není zas až tak malé, ale je klidné a bez velkých hotelů. S východním pobřežím, které jsme projížděli při svých výletech, se to nedá vůbec srovnat.
Až na těch pár kosmetických nedostatků ideální ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací