Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 6
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 724
 
 
Ionikos 6 (hotel)
 
02.11.18 14:50
Kos » Kefalos » Kefalos - Kamari
CK: Travel 2002
 
Starší, ale udržovaný hotel je umístěný v nádherné zahradě, plné stromů, keřů a květin. Leží přímo u pláže a kus od silnice, takže je tam klid. Pokoje jsou malé, ale útulné. Ve skříni police a pár ramínek. Naštěstí si vždycky vozíme několik vlastních. Koupelna klasicky maličká, ale s uzavřeným sprchovým koutem, takže nebylo mokro všude. Úklid probíhal každý den, toaletní papír na WC pravidelně doplňovaný. Balkon prostorný, ale chybí sušák. Snídaně jsou klasické kontinentální – 1 velká bulka, malé máslíčko, jahodový džem, malý med, tavený sýr, vajíčko, plátek „šunky“ a kousek bábovky. K pití sklenička džusu a čaj nebo káva. Někteří lidé si po pár dnech nosili např. jogurt, zeleninu nebo cornflakes. U hotelu je hezký bazén u něhož jsou lehátka a slunečníky.
Klimatizace za příplatek 6€.
Wifi jenom u baru a velmi slabá.
Lehátka a slunečník na pláži za poplatek 6€
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Akrotiri (app./studio)
 
10.10.18 19:18
Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos
CK: Melissa
 
Ubytování je na skalnatém výběžku mezi pláží Kalamokaniás a centrem Makrigialos s pobřežní promenádou. Měli jsme studio s přistýlkou zastrčené bokem v přízemí s terasou zarostlou bouganvileí, vinnou révou. Zrovna zrály hrozny..... Klid, a díky zeleni stín na terase celý den s probleskujícím sluncem. Z horních apartmánů musí být úžasný výhled na moře.
Pokoj standardní s konfekčním nábytkem, ale dostačující, úklid rovněž. Klimatizace nade dveřmi v ceně, komárovač v šuplíku. Lednička, konvice, nádobí dostatek. Majitelé bydlí ve vedlejší budově, která je součástí komplexu studií. Jde o manžele v důchodovém věku, velice příjemní. Oba se starají, občas asi zapomínají, ale pokud něco chybí, třeba toaletní papír, stačí říct. Největší devizou je poloha, zeleň a naprostý klid. Všude blízko, ale přitom bokem. Letovisko je příjemné, poměrně živé, tak akorát. V srpnu hodně Řeků. Rozhodně ne ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Astrofegia Rooms (app./studio)
 
06.10.18 11:23
Sifnos » Kamares
CK: Bez ck
Astrofegia Rooms bolo pekné ubytovanie v stredisku Kamares. Astrofegia sa nachádza asi 5 minút od centra mestečka. Má síce staršie zariadenie, ale nič nám nechýbalo, okrem kuchyne, keďže ju nemá. Je tu iba ladnička, fén, TV a klíma.
Postele klasické grécke, ale dalo sa vyspať. Upratovanie každy deň a pekne počkajú kým odídete z izby.
Astrofegia má krásny výhľad na hory a more. Pri ďalšej návšteve Sifnosu, by som si ho kľudne vybral znovu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Thea Serifos (app./studio)
 
06.10.18 11:09
Serifos » Livadia
CK: Bez ck
 
Thea Serifos je klasické kykládske ubytovanie. Izby majú klímu, TV, ladničku, fén, kávovar, nemá klasickú kuchyňu. Z izby je výhľad na more. Majitelia nám každý deň dopĺňali ladničku máslom, džemom a džusom, kávou. Budova sa nachádza asi 5 minút od centra Livadi, k pláži je to asi 10 minút. Jediná nevýhoda je, že kúsok od budovy, skoro každú noc vyštekoval pes, od polnoci aj 2-3 hodinky v kuse, takže sme sa na to v noci budili.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Medousa (app./studio)
 
04.10.18 18:32
Milos » Adamas
CK: Bez CK
 
Penzion umístěn na výborném místě, kousek od centra Adamas, 20 m od moře, v blízkosti taveren a cca 10 minut chůze do centra. Hned vedle hornického muzea. Majitel Nikos velmi přátelský, zdarma nás odvezl z a na letiště, vše nám vysvětlil, dal nám tipy na taverny a výlety včetně mapky. Také jsme dostali láhev domácího vína. Ubytování krásně udržované, čisté, plné kytiček.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros 7 (hotel)
 
02.10.18 11:07
Karpathos » Ammopi » Amoopi
CK: Viamare
 
Úžasně položený hotel, s výhledem na moře, čistý, útulný a klidný. Kousek od pláže v Ammopi, podle mě snad nejkrásnější na ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Stone House 5 (app./studio)
 
20.09.18 12:36
Lemnos » Plati Beach » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Firo tour
 
Ubytování na klidném místě. Denně základní úklid, výměna prádla několikrát za pobyt. K dispozici lednička, vařič, varná konvice a nějaké nádobí a příbory. Klimatizace za příplatek. V noci bylo pod střechou dost teplo. Při příjezdu jsme měli možnost přímo od personálu zakoupit balík vody na 3 E. Náš pokoj č.15 byl na okraji, jeho nevýhodou je, že si přes naši terasu mnozí zkracovali cestu. Na pláž je to pár kroků a jídelna je hned za apartmány. Snídaně od 8 do 10 hodin formou bufetu. Dost jednotvárný, žádná zelenina, ale naprosto dostačující a s výborným jogurtem. Večeře - předkrm a dezert jednotný, hlavní jídlo se vybírá ze dvou možností vždy večer předem. Jídlo velmi chutné, naprostá spokojenost. Večeře od 19 do 21 hodin, ale personál už končí, takže je zřetelné, jak rádi už by vám viděli paty co nejdříve. Kousek od ubytování je jeden minimarket a další až nahoře ve vesnici, ten je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Hermes (hotel)
 
15.09.18 17:43
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 29.07.18 - 05.08.18
Hotel Hermes má veľmi dobrú polohu, neďaleko autobusovej stanice, v blízkosti prístavu Mandraki. Napriek tomu sa nachádza v relatívne tichej lokalite mesta. Je takým centrom, z ktorého je všade blízko: do starého mesta, do prístavu aj na mestskú pláž. V blízkosti hotela je veľa stravovacích možností a kaviarničiek. Volili sme ho na krátky pobyt. Je síce dvojhviezdičkovým hotelom, ale veľmi čistý, s dobrými a chutnými raňajkami a príjemným personálom. Na izbách vybavených klasickým nábytkom nechýba TV a klimatizácia. Upratovanie každý deň, výmena postelného prádla a osušiek tiež. Kúpelňa je maličká, ale čistá s toaletnými potrebami. Personál ochotný a milý, hovoriaci anglicky. Určite odporúčame, najlepšie rezervovať ubytovanie na najvyššom poschodí :-).

V návale povinností sme ubytovanie zabudli nafotiť... odkaz na vlákno hotela.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Rodian Gallery (app./studio)
 
15.09.18 16:34
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 04.09.18 - 08.09.18
Aparmánový hotel sa nachádza v novej časti mesta, v tichšej uličke, asi 5 minút od Akvária a pláže "Elli beach" na cípe ostrova, v tesnom susedstve Múzea moderného gréckeho umenia a kasína. Ubytovanie ponúka v priestranných a čistých apatmánoch s výhľadom do ulice, z vyšších poschodí aj na more a mesto. Oproti hotelu je malý mimimarket a v blízkosti pekný park.
Apartmán tvorí obývacia časť vybavená sedačkou, skriňami, TV a kuchynským kútom so stoličkami a stolom. Kút je dobre vybavený základnými potrebami na varenie (panvica, hrniec, obracačka, príbor, poháre, ostrý nôž, hrnčeky, sada malých a veľkých tanierov pre troch), chladnička, mikrovlnka, kávovar, konvica. Spálňa je samostatná. Upratovanie a výmena posteľného prádla každý deň. Kúpeľna je čistá so sprchovým kútom a sadou toaletných potrieb. Veľký priestranný balkón s posedením. Chýba sušiak na prádlo. Na oknách a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Dream Island (hotel)
 
15.09.18 15:13
Tilos » Livadia
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 31.08.18 - 04.09.18
Hotel Dream Island na ostrove Tilos patrí na základe našich skúseností k jedným z najlepších ubytovacích zariadení na ostrove. Je to rodinne vedený hotel, s veľmi milým personálom a majiteľmi. Nachádza sa priamo na promenáde v mestečku Livadia, asi 1 minútu chôdze od pláže a 5 až 10 minút od centra. Má typickú modro-bielu fasádu a pripomína tak typickú architektúru Kykládskych ostrovov. Ubytovanie ponúka v svetlých a priestranných apartmánoch s balkónom, resp. s terasou a výhľadom na Egejské more. Okolie má krásnu udržiavanú záhradu.

Náš apartmán bol na poschodí, č. 9 s veľkou terasou, čistou a priestrannou izbou a útulnou a modernou kúpeľnou s fénoma toaletnými potrebami.
Večerný pohľad z lehátok na hviezdy z našej terasy bol nezabudnuteľný a čarovný. Kuchynský kút ponúka základný riad a ostatné vybavenie, chladničku, varnú dosku, kávovar, konvicu a iné. Izby sú ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Remvi (hotel)
 
10.09.18 17:42
Peloponés » Mani » Stoupa
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 24.08.18 - 04.09.18
Ačkoli se označuje jako hotel, jde o komplex 4 budov s apartmány a studii.
Bydlel jsem ve studiu 201 v přízemí s balkonem na západ. Všechna studia mají na balkónech markýzy které perfektně zastíní. Vybavení kuchyňky bylo dostačující (kávovar, rychlovarná konvice, dvouvařič, mikrovlnka, trouba, topinkovač, dostatek talířů, hrnků, nádobí i hrnců a pánví, včetně příborů a několika ostrých nožů). Prostorná lednice se samostatným mrazáčkem.
Koupelna klasicky se záchodem, sprchový kout s posuvnou zástěnou. 1x dvoulůžko + 3 postel jako pevná přistýlka, stůl židle. Na balkónku stolek, 3 židle, sušák s kolíčky, smeták, žehlící prkno, žehlička, osobní váha, lampičky u postelí, dostatek zásuvek, Wifi.
Úklid obden, výměna prádla cca po 3 dnech. Je třeba důsledně zavírat / zatahovat, jelikož komáři jsou velice akční.
Poloha v klidné části letoviska ale do 5 minut jste na pláži nebo v centru.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Water Side 2 (app./studio)
 
28.08.18 17:55
Kefalonia » Lourdas » Lourdas beach
CK: Melissa Travel
 
Studio Water Side je umístěno v klidném prostředí. Měli jsme pokoj č. 7 v patře s výhledem na moře a na západ slunce. Tyhle pohledy jsme si užívali každý večer. Studio je klasicky zařízené jako všude jinde v Řecku. Trochu nám vadili oddělené postele, ale byly pohodlné. Klimatizace byla vhodně umístěná a opravdu účelně nastavená. Balkón byl prostorný pro dva až dost. Židle zde byly látkové pohodlné. Úklid dvakrát za pobyt společně s výměnou ložního prádla. Byli jsme ubytovaní 11 nocí. Kousek od studia cca 300 metrů je market, kde jsme koupili vše potřebné. Na pláž jsme chodili vlevo téměř na konec, kde jsme mohli být bez plavek. Skútrem jsme procestovali téměř celý ostrov a opravdu to stojí za to. Kefalonie je také jedna velká botanická zahrada plná různých vůní!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Pelagia Beach (app./studio)
 
25.08.18 17:39
Kythira » Agia Pelagia
CK: Melissa Travel
Pelagia Beach Studios nabízí velice příjemné ubytování, apartmány viditelně nedávno prodělaly rekonstrukci a na sezónu byly jako nové. Součástí pokoje byla klimatizace a trezor zdarma, velikost pokoje 202 lehce nadstandardní, sociální zařízení - řecká klasika, sprchový kout pro hobity, ale konečně se závěsem až do vaničky, takže voda netekla po podlaze, wc vmáčknuté v rohu s výhledem na umývadlo, větrání pouze větrákem, který se spouštěl při rozsvícení v koupelně. Kuchyňský kout vybavený základním nádobím pro dva, varná konvice, presovač na čaj, dvoukolečkový vařič. My měli výhled do atriového dvorku, to nám ale vůbec nevadilo, dvorek je vkusně stylově upraven a s posezením, pokoj 202 má posezení na miniterásce před dveřmi. Chybí šňůry na prádlo, ale pokoj je vybaven skládacím sušákem na prádlo, takže to tam aspoň nevypadalo jak v italském pavlačáku. K moři 3 minuty z kopce, dalších 5 ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kalypso 3 (hotel)
 
24.08.18 16:51
Kefalonia » Jihovýchod Kefalonie » Poros
CK: Fisher
Menší klidný hotel přímo u malé pláže (neorganizovaná pláž). Organizovaná pláž cca 100m (slunečníky+lehátka 6EUR/den). Moře nádherně čisté, pláže oblázkové (doporučuji boty do vody). Pokoje rekonstruované, čisté, denně uklízené. Sprchový kout uzavíratelný a prostorný, pokoje s terasou (výhled na moře = uchvatené východy slunce). Klimatizace v ceně. Výměna ručníků 2krát za týden, nicméně, není problém si říci, personál je ochotný a majitel je velmi milý a vstřícný. Trezor za poplatek.
Letovisko je menší, centrum cca 10minut od hotelu, dostatek obchůdků s jídlem i dárky, benzínka, mnoho taveren a kaváren. My jsme měli polopenzi. Snídaně v hotelu typicky řecká = chudá a jednotvárná, ale nám stačila. Večeře v taverně Dionýsos - naprosto dokonalé, výběrem z jídelního lístku, navíc vždy předkrm, salát a nějaké překvapení (majitel byl senzační).
Jediné na co upozorňuji, teď v sprnu tam bylo opravdu hodně vos a sršňů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aegli (app./studio)
 
24.08.18 14:50
Thassos » Skala Potamia » Golden Beach
CK: Alexandria
 
Pěkná studia se nacházejí na klidném místě vzdálená cca 150-200 m od pláže. Studia, celá budova, okolí i bazén jsou velmi pečlivě udržována, majitel dělal, co bylo v jeho silách. CK měla nasmlouvané pokoje v 1. patře s výhledem buď na bazén a moře nebo na hory. Dvoulůžkové pokoje pro dva lidi byly bez problémů, pro 3. osobu na přistýlce bylo drátěné spartakiádní malé lehátko. Naštěstí pan majitel byl velice milý a pokud na tom dospělý nebo i dítě odmítlo spát, tak se snažil dát jiný pokoj s povzdechnutím, že CK to má bohužel takto nasmlouvané. Kdyby se v CK zmínili, jak vypadá přistýlka, myslím, že každý by si rád zaplatil normální pevné třetí lůžko a o přistýlce by ani neuvažoval, takto jsou zbytečné dohady první den a už tak dost vytíženému panu majiteli se jen přidělávají další starosti. Takže na druhý pokus jsme dostali jiný pokoj ve zvýšeném přízemí, kde byly 3 pevné postele, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací