Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 10
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 736
 
 
Sakis (app./studio)
 
01.03.19 15:13
Chalkidiki » Sithonie » Toroni
CK: Bon Ton
 
dovolená v termínu: 06.07.18 - 16.07.18
Aparthotel leží na okraji Toroni v blízkosti pláže, stačí přejít silnici před hotelem. Toroni je klidné letovisko bez velkých hotelových komplexů, což nám maximálně vyhovovalo. Studio celkem prostorné, velký balkon. Na našem nešlo chytit wi-fi. . Pláž dlouhá s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Nepřeplněná. Krásně čistá a teplá voda. Bez vln. Lehátka za poplatek (za konzumaci). V okolí na výběr dostatek taveren i několik marketů. Středisko je klidné, poměrně velké, odhadem podél pobřežní silnice tak 2 - 3 km. Do centra vede nově zbudovaná promenáda. Přesto tu není jediná autopůjčovna, dle delegáta by se prý auto muselo dovézt až ze Soluně, a to by bylo příliš drahé. Jinak nám tu nic nechybělo. Vhodné ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Porto Skala 16 (hotel)
 
22.02.19 15:46
Kefalonia » Juhovýchodné pobrežie » Skala
CK: Viamare
 
Hotel je postavený terasovite na miernom kopci , pestrofarebné domčeky dávajú dojem malej vesničky. Ubytovanie sme mali v 2-post.pokoji ktorý disponuje balkonom s bočným výhľadom na more.Upratovanie bolo pravidelné, krásné akokeby nové biele uteráky, osušky a post.prádlo menili až dosť často. Mali sme polopenziu a s takýmto výberom sme sa v Grécku stretli po 1x. Úplne dostačujúci. Ako bonus bol každé ráno čerstvý citrusový džus pripravovaný pred nami. Pani hlavná kuchárka vystavovala svoje kuchárské knihy a bola údajne v Grécku známa. Personál bol v jej réžii a bol milý a ochotný.
Hotel disponoval aj bazénom s denným barom a malým mikrobusom, ktorý pendloval viackrát za deň do letoviska Skaly.
S CK sme sa zúčastnili na výlete - okruh ostrovom a spoznali tak aspoň časť zaujímavých miest na tom krásnom ostrove.
Čo sa týka pláži, tak hneď od hotela asi v 50-100 m vzdialenosti sa nachádza pár menších oblázkových ale krásných plážičiek ku ktorým je prístup pre starších ľudí obtiažnejší.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Porto Plazza (hotel)
 
17.02.19 17:27
Limnos » Agios Ioannis » Myrina
CK: Viamare
 
Hotel Porto Plazza - postavený na strmém svahu a preto nie je vhodný pre pohybovo obmedzených.Je starý cca 10 rokov,udržiavaný a čistý. Vybavený dostačujúco. Disponuje s bazénom a denným barom s dodržiavaním otváracích hodín.Výhodou pre nás bola voľne dostupná voda, ktorú sme si brali do fliaš. Stravovali sme sa formou all inclusive a strava bola pre nás dostačujúca. Obedy boli servírované/jeden chod/ ale dávali veľké porcie.Výmena prádla a upratovanie prebiehalo pravidelne a vždy,pri návrate na izbu to voňalo po upratovaní.Pláž v dosahu asi 5-tich minút / pieskovo-oblázkova / bola vybavená dáždnikmi bez poplatku/ alebo setom pre dve osoby za hociakú konzumáciu v priľahlej taverne.V hoteli bolo možné si za 5 Eur požičať plážové uteráky a vymeniť za čisté 2x za pobyt. Okrem tejto najbližšej plážii, ktorej sa hovorilo Kaspakos Beach boli v dosahu ďalšie pláže, ktoré boli vždy ľudoprázdné. Pláž má pečať modrej vlajky, za svoju kvalitu.Personál bol milý,usmievavý.
V blízkosti bol aj malý obchod s potravinami, ktorý sme však my nenavštívili vzhľadom k nášmu stravovaniu.
Hotel, lokalitu a samozrejme ostrov by som doporučovala tým, ktorí majú radi kľud a pohodu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Adonis (app./studio)
 
10.02.19 15:21
Kypr » Paphos region » Paphos
 
 
Na Cyprus sme cestovali individualne. Ubytovanie Adonis Apartments jeho majitelka prenajima cez Booking. Rezervaciu tohto apartmanu som urobil kvoli jeho dobrej polohe. V podstate je to byt v bytovom dome, ktory je prerobeny na tzv. apartman. Z balkonu tohto bytu je famozny vyhlad na Kato Paphos. V blizkej dostupnosti na peso archeologicky park, taverny, obchody, aj plaze. 4-lozkovy apartman ma k dispozici vsetko, co treba k normalnemu zivotu...SPOKOJNOST.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Leonidas 3 (app./studio)
 
27.01.19 16:32
Korfu » Severozápad » Agios Georgios - sever
CK: TRAVEL 2002
 
dovolená v termínu: 06.09.18 - 17.09.18
Prostorné apartmány, nově renovované, leží stranou ostatních na klidném místě, k moři je to kousek z kopečka. Apartmán se skládá ze dvou pokojů - ložnice a obýváku, kuchyňského koutu, koupelny a komory. Má dva balkony. Pro dva až luxusně velké, přesto mi tu chyběly jakékoli úložné prostory. Vestavěná skříň měla dostatek ramínek, ale žádnou polici. Nakonec jsem vše musela uložit na dno skříně. Prázdná komora sloužila jen na uložení kufrů.
V polovině pobytu se měnilo povlečení a ručníky, ovšem koše se nevynášely. To by až tak nevadilo, kdyby bylo kam. Popelnice chyběla, navíc každý penzion nebo hotel si ten svůj kontejner hlídal.
Pláž s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Voda krásně čistá po celých 11 dní pobytu a přestože jsem měla obavy po přečtení recenzí, i teplá 26 stupňů celou dobu.
Je tu dostatek taveren, vyzkoušeli jsme několik, chutnalo nám všude.
Středisko není zas až tak malé, ale je klidné a bez velkých hotelů. S východním pobřežím, které jsme projížděli při svých výletech, se to nedá vůbec srovnat.
Až na těch pár kosmetických nedostatků ideální ke strávení klidné dovolené.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Frini 4 (app./studio)
 
04.12.18 15:12
Samos » Kokkari
CK: Viamare
dovolená v termínu: 14.09.18 - 21.09.18
Byli jsme ubytovaní ve studiu, které mělo výhled na dvorek. Pokoj byl malý, zařízený starším nábytkem, kuchyňka v podstatě pouze dřez, dvouplotýnkový vařič a pár kousků nádobí. Byli jsme až v září a je možné, že rozbité nebo ztracené kousky už majitelé nedoplňovali. Ale řekli jsme si o malé hrnečky na kávu a obratem jsme je dostali. Pokoj byl čistý, úklid co 2-3 dny, ale stačilo to. Výměna ručníků při úklidu, povlečení jednou za týdenní pobyt. Na dvoře posezení, které jsme ani nevyužili a bazén. Taky jsme používali, ale podle sdělení sousedů z vedlejšího pokoje byl fajn a čistý. Pan domácí každé ráno zametal listí, uklízel dvorek a staral se o bazén. K pokoji náleží malý balkon, kde ovšem ráno silně svítilo sluníčko, tak jsme si stolek z balkonu vždy na snídani přenesli dovnitř. Ale nic co by se nedalo přežít. Koupelna malinká, taková ta správně mini řecká. Ale všude čisto a to je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ionikos 6 (hotel)
 
02.11.18 14:50
Kos » Kefalos » Kefalos - Kamari
CK: Travel 2002
 
Starší, ale udržovaný hotel je umístěný v nádherné zahradě, plné stromů, keřů a květin. Leží přímo u pláže a kus od silnice, takže je tam klid. Pokoje jsou malé, ale útulné. Ve skříni police a pár ramínek. Naštěstí si vždycky vozíme několik vlastních. Koupelna klasicky maličká, ale s uzavřeným sprchovým koutem, takže nebylo mokro všude. Úklid probíhal každý den, toaletní papír na WC pravidelně doplňovaný. Balkon prostorný, ale chybí sušák. Snídaně jsou klasické kontinentální – 1 velká bulka, malé máslíčko, jahodový džem, malý med, tavený sýr, vajíčko, plátek „šunky“ a kousek bábovky. K pití sklenička džusu a čaj nebo káva. Někteří lidé si po pár dnech nosili např. jogurt, zeleninu nebo cornflakes. U hotelu je hezký bazén u něhož jsou lehátka a slunečníky.
Klimatizace za příplatek 6€.
Wifi jenom u baru a velmi slabá.
Lehátka a slunečník na pláži za poplatek 6€
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Akrotiri (app./studio)
 
10.10.18 19:18
Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos
CK: Melissa
 
Ubytování je na skalnatém výběžku mezi pláží Kalamokaniás a centrem Makrigialos s pobřežní promenádou. Měli jsme studio s přistýlkou zastrčené bokem v přízemí s terasou zarostlou bouganvileí, vinnou révou. Zrovna zrály hrozny..... Klid, a díky zeleni stín na terase celý den s probleskujícím sluncem. Z horních apartmánů musí být úžasný výhled na moře.
Pokoj standardní s konfekčním nábytkem, ale dostačující, úklid rovněž. Klimatizace nade dveřmi v ceně, komárovač v šuplíku. Lednička, konvice, nádobí dostatek. Majitelé bydlí ve vedlejší budově, která je součástí komplexu studií. Jde o manžele v důchodovém věku, velice příjemní. Oba se starají, občas asi zapomínají, ale pokud něco chybí, třeba toaletní papír, stačí říct. Největší devizou je poloha, zeleň a naprostý klid. Všude blízko, ale přitom bokem. Letovisko je příjemné, poměrně živé, tak akorát. V srpnu hodně Řeků. Rozhodně ne ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Astrofegia Rooms (app./studio)
 
06.10.18 11:23
Sifnos » Kamares
CK: Bez ck
Astrofegia Rooms bolo pekné ubytovanie v stredisku Kamares. Astrofegia sa nachádza asi 5 minút od centra mestečka. Má síce staršie zariadenie, ale nič nám nechýbalo, okrem kuchyne, keďže ju nemá. Je tu iba ladnička, fén, TV a klíma.
Postele klasické grécke, ale dalo sa vyspať. Upratovanie každy deň a pekne počkajú kým odídete z izby.
Astrofegia má krásny výhľad na hory a more. Pri ďalšej návšteve Sifnosu, by som si ho kľudne vybral znovu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Thea Serifos (app./studio)
 
06.10.18 11:09
Serifos » Livadia
CK: Bez ck
 
Thea Serifos je klasické kykládske ubytovanie. Izby majú klímu, TV, ladničku, fén, kávovar, nemá klasickú kuchyňu. Z izby je výhľad na more. Majitelia nám každý deň dopĺňali ladničku máslom, džemom a džusom, kávou. Budova sa nachádza asi 5 minút od centra Livadi, k pláži je to asi 10 minút. Jediná nevýhoda je, že kúsok od budovy, skoro každú noc vyštekoval pes, od polnoci aj 2-3 hodinky v kuse, takže sme sa na to v noci budili.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Medousa (app./studio)
 
04.10.18 18:32
Milos » Adamas
CK: Bez CK
 
Penzion umístěn na výborném místě, kousek od centra Adamas, 20 m od moře, v blízkosti taveren a cca 10 minut chůze do centra. Hned vedle hornického muzea. Majitel Nikos velmi přátelský, zdarma nás odvezl z a na letiště, vše nám vysvětlil, dal nám tipy na taverny a výlety včetně mapky. Také jsme dostali láhev domácího vína. Ubytování krásně udržované, čisté, plné kytiček.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros 7 (hotel)
 
02.10.18 11:07
Karpathos » Ammopi » Amoopi
CK: Viamare
 
Úžasně položený hotel, s výhledem na moře, čistý, útulný a klidný. Kousek od pláže v Ammopi, podle mě snad nejkrásnější na ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Stone House 5 (app./studio)
 
20.09.18 12:36
Limnos » Plati Beach » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Firo tour
 
Ubytování na klidném místě. Denně základní úklid, výměna prádla několikrát za pobyt. K dispozici lednička, vařič, varná konvice a nějaké nádobí a příbory. Klimatizace za příplatek. V noci bylo pod střechou dost teplo. Při příjezdu jsme měli možnost přímo od personálu zakoupit balík vody na 3 E. Náš pokoj č.15 byl na okraji, jeho nevýhodou je, že si přes naši terasu mnozí zkracovali cestu. Na pláž je to pár kroků a jídelna je hned za apartmány. Snídaně od 8 do 10 hodin formou bufetu. Dost jednotvárný, žádná zelenina, ale naprosto dostačující a s výborným jogurtem. Večeře - předkrm a dezert jednotný, hlavní jídlo se vybírá ze dvou možností vždy večer předem. Jídlo velmi chutné, naprostá spokojenost. Večeře od 19 do 21 hodin, ale personál už končí, takže je zřetelné, jak rádi už by vám viděli paty co nejdříve. Kousek od ubytování je jeden minimarket a další až nahoře ve vesnici, ten je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Hermes (hotel)
 
15.09.18 17:43
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 29.07.18 - 05.08.18
Hotel Hermes má veľmi dobrú polohu, neďaleko autobusovej stanice, v blízkosti prístavu Mandraki. Napriek tomu sa nachádza v relatívne tichej lokalite mesta. Je takým centrom, z ktorého je všade blízko: do starého mesta, do prístavu aj na mestskú pláž. V blízkosti hotela je veľa stravovacích možností a kaviarničiek. Volili sme ho na krátky pobyt. Je síce dvojhviezdičkovým hotelom, ale veľmi čistý, s dobrými a chutnými raňajkami a príjemným personálom. Na izbách vybavených klasickým nábytkom nechýba TV a klimatizácia. Upratovanie každý deň, výmena postelného prádla a osušiek tiež. Kúpelňa je maličká, ale čistá s toaletnými potrebami. Personál ochotný a milý, hovoriaci anglicky. Určite odporúčame, najlepšie rezervovať ubytovanie na najvyššom poschodí :-).

V návale povinností sme ubytovanie zabudli nafotiť... odkaz na vlákno hotela.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Rodian Gallery (app./studio)
 
15.09.18 16:34
Rhodos » Rhodos město
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 04.09.18 - 08.09.18
Aparmánový hotel sa nachádza v novej časti mesta, v tichšej uličke, asi 5 minút od Akvária a pláže "Elli beach" na cípe ostrova, v tesnom susedstve Múzea moderného gréckeho umenia a kasína. Ubytovanie ponúka v priestranných a čistých apatmánoch s výhľadom do ulice, z vyšších poschodí aj na more a mesto. Oproti hotelu je malý mimimarket a v blízkosti pekný park.
Apartmán tvorí obývacia časť vybavená sedačkou, skriňami, TV a kuchynským kútom so stoličkami a stolom. Kút je dobre vybavený základnými potrebami na varenie (panvica, hrniec, obracačka, príbor, poháre, ostrý nôž, hrnčeky, sada malých a veľkých tanierov pre troch), chladnička, mikrovlnka, kávovar, konvica. Spálňa je samostatná. Upratovanie a výmena posteľného prádla každý deň. Kúpeľna je čistá so sprchovým kútom a sadou toaletných potrieb. Veľký priestranný balkón s posedením. Chýba sušiak na prádlo. Na oknách a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací