Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 1 | 5
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Thassos - Recenze hotelů s WI-FI připojením

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 20
 

Anastazia (app./studio)

 
01.10.19 17:58
Thassos » Limenaria
CK: MARTED
 
dovolená v termínu: 16.07.19 - 26.07.19
Apartmánový dům stojí na okraji Limenárie, je tu klid, ale v blízkém okolí markety i pekárna, taverny a restaurace pak podél moře.
Ubytování pěkné, vše nové, jen mezi postelí a linkou jsme si 2 nevyhnuli, ale měli jsme tam postel navíc. Kdyby tam nebyla...tak letiště. Vše vynahradila obrovská terasa, kde nás navštěvovaly kočky z okolí (pro ty, co kočky milují jak my), ale paní majitelka je hnala. Obden byly vyneseny koše, setřena podlaha, 2x výměna povlečení a ručníků.
K moři to bylo uličkou kousek. Pláž měla být v Limenárii oblázková, ale delegátka Češka, která tam 30 let žije, nám řekla, že nedávno tam vlny přihnaly písek a tak i tu je vedle oblázkových přírodní písečná pláž. K naší spokojenosti, máme radši písečné. V okolí na jednu či druhou stranu je možno navštívit i jiné pláže v dosahu pěší procházky.
Restaurací a taveren je tu podél moře bezpočet, každý si ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Aegli (app./studio)

 
24.08.18 14:50
Thassos » Skala Potamia » Golden Beach
CK: Alexandria
 
Pěkná studia se nacházejí na klidném místě vzdálená cca 150-200 m od pláže. Studia, celá budova, okolí i bazén jsou velmi pečlivě udržována, majitel dělal, co bylo v jeho silách. CK měla nasmlouvané pokoje v 1. patře s výhledem buď na bazén a moře nebo na hory. Dvoulůžkové pokoje pro dva lidi byly bez problémů, pro 3. osobu na přistýlce bylo drátěné spartakiádní malé lehátko. Naštěstí pan majitel byl velice milý a pokud na tom dospělý nebo i dítě odmítlo spát, tak se snažil dát jiný pokoj s povzdechnutím, že CK to má bohužel takto nasmlouvané. Kdyby se v CK zmínili, jak vypadá přistýlka, myslím, že každý by si rád zaplatil normální pevné třetí lůžko a o přistýlce by ani neuvažoval, takto jsou zbytečné dohady první den a už tak dost vytíženému panu majiteli se jen přidělávají další starosti. Takže na druhý pokus jsme dostali jiný pokoj ve zvýšeném přízemí, kde byly 3 pevné postele, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Limenaria Beach 3 (hotel)

 
09.07.18 09:20
Thassos » Limenaria
CK: Brenna
 
Uplynulých 12 dní jsme strávili v tomto hotelu. Měli jsme objednanou polopenzi, čehož jsem se trochu bála, ale velmi neoprávněně. Snídaně formou bufetu. Někteří si ve starších recenzích stěžovali na stále se opakující složení. Nevím, co jsou v běžném životě všechno zvyklí snídat. Tady mi to připadalo naprosto dostačující. 2-3 druhy chleba, sladké jakoby buchty, párečky, slanina, vejce, marmelády, nutela, šunka, sýry (vč. fety), rajčata, okurky, ovoce, marmelády, med, něco slaného pečeného (nevím, jak se to jmenuje, ale bylo to dobré), corn flakes, müsli, jogurt,několik druhů kávy, čaj, čokoláda.... Večeře o třech chodech - salát, hlavní jídlo a zákusek. Salát o objemu hlavního jídla, většinou řecký. Hlavní jídlo na výběr ze 2 možností, vždy řecké. Takže pasticio, musaka, gyros, kalamary, gavros, plněné lilky, suvlaki, atd. Vše vynikající a v množství, že jsme se báli, že se domů vrátíme ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Makryammos (bungalov)

 
10.05.18 20:09
Thassos » Limenas
CK: Brenna
 
 
Dovolená na ostrově Thassos v krásné zátoce makryammos byla úžasná! Perfektní umístění v klidné zátoce ale přitom 15-20minut chůze do hlavního města na ostrově (Limenas) - které je plné různých taveren, kaváren a obchůdků. Ubytování v nově rekonstruovaných bungalovech bylo skvělé vše bylo čisté a vkusně zařízené. Strava formou polopenze byla výborná obrovské množství jídla na výběr jak při snídani tak večeři. Pláž skvělá pro malé děti my měli prcka 3roky v areálu i hřiště a v ohradě srnky a volné pohybující se pávi po areálu. A jinak ostrov Thassos je naší srdcovou záležitosti a letos v červnu tam letíme znovu a po druhé na makryammos. Mějte se a užívejte krásy Řecka a řeckých ostrovů ✌️
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Molos 2 (hotel)

 
28.07.17 19:10
Thassos » Limenaria
CK: Alexandria
 
dovolená v termínu: 07.07.17 - 18.07.17
Jedná se o maličký hotel na promenádě, kde je moc příjemně. Pokoj byl s výhledem (bez příplatku) přímo na moře a místní mola (zde mírná stavební činnost, nám to ale nevadilo), v ceně i lednička a klimatizace, pouze postel byla dost malá a ne moc pohodlná (chtělo by to lepší matraci). Snídaně i večeře servírované v místní taverně (patří k hotelu) - snídaně klasické kontinentální, večeře výběr ze dvou jídel (vysvětleno v čj) a poslední tři dny jsme si z tohoto menu mohly vybrat cokoli + salát + dezert + džbánek vody, nám moc chutnalo. Personál velmi příjemný, všichni milí a usměvaví. Úklid obden, 1x výměna povlečení, zcela postačující. Byla zde možnost využívat bazén v nedalekém hotelu, ale to jsme nevyužily. Na pláž jsme chodily asi kilometr od hotelu, byla tam širší a klidnější, líbilo se nám tu víc (slunečník+lehátka za občerstvení), po celé délce je písčito-oblázková, v moři i kamenné plotny, využily jsme tu boty do vody. Limenaria je příjemné letovisko, je zde kam jít, řada obchůdků, promenáda lemovaná tavernami, přístav, za kopcem pláž Metalia s ruinami bývalé továrny na železnou rudu (zajímavé), za ní na kopci kamenný zvěrokruh. Dololená se nám moc líbila a užily jsme si ji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Susie 2 (app./studio)

 
10.09.16 18:07
Thassos » Skala Potamia
CK: Aeolus
 
 
Ubytování 29.8.-8.9.2016,v letadle cestu tam i zpět jsme letěli s hercem J.Přeučilem+jeho rodinou počasí ze začátku pobytu super ke konci zataženo,oblačno
Ubytování dostačující-pouze nádobí je pouze pro 2 osoby /uloženy ve skřínce po staré ledničce/a studio je navrženo pro tři osoby,lůžka jsme měli samostatné,matrace dobré,CK Aeolus má nasmlouvané lepší pokoje v lepší budově než Firo-tour s pěkným kulatým balkonem,výhled na moře z boku ,měnění ložního-1 za pobyt,výměna ručníků každý třetí den,WIFI šla pouze někdy-brzy ráno či během poledne,večer nikdy,klientela hotelu převážně Bulhaři , Srby a Angličané domluva s majiteli anglicky dobrá,klimatizace perfektně funkční 5 euro/den,sušák na prádlo pěkný i kolíčky,velmi pěkný čistý bazén+slunečníky,zázemí u bazénu-sprcha +2wc+altán,okolí pěkné všude blízko,2obchůdky v těsné blízkosti na potraviny a všude rovina v okolí ,pláž zcela ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Limenaria Beach 3 (hotel)

 
10.07.16 20:04
Thassos » Limenaria
CK: CK Brenna
 
Limenaria beach využívá služby hotelu před ním Samara, mají stejné majitele. Probíhají zde snídaně (na břehu moře, nádhera ) a využívá se také bazén tohoto hotelu. Pokoje velice malinké, ale jinak čisto a nábytek moderní. U balkónových dveří jsme ocenili síť proti hmyzu. Kuchyňka vybavená ne velmi dobře, chyběla např. naběračka, pro 3 osoby nebyly skleničky ani větší hrnečky, Nebyl jar, hadřík, houbičky. Třetí lůžko ve formě tvz. loftu, lůžko na jakémsi vyvýšeném patře v pokoji, myslím, že zcela nevhodné po dospělou osobu, Balon menší, se sušákem, bez kolíků, kulatý stoleček a tři židle. Hotel je třípatrový, bez výtahu, bydleli jsme v posledním patře a museli jsme dokupovat klimu (5E na den), bylo zde nedýchatelno. Ovšem klima umístěná přímo nad třetím lůžkem, takže nebylo možné jí pouštět, pokud zde někdo spal. Měli jsme pobyt na 10 dní, 2x za pobyt výměna ložního prádla, ručníky 1x za ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Aloe 2 (hotel)

 
16.04.16 00:00
Thassos » Skala Potamia
CK: Kovotour plus
 
dovolená v termínu: 16.07.15 - 27.07.15
Ubytovanie sa nachádza v miernom kopčeku s výhľadom na takmer celé letovisko Skala Potamia. Vzdialenosť k centrálnej pieskovej pláži asi 400 m. Štúdia sú pekne zariadené avšak trošku primalé. Štúdio pre dvoch bolo ešte ako tak ale štúdio s prístelkou navyše bolo naozaj malé nedalo sa v ňom poriadne hýbať, voľné miesto bolo jedine na balkóne :D Vybavenie štúdia postačovalo, chýbal nám len slnečník/tieň na balkóne a samozrejme záves v sprche, ale to je už pravidlom. Potešil nás bazén, ktorý v popise zájazdu nebol spomínaný. K wifi sa dalo pripojiť na balkóne, občas však signál padal. V cene sme mali zahrnuté aj raňajky. Tie boli klasické grécke, celý pobyt to isté: jeden druh šunky, syra, maslo, grécky chlieb, marmeláda, uhorka, paradajka, káva, akýsi sirup, vajce a grécky jogurt asi 2 x. Na raňajky si bolo treba privstať. Majiteľ aj obsluha raňajok nie príliš ochotný. Celkovo sa nám páčilo, ale chodili sme sa sem iba vyspať pretože sme väčšinu pobytu cestovali po ostrove :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Jannis 5 (app./studio)

 
28.07.15 05:54
Thassos » Potos
CK: Bulgariatour
 
 
Bydleli jsme ve třetím patře - studio č. 10 (celkem 15 studií - 10 v jednom vchodě a 5 v druhém, ale stále ve stejné budově, Ck má 4 studia - 2 v přízemí, 2 ve třetím patře, ostatní mají srbové). Termín pobytu 16,7, - 27.7.2015.
Studio je celkem prostorné, skládá se z jedné místnosti na spaní, wc + záchod, kuchyňky - (bez dveří - ale jinak samostatná) a terasy.
Vybavení je již postarší, ale stačí - v hl. místnosti dvě postele, noční stolky, zrcadlo se stolkem a židlí, skříň s ramínky a 2 poličkami, židle a televize. Trochu nám upadávali dveře od skříně, ale provizorně jsme opravili.
Kuchyňka je malinkatá - lednička, malý stolek a dvě židle a mini linka s dvouplotýnkovým vařičem, k dispozici dva hrnce, pánvička, rychlovarná konvice, příbory, prkýnka, talíře a misky kromě velkých mělkých talířů (ty chybí) atd. Vybavení stačilo pro drobné vaření.
Koupelna se ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Susie 2 (app./studio)

 
03.09.14 22:43
Thassos » Skala Potamia
CK: Aeolus
 
Štúdiá sa nachádzajú v kľudnej časti Skala Potamia.V areáli je bazén,majiteľ na môj vkus často a dosť vysokým hlasom okrikoval decká ktoré ani neskákali,len blbli v bazéne - proste ako deti a cez siestu ani nehovorím.Ak by to boli moje deti asi by sme si to vysvetlili!!!Asi bol stavaný len pre dôchodcov.Štúdiá priestorné,kuchynka slabšie vybavená-bežný riad ale 1 veľký hrniec a 2 hlboké taniere na 3-lôžkové štúdio trochu málo.Upratovanie za 7 dní 2x aj s výmenou posteľ. prádla a uterákov.Taverna Alkyoni a 2 super markety cca 100 m,na pláž 200 m,my sme chodievali s deckami na pláž do centra cca 700 m kvôli plytkému moru a neboli tam vlny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Limenaria Beach 3 (hotel)

 
08.07.14 23:09
Thassos » Limenaria
 
 
 
Útulný,pěkně zařízený pokoj s kuchyňským koutem se základním nádobím, prostorný balkon se stolem a křesly. Úklid byl prováděn denně a důkladně, 2x za pobyt vyměněny ručníky a ložní prádlo. Pobyt byl pouze se snídani, každý den stejná,dostačující, chléb, máslo, džem,med, sýr, vejce, salám, zelenina, někdy ovoce, čaj, džus, káva. Málo prostoru u výdeje jídla.Snídá se na terase u moře. Majitelka je milá a vstřícná. Na pláži jsou lehátka se slunečníky pro hosty hotelu zdarma, matrace v recepci. Je možno použít klimatizaci a trezor za poplatek. Na pokoji TV se slovenským programem. V okolí spoustu taveren, kde se dobře a dosyta najíte,celkem za přijatelné ceny. Půjčovna aut nedaleko hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Aegean 2 (app./studio)

 
17.06.14 22:16
Thassos » Pefkari
CK: BonTon
 
 
Majitelé moc milí a ochotní,vzorný úklid každý den, pokoje malinkaté, jedna skříň. Snídaně stále stejné, v katalogu uvedeny bufetové snídaně, ale dostali jsme už nachystaný talířek(plátek sýru, salámu, vařené vejce, nebo máslo a marmelády, druhý den kostka sýru, rajčata a olivy nebo máslo a marmeláda, každý den si můžete nabrat corny a mlíko. Usoudili jsme, že jsme byli první a jen 3 rodiny, tak jsme to zvládli, večeře-výběr z tuším 6 jídel a 6 salátů, tak jsme to vzali pěkně 2x dokola, saláty opravdu velké porce a moc dobré, nakonec ještě dezert, ovoce nebo buchta. Pláž u hotelové taverny ušla, jen nebyl tak dobrý vstup do vody, hodně klouzaly kameny, tak jsme chodili přes kopec. V hotelu ubytovaní tuším Srbové, takže dost hluku, ale pro nenáročné hotel stačí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Egli (app./studio)

 
08.02.14 21:15
Thassos » Skala Potamia
CK: Alexandria
 
 
Absolutní spokojenost.

Ubytování
Pokoje čisté,2krát uklid a výměna ručníku,ložního prádla.Koupelna standartní,Řecká_menší bez závěsu_ nevidím v tom problém.Balkon prostorný,4lidé se vejdou,zastíněný se sušákem na prádlo.Pokoj velký, dost uložného prostoru,postele pohodlné, TV, klimatizace.Kuchyňka méně vybavená, vařič výkoný taktéž lednice,nám to stačilo.Snidani jsme si dělali sami,zbytek zajistily místní vynikající taverny.

Strava
Velké množství restaurací.Doporučuji KORALI------KAPITAN---------BLU SEA.Nejbliší potraviny.asi 100m,veškerý sortiment i v neděly.

Služby hotelu
Mladí majitelé,velice přijemní a vstřícní. V recepci spolehlivá WIFI,na pokoji méně, pokoj č. 10 ok. Bazén absolutně čistý,večér BAR s velkým výběrem,přijemná TICH'A hudba.

Pláž
Pláž asi 2km dlouhá,pozvolný vstup,pro děti supr.Většinou písek nebo na kraji malé oblázky.Voda uplně ale UPLNě čistá.ani písek ji nekalí.Každý si vybere podle chuti,s lehátky i bez,písek i kaménky.Při konzumaci jednoho nápoje u příslušne taverny.slunečník a lehátko na celý den k dispozici.Myslím tím nápoj na osobu.Od hotelu 2-3min chuze. Kdo chce vědět víc pomužu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Antonios 2 (hotel)

 
28.09.13 10:06
Thassos » Limenaria
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 29.08.13 - 09.09.13
Hotel je velmi pěkný, nový, pečlivě udržovaný a vzorně se o něj stará rodina Kostase. Je postavený asi 50m od pláže, ale je v prudkém svahu, ale zato je z něj krásný výhled. Pokoje jsou velmi pěkně vybavené, balkonové dveře mají sítě, v ceně byla i klimatizace, minibar a fén. Úklid probíhá každý den, povlečení bylo vyměněno asi 3 x za pobyt. Pravidelně je doplňovaný i toaletní papír. V šatní skříni je dostatek ramínek. Ne všechny pokoje jsou s výhledem na moře. My jsme zájezd kupovali na first a mohli jsme si pokoj vybrat. Koupelna byla milé překvapení, prostorná s uzavíratelným sprchovým koutem, tak žádná voda v koupelně, držáky na osušky, ručníky, atd. Snídaně jsou bufetové – chléb, máslo, džem, med, šunka, sýr, vajíčka, olivy, Corn flakes, jednohubky, sladká buchta, občas čerstvá zelenina, čaj, mléko, káva, džus. Nám to bohatě stačilo, jen nám chyběl jogurt. Večeře ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Aliston 2 (app./studio)

 
29.04.13 23:16
Thassos » Golden Beach » Skala Potamia
CK: Alexandria
 
Předem upozornuji, že Thassos je tak nějak ostrovem Rumunů a také Bulharů. Mají to autem celkem "blízko".
Aliston je celkem hezké ubytování, čistě uklizeno, klasické řecké vybavení. Bohužel jsme natrefili na pokoj, tuším že číslo 3, který byl ze všech stran a shora obklopen dalšími studii. Jedni hluční sousedé a o zábavu je postaráno. Ale největší problém byl, že jsme slyšeli každé puštění vody v koupelnách, kuchyních a také spláchutí (občas bohužel i jiné zvuky). Ostatní stejné problémy nezminovali.
I přes toto hodnotíme ubytování celkem kladně, příjemný bazen, čisto, příjemný majitel a wifi u bazenu a na některých pokojích zdarma!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací