Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 11
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Lefkada - Recenze hotelů s WI-FI připojením

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 38
 

Iris 4 (app./studio)

 
11.12.19 09:33
Lefkada » Agios Nikitas
 
 
Postarší studia poměrně spartansky vybavená. Vybavení kuchyně hodně chudé(chyběl otvírák na víno, nuž pouze steakovy), pár hrnců. My si vyžádali u cetovky pokoj v horním patře a udělali jsme dobře. Měli jsme veký balkón s výhledem do zahrady. Ostatní účastníci zájezdu na tom byli o poznání hůř. Kolegům na našem patře při vydatné průtrži silně teklo skrz strop do postele. Nám jen krz okna. Dalším lidem, kteří byli ubytváni uplně dole(jakoby v suterénu) zapáchal pokoj zatuchlinou a vlhkostí. Jiní měli problém s postelí, kde chyběly prkna co by rošt. Tím bych to asi uzavřel. Podtrženo sečteno, pozor kam vás ubytují. Doporučuji se domluvit s cestovkou o rezervaci horního patra.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Paradise Beach 2 (hotel)

 
18.10.17 08:38
Lefkada » Nidri
CK: INEX
 
Hotel pro nenáročné lidi, kteří mají rádi pohodovou a klidnou dovolenou.

Malý rodinný hotel - 19 pokojů. Pokoje různé velikosti, jednoduše zařízené s WC, sprchou a balkónem. Žádná televize ani fén v koupelně. Chladnička a klimatizace v ceně.
Na pokojích každý den úklid - čisto! Za 11 dní 3x výměna prostěradel a osušek. Samozřejmě na požádání i dříve.

Rozšířená kontinentální snídaně: Pečivo, máslo, džem, vajíčka, salám, šunka, sýr, jogurt, Müsli. Čaj, káva, džus. Různé ovoce.

Snídá se na terase, ze které je vstup přímo na pláž. Možnost objednání lehkého občerstvení a nápojů. V dosahu hotelová WIFI síť. Personál příjemný a velice ochotný.

Hotel má své lehátka a slunečníky. Umístit si je musí každý sám a taky sklidit! Pláž štěrková, moře čisté a ráno úplně klidné jako hladina rybníka.

Kousek od hotelu, asi 80m je hlavní třída na které se nachází množství marketů a taveren. Jen si vybrat. Přístav je vzdálen asi 500m.

Pobyt mě v žádném případě nezklamal!
A ještě něco. CK Inex má v této lokalitě výborného delegáta, který se o své hosty dobře stará - p. Vlado Paločko!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Theodoros 2 (app./studio)

 
05.10.17 17:54
Lefkada » Východní pobřeží » Nidri
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 11.09.17 - 22.09.17
Ideální poloha domu přímo u pláže, k moři jen pár metrů přes menší zahradu se stolky a posezením. Klidná lokalita, přitom téměř v centru, pekárny, markety a jiné obchody jen kousek v dosahu na hlavní obchodní třídě. Bydleli jsme v pěkně zařízeném apartmánu v trochu zvýšeném přízemí (asi 5 schůdků). V ložnici široké dřevěné postele, velká vestavěná skříň, toaletka, TV. V menší kuchyňce stejná postel naproti lince, menší přípravný stolek, židle. Apartmán byl sice nabízen jako 2+2, pro nás dva byl velký dostatečně, ale 4. přistýlka by se tam v žádném případě nevešla. Koupelna typicky řecká, malá, i když až s tak malou jsme se asi ještě nesetkali: schválně jsem spočítala dlaždice, měla 200 na 80, takže řazeno těsně za sebou: umývadlo, WC, sprchový kout. Záchod sice nenapouštěl vodu, ale když nám majitelka ukázala, kam vést tu správnou ránu, nebyl problém až do konce pobytu. Sousedům jsme se ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Gardenia (app./studio)

 
24.09.16 22:29
Lefkada » Nidri
CK: Brenna
dovolená v termínu: 12.09.16 - 22.09.16
Dvoupokojový apartmán leží 50 m od pláže v blízkosti centra. Apartmán má malou ložnici s poměrně úzkou postelí (cca 140 cm) a v druhé místnosti je kuchyňská linka, stůl s židlemi a postelí, rovněž úzkou. Oba pokoje mají balkon. Přestože pokoje nejsou směrovány do ulice, doléhá sem v noci hluk. Denně byly vyneseny odpadkové koše, vytřeno a povlečeno. Majitelé byli milí a ochotní.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Nidri Zone (app./studio)

 
24.09.16 20:20
Lefkada » Nidri
CK: CK Fischer
 
Byli jsme ubytování na 15 dní. Apartmán velmi hezký, velký, nový, čistý. Velká hlavní místnost s gaučem a velice dobře vybavenou kuchyňkou. Malá ložnice s malou postelí (šířka pouze 130cm). Velká koupelna s velkým sprchovým koutem se skleněnou zástěnou, velmi hezká. Rovněž velký balkon, 2TV, sítě v oknech proti hmyzu. Avšak apartmán byl umístěn v prvním patře domu, kde přímo pod naším balkonem byl bar a tudíž hluk do ranních hodin. Nachází se přímo na hlavní ulici v Nidri, kde je sice od 19 do 2 hodin pěší zóna a zákaz vjezdu aut, ale nedodržuje se to a hluk je při otevřeném okně opravdu velký. Nutno dodat, že kdo si přikoupí klimatizaci (avšak v záři nebyla nutná) a okna zavře, tak okna velmi dobře zabrání hluku. Navíc vedle kostel...Wi-fi zdarma, ale mizerná. Úklid probíhal dostatečně, ale asi 4x za pobyt se nám stalo, že nevynesli koše na záchodě.
S ubytováním spokojenost, ale horší to bylo s polohou a okolím hotelu. Na pláž kousek, ale pláž uzoučká, skoro jsme na ní nestrávili žádný čas.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Apollo 10 (hotel)

 
30.08.16 09:12
Lefkada » Vassiliki
CK: EXIM Tours
 
Hotel Apollo je rodinný hotýlek s cca 34 pokoji.Měli jsme zrenovovaný pěkný pokoj,denně se uklízelo a jedno za 3 dny se měnily ručníky.Personál úslužný,na recepci paní Lenka,Češka žijící 22 let na Lefkádě.Stravování polopenze,výdej jídel poněkud zastaralý,chodí se k pultu s podnosema paní domácí vydává jídlo.Snídaně jsou kontinentální,stále stejné ale postačující.Hlavně že byl řecký jogurt.Pití se platí přímo u výdeje,pivo 2,5€,voda 1,5l 1€,víno 1 l 5€ (bílé bylo ale výborné).Jídelna je na terase.Přímo před hotelem je malý bazének s lehátky a barem.Těsně pod bazénem po několika minutách lze najít tři překrásné malé pláže.Měli jsme ale smůlu jelikož byla sezóna ařecké svátky a k poledni byly pláže k prasknutí.Celkový dojem byl výborný.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Thomas 5 (app./studio)

 
28.07.16 10:09
Lefkada » Vassiliki
 
Dobrý den všem, ve studiu Thomas jsme strávili týden v 7/2016... Poloha studií dobrá, v klidné části Vasiliki, výhled na zátoku perfektní (pokoj č.7) ale tím to končí. Vybavení, úklid...katastrofa. Odpadkový koš jsme vynášeli sami, personál 1x týdně, výměna ručníků 1x týdně, zametení v apartmánu personálem 1x týdně. Plesnivá a především strašně hlučná lednice...jedině snad balkon byl v pohodě. Nám to na týden a ještě za cenu na last min. celkem stačilo, měli jsme svůj program a na ubytování jsme byli pouze přes noc, vyloženě na přespání...ale jinak za léta co jezdíme po Řeckých ostrovech největší hrůza...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Olive Tree (hotel)

 
04.07.16 19:19
Lefkada » Agios Nikitas
 
 
Hotel je velmi příjemný a má výbornou přístupnost - buď od hlavní silnice, odkud se dá také vyjít na Pefkoulii a nebo uličkami z centra Agios Nikitas (vyjdete u taverny To Stéki). Personál je rodinný a velmi milý, povedl se nám výhled do vesničky v kombinaci s mořem, wifi na pokoji je s plným signálem (ačkoliv proto do Řecka nelétáme). Snídaně nejsou příliš nápadité, vajíčka natvrdo, zelenina, olivy, šunka, sýr, marmelády a pečivo, cca 1x za týden byly i párečky a nebo nám donesli i jogurt s medem, nicméně snídat venku bylo moc příjemné. Klimatizace (tichá) je v ceně ubytování. Koupelna byla v klasickém řeckém stylu, lepící se závěs a těžko regulovatelná teplá voda, na to jsme ale už zvyklí. Do Olive Tree bychom zamířili určitě znova především díky skvělé poloze a rodinné atmosféře.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Argo 4 (app./studio)

 
12.08.15 15:11
Lefkada » Agios Nikitas
 
 
 
Náš pokoj byl č.7 - v prvním patře. Před vchodem výhled na moře a z balkónu byl výhled do dvora i kousek na moře.
Vybavení pokoje: dvě postele, skříň, dvě židle, noční stolky, stůl, k dispozici ještě další dva polštáře a dvě teplé deky. Koupelna se sprchovým koutem + wc. Kuchyňka je hned za dveřmi, docela velká lednice s mrazákem, dvouvařič a veškeré základní vybavení.
Personál jsme ani nepotkali.
Úklid byl ob den, v půlce pobytu výměna ručníků.
Každé ráno v 5 a v 6 kokrhání kohouta, který následně spustil štěkot psů ( připadalo mi to, jakoby tam byl někde nějaký útulek). Štěkot byl v pravidelných intervalech. Večer kolem 22 hod, pak v noci a ráno - to bylo asi jediné, co mi vadilo, ale dalo se to snést :)
Klimatizace byla v ceně, ale nepoužíváme ji. WIFI občas fungovalo, jindy zase ne.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Mistral 7 (app./studio)

 
10.08.15 12:34
Lefkada » Agios Nikitas
CK: ALEXANDRIA
 
 
Aktuálně je stav stejný a souhlasím s dřívějšími recenzemi. Malé ale čisté. Paní Iris příjemná dáma. Příplatek za klimu 6 eur za den- bez ní by to bylo strašné (červenec) pokojíky totiž nejdou moc větrat.Žádný luxus opravdu jen na přespání, vařit bych zde nechtěla.Když si spočítám cenu za klimu plus za snídaně, tak příště opět jen do Odysseje, budu na stejné ceně a v lepším pokoji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

NIKIANA CLUB 2 (hotel)

 
29.07.15 11:31
Lefkada » Nikiana
CK: Sunset Travel
 
Nikiana club leží přímo v těsné blízkosti Nikiana Beach. Musím říct, že je díky tomu velmi vhodnou volbou při pobytu s dětmi, jelikož nemusíte přebíhat silnici (která je mimochodem hodně frekventovaná) abyste došli na pláž. Tento objekt má jak klasické hotelové pokoje, tak i studia s vlastní kuchyňkou. Za poplatek 5 EUR/den je možná klimatizace. Wifi je zdarma. Hned u objektu je malý bazén a taverna, kde se pořádají i řecké večery. Na tomto místě panuje opravdu rodinná atmosféra. V okolí je velké množství obchodů, kde se dá koupit prakticky vše, stejně tak i taverny, kavárny, pekárny atd.
Personál je neuvěřitelně milý a přátelský, nic není problém. Úklid (vynášení koše, zametání vytírání) je každý den. Výměna ručníků a ložního prádla je na začátku pobytu (při příjezdu) a jednou uprostřed týdne. Kuchyňka je vybavená základním nadobím, plotýnkou, lednicí a rychlovarnou konvicí.
My jsme mladý pár a byli jsme opravdu nadšení.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Fotini 2 (app./studio)

 
17.07.15 21:33
Lefkada » Vassiliki
CK: EXIM Tour
Krásné a klidné ubytování, pro nás (rodina se dvěmi dětmi) ideální, dostatečně velký bazén s barem, kde vám na požádání připravili něco k pití, okolí s výhledem na nejvyšší vrchol Lefkády přes vinice majitele. Úklid a vynesení koše denně, převlečeno 3x během pobytu.Vybavení kuchyňky dostačující. Všichni byli moc milí, jelikož je to stranou od hlavní silnice prašnou cestou kurfy nám byly při příjezdu i odjezdu odvezeny. Naprostá spokojenost se vším a toto ubytování doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Iris 4 (app./studio)

 
05.06.15 13:24
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Melissa Travel
 
Veľmi príjemný penzión pre nenáročnú klientelu neďaleko centra Agios Nikitas. Približne 5 min. k mestskej pláži. Aj keď sa nachádza neďaleko hlavnej cesty je tam pokoj a nepočuť žiaden ruch. Príjemný personál, vo dvore sa nachádza bar, v ktorom je možné posedieť a porozprávať sa aj s majiteľom. Trošku slabšie to bolo s wifi signálom, ktorý sme chytali iba na balkóne a okraji postele, ale to nám úplne stačilo. Výbava izieb asi tradičná ako to v Grécku býva (chladnička, dvojplatnička a základné kuchynské vybavenie). Pokiaľ niečo chýba ihneď zabezpečia. Upratovanie 3-4 krát za pobyt spolu s čistými uterákmi a osuškami. Súčasťou izby malý mini balkón so stolom a 2 stoličkami. S ubytovaním i cestovkou sme boli veľmi spokojní a určite sa tam znovu radi vrátime.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Alkyon and villas (app./studio)

 
28.09.14 11:40
Lefkada » Ligia
 
 
Krásný hotel s úžasnou atmosférou a prostředím. Majitelka Tassia je moc milá, snaží se o to,aby se tam každý cítil jako doma.Při příjezdu na nás čekali uvítací dárečky (domácí marmeláda, med a občerstvení). Pokoje jsou každý den uklizené, čisté, kuchyňka vybavená. Ve všech oknech sítě proti komárům,wifi v celém areálu.Zdarma půjčování kol.Všechen personál moc milý a ochotný.100% doporučuji!!! Úplně jiná úroveň, než nabízí ostatní za velmi přijatelnou cenu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Milos Studios (app./studio)

 
08.09.14 14:18
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Individualne
Ubytovanie na koniec augusta sme rezervovali v máji. Bolo plne vyhovené našim požiadavkám ohľadne výberu štúdia. Na pobyt dĺžky 10 nocí sme dostali long term zľavu . Hotelik je v Agios Nikitas umiestnený kúsok od centrálnej zóny, avšak v tichom prostredí olivového hája. Štúdia štandartne grécky skromné, posteľ však lepšej kvality. A/C a TV .Kuchynský kútik vybavený tiež poskromne. Pre naše potreby však až až. Konvica, šálky, poháre a dva taniere boli všetko čo sme potrebovali. Majitelia veľmi milí, vo všetkom nápomocni, denne sme spolu konverzovali. Hovoria viacerými jazykmi. Denné upratovanie . Všetko čisté. Majiteľ Talian je pôvodne technik inžinier a zimy venuje zdokonaľovaniu svojho hotelíka. Teda remeselné prevedenie lepšie ako klasicky grécke. Sanitu majú dokonca od českej Jiky . Jediná nevýhoda ako všeobecne v AN, parkuje sa na jednej ulici ktorá obchádza AN a teda je často krát problém zaparkovať.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací