Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 8
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Samos - Recenze hotelů s WI-FI připojením

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 29
 

Samaina Inn 5 (hotel)

 
07.09.19 22:46
Samos » Karlovasi
CK: Blue Style
 
 
Rodinný hotel s výbornou kuchyní, čistým bazénem, večerními programy. Pokoje standardní velikosti, čisté, úklid pravidelný. Pláž naproti hotelu kamenitá, lehátka tuším za poplatek. Nechodili jsme tam. Jednou denně hotelový bus na pláž Potami. Do centra pěšky tak 20-25 minut. Chce to auto. Ale ubytování celkové velmi příjemné, recepční ovládají kromě angličtiny i němčinu a jsou milé.Hotel doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Magda 6 (app./studio)

 
04.09.19 20:24
Samos » Marathokampos » Kampos - Votsalakia
CK: Blue Style
 
Apartmány umístěné v centru vesnice, výborná dostupnost taveren a supermarketů. Čistý bazén, příjemné prostředí okolo ubytování. Boční výhled na horu Kerkis. Ubytování je na kopečku, při příjezdu čekal otec majitelky a odvezl nahoru zavazadla. Co se týká samotného ubytování : apartmán číslo 3, prostorný, tři postele. Koupelna klasická řecká, sprcháč vedle záchodu, zařízení oprýskané, kachlíky zašlé špínou. V kuchyni kuchyňská linka, trojvaric s troubou. Chyběla varná konvice. Ve vybavení kuchyně dvě různorodé sklenice, talíře, pánev a dva hrnce. Chyběly malé lžičky, prkýnko na krájení. Není tam úterka ani přípravek na mytí nádobí. Postele rozvrzané, opravdu hodně, matrace prolezele. V pokoji skříň bez poliček. Nejhorší byl úklid. Za 14 dnů pobytu 2 krát úklid, posledních 7 dnuznic. Jen co tři dny vynesené odpadky. Majitelka, kterou zmiňují předchozí recenze přítomna nebyla, údajně ubytování řídí vzdáleně. Přítomen byl pouze starý pán, zřejmě otec majitelky. Bar většinu času bez obsluhy. Ubytování by potřebovalo renovaci a pořádnou sílu na úklid, pak by to tam bylo naprosto dokonalé. Takto bohužel naprosto nedoporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 

Frini 4 (app./studio)

 
04.12.18 15:12
Samos » Kokkari
CK: Viamare
dovolená v termínu: 14.09.18 - 21.09.18
Byli jsme ubytovaní ve studiu, které mělo výhled na dvorek. Pokoj byl malý, zařízený starším nábytkem, kuchyňka v podstatě pouze dřez, dvouplotýnkový vařič a pár kousků nádobí. Byli jsme až v září a je možné, že rozbité nebo ztracené kousky už majitelé nedoplňovali. Ale řekli jsme si o malé hrnečky na kávu a obratem jsme je dostali. Pokoj byl čistý, úklid co 2-3 dny, ale stačilo to. Výměna ručníků při úklidu, povlečení jednou za týdenní pobyt. Na dvoře posezení, které jsme ani nevyužili a bazén. Taky jsme používali, ale podle sdělení sousedů z vedlejšího pokoje byl fajn a čistý. Pan domácí každé ráno zametal listí, uklízel dvorek a staral se o bazén. K pokoji náleží malý balkon, kde ovšem ráno silně svítilo sluníčko, tak jsme si stolek z balkonu vždy na snídani přenesli dovnitř. Ale nic co by se nedalo přežít. Koupelna malinká, taková ta správně mini řecká. Ale všude čisto a to je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Magda 6 (app./studio)

 
29.07.18 21:51
Samos » Jihozápad » Kampos - Votsalakia
CK: BlueStyle
Ubytování odpovídá počtu hvězdiček. Nám se zde líbilo. Dostatečně prostorný apartmán s vařičem o třech plotýnkách a dostatku nádobí. Moc jsme kuchyňské zařízení nepoužívali. Koupelna klasická - malý sprcháč s krátkým závěsem hned vedle WC :-) Postele pohodlné, 2x do týdne nově povlečeno, vyměněny ručníky. Terasa 2 kroky od bazénu, občas nějaký ten mravenec. Personál vstřícný, absolutně bezproblémový. U bazénu fungoval bar, kde Mária od 8-15:30 kdykoli udělala frapé, toust atd., nabídku naleznete v apartmánu na stolku. Bylo možné si zde otevřít účet a uhradit ho před odjezdem společně s pobytovou taxou. Okolí čisté a klidné, až na cikády a místního kohouta.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 

Marin (app./studio)

 
23.07.18 09:08
Samos » Sever ostrova » Kokakri
CK: Viamare
 
Studia a apartmány Marin v Kokkari jsou poněkud utajená - nemají žádnou prezentaci na webu, v reálu nejsou nijak označené. Celé je nabízí pouze Viamare, ale jejich popis není úplně přesný.
Jedná se o dvě samostatné budovy - studia 2 - 6 a apartmány 7 a 8 pro až čtyři osoby. Popisovat budu pouze apartmánovou budovu.
Poloha je celkem dobrá - k moři i do centra a do obchodů je to kousek. Apartmánová budova stojí (a má vchod) přímo u vedlejší cesty, kterou místní, zejména na motorkách, rádi používají asi ke zkracování a objíždění stále ucpané cesty hlavní. V přízemí je apt. 7, v patře 8. Apt. 8 má dva malé balkony - na sever a na jih. Balkony nejsou nijak zastíněné, takže jižní lze používat pouze večer, severní bohužel má naproti sobě balkon jednoho studia ve vzdálenosti asi dvou metrů, tedy nulové soukromí. Na balkon se vejdou dva lidi, tedy společné posezení (nebo snídaně) ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Electra Apartments and Studios (app./studio)

 
18.07.17 21:45
Samos » Pythagorion
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 06.06.17 - 12.06.17
Electra sa nachádza asi 2-3 kilometre od Pytagoria. Sú to staršie apartmány, ale čiste a celkom dobre zariadené. Bazén bol čistý a okolie pekne upravené. Klimatizácia fungovala dobre. Upratovanie každý deň.
Treba mať požičané auto, keďže peši by to bolo do Pytagoria dosť ďaleko. V okolí apartámu nie je žiadný obchod, alebo taverna.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Sunwaves (app./studio)

 
18.07.17 12:24
Samos » Kerveli
CK: L´Tur
 
Vysvetlenie znizenia poctu *:
kupelna klasicka,ale toaleta tak blbo osadena, ze clovek musel byt cely pokruteny, ak si na nu sadol
strava (polpenzia) sa stale opakovalo to iste, ale kvalita bola ok (az na jednu vynimku, ale tu nespominam)
plaz zmiesana, piesok x kamene a tie boli dost smyklave
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Mykali Bay 2 (hotel)

 
08.07.17 23:34
Samos » Pythagorion
CK: Blue Style
 
Menší rodinný hotel sestává z několika domečků, v každém z nich je cca 6 až 8 pokojů s malými balkony (žádné soukromí). Pokoje v přízemí jsou vybaveny velkou terasou. Všechny pokoje mají výhled na moře. Personál velmi příjemný, pokoje udržovány ve velké čistotě, probíhá denní úklid. Každý třetí den bylo měněno ložní prádlo. Snídaně opakující se, se stejnou nabídkou, ale dostačující. Večeře vždy jeden druh masa, více druhů příloh, různé druhy salátů a zeleniny, dezert, meloun, broskve, jablka. I větší jedlíci byli uspokojeni. Pití k večeři je potřeba si hradit sám. Ceny nabízených nápojů přehnaně drahé. Bazén u hotelu čistý, pěkný. K moři je to opravdu daleko, cca jeden kilometr. Nejbližší pláž je dole pod luxusním hotelem Proteas Blue Resort, pěšky po kamenité cestičce cca 10 minut z kopce. Místní bus - zastávka na znamení na hlavní cestě, doprava funguje. Poblíž půjčovna aut, skútrů a kol. Využili jsme půjčení kola, bohužel hrůza sama, ale nakonec vše dopadlo ok. Celkově se nám líbilo, Samos je krásně zelený, příroda úžasná. My našli plážičku, která byla jen naše.....a takových je tu nespočet.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Gregory House (app./studio)

 
10.06.17 22:17
Samos » Kokkari
CK: Viamare
 
Dávám plný počet u všeho z jednoho prostého důvodu-bylo to prostě super. Ubytování je mimo centrum Kokkari, tudíž se musí počítat s tím, že do centra se musí dojít a proto nehodnotím polohu jako nevýhodnou, protože jsme to věděli a chtěli to tak. Na kraj promenády v Kokkari trvá cesta běžnou chůzí cca 10-15 minut. Po večeři se člověk aspoň projde. :-) V celém tom domečku jsou tři pokoje, ale my tam v prvním týdnu v červnu byli sami. Pokoj je dostatečně prostorný, v porovnání s ostatními spíš nadstandard. Je tam malá kuchyňka vybavená ledničkou, dvouplotýnkovým vařičem, rychlovarnou konvicí a překapávačem. Je tam také základní nádobí, ale my jsme si nevařili, takže jsme využili jen hrnky na kafe a lžičky. V pokoji je v celku pohodlná postel, velká šatní skříň, dva noční stolky, a toaletní stolek. Malý kuchyňský stolek a židle. Koupelna je plně dostačující. Vše čisté a uklizené. Každý den ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Sunrise (app./studio)

 
18.03.17 23:30
Samos » Limnionas
CK: Attika reisen
 
 
Klidné letovisko, jde vlastně o mezonety umístěné nad pláží v hodně prudkém kopci, takže auta měla co dělat, aby se kopec vyjel. Raději jsme nechávali auto dole u pláže. Pobyt byl bez stravy. Mezonety vybavené dost skromně, poměrně málo místa na uložení zavazadel. Venku je kohoutek s pitnou vodou, což se hodí. Klíče nám předávala dcera majitele, strašně spěchala a skoro nic jsme se nedozvěděli. Majitel (patří mu autopůjčovna) to myslím trochu fláká, mohli by se myslím o studia starat trochu více, mají nádhernou polohu.
Mezonet má jedno lůžko dole, další 2 pak jsou nahoře po vystoupání točitého schodiště. Zaplatili jsme si i klimatizaci, ale moc v našem tehdejším vedru nefungovala.
V Limnionas je několik taveren a 1 příjemný bar, ve kterém se večer pořádaly různé akce (živá hudba apod.). Bohužel avizovaný obchod byl v našem termínu (červen 2016) zavřený, takže jsme potraviny a pití sháněli při výletech.
Samos ale za pobyt rozhodně stojí, je tam co obdivovat. A samoské víno také chutná.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Aspres (app./studio)

 
06.03.17 10:21
Samos » Votsalakia
CK: Fischer
 
6/2015...Studia jsou na konci městečka, hned u cesty, přesto klidné místo. Na pláž kousek, přístup po prudších schodech, pláž čistá, bez lidí, bez služeb, postupně směrem do města pár lehátek s občerstvením.
Studia čistá, prostorná, v kuchyňce vše potřebné, úklid proběhl 2x za pobyt s výměnou ručníků a ložního prádla. V přízemí velká terasa, výhled na moře a hory...nádhera.
U studií je bazén s lehátky a slunečníky, možnost občerstvení, bazén čistý, udržovaný, voda dost studená.
Do města asi 10min.
Delegátka skvělá, mladá slečna, která se opravdu starala o klienty a ne o sebe, opravdu profesionálka, se znalostmi o destinaci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Samaina Inn 5 (hotel)

 
11.09.16 13:06
Samos » Karlovassi
CK: Čedok
Naše nejkrásnější dovolená. Klidnější místo, do centra tak 15 minut pěšky. Potami Beach a vodopády cca 25 minut chůze od hotelu. Téměř vedle hotelu vinařství, kde je možné degustovat místní vína. Ostrůvek je malý, zelený, krásný - doporučuji půjčit auto nebo skútr a projet si ho na vlastní pěst - je tam nepřeberné množství nepřelidněných nádherných pláží.

Ubytování
Krásný prostorný pokoj, čistý. Každý den úklid, výměna ručníků, ustláno - skládali nám i pyžama a nové ručníky do různých tvarů :) Po příjezdu jsme na pokoji měli ovoce a láhev místního vína - velké + v pokoji v prvním patře jsme chytali wifi :)

Strava
Super super super - obrovský výběr (ovoce, saláty, masa, přílohy, každý den nějaká specialita). Tématické večeře, milý personál.

Služby hotelu
Naprosto příjemná a rodinná atmosféra. Tenisové kurty a posilovna v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Marina (app./studio)

 
05.10.15 23:24
Samos » Severní pobřeží » Kokkari
CK: Melissa Travel
 
 
Apartmány Marina jsou situovány ve svahu nad krásnou oblázkovou pláží Tsamadou, pěšinkou se na ni dostanete za 3 minuty. U pláže jsou 2 taverny. Vzdálenost od Kokkari je 20 minut částečně chodníkem, částečně po krajnici silnice. Apartmány jsou vkusně a moderně zařízené, nádobí dostačující - dvouplotýnkový vařič, elektrická trouba, varná konvice, toustovač, ocenila jsem velké hrnky na kávu nebo čaj, všechny otevíráky, fén, pokud by něco chybělo, určitě by bylo během dne doplněno. Úložný prostor víc nez dostatečný. Úklid denně kromě neděle, výměna prádla jednou za 3 dny. Pokud máte zájem, majitelka vám zajistí každé ráno v 7 hodin čerstvé pečivo - bagety, chleba, sladké nebo slané koláčky, velký výběr. Apartmán jsme měli v přízemí s venkovní terasou, soukromí bylo absolutně dodrženo, protože majitelka dbala na to, aby všichni návštěvníci používali k příchodu nebo odchodu z apartmánu vnitřní schodiště.
Byli jsme naprosto spokojení, prožili jsme klidnou dovolenou.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Evelin (hotel)

 
22.09.15 21:22
Samos » Pythagorion
 
 
Skvělý hotel pro toho, kdo potřebuje strávit na Samosu noc či dvě po příletu - nebo naopak před odletem, hotel se totiž nachází 20 minut pomalé chůze s kufrem na kolečkách od letiště. Asi 5 minut od hotelu je supermarket, 10 minut odtud je pláž a za 1/2 hodiny chůze jste v centru Pythagoria. Součástí areálu hotelu je bazén s barem, kde si můžete kromě drinků dát i něco (i grilovaného) na zub, a to jak snídani, tak samozřejmě večerní občerstvení. Velice příjemné bylo zjištění, že součástí hotelu je i autopůjčovna, kde mají pro klienty ubytované v hotelu speciální ceny - celkem znatelné slevy i na jeden den. Personál je schopen vás ubytovat do 23 hodin v noci, slečna na recepci byla maximálně vstřícná i při telefonickém předčasném zajištění ubytování, personál celkově velice příjemný. Trochu sice v klimatizaci kvílí neustálý vítr, ale dá se to v pohodě vydržet. Postele pohodlné, spali jsme jak zabití. Platili jsme v klidu až druhý den, žádná záloha, vše bylo o vzájemné důvěře.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Christina 2 (hotel)

 
12.09.15 06:03
Samos » Kokkari
CK: Viamare
 
K předešlému hodnocení tohoto ubytování jen dodávám, že hotelový pokoj pensionu Christina má opravdu skvělou polohu na oblázkové pláži v Kokkari, v její závěrečné části, je zde klid a pohodička. Bohužel, pro ubytované nejsou lehátka, na pěkné terase se slunit nesmí, což nás nemile překvapilo-slouží jen snídaním a večerním posezením, čehože jsme bohatě využívali. Obývali jsme pokoj č.3 ve zvýšeném přízemí. Pokoje jsou malé, koupelna miniaturní, balkon na vystrčení taburetku s kuřákem. Skříň neměla police, horní část uzamčená, tudíž i kufry musely pobývat s námi v pokoji. U postelí byl pouze jeden noční stolek, druhý se nevešel kvůli otevírání skříně! Moskytiéra se opravdu hodila, přes všechny přípravky proti komárům - ve dnech bezvětří - by nám dávali, co proto! Paní majitelka velmi milá, pečlivá, úklid skvělý, výměna prádla snad denní!? Snídaně mírně rozšířené kontinentální - pečivo s tvrdým sýrem, šunkou, mortadelou doplněné vždy 2 druhy ovoce velmi příjemné-střídaly se jablka, broskve, meloun, hrozny, pomeranče ... Džemy, medy, máslo ...Nevíme proč, ale velmi nedobrý čaj, jinak káva a džus.
V Christině by se nám velmi líbilo, kdyby bylo o něco více prostoru-nevešli jsme se.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací