Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 6 | 19
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skopelos - Recenze hotelů s WI-FI připojením

Hotelů a apartmánů: 10
 
Blue Green Bay (hotel)
 
11.07.19 11:36
Skopelos » Panormos
CK: Rainbow
 
Tento doslova komorní hotýlek se choulí skrytý pod hlavní cestou v severní části zátoky Panormos.Jako jeden z mála hotelů na Skopelosu nabízí light All Inclusive.Popravdě tento typ v Řecku na menších ostrovech se nedá srovnávat s tím co jinde ve světě,ale my byli maximálně spokojeni protože se vařila jenom řecká výborná jídla.Kupodivu víno bylo flaškové,řecké a to zase já z Moravy jsem velmi ocenil ...Úklid denně,všude čisto,maximální ochota personálu.Na pokojích je zdarma trezor a lednice.Jako jeden z mála hotelů v Řecku (vyjímkou jsou samozřejmě turistické ostrovy jako Kréta,Rodos,Kos apod.) má vše v okruhu několika desítek metrů.Bázén je před apartmánem,pláž je několik desítek metrů a restaurace s barem rovněž tak.Kdo si chce užít řeckého klidu tak vřele doporučujeme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Irida 5 (app./studio)
 
16.08.17 17:38
Skopelos » Sporady » Stafilos
CK: Melissa Travel
 
 
Byli jsme ubytováni v samostatném domečku vzdáleném cca 50 metrů od hlavního penzionu Irida. Naprosto dostačující pro dvě osoby. Vybavení kuchyňky skromné, ale po našem upozornění velice sympatický pan majitel kuchyňku doplnil o cedník, krájecí prkénko a vařečku. Teráska byla fajn měli jsme soukromý, ale šlo sedět až večer, protože se přemnožily vosy, které ulehaly až po osmé večer. Chodili nás navštěvovat pejsci sousedů. Byli přítulný a vděčný za trochu vody do misky! Po celou dobu pobytu jsme měli půjčený skútr. Je všude daleko. Supermarket 2,6 km, pekárna 800 metrů a do hlavního města Skopelos jsou to 4 km. Pláž Stafilos byla 500 metrů a Velánio 1 km. My jsme chodily na Nuda pláž, což byla druhá část Velánia oddělující skálou a tam to bylo ještě asi o 100 metrů dál. Byli jsme v srpnu 2017 a pláž byla poloprázdná! Celkový dojem z dovolené byl krásný! Jen si to člověk nesmí nechat zkazit různými drobnostmi! (např.vosy, v noci štěkající pes).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Kavouris 5 (app./studio)
 
28.07.17 16:27
Skopelos » Glifoneri
CK: Melissa Travel
 
 
Penzion Kavouris je situovaný ve svahu s krásným výhledem, rodinného typu. Skládá se ze 3 dvoupatrových "domečků". Bydleli jsme v pokoji č. 8 - 1. patro. Všechny pokoje v prvním patře bych určitě upřednostnila před pokoji v přízemí u bazénu (tam bydleli Italové a Srbové za našeho pobytu). Pokoje jsou malinké, koupelnička taktéž - je to taková místnůstka v místnosti. Jsou zde velmi vysoké stropy - evokovalo to ve mě dojem "kapličky". Malé, ale útulné. Koupelna byla opravdu pidi, ale ok - taková řecká klasika. Sprchový závěs potěšil (na fotkách nebyl) ovšem byl krátký, bylo nacamráno, ale s trochou šikovnosti minimálně. Voda teplá, studená, zrcadlo, věšáky, polička...prostě klasika...jediné co bylo trochu "nepříjemné", že sousedi z horního domečku nebo "kolemjdoucí" měli do naší koupelny výhled jako na dlani...museli jsme vždy při návštěvě koupelny ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Blo 2 (app./studio)
 
07.04.17 13:29
Skopelos » Panormos
 
 
dovolená v termínu: 21.06.16 - 01.07.16
Náš "babinec" byl ubytovaný v apartmánu v horním patře. Pokoje byly prostorné a světlé, koupelna čistá a kuchyňka celkem vybavená. Na dovolené si prakticky děláme jen snídaně, jinak navštěvujeme spíše taverny. :-) Vybavení kuchyňky nám na snídaně bohatě stačilo - pár hrnečků, skleniček, talířů, příbory, nějaký ten kastrol. Jen jsme postrádaly ostrý nůž, ale ten naštěstí měla kamarádka přibalený v kufru.Klimatizace byla zdarma a fungovala bez problémů. Terasa byla prostorná se stolem a věšákem na prádlo. I s úklidem jsem byla spokojená - s paní uklízečkou se dalo domluvit a když byla potřeba, vždy nám dala vše, co jsme zrovna potřebovaly. Zbytek personálu už tak ochotný nebyl. Pokoje dole byly o něco horší, alespoň co jsem slyšela od party, která byla dole ubytovaná. Wifi připojení bez problému. V Panormosu jsem byla již podruhé a vždy jsem byla spokojená. Je to spíše klidné místo s pár tavernami, jedním obchůdkem a dlouhou oblázkovou pláží. Obchod není moc vybavený a je dražší, proto doporučuji si nakoupit ve městě. Do vody jsem boty nepotřebovala, ale komu vadí oblázky, tak boty doporučuji. Lehátka máte k dispozici, když si zakoupíte nějaký nápoj nebo pokrm. Kdo není moc náročný, tak mu toto ubytování bude vyhovovat. Přeci jen tam člověk většinou tráví minimum času. :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Elios holidays (hotel)
 
29.07.16 21:47
Skopelos » Elios
CK: Aeolus
 
Do tohoto hotelu bych jela pouze za částku 13 tis. Kč za osobu na 12 dní. Čeští turisté jsou ubytování v přízemí, bez balkonu, pokoj je tmavý málo zařízený. Strava velice bídná. Pouze snídaně byly výborné. Jídlo bez chuti a stále stejné. Úklid nic moc, čistota nádobí nic moc. Ostrov je ale velmi krásný, pláže čisté, voda křišťálová, zásobování v obchodech výborné. Málo turistů, málo památek, ale ta příroda je úžasná. Koupání je vynikající. Nabídka služeb v tavernách výborná. Možnost zapůjčení auta velice omezená, benzinek je na ostrově dostatek. Malá městečka, velice kouzelná. vhodné pro rodiny s dětmi a zájemce o klidnou dovolenou. Nečekejte žádné diskotéky a vodní sporty. Na Skopelos bych se klidně vrátila, ale nikdy ne do tohoto hotelu. A to jsme už procestovali hodně řeckých ostrovů. Nejsme vůbec nároční, ale tohle bylo fakt nejhorší. Ale jinak areál je velmi příjemný a krásný. Jen pro české turisty jsou určeny ty nejhorší pokoje.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kavouris 5 (app./studio)
 
23.06.16 06:37
Skopelos » Glifoneri » Skopelos město
CK: Melissa Travel
 
 
dovolená v termínu: 10.06.16 - 21.06.16
Vybavení pokoje dostačující, vybavení kuchyňky rychlovarnou konvicí, vařičem, lednicí, základním nádobím - využívali jsme jen rychlovarnou konvici, protože jsme se stravovali v tavernách ve městě :-)
Denní úklid, každý třetí den výměna ručníků a povlečení.
Chování personálu vynikající.
Pláž cca 5 minut - sice z krpálu :-), ale dalo se.
Bazén denně čištěný.
Pro nenáročnou klientelu výborná volba, určitě doporučuji!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Blo 2 (app./studio)
 
16.07.15 00:57
Skopelos » Panormos
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 30.06.15 - 10.07.15
Ubytování je pro nenáročné-už jsem zažila od Melissy daleko lepší, apartmány v patře jsou moc hezké, studia dole, které Melissa má, jsou dost odfušovaná, poměrně malá, vlhká a tmavá, úklid v pořádku denně, výměna prádla a ručníků 3x za pobyt. Je tam kávovar, toustovač, fén, klimatizace, sítě do oken (vezměte si repelenty), TV 4 řecké programy, vybavení kuchyňky základní, wifi fungovalo tak nějak střídavě. Menu pro ubytované 10 euro (salát, jídlo, víno), lehátka zdarma, boty do vody jsou potřeba-větší oblázky (bohužel jsem je zapomněla a koupala se v žabkách), voda křišťálově čistá, k vidění jsou ryby při šnorchlování i jen pouhým okem. Obchod je v Panormosu 1, na Milii je to pěšky 30 min (necelé 3 km přes kopec).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
17.11.14 10:20
Skopelos » Panormos
CK: Alex
Pěkná studia. Žádný velký přepych (ten my ani nehledáme:-) ), ale se vším, co je potřeba. Jen pozor na postel-vypadávala prkna pod matrací! :-) Výhodná poloha, tj. blízko všeho a přitom v klidném prostředí. Nádherné prostředí s květinami. Možnost grilování. Milá domácí s bílým kocourkem. Bazén naproti v h. Afroditi, ale ten jsme nevyužívali. Místní pláž je velká a pěkná s plným servisem. Lehátka za konzumaci-stačilo frappé, ale ani to nikdo nevyžadoval. Po silnici směrem k Milii další plážička. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
09.07.14 09:06
Skopelos » Panormos
CK: Ck Alex
 
 
Pěkný, velký apartmán, 2 pokoje, z 1 vchod na terasu s výhledem na moře, 2. okno ke skále (nepoužívali jsme). Dále pak prostorná místnost s kuchyňským koutem, nádobí dostatek, ( + varná konvice, překapávač, topinkovač, trouba ). Koupelna se sprchovým koutem a wc celkem prostorná na řecké poměry (zažili jsme menší). Klimatizace a wifi v ceně. Milá, pozorná paní domácí, úklid 3x za pobyt. Za nás maximální spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Irida 5 (app./studio)
 
22.09.08 22:03
Skopelos » Stafilos
CK: Melissa Travel
 
Studio č.12 s klimatisací,samostatný objekt asi 50 m od hlavní budovy.Umístění na klidném místě ve svahu v zahradě.Menší dvojlůžko příliš těsné pro větší postavy.Miniaturní kuchyňka se skrovným vybavením.v koupelně vždy dostatek teplé vody.Snídaně na terase pod přírodní pergolou znepříjemňují vosy.Bydleli jsme sami a tak absolutní klid rušili v noci pes a ráno kohout.K pěkné písečné pláži je to cca5 min příkrým kopcem.Je zde i oddělená nudapláž.V září je možnost nákupu až ve Skopelosu - 10min autobusem,interval cca 1,5hod.Doporučuji jako výchozí bod k objevování ostrova zapůjčeným dopr. prostř.Není zde telefonní signál.
Vrátili jsme se v září 2012 -ubytování v hlavní budově studio č. 8.Hodnocení stejné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací