Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 7
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Epirus - Recenze hotelů s WI-FI připojením

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 14
 

Silvia 2 (app./studio)

 
04.09.20 21:34
Epirus » Parga
CK: Melissa Travel
 
 
Silvia je veľmi pekné ubytovanie v krásnej záhrade plnej kvetov a ovocia s posedením. Izby sú veľké a pekne zariadené, grécka klasika. Kuchyňa bola dostatočné vybavená riadom, hrncami, príborom. Prvýkrát sme mali vo vybavení kuchyňe v Grécku - jar, hubku na riad a utierku. S kúpeľňou sme boli tiež spokojné. Možno by sme dali na sprchový kút nejaký zaves. Výhľad na more bol úžasný a spríjemňoval nám každé posedenie na priestrannom balkóne. Domáci sú veľmi milí a vždy s úsmevom na tvári. Po príchode z letiska sme od domácej dostali fľašu vody. K pláži je to prechádzkou do 10 minút. Cesta je kúsok do kopca, ale nič strašné. Určite ubytovanie odporúčame!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Eleonas 3 (app./studio)

 
23.07.20 11:11
Epirus » Sivota
CK: Melissa travel
 
 
Ubytování v apartmánu pro 4 s oddělenými 2 pokoji bylo super, úklid včetně výměny ručníků a povlečení a probíhal cca 4x za pobyt (12dní), denně paní vynášela koše. Prostorný balkon, dostatečně vybavená kuchyňka (když pominu, že v ní chybí zásuvka na rychlovarnou konvici :-)))) ), koupelna - řecká klasika, chybí závěs kolem sprchy nebo cokoli, co by bránilo vodě po celé koupelně, jakmile se kdokoli sprchuje, ale na to jsme zvyklí, nechyběl mop a kbelík. K dispozici klimatizace zdarma a wifi, která byla dostupná i na zahradě. Před ubytováním je k dispozici posezení a několik hamak, které jsme občas rádi využili, dokonce i sprchy před studii, kdyby se snad chtěl někdo osvěžit. Příjemný majitel i paní uklizečka. K dispozici parkoviště pod studii.
Studila jsou strategicky umístěna mezi 2 pěknými plážemi (Megali Ammos - velké oblázky a Zavia - písek). Jediná nevýhoda tohoto ubytování je vzdálenost od městečka, do obchodu 1,5km, do centra skoro 2km. Sice jsme s tím počítali, ale jde se po silnici s poměrně čilým provozem (dá se místy obejít), ale není to nic např. pro rodinku s malými dětmi nebo pro kočárek. O víkendech, kdy se do Sivoty sjíždějí místní, je navíc od silnice do pozdních nočních hodin poměrně dost slyšet hluk provozu (túrující motorky apod.).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

ALIKI (app./studio)

 
12.06.19 09:17
Epirus » Parga
CK: CK VIAMARE
 
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Olive tree (app./studio)

 
02.07.18 15:21
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Takže, po dovolených v hotelech jsme zvolili apartmány bez stravy, areál je to pěkný, ale vzdálenost k moři 750 m, z kopce a pak do kopce, při 35 stupních vedra,je to šílené, jediná pozitivní věc je krásný bazen a příjemný personál. Jinak manželka, když uviděla koupelnu tak se rozbrečela a že chce okamžitě domů, takovou špínu a hnus jsem ještě nikde nezažil. Řecko je v podstatě takzvaná Potěmkinova vesnice, všechno je krásně bílé, květiny a tak, ale uvnitř nic nerekonstruované , zašlé, dvě špinavé deky, dvě utěrky na 12 dní, kuchyňská linka nevybavená a vnitřky skříněk natřené tou samou bílou jako stěny, všude cítit plíseň.Řecko již nikdy více nebo si hodně, hodně připlatit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Eleonas 3 (app./studio)

 
02.10.17 09:01
Epirus » Sivota
CK: Melissa Travel
 
 
Jen doplním předchozí hodnocení - tentokrát jsme byli ubytování v apartmánu s oddělenou prostornou kuchyní, 2 ložnicemi a velmi prostorným balkonem. Čtvrtý den proběhl úklid s výměnou povlečení a ručníků, veškeré vybavení dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Eleni (hotel)

 
08.09.17 09:50
Epirus » Ammoudia
CK: Melissa Travel
Příjemný menší rodinný hotel s velice milými majiteli, kteří se o něj velmi dobře starají. Hotel je umístěn v okrajové části Ammoudie na velice dobrém místě; v bezprostřední blízkosti se nacházejí 2 obchůdky s potravinami a smíšeným zbožím, gyrosárna, rybí taverna, kavárna a o pár metrů dále, na nábřeží řeky Acheron, najdeme několik dalších taveren, kaváren, cukráren, obchůdek se suvenýry, poštovní schránku i bankomat. Od pláže je hotel Eleni vzdálený cca 200 m a část slunečníků a lehátek nejblíže k cestě od hotelu (růžovo-šedá a modrá lehátka) mají naprosto fantastický plážový servis. Patří k jedné z tamních kaváren, takže použití je tedy za konzumaci - z opravdu pestré nabídky v jejich letáčku si lze vybrat po celý den nejrůznější dobroty všeho druhu, které Vám přivezou až k lehátku. Hotel Eleni má velmi příjemnou venkovní jídelnu, bezbariérový vstup, výtah, velmi prostorné pokoje v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Villa IIlios (app./studio)

 
02.09.17 00:11
Epirus » Parga
CK: CK Aeolus
 
dovolená v termínu: 01.09.17 - 11.09.17
Paní majitelka je velmi milá ,ale moc úklid nestíhá...Náš pokoj nebyl čistý, plesnivé ručníky,postel pro dva úzká, matrace proleželá ,plísen na zdech...
Malá koupelna snad dva metry čtvereční -pro názornost jsem do sprchového koutu jsem položila tekuté mýdlo aby jste viděli jak je velký, staré umyvadlo,prasklý záchod .Více náš pokoj nekomentuji-hnus.Šlápli jsme tentokrát vedle.Myslím že fotky mluví za vše....A všude smrad ze špíny ,neodtíkající zapáchající odpady a různí brabroučci. Dvě věci co jsme ocenili-fungujíci wifi po celou dobu našeho pobytu a parádní terasu chráněnou olivami tudíž stín po celou dobu a výhled z boku na moře.Vila stojí na kopci nad krásnou pláží.Sice větší kopec -asi 10 minut na začátek pláže. Procházky v okolí úžasné.Dvě zříceniny hradů,jeden v místě ,druhý 6km,vodopád,starý mlýn,kostelíky po kopcích -možná turistika.V městečku plno obchodů a taveren.Nakonec se nám pobyt líbil i když ubytování nebylo podle našich představ.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Villa Avra (vila)

 
25.08.17 16:39
Epirus » Ammoudia
 
 
..07/ 2013 sme navstivili Ammoudiu na blind vlastnym autom. Cestou do centra sa nam zapacila tato vilka a hned na prve opytanie a prehliadke izieb sme sa s majitelkou dohodli na cene ubytovania dvojizboveho apartmanu s kuchynkou a terasou. V cene ubytovania je tiez grecky vecer s pohostenim, ktory sa kona v sezone kazdu sobotu do nedele rana, na zahrade tejto dobre situovanej vilky.
..zo zahrady tejto vilky https://www.youtube.com/watch?v=qZgpMENPGV4
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Garden House 3 (app./studio)

 
05.09.16 21:22
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Zatiaľ najhořsie ubytovanie aké sme videli. Domáca nás zaviedla do poslednej izby na konci domu na prízemí. Na prvý pohľad sme zostali zhrozené. Na fotkách izba vyzerala svetlá a priestranná, ale naozaj bola dosť stiesnená a bez svetla. Balkón bol otočený do vyprahnutých kríkov a stromov, ktoré na izbu vrhali tieň. V izbe svietilo len malé svetlo. Nevideli sme si pod nohy. Na balkóne bol hrdzavý sušiak na prádlo, kde by sa nedali veci ani vešať. Na záchode sa nedali zavrieť posuvné dvere, vždy sa pootvorili na 15cm. Záchod keď sme spláchli, tak začal pretekať a bola na zemi kaluž vody. Chladnička v apartmáne pre 4 osoby mala rozmer 1m x 50cm. Trúba na pecěnie bola špinavá, celá zamastená. Samozrejme Garden robia aj iné CK tie mali izby na poschodí s ratanovým sedením a niektoré mali výhľad na bazén. Keď sme šli za domácou, že nie sme spokojné, tak nám povedala, že to je najluxusnejšie ubytovanie v Parge !!!!! Boli sme na Parge 8krát, tak nás neoklame. Wifi nefungovala. Nakoniec sme sa presťahovali do štúdií Dimas a strávili opäť krásnu dovolenku na Parge. Garden NEODPORÚČAME!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Dimas 4 (app./studio)

 
05.09.16 21:01
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Tento rok sme boli ubytované v štúdiach Dimas cez ck Aeolus a boli sme veľmi spokojné. Krásne, nové ubytovanie s pekným nábytkom. Vnútri stôl a stoličky a ďalší stôl so stoličkamk a terase. Priestranná izba a pekná kúpeľna. Zlati domáci, majú dve malé deti. Každý druhý deň domáca upratovala a vyhadzovala smeti, dopĺňala mydlo a toaleťák. Domáci nám pomohol na poschodie s kuframi. Wi-fi išla na 100%. Od pláže Valtos takou rezkou prechádzkou 10 minút. Potraviny vzdialené 2 minúty. Odporúčam!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Eleonas 3 (app./studio)

 
20.06.16 06:51
Epirus » Sivota
CK: Melissa Travel
 
 
Velmi příjemné ubytování - apartmány a studia rozmístěny v několika budovách v olivovém sadu na stráni nad krásnou pláží Mega Ammos-cca 300 m - a silničkou vedoucí po pobřeží z Pargy do Sivoty. Hlavní deviza - klid, výhled a krásné prostředí. Kolem stromy - olivy, citroníky a další, spousta kvetoucích keřů a malé zahrádky u jednotlivých apartmánů. Prostorný pokoj i balkon. Vybavení běžné v Řecku, poněkud menší postel pro 2, v našem apartmánu ještě přistýlka. Koupelna menší, sprcha bez závěsu. Úklid pouze 2x za 11 dní, k dispozici úklidové prostředky, výměna prádla 1x - vše na požádání-majitel byl úslužný, ale koše jsme si vynášeli k našemu překvapení sami.
K další pláži Zavia cca 500 m, do Sivoty 1.5 km, kolem jezdí vláček ze Sivoty na pláž Drafi - před ap. má zastávku. Wifi, klima v ceně. Jediná nevýhoda - není obchod - nejbližší market v Sivotě. Na pláži Ammos 3 skvělé taverny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Aleka (app./studio)

 
05.09.15 17:08
Epirus » Parga
CK: Viamare
 
 
Byli jsme ubytováni v Alece, studio č. 305. Moc pěkné ubytování, studia jsou nová, hezky vybavená. Doporučuji si přikoupit klimatizaci, protože pod studii vede rušná hlavní silnice a pokud nemáte klimatizaci a v noci máte otevřené dveře na balkon, pak se v tom ruchu nedá spát. Od druhého dne jsme měli klimatizaci a žádný ruch z venku už jsme neslyšeli. Úklid probíhal každý den kromě neděle. Studia jsou nad Pargou s krásným výhledem, hlavně ze studií v druhém patře je překrásný výhled na Pargu, ten jsem si moc užívali. Někomu nemusí vyhovovat vzdálenost studií do centra Pargy a od pláží, ale to nám vůbec nevadilo. Seběhli jsme do centra od studií kolem hřbitova a byli jsme v centru za pár minut. Studia mohu jen doporučit. Pokud tedy někdo nemá problémy s pohybem a dělala by mu potíže vzdálenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Garden House 3 (app./studio)

 
28.08.14 20:44
Epirus » Parga
CK: Viamare
 
 
Je to přesně tak jak píše viamare. Fotky souhlasí, popis k moří souhlasí. Vilka stojí opravdu celkem dál od pláže. do centra Pargy do kopce nebo vodním taxíkem za 2eura. kousek od vilky market. majitelé milí. je tam klid. není to pro starší nebo s malými dětmi bez kočáru. nám to vyhovovalo a nic nám tam nescházelo. byla to moc pěkná dovolená.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Nanos 4 (app./studio)

 
14.11.11 19:36
Epirus » Parga
CK: Alex
 
 
Ubytování moc pěkné, čisté, skoro nové, po každých čtyřech dnech byly převlečené postele. Nádherný výhled na Pargu a zejména na osvětlenou noční Pargu.I když my jsme byli ubytováni v 1. patře, takže výhled byl částečně krytý protějším stavením. Kdo hledá klid, tak tady ho určitě najde, kousek po objektem silnice, ale provoz vůbec neruší. Po pár dnů pobytu zde byli také ubytování řečtí svatebčané, tak jsme dostali dáreček - bílé bombony v bílém váčku (nejdříve jsme si mysleli, že jsou to kamínky) a pak další den ještě zákusek. Parga nádherná, hodně nám připomínala hlavní město Skopelos. Pláže ve městě - městská pláž a kousek dál pláž Krio Neri nás neuchvátily a chodili jsme přes celou Pargu přes kopec na pláž Valtos. Tento pochod nám zase připomínal putování na Lefkádě (Agios Nikitas) na pláž Milos. I když tady se prochází na pláž vzhůru po schodech městem a pak betonovou cestou se schází dolů k pláži Valtos. Cesta byla náročnější, pro toto ubytování je vhodnější si asi půjčit motorku nebo jiné přibližovadlo. Majitel nám po příjezdu řekl, že připojení na WIFI není, ale po zapnutí notebooku jsme se bez problémů připojili, zřejmě na nějakou veřejnou síť.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací