Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 14
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Města - Recenze hotelů s WI-FI připojením

Hotelů a apartmánů: 14
 
Alassia (hotel)
 
31.05.19 07:40
Athény » Attika » Athény
CK: Redok
 
 
Ubytování v tomto hotelu ve čtvrti Omónia bych nikomu nedoporučila. Nacházel se v jedné z postranních ulic nepěkné čtvrti, byl výškový, vstupní hala i restaurační prostory byly stísněné, malý prostor byl zvětšován zrcadly, které byly na stěnách i na stropě, což bylo však velmi nepříjemné-na stěnách jste se viděli několikrát a výsledek byl-klaustrofobie! Výtah překvapivě dobře fungoval a zdejší PP byla na slušné úrovni.
Ubytování pro 3 osoby bylo v prostorném pokoji pro 4, pokoj však nepůsobil čistě-závěsy i potahy byly seprané nahnědlé barvy, nábytek v tmavě hnědé, skříně páchly. Koupelna byla v pořádku vybavená hygienickými potřebami.
Šok nás však čekal při rozhrnutí okenního závěsu: místo okna zde byly jakési francouzské dveře s posuvnými skly vedoucí do ohavné proluky mezi dalšími třemi domy, prostor byl vyplněn oprýskanými zdmi, rourami, kovovými součástmi jakéhosi stropu spodní budovy, sídlili zde holubi, kočky a kdoví co ještě. Otevírat se tedy nedalo-pokoj nebyl větratelný, podali jsme na CK stížnost. Fotografie raději přidávat nebudu-je to opravdu neuvěřitelná záležitost. Nic podobného jsem k ubytování ještě neviděla.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vergina (hotel)
 
22.05.19 16:03
Thessaloniki » Makedonie » Thessaloniki
CK: Redok
 
 
Městský hotel na jedné z hlavních tříd Egnatia v Soluni vhodný pro 1-2 denní ubytování- na poznávacím zájezdu svůj úkol splnil. Cca 1, 5 km od soluňského nábřeží, 500 m od Aristotelova náměstí.
Pokoj pro 2+1 - dvě prostorná jednolůžka a menší postel jako přistýlka v oddělené části. V pokoji klima, TV, lednice, v koupelně sprchový kout, fén a hygienické potřeby. Měli jsme PP. Snídani i večeři bufetem. V okolí rušno, na hlavní třídě provoz, ale při zavření oken odhlučněno. Balkon. Špatně fungující malý výtah.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Arethusa (hotel)
 
27.04.19 21:06
Athény » Syntagma » Athény
CK: Agoda
 
Hotel 3* kategorie v boční uličce u náměstí Syntagma.
Metro a expresní linka ne letiště X95 pár kroků,hlavní pamětihodnosti jako Akropole,Plaka,Lycabettus atd. se dají zvládnout v pohodě pěšky.
Měli jsem rezervován 3-lůžkový pokoj,ale byl to klasický dvojlůžák s přistýlkou.
Pokud to hodnotím jako dvojlůžák,tak pokoj čistý,střední velikosti včetně posezení s TV,klimatizací,trezorem,chladničkou (při příjezdu dvě 0.5l vody).
Koupelna rekonstruovaná prostorná s vanou a fénem,toaletní potřeby doplňované.
Wifi zdarma pomalejší,ale na základní práci OK.
Snídaně bufetové(teplý i studený) včetně nějakého ovoce a zeleniny,ale na některých produktech bylo vidět že se šetří.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Electra Palace (hotel)
 
04.04.19 18:30
Athény » Atény » Plaka
CK: Bez ci
 
 
Nečekaně výhled nejen na Akropoli, ale i moře v dálce. Doporučuju suitu č. 705. Menší komfortní hotel s ideální polohou.Bezchybný servis. Vnitřní bazén se slanou vodou, spa centrum. Ve vedlejší ulici množství ivalitních restaurací i bister.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
LUX (hotel)
 
29.06.17 21:34
Athény » Piraeus
 
 
Individualnou turistikou sme Hotel LUX navstivili na blind. Cestou domov z ostrova Paros, sme jednu noc a den stravili v Athenach. Hotel na prespatie bohato dostacuje. Je blizko odchodovych bran trajektov na Kyklady, Taktiez blizko plaze v Piraeus a zastavky autobusu linky X96 smerujuceho z letiska a na letisko. Slusny hotel....Spokojnost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Acropolis Select (hotel)
 
21.11.16 21:41
Athény » Plaka » Athény
CK: Venere.com
 
Tuto recenzi píšu přímo z hotelu..
Hotel pod Akropolí zhruba 150 m od stanice metra Sygrou - Fix.
Okolí tj Akropole,Syntagma,Monastiraki se dá v pohodě zvládnout pěšky.....v okolí hotelu mnoho nákupních i stravovacích možností.

Pokoje čisté,elektronické zamykání,středně velké s klimatizací,TV,minibarem,trezorem a setem na přípravu kávy a čaje.
Dostatečně velká koupelna s vanou a fénem,toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma a šlape velmi dobře.

Snídaně na řecké poměry nadstandartní - bufet,studený a teplý velký výběr nechybí ovoce a zelenina!

Hotel oficiálně trojhvězda ale jelikož můžu v Athénách porovnávat tak bych ho řadil o třídu výše !!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apollo 2 (hotel)
 
20.11.16 21:33
Athény » Metaxourgio » Athény
CK: Venere.com
 
Hotel několik metrů od stanice metra Metaxourgio.....v okolí nic moc není v těsné blízkosti pár stánků s nápoji a pekárna.

Pokoje středně velké s klimatizací,TV,trezorem a ledničkou....čistota taková průměrná ..
Wifi zdarma ale celkem slabý signál - 4. patro,večer časté výpadky.
Koupelna alá Řecko - malá se sprchovým koutem k dispozici fén a toaletní potřeby.

Snídaně bufetem,kontinentální doplněné o sladkou buchtu, šunku,sýr,vařené vejce a jeden druh ovoce a zeleniny.

Personál možná dobrý,ale nesmí dojít k problému....v metru ukradena peněženka a s ní klíč od hotelového trezoru....na recepci nahlášeno v šest večer a náhradní klíč po x-urgencích u různých pracovníků hotelu,byl k dispozici až druhý den v pravé poledne tj to trvalo 18 hodin ..
Tím pádem nám ujela z Pirea již zaplacená loď.

Tento hotell jsme rezervovali pouze vzhledem k dobrému spojení k Olympijskému centru....oficiálně trojhvězda v evropském měřítku tak lepší dvojka !
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apollonou (app./studio)
 
18.05.16 17:22
Athény » Vouliagméni
CK: Bez ck
Luxusni apartmán měl luxusni výhled a pár kroků do moře. Jinak to byl standartni panelákový byt (pokoj č.23), zařizení komplet Ikea. Kuchyň mini, dvě koupelny a 2 záchody. Optimálni pro 2 nebo 2 plus 2 děti. Pro nás už nepoužitelný, hluk z ulice. Moc jsem nenaspala. Nejhorši to bylo o víkendu. Vouliagméni má relativně teplé moře i na začatku sezóny, bonus teplé jezero s braktickou vodou, výborné taverny. Kousek Atény centrum, Sounio, Vraurona, Rhamous, Thorikos.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Dorian Inn (hotel)
 
19.01.16 20:09
Athény » Athény
 
dovolená v termínu: 03.11.15 - 07.11.15
Hotel Dorian Inn je 700 m od námestia Monastiraki v Athénach, takže v pešej dostupnosti väčšiny pamiatok a 200 m od námestia Omonia, kde je stanica metra.
Hotel je 12 poschodový a vybrali sme si ho kvôli bazénu na jeho streche.
Izby sú pekné, útulné, od 8 poschodia sú drahšie. K dispozícii šampón, mydlo, uteráky, osušky, v kúpeľni vaňa.
Raňajky boli naozaj exkluzívne a veľmi bohaté: tradične čaj, káva, džús, pečivo, chlieb, bábovka, šunka, syr, vajíčka, maslo, džem, mlieko, musli, jogurt, ovocie + palacinky, rôzne jogurty a všelijaké prísady do jogurtov - sušené ovocie, semiačka, vajíčka na rôzne spôsoby, párky, viac druhov pečiva, praclíkov, atď...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Cecil (hotel)
 
19.01.16 19:24
Athény » Athény
 
dovolená v termínu: 03.11.15 - 07.11.15
Hotel Cecil je len 300 m od námestia Monastiraki na hlavnej ulici Athinas Street, takže všetky pamiatky máte v dokonalej blízkosti.
Ubytovaní sme boli na streche hotela síce v malej izbičke, no s parádnym výhľadom zo strechy priamo na akropolu. K dispozícii šampón, mydlo, uteráky, osušky, upratovanie každý deň.
Hotel má prekrásny starodávny výťah a vytvára to také zvláštne zaujímavé čaro.
Raňajky sme mali v cene: čaj, káva, džús, pečivo, chlieb, bábovka, šunka, syr, vajíčka, maslo, džem, mlieko, musli, jogurt, ovocie - kiwi, jablko, banán.
Absolútna spokojnosť a hotel určite odporúčam!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Minoa (hotel)
 
06.12.15 13:38
Athény » Metaxourgeio
 
 
Hotel na náměstí Metaxourgeio vzdálený od stejnojmené stanice metra cca 50m.
Pokoje dostačující velikosti,čisté s ledničkou,trezorem,televizí a klimatizací....koupelna malá s ještě menším sprchovým koutem - toaletní potřeby k dispozici!
Snídaně formou bufetu - kontinentální doplněná o šunku,sýr,sladkou bábovku a jeden druh ovoce je podávaná v malinkaté mísnosti,kde je asi osm stolů blízko u sebe - chtěl bych to tam vidět v plné sezóně ))
K poznávaní Athén bych volil něco v centru v Place(viz moje první návštěva Athén - Hotel Philippos),tentokrát jsem potřeboval něco blíž k Olympijskému centru.
Hotel lze ale doporučit i vzhledem k poměru cena/výkon a jeho poloze u metra!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vouliagméni suites (hotel)
 
13.05.15 13:00
Athény » Attika » Vouliagméni
 
 
Městský hotel, panelák. Ideální poloha pro výlety do Atén. Kuchyně výborná, služby perfektni. Neni hotelová pláž, pláž malá v zálivu bezplatná, dlouhá písečná pláž organizovaná 400 m od hotelu. Vstup 4 eura. 50 m od hotelu jezero smíšená slaná termálni voda cca 25 stupňú. Dokonalé pro plavání. Rychlý internet i na pokoji. Krásný výhled na moře. Jediné mínus problém s parkovánim. Patři do sitě Grecotel. Do Atén jezdi autobus 122 k metru Eliniko, hned od hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Athina Airport (hotel)
 
18.08.13 18:26
Thessaloniki » Peraia Thermi
 
Hotel Athina Airport, tiez nazyvany Athina Palace hotel sme vyuzili pri nasej spiatocnej ceste z krasneho ostrova Rhodos, nakolko zabezpecuje bezplatny transfer z/na medzinarodne letisko "Macedonia", od ktoreho je situoavany asi 1,5 km (5 minut autom, resp. minivanom). Lezi nedaleko hlavneho tahu na Chalkidiki. Hotel bol ciastocne rekonstruovany, zodpoveda priblizne kategorii 3 hviezdickoveho hotela. V cene ubytovania su zahrnute ranajky (kava, caj, voda, dzus, sladke a slane pecivo, jogurt, kornfleksy, nutela, dzem, jeden druh syra a masového výrobku, maslo, teplý bufet: vajicka na rozne sposoby). Restauracia ponuka zakladne menu zhodne s ponukou na izbe: niekolko druhov salatov, hamburgery a cestoviny a niekolko druhov napojov s donaskou na izbu. Ceny su rovnake, ale dost vysoke; napr. Napolitana spagety 6 eur, Tonic uz v pohari 3 eura...
Vstupne priestory ako aj ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apollo 2 (hotel)
 
10.05.12 21:47
Athény » Athény
 
 
Hotel Apollo *** je ve čtvrti Metaxourgio, kde sice nic moc ke koukání není, ale má skvělou polohu v těsné blízkosti stanice metra, což je velká výhoda. Pokoje jsou středně velké s balkonem, velmi čisté, výměna ručníků a doplňování toaletních potřeb každý den, doporučuji nechat se ubytovat v 6. poschodí, z balkonu tak uvidíte přímo na Akropoli - a neuslyšíte tolik hluk ze silnice, která je vcelku frekventovaná. Na pokoji TV, telefon, sejf. Hotel má fungující bar v přízemí a další na střeše rovněž s výhledem na Akropoli a část města. Wifi funguje i na pokojích, za mého pobytu bez výpadků. Hotel nabízí v ceně ubytování snídani formou švéd.stolů, řecká klasika : jogurt, med, kompot, cereálie, pečivo, máslo, marmeláda, sýr, salám, vejce, buchty, džus, káva, čaj, mléko - vše doplňováno a dostatek, nadlábnete se na celý den :-)
recepce k dispozici 24h, za mě se vystřídaly 4 osoby, všichni milí a ochotní. Rezervace přes net bez problémů, finanční záloha předem není vyžadovaná, ale číslo vaší kreditky jako záloha ano.
Cena květen 5 nocí se snídaní 160 euro za jednolůžkový pokoj
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací