Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 1 | 20
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s WI-FI připojením

Hotelů a apartmánů: 667
 
 
Saint Nicolas (app./studio)
 
Včera 11:03
Karpathos » U pláže Agios Nikolaos » Arkasa
CK: Fischer
 
Saint Nicolas nabízí tři typy ubytování: apartmány pro 4 osoby (8 v samostatných jednopatrových dvojdomcích/bungalovech), studia pro 3 osoby (6 v jedné novější dvoupatrové budově) a minimálně jeden pokoj (pro dvě osoby) v přízemí další budovy, nikde nezmiňovaný. Recenze se týká apartmánu pro 4 osoby, číslo 5 v zadní řadě.
Není zde žádná recepce, ale majitel Spiros se tam nestále pohybuje, nebo je v domě, který je součástí areálu.
Apartmány jsou rozmístěny ve velmi bujné zahradě, tak husté, že jednotlivé budovy nejde prakticky vyfotit. Ale poloha je dobře vidět z GMap. Jsou prostorné, světlé, s mnoha okny (se sítěmi), druhými dveřmi na jakousi zadní podestu, kam by šlo dát židli a mít druhou terasu. Úžasná je přední veliká terasa se stolem a 4 židlemi, zastíněná bugenvilií a stromy. Je to prostě snové ubytování pro větší rodinu, bez problémů by se tam vešla i dětská ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Funtazie klub Cephalonia Palace (hotel)
 
11.07.19 21:13
Kefalonia » Lixouri » Xi
CK: Fischer
 
 
V tomto hotelu jsem s rodinou strávila začátkem července 2019 příjemných 7 dní. Hotel se nachází v krásně udržované zahradě asi 100 metrů od pláže Xi s červeným pískem. Okolí velmi klidné. V areálu velký bazén a brouzdaliště pro děti, dětské hřiště, hřiště na volejbal, stolní tenis, šachy. Byli jsme ubytováni v přízemí, pokoj byl menší, ale v podstatě jsme tam pouze přespávali, takže to nevadilo. Měli jsme all inclusive, strava výborná, velký výběr, každý si vybere. I já, s bezlepkovou dietou, jsem neměla problém. Co nám vadilo: matrace v manželské posteli, ty by potřebovaly vyměnit, cítili jsme každou pružinu. Palanda pro děti byla ok, takže jsem někdy spávala tam a jedno dítě na manželské posteli :-) Syn nám taky několikrát uklouzl na terase kvůli vodě, která kapala malou rourkou z pokoje nad námi. Byla to voda z klimatizace, moc dobře tohle řešeno není. Bohužel je to tak u všech pokojů. Komárů velmi málo, takže paráda. CK Fischer nelze nic vytknout - perfektní organizace transferu z letiště na hotel a zpět. Jeli jsme i trajektem, vše navazovalo, nikde jsme nečekali. Celkový dojem dávám **** a to kvůli té posteli a kapající vodě na terase. Jinak Kefalonie je překrásný ostrov, určitě to chce půjčit si auto a zajet na pláže Myrtos a Petani, vesnička Assos je překrásná!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Blue Green Bay (hotel)
 
11.07.19 11:36
Skopelos » Panormos
CK: Rainbow
 
Tento doslova komorní hotýlek se choulí skrytý pod hlavní cestou v severní části zátoky Panormos.Jako jeden z mála hotelů na Skopelosu nabízí light All Inclusive.Popravdě tento typ v Řecku na menších ostrovech se nedá srovnávat s tím co jinde ve světě,ale my byli maximálně spokojeni protože se vařila jenom řecká výborná jídla.Kupodivu víno bylo flaškové,řecké a to zase já z Moravy jsem velmi ocenil ...Úklid denně,všude čisto,maximální ochota personálu.Na pokojích je zdarma trezor a lednice.Jako jeden z mála hotelů v Řecku (vyjímkou jsou samozřejmě turistické ostrovy jako Kréta,Rodos,Kos apod.) má vše v okruhu několika desítek metrů.Bázén je před apartmánem,pláž je několik desítek metrů a restaurace s barem rovněž tak.Kdo si chce užít řeckého klidu tak vřele doporučujeme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Paradiso 3 (app./studio)
 
03.07.19 05:50
Naxos » Agia Anna-Plaka » Agia Anna
CK: Melissa Travel
 
 
V Paradisu jsme strávili velmi příjemných 10 dní od 18.6. Měli jsme studio č.6 pro 2 v 1.patře s pěkným výhledem z terásky na zdejší upravenou zahradu. Studio je malé, ale nic nám prakticky nechybělo. Klimatizace, wifi, trezor v ceně a vše funkční. Kuchyňský kout vybavený minimálně-počítá se stravou ve zdejší skvělé taverně-snídaně jsou rovněž v ceně. V koupelně sprchovací vanička bez závěsu, ale větších rozměrů. Úklid skvělý-denní, výměna prádla a vynášení košů rovněž. V přízemních studiích a apartmánech trochu zlobili mravenci-k nám nedosáhli. V zahradě krásný bazén s brouzdalištěm a hřišťátko pro děti. Personál vynikající. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Louis Crete Princess (hotel)
 
02.07.19 14:06
Kréta » Okolí Chanii » Maleme
CK: Fisher
 
 
Hotel je na okraji střediska Maleme. Je vybaven jedním velkým bazénem, dvěma dětskými brouzdališti a skluzavkami pro větší děti. Lehátka u bazénu jsou vždy obsazené. Pokoje jsou čisté, pravidelně uklízené s výměnou prádla. Personál je ochotný a překvapivě rychlý. Dvě závady na pokoji (nalomená noha u postele a netekoucí voda do WC) byly odstraněny do hodiny. Strava je pestrá jak je u all inclusive běžné, celý týden se střídala tématická kuchyně (italská, mexická, italská, středozemní, mezinárodní). Vždy byl možný výběr z vepřového, hovězího, kuřecího a ryb. Byly lívance, pizza, těstoviny. Výběr míchaných salátů nebo možnost vlastního namíchání z připravené zeleniny. Výběr dezertů a ovoce. Takže se dal sestavit dobrý jídelníček. Kdo ovšem ochutnává ze všeho trochu tak se mu zdá výběr stejný. Občerstvení je zajištěné po celý den. Pláž je slabinou tohoto hotelu, jsou na ni velké valoun, které znesnadňují vstup do moře, takže boty jsou nezbytné. Děti si tu na pláži moc nepohrají. Okolí hotelu je klidné, procházkové korzo pod pobřeží je klidné, pár hotelů, restaurací a asi 3 obchody. Do Chanii nebo Platanias se dá dojet místním autobusem. Úroveň večerního animačního programu byla tento rok opravdu mizerná. Pro děti funguje Funtazia club, který má mnoho možností jak jak děti zabavit.My jsme byli spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Achlia 4 (app./studio)
 
27.06.19 17:36
Kréta » Achlia
 
 
Krétu a "vesnici" Achlia se stejnojmenným ubytováním jsme navštívili v září roku 2018. Ubytování bylo dostačující. Pro mě poněkud náročný výstup do nejvyššího studia, odkud byl krásný výhled na moře i pevninu. Ocenila jsem snahu majitelky nabídnout nám jiný pokoj, když si všimla mého "nadšení" z výstupu do "Orlího hnízda", ale nabídku jsme nevyužili. Kupodivu i tam nahoře fungovalo wi-fi připojení dostatečně uspokojivě, že jsme mohli na tabletu kouknout na film při svíčkách a vínu. Ubytování bylo skromné, taková ta garsonka s WC a sprchovým koutem. Kuchyňský kout, pár skříněk, něco málo nádobí, tak akorát pro dva, šálky na kávu malinké, tak jsme si každý koupili větší hrnek na kávu, zároveň jako suvenýr. Nechyběla malá lednice, rychlovarná konvice a malá trouba a dvouplotýnkový vařič v jednom. Jediné, co mi opravdu vadilo, byla zděná postel. Na šířku měla sotva 150 cm, tak jsme se tam dva celkem složitě skládali. Jinak televize a klimatizace zdarma. Personál byl ochotný, úklid vzorný, bazén jsme vyzkoušeli jen asi dvakrát, protože jsme přijeli hlavně kvůli moři. Hlavní pláž je pěkná, neurazí, ale ani nenadchne. Pokud toužíte po soukromí, stačí požádat majitelku hotelu a ochotně vám ukáže cestu na malou skrytou plážičku. Většinou tam téměř nikdo není.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Amalia 2 (hotel)
 
26.06.19 21:55
Korfu » Sever » Acharavi
CK: Rainbowtours
 
 
Celkový dojem dobrý, jen jsme měli postele plné mravenců, po zakoupení spreje to šlo. Kuchyňskou linku nelze popsat, to se musí vidět, tak přikládám foto. My naštěstí jíme v tavernách, takže nás to spíše pobavilo. Naši mladí byli nahoře v apartmánu, ten byl veliký s obrovskou terasou, moc pěkný! Na zahradě sprcha, klidné ubytování na okraji Acharavi, bylo blíže do Rody.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Popi (app./studio)
 
23.06.19 09:05
Karpathos » Arkasa » Arkassa
CK: Fischer
 
Studia Popi se skládají ze 3 samostatných budov s apartmány/studii. Celý areál je čistý, majitelka ho udržuje, je zde hodně květin a trávníčků. Součastí areálu je malé parkoviště, čistý a vcelku i velký bazén s lehátky, venkovním wc a sprchou. Také je zde malá restaurace, kde se dalo dobře napít i najíst (snídaně a lehké občerstvení během dne) a recepce.
Každé studio má vlastní terásku, klimatizaci (za poplatek), wifi (za poplatek). Kuchyňská linka je vybavena základním nádobím, našli jsme i kávovar a rychlovarnou konvici. TV a lednice jsou samozřejmostí. Koupelna po rekonstrukci se sprchovým koutem (nikoli závěsem) byla velké plus. Trezor bez poplatku na pokoji. Na terase byl i sušák na prádlo včetně kolíčků.
Úklid probíhal každý den kromě neděle, jedinou výtku, kterou jsme měli, byla výměna ručníků, která měla probíhat každý druhý den, ale proběhla za týden jen jednou. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
 
22.06.19 14:48
Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri
CK: Firo tour
 
 
Hotel čistý pekný v udržiavanej záhrade. Personál milý, strava dobrá s dostačujúcim výberom. Pri bazéne vždy voľné lehátka. Animácie OK. Hotel je v úplne kľudnej časti, nečakajte žiadny nočný život. V okolí len zopár iných hotelov, pár taverien a jeden supermarket. Na pláž ozaj blízko. More čisté, teplé s pozvoľným vstupom. Na pláži červený piesok, dostatok lehátok. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Ostrov nás očaril. Odporúčame.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
ALIKI (app./studio)
 
12.06.19 09:17
Epirus » Parga
CK: CK VIAMARE
 
Ubytování: 8 prostorných pokojů očíslovaných zhora dolů
pokoj č.1 první patro s balkónem na západ
pokoj č.2 první patro s balkónem na západ
pokoj č.3 první patro s balkónem na východ
pokoj č.4 prvni patro s balkónem na východ a terasou na severozápad
pokoje č.5, 6, 7 přízemí s balkónem na západ
pokoj č.8 přízemí s terasou na východ s výhledem na obrostlou květenu.
Vybavení základní řecké, WC, sprch. kout. vysoušeč vlasů, WIFI, TV, nádobí, mikrotroubo, dvojplotýnka, lednice, klimatizace.
Velmi milá a ochotná ( ihned řešit vzniknutý problém) paní majitelka, bydlící v 2. patře domu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Deep blue villa (vila)
 
11.06.19 14:09
Naxos » Stelida
CK: Bez ck
 
 
Místo jsem vybrala výborně, klid, kousek k moři. Vila je zařízená vším co je třeba, jen jsem měla výhrady k čistotě a opotřebovanému venkovnímu nábytku. Jsem ale hodně náročná. Nádherný výhled na Paros.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Perla (app./studio)
 
04.06.19 12:51
Naxos » Aghios Prokopios
CK: Viamare
 
Studia umístěna přímo u benzínky a rušné silnice - velký ruch i v noci. Směrem k pláži jsou bažiny, které smrdí. Vybavení pokoje velmi skromné, výhled z balkonu na benzínku a bažinu. Někomu může vadit. Balkon maličký a jen dvě židle - ubytování pro tři. Velkou výhodou je supermarket hned naproti ubytování, kde mají i ryby a autobusová zastávka. Na pláž to není daleko. Pláž a moře nádherné. Jen poslední 3 dny chaluhy, ale to se nedá ovlivnit, nikdo se nekoupal. Nám ani nevadilo, je to takové přírodní. Byl i velký vítr, proto ty chaluhy připlavaly. Jinak super výlety. Pěšky se dá dojít na pláž Plaka a do Agia Anny. Krásný výlet lodí na ostrovy Koufonissi a Iraklia. Hlavní město Chora, pohodlně dostupné autobusem, rovněž stojí za návštěvu. V okolí studia je spousta taveren a pekárna s výbornou zmrzlinou za 1 euro. Skvělá lokalita pro výlety a koupání. Výhled z balkonu horší, ale dá se v pohodě přežít, cena nebyla velká. Pokud bych dala za zájezd více než 10 000 Kč na jednoho, vadilo by mi to.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Jason Rooms (app./studio)
 
01.06.19 22:29
Kréta » Viannos » Keratokampos
CK: Přes Booking
 
dovolená v termínu: 27.05.19 - 28.05.19
Naprosto v TOPu.
Jeden barák, v něm nahoře pár luxusních pokojů a dole taverna. Rodinný podnik, všechno vyvoněný, kuchyň domácí, vesnice zapadlá - dohromady pět taveren, dva supermarkety a jinak jen domy místních s pronájmem pokojů. Nahoře na kopci stáda ovcí a pěkná krajina. A i když je to taková zapadlá vesnička, tak je v blízkém okolí plno možností zajímavých výletů.
Vzhledem k výše popsaným okolnostem tu potkáte (vyjma místních) hlavně starší německé páry. Vím, že se říká, že "smrt je jako být na dovolené s partou Němců", ale za mě to je zase lepší, než být v letovisku plném rodin s uřvanými dětmi. Pro hledače klidu ideál.
Pláž je jenom takovej úzkej cancour, ale zase prakticky liduprázdná. Vesměs písek. Ale my moc kvůli pláži u hotelu nejezdíme, spíš po těch výletech.
Balkon užší, s výhledem na moře a do okolí. Vybavenej stahovací roletou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Artemis 7 (app./studio)
 
01.06.19 22:05
Kréta » Východ » Makrigialos
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 22.05.19 - 01.06.19
Ubytování naprosto v cajku - čistá a prostorná cimra v typickém baráku, žádný velký hotelový monstrum.
Majitelé i personál příjemní, přilehlou tavernu mají taky v pohodě, celkem velká nabídka za fajn ceny a vaří dobře.
Pláž mě moc nenadchla, taková blbě úzká a plná kamení, po kterém se fakt blbě chodilo. Ale co už, člověk sem jede výletit, né se plácat celej den na pláži u hotelu.
Klimatizace byla zdarma, WiFina taky (zkusili jsme heslo Artemis1 a šlo to - jestli se to jinak platí, to nevím).
Balkon taky ok, výhled na moře a trochu na Makrigialos. Akorát trochu může rušit ta taverna pod balkonem, ale to k tomu patří.

Jediné, ale zato dost velké mínus je, že nám za 11 dní uklidili pokoj jen jednou.
Jako nepotřebuju, aby mi někdo stlal, ale když chtějí, aby člověk házel hajzlpapír do koše a ne do mísy, tak by bylo fajn ten koš každej den vynést, nebo aspoň mít možnost si to vynést sám a dostat někde novej pytel do koše.
Dost eklhaft.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
7
0
 
Alassia (hotel)
 
31.05.19 07:40
Athény » Attika » Athény
CK: Redok
 
 
Ubytování v tomto hotelu ve čtvrti Omónia bych nikomu nedoporučila. Nacházel se v jedné z postranních ulic nepěkné čtvrti, byl výškový, vstupní hala i restaurační prostory byly stísněné, malý prostor byl zvětšován zrcadly, které byly na stěnách i na stropě, což bylo však velmi nepříjemné-na stěnách jste se viděli několikrát a výsledek byl-klaustrofobie! Výtah překvapivě dobře fungoval a zdejší PP byla na slušné úrovni.
Ubytování pro 3 osoby bylo v prostorném pokoji pro 4, pokoj však nepůsobil čistě-závěsy i potahy byly seprané nahnědlé barvy, nábytek v tmavě hnědé, skříně páchly. Koupelna byla v pořádku vybavená hygienickými potřebami.
Šok nás však čekal při rozhrnutí okenního závěsu: místo okna zde byly jakési francouzské dveře s posuvnými skly vedoucí do ohavné proluky mezi dalšími třemi domy, prostor byl vyplněn oprýskanými zdmi, rourami, kovovými součástmi jakéhosi stropu spodní budovy, sídlili zde holubi, kočky a kdoví co ještě. Otevírat se tedy nedalo-pokoj nebyl větratelný, podali jsme na CK stížnost. Fotografie raději přidávat nebudu-je to opravdu neuvěřitelná záležitost. Nic podobného jsem k ubytování ještě neviděla.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací