Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 20
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s WI-FI připojením

Hotelů a apartmánů: 694
 
 
Maritina (hotel)
 
30.10.19 09:51
Kos » Kos Town
CK: New Dama
 
Maritina je městský hotel v blízkosti přístavu. Několika podlažní budova s výtahem a různou kvalitou pokojů. My měli pouze základní, ale byl pěkný, čistý, úklid každý den, včetně výměny ručníků. Snídaně celkem bohatá a dobrá. Maritina má pěkný střešní bazén s barem. Okolí se těžko soudí, jste v centru. Před budovou přímo park a antické vykopávky. Hotel hodnotím velmi kladně. Je to výborné ubytování v centru všeho, v blízkosti starého přístavu a dalších památek, ale je zde klid. Hoteloví hosté většinou Holanďani, Němci a sem tam Turci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Evgenia house (app./studio)
 
13.10.19 12:03
Peloponés » Messinia » Akritochori
CK: Airbnb
 
Apartman v dome Evgenia som si nasiel cez airbnb.com. Dom sa nachadza v malickej dedinke Akritochori, nad znamejsou Finikoundou. Apartman je na prizemi s peknym vyhladom na more. V okoli apartmanu nic nie je, len asi dva dalsie domy, cesta k domu je dost dobrodruzna - auto je nutnostou ! Nad apartmanom byvaju majitelia domu Evgenia a Stelios - su docela v pohode, ale necakajte ziadnu grecku pohostinost :(
Apartman bol za super cenu 25 €/noc. V apartmane je jedna velka izba s kuchynou a obyvackou, kde je aj manzelska postel a v druhej izbe je jedna poschodova postel a jedna normalna postel. Apartman je dobre vybaveny - TV, wifi, kavovar, klima, pracka. Apartman sme si museli upratovat sami, vymena pradla bola raz za 14 dni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lakki beach 3 (app./studio)
 
04.10.19 21:49
Karpathos » Amoppi
CK: Melissa travel
 
Kvalitní ubytování s drobnými řeckými nedostatky-v koupelně není kam odložit ani ručníky, u vnitřního stolku se dvěma židlemi s nedalo pro nedostatek místa sedět Jediná zásuvka pro varnou konvici je na nočním stolku .Velmi skromné vybavení kuch . koutu,.Nám stačila pouze místní rychlovarná konvice konvice s vlastním prkénkem a ostrým nožem.Voda na čaj pouze balená,z kohoutku sice nezávadná ale nepitná.Ve vybavení je též fén a překapavač. Úklid pečlivý,každodenní mimo neděli s výměnou ručníků,lůžkoviny 2x za pobyt.Měli jsme ubytování v č 24.
Zvláštní kapitolou jsou velmi bohaté snídaně připravované paní Sofií formou švédského stolu za úplatu/8Eu/.Tyto jsme nevyžívali,přesto jsme měli 4x za pobyt na pokoji připravený moučník,taktéž úvodní i konečná snídaně byla zdarma.Majitelka s manželem zajistili pobyt v přátelském až rodinném prostředí.
Pobyt v tomto penzionu je ideální pro ty,kteří chtějí klidné prostředí 5 km od hlavního města a mají k disposici vlastní vozidlo pro pohyb po ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Anastazia (app./studio)
 
01.10.19 17:58
Thassos » Limenaria
CK: MARTED
 
dovolená v termínu: 16.07.19 - 26.07.19
Apartmánový dům stojí na okraji Limenárie, je tu klid, ale v blízkém okolí markety i pekárna, taverny a restaurace pak podél moře.
Ubytování pěkné, vše nové, jen mezi postelí a linkou jsme si 2 nevyhnuli, ale měli jsme tam postel navíc. Kdyby tam nebyla...tak letiště. Vše vynahradila obrovská terasa, kde nás navštěvovaly kočky z okolí (pro ty, co kočky milují jak my), ale paní majitelka je hnala. Obden byly vyneseny koše, setřena podlaha, 2x výměna povlečení a ručníků.
K moři to bylo uličkou kousek. Pláž měla být v Limenárii oblázková, ale delegátka Češka, která tam 30 let žije, nám řekla, že nedávno tam vlny přihnaly písek a tak i tu je vedle oblázkových přírodní písečná pláž. K naší spokojenosti, máme radši písečné. V okolí na jednu či druhou stranu je možno navštívit i jiné pláže v dosahu pěší procházky.
Restaurací a taveren je tu podél moře bezpočet, každý si může vybrat podle svého vkusu. Ale většinou jsou obrovské a zaměřené na turisty. Ta opravdu řecká rodinná taverna s ručně psaným jídelním lístkem
(poradila nám ji delegátka) byla mimo tuto plážovou zónu v zapadlé uličce. Přesto tam bylo pořád plno, sedělo se přímo na ulici a těžko se hledal volný stůl.
V centru spousta obchodů, pekáren, rychlých občerstvení, zmrzlina (5 kopečků na 1 euro, výběr asi ze
40 druhů).
S ubytováním i celou dovolenou jsme byli spokojeni, nic nám tu nechybělo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Electra (app./studio)
 
01.10.19 16:59
Kréta » Severovýchod » Stalida
CK: TRAVEL 2002
 
dovolená v termínu: 11.09.19 - 21.09.19
Byli jsme ubytováni v Electře II, která je o kousek níž od Electry, zato je přímo u moře s přímým výhledem. Pokoj pěkný, vše úplně nové, ale tak nepraktické! Žádné úložné prostory. Vestavěná skříň bez dveří. Žádné poličky, žádné zásuvky ani v pokoji. Nerada nechávám věci v kufru, tak jsem to vše nějak narvala do té skříně a do linky. Pro ty, kdo vaří, jedna pánev a jeden velký hrnec. My vaříme ráno jen čaj a kávu, vodu jsme ohřáli v tom velehrnci a bylo. Takové "maličkosti" jako skříně a nádobí už dávno neřeším. Vždy se nakonec nějak přizpůsobím. To jen na vysvětlení, proč jen ty 4 hvězdičky. A ještě pro ty trochu korpulentnější: sprchový kout byl fakt malý, asi tak 60 na 60, ale zasunovací. Balkon s posezením pro 2 a výhledem na moře. Byli jsme v 1. patře.
2x za 10 dnů bylo vyměněno povlečení a ručníky. I toaletní papír, i když bylo inzerováno, že se nedoplňuje. Koše ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Manthos Place (app./studio)
 
30.09.19 14:34
Ios » Mylopotas » Mylopotas Beach
CK: Bez CK
Menší ubytovací komplex přímo nad nádhernou pláží Mylopotas, kterou máte z balkonu jako na dlani. Pokoj s ledničkou bez možnosti vaření. Prostorný pro dvě osoby tak akorát. Koupelna malá ale účelná, sprchový kout malinký ale účelně udělaný, neteče z něho voda ven. Čisto, uklizeno. Velký bonus je krásný bazén pro hosty Manthosu s pohodlnými lehátky a barem s příjemnou obsluhou - synem majitelky. Zastávka busu do Chory kousek od ubytování.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stegna Star 3 (app./studio)
 
28.09.19 19:44
Rhodos » Archangelos » Stegna
CK: Travel 2002
 
dovolená v termínu: 10.09.19 - 20.09.19
Moc hezké apartmány s oddělenou ložnicí pro 2 – 4 osoby. Jsou jednoduše zařízené, ale dobře udržované, čisté, pláž jenom přes silnici. Úklid a vynášení odpadků každý den kromě neděle, převlečené postele asi dvakrát za pobyt. Z obýváku i z ložnice je přímý vstup na velký balkon. K dispozici je samozřejmě lednička, varná konvice, vařič. Sklenice, skleničky, malé šálky na kávu, nějaké talíře a příbory. Na větší vaření to asi nebude. Co jsem zahlédla, tak tam byl jenom jeden hrnec a nějaké síto. Vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak nám to nevadilo.
Koupelna prostorná s přímým větráním, vanou se závěsem, takže v koupelně bylo po sprchování krásně sucho.
Na balkoně byl sušák na prádlo.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou.
Klimatizace za příplatek asi 9€.
Výhodou je, že balkon apartmánů je situovaný na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Narges 2 (hotel)
 
22.09.19 16:01
Paros » Aliky
CK: Firo
 
Velmi příjemné ubytování v pěkně upraveném areálu v centru klidného letoviska. Pokoje jsou prostorné, měli jsme i velkou terasu, postele pohodlné a denní úklid, není co vyknout. Jediné, co nám úplně nevyhovovalo byla polopenze, která dost omezuje, a navíc jsme zvyklí se stravovat v tavernách, takže nám chybělo i víc řeckých jídel. Ale jídlo rozhodně nebylo špatné, to ne. Snídaně byly naprosto luxusní, a zatím jsme nikde v řecku tak rozmanitou nabídku neměli. Hotel má většinou francouzskou klientelu z řad důchodců, takže absolutní klid.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kamari Beach 2 (hotel)
 
19.09.19 13:37
Rhodos » Východní část Rhodosu, střed » Lardos
CK: Fischer
 
 
Hotel je vhodný pro ty, kteří upřednostňují klidné prostředí a nepotřebují k pobytu animační programy a večer procházky v okolí. Klientelu tvoří převážně hosté 60+ a je zde velké množství Čechů. Ubytování buď v hlavní budově nebo v bungalovech. Hlavní budově doporučuji se vyhnout, některé pokoje jsou umístěny ve sníženém přízemí (to musí být hrozné), u všech ale jste vystavení většímu hluku (z kuchyně, od autobusů, přivážejících a odvážejících klienty). My jsme byli ubytování v bungalovu a bylo to vynikající. Klid, soukromí, nádherná zeleň kolem. Pokoj krásný, prostorný, velké množství úložného prostoru, terasa s posezením. Také koupelna na řecké poměry perfektní, velká, krásná. Jen neočekávejte kosmetické potřeby, pouze při příjezdu 2 malá mydélka. Byla to naše 5. dovolená v Řecku, o cca 15 tisíc levnější než předešlé, ale ubytování bylo nejlepší. Stravování probíhalo v jídelně hlavní ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tina 3 (app./studio)
 
11.09.19 15:42
Kalymnos » Massouri
CK: Aeolus
 
Studia Tina, poloha dobrá, dá se říci že uprostřed dění. Obrovským mínusem je ale bar, který sídlí přímo naproti studiím!
Hlasitá hudba nedovolí usnout. S vyjímkou jednoho dne, vyhrávali v baru do 1hod., do 3hod.ranní a dokonce jednou do 6hod.!! Neřve to, jen ,,hraje" ale...slyšet je to perfektně. A myslím, že to je slyšet i v Ritě, která je naprostým sousedem Tiny. Jinak úklid perfekt, paní majitelka prima. Vybavení kuchyňky přijatelné, řekla bych - řecké.
Pláž přímo pod studii, bohužel ale po cca 160 schodech :-( Kdo je pohyblivý, nevadí. Jinak pěkná, čistá (když nefouká).
Lepší pláž je ale o cca 100m dál, víc směrem do Myrties, schodů jdete ,,80" a pláž je velmi hezká!!
Okolí velmi pěkné, nákupní i bavící možnosti, půjčovny aut a skútrů na každém rohu.
Celkový dojem, do Tiny klidně znovu, ale pouze za předpokladu, že zruší bar naproti!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Santa Barbara (app./studio)
 
11.09.19 00:26
Korfu » Jihozápadní pobřeží » Perivoli
CK: Melissa Travel
 
Jednoznačným lákadlem byla stejnojmenná pláž a její okolí - příroda. Zvolili jsme ubytování co nejblíže k moři (Santa Barbara Lakis apartements). Zatímco pláž byla skutečně opravdový skvost, z ubytování jsme měli smíšené dojmy. CK nabízí studio v patře a v přízemí. Byli jsme tři, obdrželi jsme studio v přízemí. Studio v patře je menší, přistýlka se tam nevejde, jak jsme měli možnost se přesvědčit.
+/-
+ nový, nebo relativně nový, poměrně pěkný nábytek, matrace je slušná trampolína, ale spaní pohodlné
+ dvě terasy, vždy se dá posedět venku na té zastíněné. Ráno do zahrady, odpoledne na té přední
+ čistota, čistě vymalováno, prostor studia působí udržovaně, nově
+ velký sprchový kout se soklem, závěs, dařilo se koupelnu udržet v čistotě
+ zařízení a vybavení studia nezklamalo, vše funkční, teplé vody dostatek, klima za poplatek (se svéhlavým ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Samaina Inn 5 (hotel)
 
07.09.19 22:46
Samos » Karlovasi
CK: Blue Style
 
 
Rodinný hotel s výbornou kuchyní, čistým bazénem, večerními programy. Pokoje standardní velikosti, čisté, úklid pravidelný. Pláž naproti hotelu kamenitá, lehátka tuším za poplatek. Nechodili jsme tam. Jednou denně hotelový bus na pláž Potami. Do centra pěšky tak 20-25 minut. Chce to auto. Ale ubytování celkové velmi příjemné, recepční ovládají kromě angličtiny i němčinu a jsou milé.Hotel doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Magda 6 (app./studio)
 
04.09.19 20:24
Samos » Marathokampos » Kampos - Votsalakia
CK: Blue Style
 
Apartmány umístěné v centru vesnice, výborná dostupnost taveren a supermarketů. Čistý bazén, příjemné prostředí okolo ubytování. Boční výhled na horu Kerkis. Ubytování je na kopečku, při příjezdu čekal otec majitelky a odvezl nahoru zavazadla. Co se týká samotného ubytování : apartmán číslo 3, prostorný, tři postele. Koupelna klasická řecká, sprcháč vedle záchodu, zařízení oprýskané, kachlíky zašlé špínou. V kuchyni kuchyňská linka, trojvaric s troubou. Chyběla varná konvice. Ve vybavení kuchyně dvě různorodé sklenice, talíře, pánev a dva hrnce. Chyběly malé lžičky, prkýnko na krájení. Není tam úterka ani přípravek na mytí nádobí. Postele rozvrzané, opravdu hodně, matrace prolezele. V pokoji skříň bez poliček. Nejhorší byl úklid. Za 14 dnů pobytu 2 krát úklid, posledních 7 dnuznic. Jen co tři dny vynesené odpadky. Majitelka, kterou zmiňují předchozí recenze přítomna nebyla, údajně ubytování řídí vzdáleně. Přítomen byl pouze starý pán, zřejmě otec majitelky. Bar většinu času bez obsluhy. Ubytování by potřebovalo renovaci a pořádnou sílu na úklid, pak by to tam bylo naprosto dokonalé. Takto bohužel naprosto nedoporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Agia Anna 3 (hotel)
 
03.09.19 12:15
Naxos » Agia Anna
CK: Firotour
 
 
Starší hotýlek po částečné rekonstrukci koupelny. Bohužel měli jsme pokoj č. 36. Ten je situovaný směrem k velmi frekventované křižovatce a tak při sezení na balkoně byl neustálý ruch. Kuchyňka velmi špatně vybavená. Chyběli velké talíře, misky, prkénko na krájení. Oceňuji čistotu a každodenní úklid s výměnou ručníků. Ložní prádlo výměna každé tři dny. Hotel nabízí snídaně, ale ty jsme nevyužili. Přímo u hotelu restaurace Oregano. Velmi dobrý gyros pita. Hned vedle je Supermarket, kde ráno můžete koupit skvělé sladké i slané pečivo. Některé peče přímo paní majitelka a je ještě teplé. Nutné koupit okolo 8:30 hod. Odpoledne jsme chodili do vedlejšího letoviska Agios Prokopios (cca 1km) do cukrárny na skvělé frappe a baklavu. Jinak podél pláže v Agia Anna najdete několik dobrých restaurací.
Ve starších recenzích jsem se dočetl, že se dají využít u hotelu lehátka a slunečníky. To už ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Akis 2 (app./studio)
 
28.08.19 09:54
Zakynthos » Alykes
CK: Brenna
 
V červenci jsme se na 10 dní stali obyvateli jednoho přízemního studia v hotelu Akis. Měli jsme to bez stravy, záměrem bylo ráno si užívat dlouhé líné snídaně a každý večer jít někam na večeři. To se naprosto povedlo.
Studia Akis mohu jen doporučit. Jsou čistá, na řecké poměry i velmi prostorná, balkonek akorát pro 2-3 lidi. Každý den probíhá úklid něčeho ve všech studiích. Někdy se vytírá, někdy se vyměňují ručníky, někdy povlečení lůžkovin. Ale každý den se minimálně zamete a vynesou odpadky. Ubytování je opravdu velmi milé - anglicky mluvící by řekli "lovely". Ke studiovému domu je k dispozici bazén. Docela velký a čistý, udržovaný, v blízkosti pool baru. Zde je možné si dát k pití prakticky cokoli, je zde možné koupit i vodu - balení 6 ks lahví po 1,5 l. To je velmi příjemný bonus. Pokud Vás přepadne hlad, je možné si dát i něco k jídlu - od toastu, špaget až po něco ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - sýry, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací