Ubytování

vlcica · recenze ubytování

Melissa Travel

Nickos

Lefkada » Vassiliki Apartmány/Studia
vlcica
Romana / žena / 4 479xNa RN od 14.04.08 · 15 letNaposledy Včera 02:17 · včeraZobrazit profil
WiFi22.07.13/23:11
Apartmanovy dom sa nachadza nad hotelom Apolo, je najvyssie polozeny v tejto tichej casti Vassiliki. Studia su pomerne velke, v niektorych moznost aj troch pristelok, pricom vacsina ma jednu manzelsku postel a jednu klasicku velku postel, avsak domaci ma k dispozicii kvalitne rozkladacie lozka pre deti tak do 15 rokov. Apartmany maju rozne clenity podorys, posobia mensie ako studia pocitovo, priestoru je tu vsak dostatok. Dom ma tri poschodia, pricom na najvyssom byva domaci.Z kazdeho poschodia je pekny vyhlad na more. Niektore studia nemaju vyhlad na more.
Ubytovanie je vybavene skromnym, ale kvalitnym nabytkom, nove matrace, tvrdsie a je v nich cisto. Su tu sietky na komare a kvalitne zvukotesne uzatvaranie dvier... vonkajsie zaluzie a vnutorne presklene dvere, pomedzi to sietka.
Jednotlive apartmany a studia maju balkony, niektore aj tri, niektore k nim aj priamy vystup na spolocnu terasu, na ktorej je po domacky vyrobeny bar, velka chladnicka, v ktorej ma domaci jedlo, zeleninu, olivy a podobne a po domacky zbuchane stoly na sedenie Z tejto terasy je prekrasny vyhlad na more, je na prizemi a k dispozicii je dalekohlad, aj kavovar, resp.vyrabac kavy frape.
K aparmanom su pristupy: miernejsia.. po zadnej cesticke poza ubytovania,ktora vyustuje do roznych uliciek hocikamna promenadu...ani neviemkamvsade.... a priama cesta okolo apartmanov Katerina a okolo hotela Apola, na poslednom useku strmsia,cca 25 metrov, ale da sa to tiez zjemnit prichodom cez zadnu terasu.
Domaci je skvely starsi chlap, tvrdohlavy a velmi pohostinny, sympaticky clovek, dobromyselny, seriozny. Mali sme vdaka nemu zazitky,ktore nebudem popisovat, ale bola to dalsia dimenzia k dovolenke.
Nema wifi, net, ani pozicky, reklamu, ani promo. Ma par stalych klientov na zaciatku sezony a potom primerane, ako sa podari. Rad rybarci, vlastni pozemky po ostrove, s par domami, vinohradmi, olivovnikmi ....ma co robit
Ak by ste potrebovali kontakt, rada ho poskytnem, dolozim aj fotky, len chcem, aby ste ho informovali, ze mate kontakt odo mna. (ja ho mam od kamaratky a dala som mu to vediet)
Boli sme velmi spokojni a na buduci rok sa na jeden tyzden znovu zastavime u Nikosa
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Green Hill

2 recenze Samos » Kokkari Apartmány/Studia
vlcica
Romana / žena / 4 479xNa RN od 14.04.08 · 15 letNaposledy Včera 02:17 · včeraZobrazit profil
VTT10.08.11/10:24
Mali sme apartman v prizemi, s terasou - stolik, dve stolicky, snura, pred terasou je posedenie v mensom dvore - k dispozicii napr. susic na pradlo, domaci pestuje pekne kvety, tiez palmu, bazalku a ine bylinky, velmi prijemne, na vecer pekne nasvietene, popijali sme tam s nim aj sami vino, je to taky ako vnutorny dvor domu, kde su aj balkony z inych apartmanov a studii.
Apartman - 2 miestnosti - spalna s manzelskou postelou, nocnymi stolikmi, lampami, toaletnym stolikom so zrkadlom, nabytok podla mna velmi pekny + dve velke vstavane skrine, bez polic, dole v nich sufliky, zmestili sa mi tam bez problemov veci pre styroch ludi
- dalsia miestnost je celkom priestranna kuchyna s rozkladacim gaucom a jedalenskym stolom pre styroch, dostatocne vybavena, kavovar, kanvica - je fakt, ze som vobec nevarila, chodili sme do taverien, iba som rano obcas prichystala ranajky.....z tejto miestnosti sa vychadza na terasu a je tam vychod z apartmanu, tiez su tam dvere do kupelne.
Kupelna je uplna grecka klasika, sprchovaci kut bez zavesu. Ciste, stacilo, bez problemov som tam sprchovala deti, takze nemam co riesit. K dispozicii bol mop s kyblom aj na chodbicke pred apatmanom metla s lopatkou, hoci aj oni upratovali. Uterakov nam dali ovela viac ako sme potrebovali, aj ich vymienali, ani neviem ako casto, lebo stale som mala ciste, len viem, ze vymienali a upratali, lebo vyniesli kose a vytreli kupelnu + dali na zem novu podlozku.
CK VTT ma pre styroch iba tento jeden apartman, takze iny mat nebudete. Studia su tam rozne, tie nehodnotim, ale maju v katalogu, ze studia su bez balkonov, hoci jeden par tam mal studio s balkonmi a dalsi s velkym dievcatom mali pre troch studio na prizemi s posedenim priamo na ulici. To by sa mi nepacilo, hoci touto ulicou nejazdia auta, skor len motorky, aj to len sem tam.
Tato cast Kokkari je velmi kludna, vyborne sme sa vyspali, nic nas nerusilo, ani susedia, hoci tu spolocnu terasu sme mali rovno pred oknami.
V cene je aj trezor a fen, za klimatizaciu sa priplaca, aj sme to vyuzili.
Boli sme velmi spokojni, ak by som isla na ostrov, jedine do Kokkari a ak do Kokkari, kludne do Green Hillu znovu. Majitelovi zalezi na tom, ako sa jeho hostia citia a chodi sa ich aj priamo pytat, ci je vsetko v poriadku, je aj velmi priatelsky a taky prijemny dobromyselny clovek.
Green Hill je v kopci a zbehnete z neho po schodoch ulickami bud do malej zatoky, ktora je velmi blizko, alebo po mole s tavernickami, alebo ulickou vedla k Long Beach, co je vyslovene prijemna prechadzka. Ak vsak mate problem chodit po schodoch, vyberte si nieco ine, mohlo by vam to vadit po ceste naspet.
Taverny v Kokkari - velmi vam odporucam navstivit taverny Amos Plaz, ktora je na zaciatku Long Beach, priblizne, to najdete a tavernu Poseidon na mole. Su to skvele taverny s typickou greckou stravou, mozete si vybrat priamo v kuchyni, co budete jest. Jedli sme tam asi osem druhov jedal a vsetky boli vynikajuce, zvlast doporcujem si dat v Amose ryby, robia ich tam fakt skvele.
Tiez sme jedli v tavernicke, co je dost vycancana na mole s retayou z hviezdic a tam zase robili vynikajuce grecke jedla do panviciek, hoci prostredie je fakt trochu gycove
Boli sme aj v ostatnych tavernach a vsade mi chutilo, ale tie dve su fakt extra. Tiez taverny v dedinkach po ostrove su vynikajuce, napr. v dedinke Platanas na namesticku su tri taverny, jedna lepsia ako druha.
V Kokkari su vyborne pekarne, nakupite tam tiez vsade cerstvu zeleninu a ovocie, prave tam po celom ostrove dozrievaju figy , hrozno a granatove jablka...parada. V autopozicovni Aramis (dufamzetodobrepisem) nam urobili vybornu cenu na auto, ale maju pre cechov iny cennik - doslova sa vas spyta ci ste cech, lebo je to zmluvna pozicovna s cestovkou. Mozem odporucit aj pozicovnu Duck, kde ponukali kvalitne auta a majitel bol velmi prijemny a vyzeral velmi spolahlivo, kebyze nam neurobia cenu v tej prvej, tak zoberieme isto tu. Obehali sme si vsetky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 5
  • Hannule
  • bradly
  • jindrich
  • mn
  • vostrucha
Napsat recenzi

Santa Marina

15 recenzí Lefkada » Agios Nikitas Hotel
vlcica
Romana / žena / 4 479xNa RN od 14.04.08 · 15 letNaposledy Včera 02:17 · včeraZobrazit profil
Alex17.07.10/07:34
Velmi pekny hotel, vyborny personal, vyborna strava, krasny cisty bazen, mali sme krasny vyhlad na cele AN. Hotel je postaveny nad rybarskou dedinkou v miernom svahu, na co CK upozornuje, je potrebne s tym ratat. Ubytovanie odporucam.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 37
  • Andik.cz
  • Daniela30
  • Dasena
  • EMI
  • Hana02
  • Hanouse
  • Honza.
  • Ivona
  • Kri.girty
  • LuLa
  • Luca121288
  • Mirek_Fuks
  • MonaDa
  • Nebchett
  • Olina
  • Pavlinka79
  • Sanchie
  • Sosak997
  • admin
  • alex62
  • anadeja
  • dejvid
  • eve
  • hynek
  • janapl
  • kachnicka
  • laada
  • marcipanka
  • mmarky.s
  • naturista
  • nina
  • nitom
  • petik
  • peza76
  • theodoros
  • vaclava
  • vierkaval
Napsat recenzi

Ostria

2 recenze Skopelos » Stafilos Hotel
vlcica
Romana / žena / 4 479xNa RN od 14.04.08 · 15 letNaposledy Včera 02:17 · včeraZobrazit profil
Aeolus13.07.09/23:09
CK Aeolus predava hotel ako 3*, irl je 2*, v laste akoze zadar.dve deti ...presne 8 studii s vyhladom na more, CK Aeolus ich ale kludne preda za turnus 26 ...majitelka aj personal hotela su z tejto cestovky nestastni, lebo ponuka neponuknutelne: net,pracovnu,350m od mora, vyhlady na more (irl 480m) Strava - ranajky su fakt velmi zle , deti sme stravovali rano sami, darmo uvazujem, co z toho, co nam servirovali sa dalo jest.... synovi chutil asi chlieb s maslom z toho, dalo sa to obcas nakombinovat k nasmu nakupu vecere v taverne su vyborne, delegatka vas hned prvy den oklame, ze v taverne je preplnene, aby ste jedli v hoteli, nedajte sa personal - vyborni a prijemni ludia, upratuje tam lucia z ciech, kazdy den a poctivo, barman tom dobrodruh a priatelsky clovek, aj chalani, co riesili a cistili exterier ...exterier je vyborny-bazen, bar, posedenia aj dnu aj vonku, aj na terase,hupacka pre deti, dobry pristup k parkovisku...delegatka aeolusu je neschopna
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 68%
Další hosté 1
  • peterkr
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 15:00Zataženo0 mm17°6 m/s
Dnes 18:00Hustý déšť6 mm15°7 m/s
Zítra 00:00Hustý déšť6 mm13°10 m/s
Zítra 06:00Hustý déšť11.8 mm12°9 m/s
Zítra 12:00Dešťové přeháňky1.1 mm14°6 m/s
Zítra 18:00Polojasno0 mm12°3 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !