Ubytování

madona66 · recenze ubytování

Melissa Travel

Tina

3 recenze Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
madona66
Ála / žena / 3 759xNa RN od 19.09.08 · 15 letNaposledy 22.06.24/11:11 · 2 dnyZobrazit profil
WiFiAeolus11.09.19/15:42
Studia Tina, poloha dobrá, dá se říci že uprostřed dění. Obrovským mínusem je ale bar, který sídlí přímo naproti studiím!
Hlasitá hudba nedovolí usnout. S vyjímkou jednoho dne, vyhrávali v baru do 1hod., do 3hod.ranní a dokonce jednou do 6hod.!! Neřve to, jen ,,hraje" ale...slyšet je to perfektně. A myslím, že to je slyšet i v Ritě, která je naprostým sousedem Tiny. Jinak úklid perfekt, paní majitelka prima. Vybavení kuchyňky přijatelné, řekla bych - řecké.
Pláž přímo pod studii, bohužel ale po cca 160 schodech Kdo je pohyblivý, nevadí. Jinak pěkná, čistá (když nefouká).
Lepší pláž je ale o cca 100m dál, víc směrem do Myrties, schodů jdete ,,80" a pláž je velmi hezká!!
Okolí velmi pěkné, nákupní i bavící možnosti, půjčovny aut a skútrů na každém rohu.
Celkový dojem, do Tiny klidně znovu, ale pouze za předpokladu, že zruší bar naproti!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 6
  • Hela.Š
  • Wolfi1
  • blanka01
  • hanicek
  • manoulka
  • vikina
Napsat recenzi

Nicolas Villas

Kréta » Severní Kréta » Agia Pelagia Hotel
madona66
Ála / žena / 3 759xNa RN od 19.09.08 · 15 letNaposledy 22.06.24/11:11 · 2 dnyZobrazit profil
WiFiFischer - Nev Dama03.11.15/20:43
Hotel Nicolas Villas je větší hotel nad letoviskem Agia Pelagia, všichni ubytovaní zde mají All inclusive, protože v okolí hotelu nejsou moc nákupní možnosti, je to pro klidnou dovolenou. My měli půjčené auto skoro na týden, takže v pohodě.
Pokoje velmi skromě zařízené, postele, dva noční stolky,jedna zrcadlová toaletka, jedna vestavěná skříň pro věci, se 6 ramínky! což je velmi málo, ale to je myslím v Řecku běžné. Hezký bazén, plně využívaný, hned vedle bar, kde jsme využili all ko, úklid pokojů stejný jako všude, jednou za 3dny ručníky, výměna prádla, koš každý den. Personál docela ušel, byl nemluvný ale celkem i usměvavý. Jídlo nám velice chutnalo, klasika, bylo dost ovoce, zeleniny, neustále doplňováno, většinou nic nechybělo ani po 1hod. obědů, večeří..my se většinou ale objevili jen na snídani a pak až večeři, ale za ty peníze co jsme dali, je jinde cena bez jídla. Pláže..no to je velká kapitola, městská je úzká nudle přecpaná lidmi, vzdálená ne 2km jak píšou ale tak 2,7, další pláž Mononaftis ..píše se 1km, ale je to tak 1,8... no znáte CK?!.. byly malé a přecpané, ještě že se dalo jezdit jinám, ale z nouze dobré a jezdil 3x denně hotelový minibusík...?! ten nás spolehlivě rozesmál, když jsme ho viděli oprvé, dostali jsme záchvat smíchu, nazvali bychom ho spíš plážotřas za chvíli rozpadnoucí se.... ..no sranda.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 57%
Další hosté 1
  • Ma-rio
Napsat recenzi

Akti

5 recenzí Karpathos » Pigadia Apartmány/Studia
madona66
Ála / žena / 3 759xNa RN od 19.09.08 · 15 letNaposledy 22.06.24/11:11 · 2 dnyZobrazit profil
WiFiMelissa Travel17.10.14/20:17
Studia jsou umístěna v pěkné poloze, stranou ruchu, do hl. města je tak 20min.( jak kdo jde rychle) chůze, kde je možnost úplného vyžití, taverny, zábava, kafenia, cukrárny atd. Pokoje ve studiu jsou pěkné, my měli teda pokoj obrovský na řecké poměry ( já říkala že máme taneční parket) dokonce jsme tam měli i krásný gauč ( zřejmě 3 lůžko)
Koupelna standart v Řecku, malá, s vytékající vodou ven z vaničky... ale to nám nevadilo. Kuchyňka taktéž standart, nic moc vybavená, klasika, dva hrnce, pánvička, něco málo z příborů, asi začnu vozit nůž nějaký skládací, opět tu byl takový, že to neuřízlo ani chleba . Úklid byl vzorný, na pokoji klimatizace v ceně, ale bohužel nejdříve nám tekla do pokoje, po upozornění už netekla( asi ji pročistili) ale zase vůbec nechladila, už jsme to nechali, stejně bylo v noci natolik přijatelně, že stačilo otevřít balkon. Dole před studiem hezké občerstvení patřící majitelům, ale my radši chodili vedle, ob tavernu do Zorianas food....vařili tam výborně, levněji a obsluha milá, a uvítali jsme že i mluvila slovensky.. Samozřejmě že jsme chodili i do města, ale v Zorianas to nemělo chybu. Pláž docela slušná, až na horší vstup do vody, přes velká klouzavá plata, boty do vody to fakt chce. Jinak voda ale pěkná, čistá. Majitelé a personál docela milí. Celkově se nám ve studiích líbilo.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 35
  • Arwen11
  • Dusan_s
  • Dáška
  • Hanak
  • Horci
  • Háňa
  • JANCA1981
  • Jaroslav61
  • Kalimero
  • Kalynka
  • Khaleesi
  • Kopecek
  • Koyotos
  • NEvina
  • SabcaN
  • Tyrell
  • Zemanová63
  • admin
  • hanice
  • honzas
  • irena1
  • jakab
  • jerrymungo
  • landis007
  • liona
  • matymaty
  • michala.n
  • michami
  • mythos
  • nadaku
  • retsi
  • robert.hav
  • rosem
  • siska57
  • svetelko
Napsat recenzi

Platanias Mare

Kréta » Západní Kréta » Platanias Hotel
madona66
Ála / žena / 3 759xNa RN od 19.09.08 · 15 letNaposledy 22.06.24/11:11 · 2 dnyZobrazit profil
WiFiMelissa Travel16.09.13/08:55
Hotel je velmi příjemný, v hezké části Platanias, obchody velmi blízko, včetně Lidlu, nespočty taveren.Úklid je nadmíru vzorný, každý den, kromě neděle. Personál vstřícný. Jídlo ..super snídaně, večeře byly již mnohem chudší, asi po sezoní stav, stravovalo se málo lidí, tak byl výběr jen ze dvou jídel, a to ještě kombinačně zvláštní..např. mleté maso a mleté maso ( pasticio + keftedes). Češi kteří přibyli po nás, šli na večeři jen první dva dny a pak to vzdali ( byli od VTT) a chodili do taveren.Pláž..hezká, písčitá, s místy malinkatými oblázky, jen časté velké vlny ubírají na kráse pláže, z 5 dnů pobytu 3dny vlny a 2 dny červená vlajka, měli jsme to i se zraněním ve vlnách.
Bazén u hotelu super, čistý, teplý, jen by mohl být déle než do 18.00hod., zvlášť když jsou vlny a nedá se koupat.
Celkový dojem je ale výborný, klidně bych do něj jela znovu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Vasso

Parga » Parga Vila
madona66
Ála / žena / 3 759xNa RN od 19.09.08 · 15 letNaposledy 22.06.24/11:11 · 2 dnyZobrazit profil
WiFiMelissa Travel28.09.12/21:38
Vila Vasso leží u pláže Valtos, asi 80m je na pláž.Pokoje jsou sice malé, ale k vyspání stačí.Kuchyňka je vybavená celkem slušně, záleží na velikosti vaření, pak by se hodil ještě jeden hrnec aspoň. My nevařili nic velkého, kromě snídaní, takže nám výbava stačila.Je zde i místo na parkování půjčeného auta. Personál byl v podobě jedné paní která uklízela a převlékala, úklid fajn, vynesení odpadů každý den, 2x jsme měli převléknuté.Byli jsme spokojeni.Pláž byla super, ne moc přelidněná, ale tak byli jsme v září. Do městečka to bylo přes kopec, okolo hradu, krásná cesta, není to vůbec daleko, jen trochu kopec, chodili jsme to 2x denně, ráno pro snídani a večer na večeři do taveren a vraceli jsme se okolo 23-24hod., cesta osvětlená.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 1
  • Santorini
Napsat recenzi

Adelais

2 recenze Kréta » Západní Kréta » Tavronitis Hotel
madona66
Ála / žena / 3 759xNa RN od 19.09.08 · 15 letNaposledy 22.06.24/11:11 · 2 dnyZobrazit profil
Alex17.09.11/18:55
Hotel Adelais leží v klidné části střediska Tavronitis na západě Kréty. Hotelový komplex skládající se z více budov, velmi pěkný, nový, čistý. Jsou zde 3 bazény, z toho jeden dětský. Personál je velmi milý, ochotný. Strava byla velmi bohatá, spíše chudší obědy( ale netřeba bohatší, není hlad)snídaně byly úplně skvost na duši! Letovisko Tavronitis je ale dost tichý, okolo nejbližší obchůdky 3km ve městečku Kolympari, je zde nutností auto aby se dalo pojezdit do civilizace.Jinak ale krásný hotel s milýma lidma! Doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 4
  • Bannys
  • Mishka
  • Taema
  • Terezoula
Napsat recenzi

Aphrodite Beach

3 recenze Kréta » Kissamos Hotel
madona66
Ála / žena / 3 759xNa RN od 19.09.08 · 15 letNaposledy 22.06.24/11:11 · 2 dnyZobrazit profil
ViaVera04.09.10/18:37
Tento aparthotel leží přímo na pláži, pokoje má pěkné, nové, čisté, útulné, avšak málo vybavená kuchyňka.Pokoj jsme měli však jedno okno do hlavní silnice a druhé přímo do taverny....v noci na nervy. Úklid se konal každý den v podobě pouze vynešených košů, tím skončil. Jedenkrát za 3dny se však převlékalo a měnily se ručníky. Hotel vlastní manželé Dimitris a Aphrodité( po které je hotel pojmenován), vcelku příjemní lidé. Snídaně byly roznášené, po 3 dnech se opakující ale dobré.Jinak ale moc pěkný hotel.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 2
  • liona
  • srpmar
Napsat recenzi

Nostos

2 recenze Kréta » Bali Hotel
madona66
Ála / žena / 3 759xNa RN od 19.09.08 · 15 letNaposledy 22.06.24/11:11 · 2 dnyZobrazit profil
Melissa Travel19.09.08/20:21
Menší středisko, hned na pokraji letoviska, moc pěkné, né moc hlučné, ale taky né moc tiché, prostě přesně něco mezi tím! Personál výborný, úklid denně, zhruba v 10 hod.,výměna ručníků, ložního prádla každý 3 den, super. Pokoje menší, ale pěkné,úplně nové, čisté! Na pokoji kuchyňka, koupelna. Jídlo dobré, sice se trochu opakující,ale dobré a dost! Personál výborný, komunikující, slušný! Dovolená se nám moc líbila, příště klidně zase Kréta, je úchvatná, okouzlující, hlavně hory a památky.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 1
  • mogul
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 23:0025°0 mm2 m/s
Zítra 00:0025°0 mm2 m/s
Zítra 06:0030°0 mm4 m/s
Zítra 12:0036°0 mm7 m/s
Zítra 18:0031°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!