Ubytování

machajda · recenze ubytování

Melissa Travel

Akrotiri

2 recenze Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
machajda
Hana / žena / 7 269xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 02.04.24/20:01 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiCK Melissa27.01.22/14:39
Studia Akrotiri jsou umístěna na jižním konci Makrigialos, na výběžku mezi pláží Kalamokanias a pláží Limanaki. Bydleli jsme "ve druhé řadě" od moře, je to několik (asi čtyři) bloky se studii. Naše studio bylo pro tři osoby v přízemí, s posezením pod Bugenvileí a viděli jsme i na moře. V okolí úplný klid.
Studio bylo tak akorát pro tři osoby, tři pevné postele, kuchyňka vybavena solidně, nic nám nechybělo. Koupelna klasická malá se sprchovým koutem a WC.
Akrotiri je blízko pláží, taveren i obchůdků, jejich poloha je skvělá. V Makrigialos je dost obchůdků, i když za našeho pobytu (covidového v roce 2020), jich bylo podle mě i hodně zavřených.
Majitelé velmi milí, i když v roce 2020 neprobíhal úklid, o čemž jsme byli předem informováni. Párkrát jsme se přesto potkali, dostali jsme od nich domácí bábovku a když nám na pokoji došel např. toaletní papír, ochotně vydali nový.
Nemám co vytknout, do tohoto ubytování bych se klidně vrátila ještě jednou.
Makrigialos od 15.08.20 do 26.08.20
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 5
  • Háňa
  • sejkora
  • trunda
  • vondrakova
  • Čagin
Napsat recenzi

Zacharula

5 recenzí Kefalonia » Kefalonie » Lassi Apartmány/Studia
machajda
Hana / žena / 7 269xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 02.04.24/20:01 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiMelissa13.08.19/19:03
Ubytování Zacharula je v rušném letovisku Lassi. Bydlely jsme v růžovém domku v termínu 4. 7. - 15. 7. 2019. Pro tři osoby je studio velmi prostorné, kuchyňka dostačující (ale nevařily jsme si), koupelna odpovídá řeckému standartu. Měly jsme menší vanu, ne sprchový kout. Terasa našeho studia byla obrovská a měla bezvadnou polohu, protože ráno při snídani i navečer při návratu z výletů tam nesvítilo slunce a byl tam příjemný stín. Bazén jsme využily hned po příletu a byl čistý, určitě je to velmi příjemný bonus Zacharuly. Pláže v okolí jsme jako již tradičně vlastně skoro nevyužily, ale přišlo mi, že nejsou úplně blízko. Pro nás není priorita mít moře u nosu, takže to nehodnotím jako mínus. Co se týká marketů a taveren, je jich v blízkosti poměrně dost, můžete vybírat.

Tím ale bohužel veškeré klady tohoto ubytování končí. Naproti, zřejmě od letošní sezony, přibyl další bar, ze kterého se ozývaly výkřiky, jekot návštěvníků a hudba (důsledek karaoke) celkem často dlouho po půlnoci. Chápu, že toto se nedá ovlivnit, ale při výběru ubytování to pro někoho může hrát roli. Co ale pro mě bylo nejhorší, že se nám na ubytování vyskytovali švábi,což mi bohužel pokazilo celou dovolenou. Byla to moje 19. návštěva Řecka a za tu dobu jsem se s tímto broukem nikdy nesetkala. Považuji tedy ubytování v Řecku bez švábů za normální a tak si myslím, že ti, kdo to mají stejné, by měli vědět, že v Zacharule se jim to může stát- tak jako nám. Někomu vadí hlasitá hudba, někomu švábi, někomu nevadí ani jedno. Takže ať si každý, kdo o tomto ubytování uvažuje do budoucna, udělá svůj názor a podle toho vybírá místo své dovolené. Za mě vím, že do Zacharuly bych se rozhodně už nevrátila.

P.S. Co mě ještě velmi překvapilo – nechaly jsme v našem studiu slunečník, který jsme si na místě zakoupily v domnění, že ho jistě využijí někteří z návštěvníků, kteří přijdou po nás. Těsně před odjezdem jsme pak viděly, jak je slunečník pracovníkem úklidu odnášen směrem k domku paní Zacharuly.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 27
  • Alice111
  • Galča
  • Haňulla
  • Honza*
  • Háňa
  • Ireon
  • IvaS
  • JIRULEE
  • Kopecek
  • Kytička
  • PaSt
  • Rozi
  • Wolfi1
  • admin
  • alexchris
  • bendulinda
  • fami
  • gabca
  • heleto
  • k.janis
  • maccorr
  • manoulka
  • masi
  • mnukovi
  • raniva
  • vondrakova
  • zemli
Napsat recenzi

Kalimera

Milos » Pollonia Apartmány/Studia
machajda
Hana / žena / 7 269xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 02.04.24/20:01 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiBez ck28.07.18/17:49
Objekt Kalimera zahrnuje 4 studia. Dvě v přízemí s terasou a dvě v patře s balkonkem. Měli jsme studio v přízemí a byli jsme moc spokojeni. Pokoj byl menší, ale pro dva naprosto dostačující, velmi dobře, skoro bych řekla až nadstandardně vybavený. Měli jsme poprvé v Řecku sítě proti hmyzu a je to teda bomba. Kuchyňka moderní, bylo k dispozici veškeré nádobí, na které si vzpomenete. Malé,velké skleničky a hrnky. Talíře všech druhů, příbory,nože, vařečky,jar, utěrka apod. Kávovar, varná konvice, toustovač, frapíčkovač, sůl, cukr, bylinky na salát, olivový olej, káva,čaj. Koupelna tradičně malinká, sprcha se závěsem, toaleta a umyvadlo. K dispozici tekuté mýdlo, fén. Úklid byl naprosto perfektní, každodenní a povlečení a ručníky měnili obden!!! O studia se starala celá rodina, která byla velmi příjemná a milá. Stále se zajímali, zda nám něco nechybí, dokonce, když jsem jednou nechala ležet na nočním stolku odpuzovač hmyzu (dávám tam takové ty polštářky), tak jsem večer našla k odpuzovači přimontovanou tekutou náplň s knotem.
Pláž byla od studia "co by kamenem dohodil", ale koupali jsme se na ní jen párkrát. Jsme takoví cestovatelé Nicméně písečná, pěkná, čistá a pozvolný vstup do moře. V druhé polovině června nepřelidněná.
S ubytováním jsme byli velmi spokojeni a mohu jedině doporučit!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Artemis

7 recenzí Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos Apartmány/Studia
machajda
Hana / žena / 7 269xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 02.04.24/20:01 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiAeolus26.06.16/10:33
Apartmány a studia Artemis leží až na konci zálivu s písečnooblázkovou pláží a prakticky na konci Makrigialos. Pak už jsou jen samostatné tři hotelové komplexy. Byli jsme ubytováni v apartmánu s oddělenou ložnicí ve druhém poschodí, takže bezkonkurenční výhled na moře, které je hned před ubytováním. Odděluje ho užší pláž pouze na jednu řadu slunečníků, což také zaručuje určité soukromí. Během našeho pobytu slunečníky průběžně přidávali,ale neslyšela jsem ani neviděla, že by něco vybírali... Možná až v plné sezoně. Apartmán byl slušně vybavený, nic nám nechybělo. Byla tam varná konvice, dvouplotýnkový vařič, na kterém jsem ani jednou nevařila , lednice. Nové nádobí, vše pro 4 lidi. Hrnec, pánev, síto, misky, hrnky malé i větší, sklenice taktéž.Velký nůž s vroubky na pečivo apod.,menší ostrý nebyl, měli jsme ale z domu. Pokoj byl vybaven jarem, houbičkou, utěrkou, sprcháčem i tekutým mýdlem na umyvadle. Koupelna klasicky maličká,ale na to jsme zvyklí. U apartmánu jsme měli dva balkonky,na jednom malý stoleček se dvěma židličkami, víc by tam nevešlo. Sušák na prádlo a kolíčky.
V nejbližším okolí je pekárna i spousta marketů, kde se dá koupit vše potřebné.
Pláž je přímo pod ubytováním, původně písečnooblázková. Když jsme přijeli, byla pláž zavezena celkem velkými kameny, během pobytu se sem tam ukázal písek. Nevím, proč to takto udělali, je to škoda. Při vstupu do vody je užší pás kamenů, pak už jen jemný píseček s velmi pozvolným vstupem do vody. Voda je zde také díky tomu rychleji prohřátá.
Ubytování jsme měli beze stravy v komplexu je ale bar, kde se dá koupit lehké občerstvení, nápoje, zmrzlina. Využili jsme minimálně, byli jsme stále na cestách nebo v místních tavernách.
Personál moc milý, nemůžu říct nic negativního. Úklid byl cca 1x za 5dní s výměnou ručníků, povlečení, utěrky. Koš s odpadky jsme si vynášeli sami, 5dní by nevydržel.
Celkový dojem na jedničku, rozhodně bychom se sem rádi vrátili.
Makrigialos od 11.06.16 do 25.06.16
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 20
  • Ivča
  • Janakol
  • JardaB.
  • Katk@
  • Navratil
  • Pavlida
  • Pesaja
  • RottenFox
  • Umbrella
  • Vančiišin
  • Vladka
  • Věra1
  • almina
  • bayka
  • hekal
  • michajla
  • monika123
  • nadaku
  • re.bok
  • soukal
Napsat recenzi

Rita

5 recenzí Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
machajda
Hana / žena / 7 269xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 02.04.24/20:01 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiAeolus17.09.15/18:16
Studia Rita jsou umístěna na konci Massouri směrem k Myrties, takže je to výborná poloha, jak vzhledem k dosahu pláží a přístavu v Myrties (cesta na Telendos), tak vzhledem k dosahu taveren a marketů. Každodenní výhled na ostrov Telendos a na západ slunce je nádherný.
Delší dobu jsme nebyli ubytování ve studiu nebo apartmánu, takže jsem byla mile překvapena, že jsme v kuchyňce našli např. i varnou konvici,jar na nádobí, kuchyňské utěrky, skleničky na víno (místo horčičáků, které jsme mívali), dva druhy hrníčků, v koupelně pak šampon a mýdlo. Je fakt, že jsme nevařili,takže nemohu příliš hodnotit kastroly a pod... Ale pro nás dalo by se říct nadstandard.
V pokoji prý oproti minulým rokům přibyla třetí postel. Je fakt, že by tam být nemusela,ale když jsme byli jen dva, nedá se říct, že by vyloženě překážela. Ve studiích není klimatizace,ale nevadilo, velice jsme ocenili stropní větrák, který fungoval i na komáry. Úložné prostory byly také dostačující.
Paní domácí se starala, úklid každý den kromě asi dvou, výměna ručníků i povlečení také několikrát za pobyt, na což jsme také nebyli zvyklí. Také skoro každý den čekala na dveřích malá pozornost (vejce natvrdo, kousek bábovky, tousty, sušenky). V den příjezdu jsme uvítali, když nám přinesli 1,5l petku vody.
Od pláže je Rita vzdálena opravdu kousek, jen jsou to samé schody . My jsme byli na této pláži pouze jednou v den příjezdu, protože na ní bylo na náš vkus příliš mnoho lidí a duněla hudba z barů. Využívali jsme spíše jiné pláže ostrova.
Rozhodně jsme byli spokojeni a do tohoto ubytování bychom se vrátili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 39
  • Baki
  • Denssy
  • Děčín-1
  • EMI
  • Fiorenta
  • Galča
  • JIRULEE
  • Jasmína
  • Jirzyn
  • Lukasko
  • Lukeskai
  • PavelDC
  • Petaloudi
  • Pucík
  • ToDo
  • Věra1
  • bayka
  • blanka01
  • danielko
  • dovo-lenka
  • hanjo
  • jerabinka
  • joir
  • kapucianov
  • kolda
  • lu-lu
  • madame
  • manoulka
  • michalv
  • mini
  • mjkp
  • norika70
  • petulinek
  • retsi
  • santaj
  • soncisek
  • turtas
  • windso
  • zuzka**
Napsat recenzi

Kolymbia Sun

7 recenzí Rhodos » Kolymbia Hotel
machajda
Hana / žena / 7 269xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 02.04.24/20:01 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiAkvila06.07.15/19:32
Hotel Kolymbia Sun je situován na konci Kolymbie v blízkosti tzv.Eukalyptové aleje. Byli jsme ubytování v přízemí v dvoulůžkovém pokoji se dvěma přistýlkami (postele nad sebou). Moc místa tam nebylo,ale stačilo. Pokoj byl situován balkonem do dvorečku,který se nám moc nelíbil, odpoledne šlo na balkon a do pokoje sluníčko, takže jsme měli skoro pořád zataženo a puštěnu klimatizaci (zdarma). Kupelna celkem prostorná se zatahovacím sprchovým koutem. Proud teplé vody se v žádném případě nedal nazvat proudem,ale nám to nevadilo ani jsme to nijak neřešili. Hotel je velmi čistý, každý den probíhá úklid, když si přejete vyměnit ručníky, stačí je nechat ležet na zemi a dostanete automaticky čisté. Personál na hotelu je velmi ochotný řešit jakýkoli problém, nám nešel splachovat záchod, když jsem to nahlašovala na recepci, tak jsem si říkala: "je večer, to se přijdou podívat,když dobře,tak zítra kolem oběda ". Jaký byl můj údiv, když jsem šla asi za půl hodiny pro něco na pokoj a záchod byl opravený!! Personál je na hotelu řecký, český, slovenský a polský, takže se celkem dobře domluvíte. Všichni vstřícní, slušní. Klientela hlavně česká, pak jsem si všimla slováků a rusů. Na hotelu je bezplatně wifi, nám bezvadně šlapal internet i na pokoji.
Jídlo: velký výběr, vše chutné, opravdu není nač si stěžovat. Snídaně: snad poprvé jsem si všimla, že je tam více druhů salámů než ten jejich "junior", byla tam šunka, trvanlivý salám, je fakt, že jsem je ale nechutnala. Obědy se podávaly venku u bazénu, jediné co trochu vadilo, že se tvořila fronta... Večeře tak jako snídaně v jídelně, bohatý výběr všeho možného. Zvláštností bylo to,že jsme si při příchodu na večeři nejprve sedli ke stolu, kde jsme od majitele hotelu dostali polévku (kdo chtěl) objednali jsme si pití a pak jsme si teprve vybírali jídlo z bohatého bufetu. Oproti jiným 3*hotelům, kde jsme doposud byli, byl velký výběr zákusků a ovoce.... Zmrzlina byla k dispozici po celý den samoobsluhou. Z řecké kuchyně jsme měli možnost ochutnat: musaku,souvlaki,různá mletá masa, byly kalamáry, feta v listovém těstě, tzatziki... Chutnalo mi všechno.
Bazén se mi zdál čistý, přiznám se, že jsme se v něm koupali pouze jednou - netrávíme dovolenou v bazénu.
Pláže byly v dosahu 3 - dvě od hotelu směrem napravo a jedna směrem nalevo. Nebyly nejblíže,ale dalo se to. Bohužel z mého pohledu byly všechny hrozně zalidněné,ale já jsem z předchozích let trochu postižená. Když se popošlo kousek dál od slunečníků, tak to bylo dobré. Moře nádherně čisté, vstup do vody různý, chce to se projít po plážích a vybrat si, co komu vyhovuje.
Celkové shrnutí: hotel určitě doporučuji, Kolymbia je ale opravdu louka, na které je vystaveno hafo hotelů, tak je třeba,abyste na to byli připraveni. Potom budete nadšeni.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 19
  • Aaggnneess
  • Danielafm
  • Lolinka
  • RenUška
  • Tereska
  • Vasilis
  • anavi
  • cancro
  • danfi
  • drobcek
  • francesco
  • gorgona
  • jici
  • katarinaBA
  • koko
  • petik.k
  • ram
  • yerbinka
  • zuzka**
Napsat recenzi

South Coast

3 recenze Kréta » Jihovýchod » Koutsouras Hotel
machajda
Hana / žena / 7 269xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 02.04.24/20:01 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiAeolus03.07.14/19:49
Jedná se o rodinný hotel, který se skládá ze 4 třípodlažních budov. Hotel obsluhuje opravdu pár lidí, jsou to převážně rodinní příslušníci a jsou milí, usměvaví a lítají kolem klientů od ráda do večera.
Měli jsme 4-lůžkový pokoj, který se skládal z ložnice, kde bylo dvoulůžko a obývací kuchyně, kde se nacházela dvě samostatná lůžka a kuchyňský kout. Pokoj byl velice prostorný a čistý. Koupelnu jsme letos měli malilinkatou, sprcha měla vaničku,ale tak malou, že vše stejně teklo ven, ale poradili jsme si. ¨
Wi-Fi byla na recepci zdarma, v okolí hotelu za poplatek. Hotel leží v malé vesničce na jihovýchodě Kréty - Koutsouras , asi 3km od rušnějšího turistického letoviska Makrigialos. V Koutsouras není skoro kam jít, je tam v okolí hotelu velmi krátká promenáda podél moře (pokud se to tak dá říct) a jinak jedna silnice, asi 3markety, pekárna, lékárna, taverny. Hotel je kousek od pláže, slunečníky za poplatek (set 2ks lehátka a slunečník - 4EURa).
Pláž písečno-oblázková,ale vstup do vody z větších oblázků a měla jsem co dělat,abych udržela rovnováhu- bez bot nic moc a kdyby byly vlny, tak se dostává i ven špatně. ale moře krásně čisté.
Strava -asi největší kámen úrazu. Z hotelů stejné kategorie, které jsme zatím měli možnost navštívit byl tento hotel nejhorší - ne v způsobu přípravy jídla, to bylo dobré - ale ve výběru. Feta a tzatziki, na které jsme byli zvyklí, že jsou každodenním chlebem, tak v tomto hotelu feta pouze na snídani a tzatziki asi 3x za pobyt. Jinak každý den pouze kusy nakrájených okurků v jogurtu - asi jako náhražka?? Snídaně - téměř nic teplého, 3x za 12dní míchaná vajíčka,4xvejce na tvrdo. Jinak stále stejné - jejich salám a sýr, marmelády,med, müsli, cornflakes, pečivo,rajčata,okurek. Jedinkrát loukomades. Obědy - vždy jeden druh masa, jeden druh přílohy,jedna dušená nebo pečená zelenina - to je vše z teplé kuchyně. Ze studené smíchané okurky,rajčata,paprika, troška cibule a jakoby líznuté fetou- ta se tam dala jen tušit. Potom různé čerstvě nakrajené zelí, listové saláty,rajčata, okurky, olivy. žádné zákusky ani zmrzlina. Večeře byla "obohacena" tím, že přibylo ještě jedno maso a k tomu buď namíchané těstoviny nebo rýže s masem nebo zapečený špenát a jiná zelenina v listovém těstě. ze studeného stejné jako na oběd, místo zákusku byla párkrát jakási pěna nebo meloun. V rámci all incl.jsme popíjeli víno, pivo, rakiji, ouzo a nealko. Vše se dalo pít. TAkže za nás strava chutná,ale velmi malý výběr, opravdu pro nenáročné.
Personál, jak už jsem psala na jedničku, okolo hotelu je spousta kytiček, velice se o okolí starají. Úklid na pokojích s výměnou ručníků obden, povlečení vyměněno 2x za pobyt. Klimatizace zdarma, letos jsme ji hodně využili, byla velká vedra.
Celkové shrnutí: hotel pro nenáročné s blízkou pláží, moc nedoporučuji osobám s horší pohyblivostí, je tam dost schodů a také ten přístup do moře...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 7
  • Klaudia
  • Taema
  • danava
  • martas
  • michalv
  • ramona
  • susa
Napsat recenzi

Kakkos Bay

4 recenze Kréta » Koutsounari » Ferma Hotel
machajda
Hana / žena / 7 269xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 02.04.24/20:01 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiAeolus14.06.13/09:52
Právě jsme se vrátili z výše uvedeného hotelu a musím říct, že to byla naše nejlepší dovolená - proto tento hotel jednoznačně doporučuji. Hotel leží mezi vesničkami Koutsounari a Ferma, je pravda, že v okolí není žádná promenáda nebo typické městečko s obchůdky, ale nám to vůbec nevadilo, protože jsme na většinu pobytu měli půjčené auto a hodně jsme toho procestovali. V okolí hotelu je pouze pár obchůdků a půjčoven aut, jinak je to v podstatě silnice, kolem které je pár hotelů a nic víc.
Rodinný hotel se skládá z hlavní budovy a bungalovů v zahradě, přes kterou se prochází na pláž. Nad pláží je umístěn bazén, který je rozdělen na dvě části, pro děti a pro plavce. U bazénu v provozu bar, kde můžete využívat v rámci all incl. pitný režim. Barman velice příjemný řek- milý, usměvavý, ochotný.Hotel je z velké části zrekonstruován, chybí už dodělat jen část hlavní budovy. Co jsem si všimla, tak čechy ubytovávají převážně v hlavní budově,ale nám to nevadilo.
Bydleli jsme v přízemí v mezonetovém pokoji, bylo čisto, úklid každý den, výměna povlečení a ručníků každý třetí den. Pokoj celkem prostorný, dostačující, na pokoji skříň a pár menších skříněk, lednice, koupelna s WC a vanou. Personál tohoto hotelu je prostě na jedničku, vše řekové a všichni nadmíru usměvaví a milí, nápomocní k řešení jakéhokoli problému. Stravování formou all inclusive dostačující. Menší výběr v jídlech,ale jídlo bylo nejchutnější, jaké jsme zatím v Řecku měli. Typická řecká jídla, musaka, ryby,tzatziky, skopové, hovězí,vepřové,kuřecí.... Vše velice dobře ochucené, prostě výborné. V rámci all inclusive také nealko nápoje, víno, pivo (také kupodivu chutné ) a místní ouzo a rakija.
Pláž patří k hotelu, nicméně je přístupná i těm, kdo v hotelu nebydlí, takže se často stávalo, že na pláži byli i lidé mimo hotel. Od letoška slunečníky a lehátka na pláži zdarma. Pláž je z drobných kamínků, vstup do vody není příliž vhodný pro nejmenší děti - neplavce, protože je tak 2-3m a pak hloubka. Ale zátoka u tohoto hotelu myslím jedna z nejhezčích, jakou jsme na cestách po ostrově u hotelů viděli.
Tento hotel jednoznačně hodnotím na velkou 1 s * a doporučuji všem, kdo mají rádi klid a řeckou pohodu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 10
  • Ivča
  • Kusnirova
  • Lenca100
  • Ostravanda
  • didulka85
  • gabca
  • jarda 12
  • jvy
  • lenka79
  • pajky
Napsat recenzi

Admiral

10 recenzí Zakynthos » Tsilivi Hotel
machajda
Hana / žena / 7 269xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 02.04.24/20:01 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiAeolus18.09.12/15:18
Hotel Admiral je poměrně rušný a velký hotel,ale čistý. Poloha hotelu je skoro na konci Tsilivi směrem na Planos a Tragaki, v blízkosti pláže, která ale mě osobně moc nezaujala. Úzká až moc, tak na jedno lehátko mezi dřevěným chodníčkem a mořem. Do městečka je to kousek,ale Tsilivi je pro mě opravdu komerční město, k srdci mi rozhodně nepřirostlo.
Pokoj v hotelu (měli jsme 4lůžkový) celkem prostorný,ale byly tam i větší (např.v budově C u zadního bazénu). Na pokoji kuchyňka, koupelna s vanou, fén. Balkon prostorný. Úklid každý den, čisté osušky dávali snad také každodenně. Na konci pobytu jsme jich tam měli snad 12 . V areálu hotelu jsou dva bazény, naše děti využívali spíše ten dál od baru - nebývalo tam tolik lidí a ani není moc hluboký.
Strava byla chutná, vše se průběžně doplňovalo - byli jsme spokojeni, vždy se dalo vybrat. Snídaně teplé i studené, obědy byli trochu chudší na výběr,ale nevadilo to, večeře bezva. Vždy bylo i něco sladkého a ovoce. Během dne se dalo na baru objednat v rámci all incl.i např. hamburgry,salát,hranolky,toasty, sendviče. TAkže jídla haba děj.
Personál - jak bych to řekla - bezchybný,ale na mě působil studeně. Možná jen můj dojem, nevím.
Celkově - pro nás , jako rodinu s dětmi bezva. Kdo chce klid a nemusí moc děti, pro toho tento hotel moc nedoporučuji. A také upozorňuji, že na hotelu jsou především samí češi, rusi a poláci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 71%
Další hosté 18
  • Aerovkář
  • Eva Kašpar
  • H.HHanah
  • HankaC
  • Janeček
  • Kytička
  • Maradurna
  • MirkaZ
  • angua
  • hekal
  • jajatosk
  • janat
  • janatei
  • jirka111
  • kkatka
  • majooo777
  • pavelC
  • sakikr
Napsat recenzi

Lukas

3 recenze Zakynthos » Tragaki Apartmány/Studia
machajda
Hana / žena / 7 269xNa RN od 16.05.10 · 13 letNaposledy 02.04.24/20:01 · 2 týdnyZobrazit profil
WiFiAeolus12.02.12/17:29
Asi nejkrásnější ubytování, co jsme v Řecku měli. Pokoje byly velice prostorné, klimatizace za příplatek, krásná prostorná koupelna, kuchyňka vybavena dostatečně.Terasa na posezení tak akorát. Úklid pokojů byl každý den, ložní vyměnili myslím 1x. Lukasy se skládají ze dvou budov, my jsme měli 4-lůžkové studio - ty byly v druhé budově, jakoby víc vzadu. Před první budovou byl bazén, s čistou vodou a několika lehátky. Místo se tam vždy dalo najít. V okolí je pouze asi jeden dva obchůdky se suvenýry a potřebami do vody apod.,ale pro pečivo jsme chodili nahoru do kopce a vpravo po hlavní cestě -cca 10min. chůze. Tyto studia jsou v naprosté samotě. V blízkosti jsou cca 2 taverny,ale v obou velice dobře vaří a jsou tam příjemní lidé. Pláž je kousek pod studii, dalo se jít buď po příkřejších schodech,ale tam nebyl moc dobrý přístup do vody. My jsme chodili kolem taverny kousek dál , kde se pláž jakoby rozšiřovala. Ale ve skutečnosti byla v menším zálivu a lidí tam bylo také málo. Byl tam jemný písek, hodně mírný vstup do vody (i ve vodě písek), doporučuji pro velmi malé děti. Vařili jsme si sami a na večeře chodili do místní taverny. Vždy jsme si pochutnali. Personál byl milý, vzorně se o okolí starali. Celkový dojem: velmi klidná dovolená v krásném a milém prostředí.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 6
  • Mr.Head
  • SMART47
  • almina
  • jana71
  • joja
  • rena
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 22:00Zataženo0 mm18°5 m/s
Zítra 00:00Polojasno0 mm17°4 m/s
Zítra 06:00Polojasno0 mm18°2 m/s
Zítra 12:00Jasno0 mm23°5 m/s
Zítra 18:00Jasno0 mm19°3 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !