Ubytování

katarinaBA · recenze ubytování

Melissa Travel

Begeti Bay

Kréta » Scaleta Hotel
katarinaBA
Katarina / žena / 1 385xNa RN od 01.09.09 · 14 letNaposledy 14.03.23/20:00 · před rokemZobrazit profil
Solvex10.09.11/13:48
Hotel, hotelové služby, vybavenie hotela je na vyššej úrovni ako iné klasické grécke 3* hotely. Priestranné čisté izby a ostatné priestory hotela, denne upratované. TV, chladnička, výmena posteľnej bielizne a uterákov každý druhý deň, menšia kúpeľňa, ale so stavaným sprchovým kútom. Strava v rámci ALL priemerná. Obedové balíčky skromnejšie. Raz týždenne Grécky večer. Bazén s oddelenou časťou pre deti. Pre deti detský kútik. Pripojenie na internet. Na recepcii požičiavajú notebook. Parkovisko. Personál priemerný. Nejde o veľký hotelový komplex, čo zaručuje určitú pokojnú atmosféru.
Hotel sa nachádza na konci malej dedinky Scaleta na tichom mieste. Od hlavnej cesty je vzdialený a je na úplne konci miestnej cestičky v Scalete. V Scalete sú dva minimarkety, požičovňa áut, miestna cestovná kancelária, ktorá organizuje množstvo výletov za ceny omnoho nižšie ako ponúkajú naše CK ( Solvex, Fischer ). Inak tu nič iné nie je. Nám to vyhovovalo, ale milovníci nočného života, nákupov a prechádzok po osvetlených promenádach musia ísť až do 4km vzdialeného Adelios Kampos.
Pláž. No, nepáčila sa nám. Nekúpali sme sa na nej ani raz. Hneď pri hotely je štrková pláž s kamenným vstupom do mora a na ľavo začína sa tiahnuť piesková pláž s ochrannými stojanmi pre korytnačky. Požičali sme si auto a cestovali sme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Captain's House

Kefalonia » Skala Hotel
katarinaBA
Katarina / žena / 1 385xNa RN od 01.09.09 · 14 letNaposledy 14.03.23/20:00 · před rokemZobrazit profil
Aeolus29.07.11/00:10
Hotel sa nachádza blízko centra s obchodíkmi a tavernami a blízko centrálnej, organiovanej pláže. K pláži so súkromím vedie asfaltová, pohodova cesta. Hotelova izba je štandartná 3*, pre dve osoby postačujúca. Výbavou je aj rýchlovarná konvica. Kúpeľna stredná, s krytým sprchovacím kútom. Výmena postelného prádla a uterákov 3-4x za pobyt. Hotel má len dvojpostelové izby a preto nie je určený pre rodiny s detmi. Klimatizácia za poplatok. Videla som tam aj posilovňu. Personál milí, nápomocný, ústretový. Menšia slabina boli ranajky, boli jednoduché kontinentálne ( šunka, syr, nápoje, mussli, džemy ). Raňajkuje sa na terase. Naproti hotela je discobar. My sme mali izbu do záhrady, nás vôbec nerušil, skor to bolo príjemné spestrenie, pri zavretí okien a balkona, do izby neprenikala hudba. Tento rok že vraj boli v Skale premnožené komáre, na ktoré neregovali žiadne prípravky ( do zástrčky, špirále, repelenty ), tak neostávalo nič iné len zabedniť a pustiť klimatizáciu. Blízko hotela parkovisko. Čo sa týka hotela a jeho služieb tak sme boli veľmi spokojný a hotel možem odporučiť.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 88%
Další hosté 1
  • Dada3
Napsat recenzi

Sarris Bay

10 recenzí Karpathos » Lefkos Hotel
katarinaBA
Katarina / žena / 1 385xNa RN od 01.09.09 · 14 letNaposledy 14.03.23/20:00 · před rokemZobrazit profil
Aeolus31.07.10/16:00
Hotel nezodpovedá ani gréckemu štandardu 3*. Starší, technicky neudržiavaný. Málo miesta v "jedálni". ( stravuje sa v hotelovom bare, a ked nenajdete miesto aj na repcii, prip. za barovým pultom. ). Na druhej strane má úžasnú polohu, pekný bazén, skutočne dobrý personál ( barman Fero, čašníci Maťovia ), je čistý, denne upratovaný. Výmena uterákov a postelného prádla, žial 1x za pobyt. Strava chutná, výber menší, ale dalo sa vždy vybrať a chutne najest. Komáre žiadne. Dokonalý výhlad z balkóna, príp. z postele. V pešom dosahu nádherné pláže. Pri otvorenom okne počut krásnu hru morských vĺn. Žiadne diskotéky, hukot motoriek a aut proste balzam na dušu
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 15
  • DanMar
  • Danyelka
  • JardaB.
  • Lenca100
  • MiskaF
  • Ollie
  • beduna
  • doktro
  • gabca
  • gazdula
  • gryzlof
  • ivape
  • kltanka
  • monika123
  • norika70
Napsat recenzi
Další od katarinaBA Cestopisy5Galerie2Videa1Ubytování3
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 12:00Polojasno0 mm25°6 m/s
Dnes 13:00Polojasno0 mm24°5 m/s
Dnes 18:00Polojasno0 mm18°4 m/s
Zítra 00:00Polojasno0 mm17°3 m/s
Zítra 06:00Jasno0 mm16°2 m/s
Zítra 12:00Jasno0 mm22°5 m/s
Zítra 18:00Skoro jasno0 mm16°10 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !