Ubytování

karinka666 · recenze ubytování

Dorian Inn

Athény » Athény Hotel
karinka666 Karin / žena / 346x
Na RN od 25.05.07 · 14 let
Naposledy 26.05.21/07:43 · 4 týdny Zobrazit profil
WiFi19.01.16
Hotel Dorian Inn je 700 m od námestia Monastiraki v Athénach, takže v pešej dostupnosti väčšiny pamiatok a 200 m od námestia Omonia, kde je stanica metra.
Hotel je 12 poschodový a vybrali sme si ho kvôli bazénu na jeho streche.
Izby sú pekné, útulné, od 8 poschodia sú drahšie. K dispozícii šampón, mydlo, uteráky, osušky, v kúpeľni vaňa.
Raňajky boli naozaj exkluzívne a veľmi bohaté: tradične čaj, káva, džús, pečivo, chlieb, bábovka, šunka, syr, vajíčka, maslo, džem, mlieko, musli, jogurt, ovocie + palacinky, rôzne jogurty a všelijaké prísady do jogurtov - sušené ovocie, semiačka, vajíčka na rôzne spôsoby, párky, viac druhov pečiva, praclíkov, atď...
Athény od 03.11.15 do 07.11.15Cecil
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 1
  • norika70
Napsat recenzi

Cecil

Athény » Athény Hotel
karinka666 Karin / žena / 346x
Na RN od 25.05.07 · 14 let
Naposledy 26.05.21/07:43 · 4 týdny Zobrazit profil
WiFi19.01.16
Hotel Cecil je len 300 m od námestia Monastiraki na hlavnej ulici Athinas Street, takže všetky pamiatky máte v dokonalej blízkosti.
Ubytovaní sme boli na streche hotela síce v malej izbičke, no s parádnym výhľadom zo strechy priamo na akropolu. K dispozícii šampón, mydlo, uteráky, osušky, upratovanie každý deň.
Hotel má prekrásny starodávny výťah a vytvára to také zvláštne zaujímavé čaro.
Raňajky sme mali v cene: čaj, káva, džús, pečivo, chlieb, bábovka, šunka, syr, vajíčka, maslo, džem, mlieko, musli, jogurt, ovocie - kiwi, jablko, banán.
Absolútna spokojnosť a hotel určite odporúčam!!!
Athény od 03.11.15 do 07.11.15Dorian Inn
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Další od karinka666 Galerie3Ubytování2Diskuze1
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 17–18 Fair 0 mm 32° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 31° 3 m/s
Čtvrtek, 24.06.21 00–06 Clear sky 0 mm 27° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 24° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 33° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 33° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !