Ubytování

cilf · recenze ubytování

Melissa Travel

Island house

Ios » Mylopotas » Mylopotas Beach Hotel
cilf
Tomáš / 3 391xNa RN od 07.08.07 · 16 letNaposledy 13.03.23/14:42 · před rokemZobrazit profil
WiFiBez CK18.08.15/10:08
Tohle úžasné ubytování jsem našel po dlouhém hledání na internetu. Jedná se o rodinný hotýlek, který se nachází cca 250m od pláže Mylopotas na ostrově Ios. Hotýlek je vystavěn v typickém kykladském stylu a na mě působil jako oáza klidu a té pravé řecké atmosféry, kterou zde vytváří majitelé – rodina Nikiforou – Frangoulis, manželka Dimitra a dcery Anna a Margarita. Jako veliké plus bych označil to, že jsme se zde cítili jako staří známí rodinní přátelé, ne jen jako bezejmenní turisté. Pokoje jsou krásně a vkusně zařízené a na řecké poměry dosti velké. Některé mají dokonce oddělenou ložnici a obývací část, kde je možnost 1-2 přistýlek. Každý pokoj má plně vybavenou kuchyňku, dostatečně velkou koupelnu, terasu nebo balkón orientovanou k bazénu. Navíc i použité postele a matrace byly opravdu velmi kvalitní. Pokoje jsou vždy čisté, úklid a výměna povlečení a ručníků probíhá každý den, což nám přišlo až trochu zbytečné. Na pláž je to lehkou chůzí opravdu kousek, tak 2-3min. Pláž je velmi pěkná a písčitá s pozvolnějším vstupem, v určitých částech je písek hrubší. Na pláži si můžete půjčit lehátka za poplatek nebo si jen tak roztáhnout osušku. V okolí je několik taveren, či barů. Jsou zde i dva markety a jedna pekárna.

V rámci ceny ubytování je zdarma transfer z/do přístavu, no a navíc po příjezdu Vás čeká welcome drink (pivo, víno, káva, frappe, nealko apod.) Součástí hotýlku je i menší snack bar, kde si můžete objednat snídani nebo kdykoliv přes den menší jídlo - saláty, bagety, burgry nebo něco sladšího ke kávičce.
Jeden večer na nás dokonce čekalo překvapení v podobě karafy domácího vína, opět gratis…, no prostě služby až nečekaných rozměrů. No a cena, řekl bych, že za ty služby a kvalitu hotýlku až neuvěřitelná… v druhé půlce září roku 2014 – 35€ za dvoulůžkový pokoj (zdarma zapůjčena postýlka pro dcerku), 40€ dvoulůžkový pokoj s přistýlkou pro 6leté dítě.

Hotýlek navštíven individuálně bez CK, více info když tak v mém cestopise. Kdyby měl někdo zájem vydat se do tohoto hotýlku, můžete mě kontaktovat, rád pomůžu .
Majitelé provozují ještě apartmány Island House Mare, které jsou vzdálené cca 100m blíže k moři, ale ty jsou bez bazénu.
Kykladská kráska jménem IosMylopotas od 15.09.14 do 25.09.14
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 2
  • Milka121
  • TomSelect
Napsat recenzi

Ampelos resort

3 recenze Folegandros » Chora Apartmány/Studia
cilf
Tomáš / 3 391xNa RN od 07.08.07 · 16 letNaposledy 13.03.23/14:42 · před rokemZobrazit profil
WiFi04.07.12/22:23
Toto ubytování jsme si našli přes internet a rozhodně jsme vybrali skvěle. Tyto apartmány mají skvělou polohu přímo nad Chorou, ze všech pokojů je výhled na městečko a kostelík Aghia Panagia. K vybavení patří i malá recepce, kde je možnost si objednat třeba frappe, víno, či pivo. Do centra Chory je to lehkou procházkou tak 5 min. chůze.
Pokoje jsou útulné a stylově zařízené v takovém kykladském stylu a na Řecko i dost rozměrné. Cítili jsme se tu prostě skvěle a rádi se sem jednou vrátíme.
Cena za pokoj 49eur/noc v červnu 2011. Více info zde...
http://www.ampelosresort.com/
Putování srdcem KykládChora od 22.06.11 do 26.06.11
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 96%
Další hosté 2
  • spider66
  • vostrucha
Napsat recenzi

Eva Beach

3 recenze Lefkada » Nidri Hotel
cilf
Tomáš / 3 391xNa RN od 07.08.07 · 16 letNaposledy 13.03.23/14:42 · před rokemZobrazit profil
Čedok18.03.10/19:57
Hotel Eva Beach je umístěn přímo u pláže na klidném místě nedaleko přístavu, do kterého lze dojít pohodlnou chůzí za 5min, centrum městečka s obchůdky a tavernami je v těsné blízkosti. Hotel je rodinného typu, nachází se zde cca 30 pokojů, které jsou účelně zařízeny pěkným nábytkem a kvalitními postelemi, k vybavení patří také televize, lednice a klimatizace za příplatek. Dále je vybaven koupelnou se sprchovým koutem a balkónem s přímým výhledem na moře nebo hory, či kombinací bočního výhledu na hory i moře. V rámci pobytu jsou podávány rozšířené kontinentální snídaně, tzn. salám, sýr, máslo, džem, med, ovoce, několik druhů pečiva a klasické řecké sladké pečivo různých druhů z vlastní pekárny, k pití voda, džus, káva a čaj. Pláž před hotelem je oblázková s klidným a čistým mořem, ale nečekejte tyrkys jako na západním pobřeží, prostě klasické Nidri. Jinak v Eva Beach je i bar, kde obsluhuje skvělý a vtipný číšník Stefan, kterého si oblíbí snad úplně každý, dělá skvělé frappe a nejlepší spaghetti carbonara na světě. V hotelu jsme byli již dvakrát a vždy naprosto spokojeni a při našem návratu v roce 2007 jsme se dočkali od Stefana skvělého přivítání. Více info na http://www.evabeach.gr/
Nidri od 21.08.07 do 01.09.07
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 88%
Další hosté 3
  • Janculka
  • Ollie
  • tanaxyz
Napsat recenzi

Sea Breeze

4 recenze Kefalonia » Lixouri Apartmány/Studia
cilf
Tomáš / 3 391xNa RN od 07.08.07 · 16 letNaposledy 13.03.23/14:42 · před rokemZobrazit profil
Viamare01.03.10/17:15
Pěkná studia nedaleko centra městečka Lixouri, lehkou chůzí 10 min. Od moře je odděluje pouze pobřežní komunikace, která vede až na pláž Lepeda, není nijak frekventovaná. Pokoje jsou jednoduše, ale účelně zařízeny. Součástí pokoje je plně vybavená kuchyňka (nádobí, hrnce, příbory, hrníčky, sklenice). Jsou zde prostorné balkóny, 2-lůžkové pokoje je mají orientované na moře, 3-lůžkové s přistýlkami do zahrady. Pláž před hotelem je pěkná s hnědočerveným pískem. Městečko Lixouri si pořád zachovává typickou řeckou atmosféru, jelikož nejde o letovisko vystavěné jen pro turisty. Je to příjemné vmísit se mezi místní a nasávat opravdovou řeckou atmosféru. Studia mají ideální polohu pro podnikání výletů po celém ostrově
Lixouri od 04.06.09 do 15.06.09
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 16
  • BoVie
  • Martink@
  • Pavel2
  • PavelDC
  • VostepDr
  • fero
  • georgjirka
  • hrubyk
  • jauna
  • jouda
  • katynkaa
  • kukuraj
  • michala.n
  • simča**
  • sunjan
  • tanika
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 21:0021°0 mm2 m/s
Zítra 00:0019°0 mm2 m/s
Zítra 06:0023°0 mm1 m/s
Zítra 12:0029°0 mm5 m/s
Zítra 18:0024°0 mm3 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !