Ubytování

bedru · recenze ubytování

Melissa Travel

Ellia

Rhodos » Lardos Hotel
bedru
Olga / žena / 5 662xNa RN od 29.12.06 · 17 letNaposledy 09.10.17 21:28 · 6 letZobrazit profil
WiFi14.09.17 21:03
Příjemný hotel se třemi bazény, milým personálem a jednoduchým vybavením pokojů. Velkým plus je krásná pláž nedaleko hotelu. Pro děti u jednoho bazénu tobogány.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 2
  • luka
  • polaky
Napsat recenzi

Ritsa's

3 recenze Peloponés » Argolida » Tolo Hotel
bedru
Olga / žena / 5 662xNa RN od 29.12.06 · 17 letNaposledy 09.10.17 21:28 · 6 letZobrazit profil
WiFiVTT22.10.12 17:19
Na dvouhvězdičkový hotel je Ritsa velmi slušný hotel. Veškeré služby je nutné brát s ohledem na počet hvězdiček. Pokoj i koupelna byly běžné velikosti (zažili jsme menší), úklid denně, výměna prádla co 4 dny. Terasa velká, výhled na opuštěný kemp. Některé pokoje měly výhled na bazén, jiné na rozestavěný skelet sousední stavby. TV, klimatizace, lednice i trezor na pokoji k dispozici. Strava bufetová, opět poplatná počtu hvězdiček, nicméně vždy se dalo vybrat a dobře najíst. Zklamal mě jogurt, nebyl to ten správný tučný řecký. Kdo chce luxus, ať si připlatí a vybere vícehvězdičkové ubytování. Kdo hledá rodinnou atmosféru hotýlku, kam jezdí pouze češi, kde obsluha ovládá trochu češtinu a kde bydlí i delegát, bude spokojen. Minutku chůze od hotelu je písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, set lehátek a slunečníku v září 2012 za 6euro. V hotelu je menší bazén, využívaly ho zejména děti.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 11
  • Engi
  • Honza,sr
  • IrenaT
  • MaciH
  • Nikita45
  • PavelHonc
  • Verunkaa
  • azeret
  • habeska
  • manoulka
  • olga62
Napsat recenzi

Acropolis House

Athény » Athény Hotel
bedru
Olga / žena / 5 662xNa RN od 29.12.06 · 17 letNaposledy 09.10.17 21:28 · 6 letZobrazit profil
22.07.11 19:42
Hotel v historickém centru Athén, v oblasti Plaky, asi 5 minut pěšky od zastávky busu X95 (směr letiště), i od metra a také velmi blízko k nejdůležitějším památkám (akropole, parlament apod). Interiér hotelu je stylový, velmi příjemný. Dostali jsme pokoj v přízemí č. 111, který měl tu velkou nevýhodu, že se nachází přímo u kuchyňky, kde ráno personál chystá pro hosty snídaně. Pokoje v jiné části hotelu musely být perfektní. V hotelu chybí výtah. Na pokoji lednice, tv a fungující klimatizace. Měli jsme rezervován pokoj se sdílenou koupelnou, ale dostali jsme pokoj s vlastním sociálním zařízením. Pro krátkodobý pobyt v Athénách za účelem prohlídky památek dobrá volba za slušnou cenu (na athénské poměry v centru). Objednáno přes booking.com
  • Pokoj
  • Poloha
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Veletas Rooms

Milos » Adamas Apartmány/Studia
bedru
Olga / žena / 5 662xNa RN od 29.12.06 · 17 letNaposledy 09.10.17 21:28 · 6 letZobrazit profil
22.07.11 13:46
Ubytování jsme našli přes internet, rozhodující byla cena a toto bylo jediné ubytování na ostrově, kde nás v hlavní sezoně v červenci ubytovali za 25euro na noc, jinak se nabídky pohybovaly od 50 euro výš.Pokoj za tu cenu byl v přízemí, bez balkonu, okno do zahrady, posezení bylo na dvorku hned před pokojem. Na pokoji funkční klimatizace, lednice, tv. Koupelna nejvíc mini, co jsme kdy měli. Celá ta místnůstka fungovala i jako sprchový kout (tedy žádné závěsy, prostě to stříkalo po celé koupelně, ale proud byl slabý, podlaha spádovaná dobře, nikdy voda nepřetekla do pokoje). Společnou kuchyňku jsme měli hned u pokoje, byla plně vybavená (plotýnkový vařič, rychlovarná konvice, toastovač, frapiéra, nádobí, příbory...). Věšet prádlo se dalo na zahrádce, kde bylo šňůr víc než dost. Okolí hotelu absolutně klidné, hned vedle výborná taverna.Do centra Adamas 3 minutky chůze, tam supermarket, pekárna i taverna s nejlepším gyrosem (Ta Pitsounakia). Pláže v Adamas jsou, ale nechodili jsme na ně, na Milosu jsou krásnější pláže. Letiště od hotelu tak 10 minut jízdy. Majitelka v penzionu sama bydlí, kdykoli byla k dispozici a ochotně pro nás přijela/odvezla na letiště. Pro nás výborný poměr mezi červencovou cenou a nabídnutým ubytováním.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 85%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Argo

2 recenze Karpathos » Amoopi Hotel
bedru
Olga / žena / 5 662xNa RN od 29.12.06 · 17 letNaposledy 09.10.17 21:28 · 6 letZobrazit profil
Firo16.07.10 14:51
Hotel je dobře umístěn hned nad pláží Votsalakia, zároveň nedaleko hlavní písečné pláže Amoopi a hlavně menších plážiček, kde je krásné šnorchlování. Hotel nemá bazén,zřejmě z toho důvodu je asi nevhodný pro rodiny s menšími dětmi.Byli jsme tam jediní Češi,jinak samí klidní Němci. Hezký výhled na moře (pokoj 130), na balkoně plastové židličky, kratší šňůra na prádlo. Úklid denně kromě neděle, výměna ručníků a povlečení nepravidelně (někdy denně, někdy obden, systém jsem nevypozorovala, vždy však ustláno a vytřeno). Koš na odpadky byl pouze v koupelně. Naše koupelna byla bohužel bez odvětrávání (ostatní měli okýnka do chodby) a bez závěsu ve sprchovém koutu. Lednice za 3E na den, klima 6 E na den, aspoň lednice by za hodnotu zájezdu (a to LM) měla být už v ceně. Snídaně chudší bufet, ale dostačující. Denně stejný salám a sýr, vejce natvrdo, marmelády, chleba, čaj, kafe, džus, mléko, střídavě jogurt s medem nebo buchta,jednou kompot. Chyběly aspoň rajčata, tak jsme je nakoupili a nosili s sebou ke snídani, někdo brával i meloun. V hotelu byl celkově klid, jen v sobotu bylo slyšet z nedaleké taverny živou hudbu asi do půlnoci. Na večeře doporučujeme tavernu Perama Maria (po cestě nahoru, hned vedle Four Seasons), vaří tam úžasně, levně a Maria společně se Stamatisem vytváří skvělou domáckou atmosféru. Taverny v nejbližším okolí hotelu Argo nic moc, drahé a spíše vývařovna pro spolupracující hotely (např. Helios). Personál v Argu usměvavý.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 1
  • Heidy
Napsat recenzi

Pyli Bay

10 recenzí Kos » Marmari Hotel
bedru
Olga / žena / 5 662xNa RN od 29.12.06 · 17 letNaposledy 09.10.17 21:28 · 6 letZobrazit profil
07.10.09 18:28
Příjemný hotel,na konci sezony totální klid.Hodně rodiny s malými dětmi a důchodci.Perfektní strava. Pokoje čisté, každodenní úklid s výjimkou neděle.Ve čtvrtek "řecký" večer, v úterý grilovačka. Pláž v dosahu 5 minut, krásná, široká, pozvolný vstup. Zastávka busu do hlavního města hned u hotelu.Líbilo se nám tam.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 96%
Další hosté 35
  • Aaggnneess
  • Danydarts
  • Enďus
  • EvkaH
  • Frafra
  • H.HHanah
  • Haňulla
  • Honza,sr
  • Ilča1
  • Leneu
  • Market1
  • Mifka
  • Oblasek
  • Petrodis
  • Slávina
  • Vladuska
  • anavi
  • beny320
  • brusinka
  • calle
  • hahanicka
  • karinka666
  • kvitko
  • lucie1
  • milan942
  • nadaku
  • pavefka
  • pavelC
  • ram
  • rena
  • roline
  • slava
  • stepikm
  • tony2
  • typhoon
Napsat recenzi

Afroditi Venus Beach

Santorini » Kamari Hotel
bedru
Olga / žena / 5 662xNa RN od 29.12.06 · 17 letNaposledy 09.10.17 21:28 · 6 letZobrazit profil
20.06.09 08:40
Komplex se nachází přímo na pláži,vchod z promenády do části Venus,ze zadní ulice do Afroditi,ale všechny budovy jsou průchozí.Bazén čistý,s oddělenou částí pro děti,barem,od 19 hodin bazén uzavřen.Lehátka u bazénu zdarma,hosté si je často obsadili už před snídaní.Lehátka na pláži pro hotelové hosty zdarma.Na recepci možné převzít osušky oproti podpisu (nutno denně vrátit).Na pokoji klimatizace,koupelna s wc, fén,balkon s posezením (chyběla šňůra na prádlo), dlouhý stůl,jen 1 židle,pokoj nepůsobil řeckým dojmem. Pokoj jsme dostali hned v přízemí u bazénu,takže jsme museli mít stále zastíněno.Úklid,výměna povlečení i ručníků denně.Absolutní jedničkou byla hotelová strava. Snídaně stejné,ale pestré (vajíčka natvrdo, míchaná, volí oka, 3 druhy marmelád, 2 druhy jogurtů, med, nutela, suš.ovoce, 4 druhy kompotů,párky, fazole, salámy, tvrdý sýr, hodně zeleniny,buchta,croissanty...)Večeře ještě lepší včetně ryb,řec.jídel,pití ovšem drahé. Obojí od 7.30 do 10h.Možnost obědů za 10E bez nápojů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 96%
Další hosté 2
  • Holubova
  • nina
Napsat recenzi

Bourgos

3 recenze Naxos » Chora Apartmány/Studia
bedru
Olga / žena / 5 662xNa RN od 29.12.06 · 17 letNaposledy 09.10.17 21:28 · 6 letZobrazit profil
16.06.08 16:07
Tato studia jsme si našli přes internet a přes původní obavy z neznáma byly naše dojmy ty nejlepší. Studia Bourgos se nacházejí v poslední řadě domečků přímo pod benátskou pevností. Blíže ke vstupu do pevnosti už být ani nemůžete. Příchod ke studiím je přes Old Market Street, což je labyrint uzounkých uliček s obchůdky, taverničkami a s typickými kykladským modrobílými zákoutími, kde se dá zabloudit i poslední den dovolené. Všichni klienti mají přístup na terasu na střeše, která poskytuje nádherný výhled na městečko, pevnost, Portaru a západy slunce. Z terasy se dají poslouchat koncerty, které pořádá benátské muzeum. Takový západ slunce, Portara, typická naxoská hudba a láhev vína, to vše v jednom okamžiku, to je absolutní romantika bez hranic. Samotná studia jsou malinká (aspoň to naše), ale dobře zařízená (vybavený kuch.kout, klima, tv). Některá studia mají menší výhled na moře, jiná jsou situována do uzounkých dlážděných uliček. Nevhodné pro plážové povaleče, pláž je dost daleko.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 90%
Další hosté 4
  • Batty
  • Mironett
  • anys23
  • john
Napsat recenzi

Pantokrator

7 recenzí Korfu » Barbati Hotel
bedru
Olga / žena / 5 662xNa RN od 29.12.06 · 17 letNaposledy 09.10.17 21:28 · 6 letZobrazit profil
VTT20.09.07 19:12
Služby v roce 2006 byly bezchybné. V hlavní budově recepce, bar, restaurace s výhledem na bazén a moře. K tomu pět řad terasovitě řešených pokojů, řekla bych, že všechny mají větší či menší výhled na moře. Klimatizace a lednička za příplatek,obojí funkční.Úklid denně, výměna ručníků asi 3x v týdnu. Polopenze bufetem velmi chutná. Na recepci i v restauraci byla obsluha česká nebo slovenská.Žena vedoucího Angelika byla velmi příjemná,dobře poradí ohledně výletů. Hotel je hodně v kopci,musí se s tím počítat. Pláž oblázková. V Barbati byl naprostý klid, je to dobrý výchozí bod pro výlety na skútru.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 10
  • Alex909
  • Bob
  • JardaBar
  • Lenca100
  • Mili
  • Vladuska
  • luninka
  • petik
  • radsty
  • sejkora
Napsat recenzi

Arkadianos

2 recenze Zakynthos » Agios Sostis Hotel
bedru
Olga / žena / 5 662xNa RN od 29.12.06 · 17 letNaposledy 09.10.17 21:28 · 6 letZobrazit profil
My Planet16.09.07 13:06
Hotel přímo na pláži (oddělen úzkou cestou a tavernou), skládá se ze dvou komplexů, každý má svůj bazén a bar. Restaurace společná. Zadní část je klidnější, architektonicky ucelenější. Dostali jsme apartmán v přední části s výhledem na moře, pro 2 osoby jsme měli dva pokoje se 4 lůžky. Hudba u baru asi do půlnoci. Vybavení starší, ale dostačující. V kuchyňce lednička i varná konvice. Na terase sušák na prádlo.Pláž písečná přímo u hotelu byla hodně úzká, ale půlku dovolené jsme byli na výletech, zbytek jsme chodili na širší část pláže směrem k Laganas, popř. na Porto Koukla. Velmi pozvolný vstup do moře.Jídlo se opakovalo, ale vždy se dalo vybrat.Obědy slabší, díky výletům jsme je ani moc nevyužívali. Na svačinu pomazánka, rajčata, zmrzlina apod. Hotel bych doporučila spíše mladším nenáročným lidem. Starší lidé zvyklí na služby all incl. z Egypta apod. nadávali. Ostrov krásný, od hotelu jezdí loďky za želvama. Klientela převážně polská,česká a slovenská.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 68%
Další hosté 1
  • Hana02
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 12:0035°0 mm3 m/s
Dnes 14:0035°0 mm4 m/s
Dnes 18:0033°0 mm5 m/s
Zítra 00:0026°0 mm3 m/s
Zítra 06:0029°0 mm3 m/s
Zítra 12:0036°0 mm5 m/s
Zítra 18:0032°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!