Ubytování

acza · recenze ubytování

Melissa Travel

Sunny Beach

Naxos » Agios Georgios Apartmány/Studia
acza
Alena / 2 102xNa RN od 14.08.08 · 15 letNaposledy 16.01.24/20:50 · 4 měsíceZobrazit profil
WiFiFirotour31.08.16/15:15
Studia Sunny Beach jsou v klidné části, v podstatě na okraji hlavního města. Tam lze dojít za cca 15 minut po pláži (prkenné desky, občas zaváté pískem) nebo po silnici. Na rozlehlou písčitou pláž to trvá asi 8 minut, k nejbližšímu státnímu supermarketu taktéž asi 8 minut. Studia jsou poměrně nová, pěkně zařízená - na pokoji je zdarma klimatizace, fén, v kuchyňce základní nádobí, toastovač, rychlovarná konvice, kávovar. Výhled je buď na přístupovou cestu (slepá) a bazén, nebo směrem do hor. V tom směru roste před budovou rákos - v některé době zde mohou být komáři (v srpnu nebyli). Úklid je každodenní, výměna ručníků taktéž, výměna ložního prádla asi 3x za pobyt. Wifi chodí, občas padá. Výborné ubytování, protože poskytuje jak klid, tak snadnou dostupnost města, poblíž krásné pláže.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 4
  • Hanak
  • Izabela
  • Petaloudi
  • Zeppelin
Napsat recenzi

Frini

4 recenze Samos » Kokkari Apartmány/Studia
acza
Alena / 2 102xNa RN od 14.08.08 · 15 letNaposledy 16.01.24/20:50 · 4 měsíceZobrazit profil
WiFiBrenna17.08.15/20:01
Apartmánový dům Frini je při hlavní silnici v Kokkari blízko centrálního kostela, kde je autobusová zastávka, od pláže vzdálený cca 300 m. Pokoje jsou v přízemí (s terasou) a v patře (s nevelkým balkonkem), většinou jsou situovány do dvorku se zelení a bazénkem. Hlavní silnice příliš neruší, v dvorkových pokojích je zcela klid. Pokoje v patře jsou prostorné, s dostatkem ukládacích míst (velká skříň, komody) a kuchyňským koutem (dvě elektrické ploténky, lednice, varná konvice, základní talíře, příbory, skleničky, hrnky, misky, dva hrnce, pánev, otvírák...). Při rozsvícení v koupelně se spustil dost hlučný větrák. Klimatizace za poplatek. Úklid dobrý a pravidelný, několikrát za pobyt výměna ručníků. Pan majitel každé ráno zametal dvorek a uklízel kolem malého bazénu. Wi-fi funguje jen v přízemí, nejlépe kolem recepce. Nejbližší market je asi 100 m, taktéž první taverna. Celkově se jedná o hezké a příjemné ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 12
  • Islander
  • Jitka.cb
  • KARELIV.
  • Kopecek
  • Letnak
  • LuciT
  • Petaloudi
  • atofin
  • jaruna111
  • manad
  • mir.jank
  • viera
Napsat recenzi

Vagelis

5 recenzí Lefkada » Nidri Apartmány/Studia
acza
Alena / 2 102xNa RN od 14.08.08 · 15 letNaposledy 16.01.24/20:50 · 4 měsíceZobrazit profil
WiFiMelissa Travel19.08.12/22:00
Studia Vagelis se nacházejí na okraji Nidri (ve směru k hlavnímu městu) a jsou uzavřena mezi hlavní silnici a obchvatem Nidri. Hluk je však minimální, neboť okolo studií je vysoká zídka porostlá vinnou révou. Vagelis sousedí s dvěma rozestavěnými stavbami, takže okolí není hezké. Ke studiím patří udržovaná zahrada s květinami a stromy, pravidelně čištěný bazén s lehátky a poolbar. Lehátka od bazénu je možné přemístit do stínu stromů. Všechny pokoje mají balkón či terasu orientovanou na bazén. Úklid není každodenní, ručníky a převlečení 1x za pobyt, koše nebyly vyneseny první tři dny pobytu vůbec, po urgenci se pak vynášelo každý den. Pokoje jsou maličké (byli jsme v 1. patře), kuchyňka je pramálo vybavená. Varná konvice není, dvouploténkový vařič je velmi pomalý, malá lednička nedovírala dvířka. Sprchový kout, záchod a neodtékající umyvadlo. Mladý majitel a uklízečka byli jediným personálem ubytování. Na recepci nikdo nebýval, avšak majitel celý den obsluhoval poolbar. Wi-fi zdarma, signál dobrý. Klimatizace za poplatek 5 euro denně. Na úzkou písčito-obázkovou pláž je to cca 100 metrů přes hlavní silnici. V dosahu jsou pekárny, supermarkety, taverny. Autobusová zastávka je před ubytováním. Do centra (do přístavu) po hlavní (obchodní) silničce cca 10 min. Shrnuto: ubytování je jednoduché, ale cítili jsme se tam příjemně, nebyli jsme nikterak omezováni v užívání studií a příslušenství.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 57%
Další hosté 19
  • Dejna100
  • Kokeska
  • Kytička
  • Lenkous
  • Micha2105
  • Nawra
  • Vendy77
  • Verci
  • cilf
  • drakovka
  • k.janis
  • ladala
  • lalina
  • maccorr
  • pajuška1
  • simča**
  • soptik112
  • stanag
  • šipka
Napsat recenzi

Margarita II

2 recenze Parga » Parga Hotel
acza
Alena / 2 102xNa RN od 14.08.08 · 15 letNaposledy 16.01.24/20:50 · 4 měsíceZobrazit profil
Melissa Travel22.08.11/15:28
Hotel na západním okraji Pargy, u klidné boční silničky. Cesta na pláž Piso Krioneri i do centra Pargy trvá přibližně 10 minut. Hotel je postaven ve svahu, na horní terase je umístěný bazén s barem. Je nutné počítat nejen s převýšením při cestě do hotelu, ale i s poměrně velkým počtem schodů v hotelovém komplexu (do pokojů, k bazénu). Pokoje jsou uklízeny denně, s častou výměnou ručníků i ložního prádla. Pokoje mají balkonek či terasu (se sušákem prádla). V komplexu jsou studia i apartmány, je možné si koupit i hotelovou snídani (u bazénu). Kuchyňky jsou zařízeny dostatečně - varná konvice, trouba, toustovač, základní nádobí, lednice. V koupeně je fen. Hotelový komplex je 8 let starý (v roce 2011), zařízení je tudíž docela zánovní a udržované.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 1
  • Babka
Napsat recenzi

Elly Beach

4 recenze Korfu » Liapades Hotel
acza
Alena / 2 102xNa RN od 14.08.08 · 15 letNaposledy 16.01.24/20:50 · 4 měsíceZobrazit profil
Pradok06.07.10/17:51
Hotelový pokoj velmi prostorný, s objemnými skříněmi a dvojlůžkem. Jediné osvětlení bylo však nad zrcadlem na stěně. Koupelna s vanou, bez jakýchkoliv háčků na pověšení ručníků či šatstva. Na pokoji dále televize (špatný či žádný signál), lednička a jedna židle u toaletního stolku. Prostorná terasa se stolkem a židlemi. Úklid každodenní (kromě neděle), s výměnou ručníků a osušek, výměna ložního prádla 3x za pobyt. Hotelový komplex sestává z několika samostatných budov, je umístěn do nádherné a udržované zahrady. Je na konci slepé silničky, takže provoz je omezený na obsluhu hotelu. Hotel je umístěn takřka na pláži, do letoviska (mj. dva supermarkety) se musí do dost příkrého kopce, který nevyjedou velké autobusy, takže hoteloví hosté jsou sváženi k letištnímu či výletnímu autobusu na hlavní silnici hotelovým minibusem či auty. Pláž je oblázkovo-písčitá, vstup do vody pozvolný, dno oblázkové či kamenité, slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Voda bývá čistá, ale studená, možnost potápění a šnorchlování. Hotelová strava v dostatečném množství, avšak spíše fádní (neurčité omáčky s masem a masově a zeleninové směsi). Personál ochotný (v 2010 údajně došlo ke změně majitele a personálu, personál částečně ruský, což je v souladu s převažující klientelou hotelu). V komplexu dva bazény, velký s cca 50 lehátky a barový bazén. Hotel obklopen velmi krásnou přírodou (olivové háje, zahrady, skály), prosluněn až do pozdního večera. V okolí venkovní restaurace a bazénu jsou vosy. Výhodná poloha pro procházky, avšak vždy je nutné počítat s chůzí do kopce.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 68%
Další hosté 9
  • Honza*
  • Zuzam
  • aninka
  • davelorenc
  • hynek
  • luninka
  • polaky
  • potápka
  • re.bok
Napsat recenzi

Estia

5 recenzí Santorini » Kamari Hotel
acza
Alena / 2 102xNa RN od 14.08.08 · 15 letNaposledy 16.01.24/20:50 · 4 měsíceZobrazit profil
Alex12.08.09/10:52
Souhlasíme s podrobnou recenzí MarSar (viz níže), ubytování i zázemí je příjemné, strava dostačující, personál milý, bazén skvělý. Doporučujeme bez výhrad.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 14
  • Evoluna
  • Evulka
  • Honza.
  • Irena
  • Jitka
  • MarSar
  • Michelle.T
  • Terezulina
  • Tom
  • dadamec
  • inža
  • milhouse
  • mirka1
  • Žabička
Napsat recenzi

Kouros Bay

Samos » Pythagorion Hotel
acza
Alena / 2 102xNa RN od 14.08.08 · 15 letNaposledy 16.01.24/20:50 · 4 měsíceZobrazit profil
Alexandria03.09.08/19:22
Velmi pěkný a čistý rodinný hotel téměř na pláži, úslužný personál, uklízí se vpodstatě neustále (i v neděli a o svátcích) v hotelu i v přilehlých zahrádkách. V hotelu je sladkovodní bazén, možnost připojení k internetu, sejfy a zahradní restaurace (částečně zasahuje na pláž), která je určena především hotelovým hostům (zavírá se tedy poměrně brzy - kolem 23. hodiny - a noční klid není rušen). V restauraci se skvěle vaří, obsluha je příjemná, komunikativní, avšak nevtíravá. Pláž je kamenito-písčitá, s pozvolným vstupem do vody, moře bez velkých vln, avšak studené (jako všude na ostrově). Na pláži lze najít stín pod tamaryšky, jinak lehátkové sety za 5 Eur. Jediným negativem pro někoho může být blízkost (cca 1 km) letiště, které však není vytížené a není v provozu v noci.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 06:0020°0 mm4 m/s
Dnes 08:0022°0 mm6 m/s
Dnes 12:0024°0 mm7 m/s
Dnes 18:0020°0 mm6 m/s
Zítra 00:0016°0 mm5 m/s
Zítra 06:0019°0 mm7 m/s
Zítra 12:0026°0 mm6 m/s
Zítra 18:0022°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!