Ubytování

Verunkaa · recenze ubytování

Melissa Travel

Castelia bay

2 recenze Karpathos » Amoopi Hotel
Verunkaa
Veronika / žena / 935xNa RN od 14.04.08 · 15 letNaposledy 18.01.24/12:02 · před měsícemZobrazit profil
Kréta » Malia » 06.06.24 za 104 dní
WiFiAlex12.12.16/09:34
Nejlepší hotýlek, v kterém jsme kdy bydleli. Úžasný výhled na moře, pláž přímo před hotelem, výborné jídlo. Trošku jsem se bála výběrem z menu - spíš upřednostňujeme bufet - ale hned první večer se potvrdilo, že jsem se neměla čeho vůbec bát. Výběr byl ze 3-5 jídel, vždy salát a předkrm a dezert. Jídlo bylo úžasné. Opravdu nejlepší ze všech hotelů kde jsme byli. Konečně jsme jedli samá řecká jídla. Musaka, tzaziki, řecký salát, gysos. skoro denně ryby, taramosalata, dolmades, feta, plněná rajčata, papriky, stifado, souvlaki, pasticio, krevety, chobotnice, fishmix souvlaki.... No na co si vzpomenete a my si debužírovali Jen jsme si koupili v hlavním městě v pekárně zásobu baklavy a bylo vystaráno Poloha má 4*, protože je hotýlek opravdu daleko od všeho, od obchodu, od centra, od další pláže. Ale ten klid vám vše vynahradí. Měli jsme půjčené skoro na celý pobyt auto, takže nás vzdálenost tolik netrápila, ale kdo neměl, tak neustálé tahání vod do toho kopce mohl někomu vadit. Chodili jsme i do bazénu nahoru k taverně Nina, kde také mimochodem skvěle vaří a obsluha je skvělá. Koupání na plážičce u hotelu výborné, jen mají malý počet slunečníků a lehátek, takže se na vás občas nedostane, což je škoda. Ale zase se nám párkrát stalo, že jsme byli na pláži uplně sami a to je k nezaplacení. Vstup do vody budto po schůdcích, nebo kamínkový pozvolný vstup (někdo tu psal pouze po betonovém molu - to není pravda, je zde i pozvolný vstup hned vedle mola). I pláž v centru je krásná, písčitá - sice dál, ale stojí za návštěvu. Více lidí, ale plný servis, včetně wc, taveren, obchodů. A to průzračné krásné moře - Karibik. Výhled na kostelík na útesu na nádhera. V Castelia bay jsme měli i ledničku a klimatizaci - vše bez poplatku, v ceně. My jsme byli nadšení a někdy bychom se chtěli na Karpathos a klidně i přímo do Castelia bay vrátit. Hotel a ostrov nás okouzlil.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 10
  • Eva
  • Hana07
  • Janakol
  • Konstancie
  • Robi
  • mouzi
  • re.bok
  • sarik.7
  • tom-greek
  • windso
Napsat recenzi

Faliraki Bay

2 recenze Rhodos » Faliraki Hotel
Verunkaa
Veronika / žena / 935xNa RN od 14.04.08 · 15 letNaposledy 18.01.24/12:02 · před měsícemZobrazit profil
Kréta » Malia » 06.06.24 za 104 dní
WiFiAlex17.07.15/11:45
Zrovna přemýšlím co napsat na pokoje ...... kdyby nás rovnou šoupli do pokoje ve kterém jsme byli kromě prvních dvou dnů zbytek pobytu, zřejmě bych hodnotila o hvězdu výš, ale protože jsem poznala i tzv.temná zákoutí hotelu tak za tři (a ještě poznámka, naopak kdyby jsme zůstali v tom příšerným suterénu, tak by byla jen jedna hvězda :-/) .... jak jsme poznali, hotel má na každém patře uplně jiné pokoje, jiný nábytek, jiné televize a asi se i jinač stará,(viděli jsme 4 pokoje, každý uplně uplně jiný) přijeli jsme o půlnoci a všechny nás Čecháčky šoupli do suterénu (jediný požadavek, který jsem v únoru při placení dovči měla, že nechci suterén - jsme zvyklí si větrat celý den, i když tam nejsme ) .... ale - kdyby to bylo jen suterénem, první co nás praštilo do nosu, příšerná zatuchlina, smrad, malá manželská postel -taková ta širší matrace pro jednoho - o dalších nedostatcích ohledně nefungující sprchy aj. ani nemluvím, no.... nikdy jsme si nestěžovali, vždy jsem říkala že se chodíme do pokoje jen vyspat, ale tohle bylo moc - volala jsem hned delegátce a že prý se to vyřeší druhý den ráno, no usnuli jsme až okolo páté ráno :-/ ..... nakonec si stěžovali všichni a všechny během 4dnů stěhovali jinam .... my byli první, takže naštěstí do druhého dne jsme byli v pokoji minimálně o třídu lepším a spokojenost. Co se týče jídla, opravdu jednoduché večeře, když maso, tak převážně hodně tlusté (můj masožravý manžel se živil první tři dny jen zeleninou s bagetkou) já byla hodně na rýži se štávou z toho masa, ale párkrát bylo i typicky Řecké jídlo a to jsme se nacpali (musaka, plněná rajčata, papriky, pasticio, plněné cuketky) ....... no poté jsme to vyřešili tím, že jsme si vždy přečetli co bude (na tabuli na recepci) a když nám to přišlo jako nic moc, tak jsme chodili vedle do taverny Family, a ta je u nás za jedničku s hvězdičkou výhodné ceny za meníčka a z jednoho meníčka se najedí uplně v klidu oba a byli jsme nacpaní - Mix fish, gril.chobotnice, aj. ....... Pláž a okolí bylo opravdu hezké, do města kousek ...... my jezdili hlavně autem po ostrově, takže se ve městě moc nezdržovali
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 2
  • NEvina
  • Rozinka
Napsat recenzi

Ritsa's

3 recenze Peloponés » Tolo Hotel
Verunkaa
Veronika / žena / 935xNa RN od 14.04.08 · 15 letNaposledy 18.01.24/12:02 · před měsícemZobrazit profil
Kréta » Malia » 06.06.24 za 104 dní
WiFiVTT25.07.14/12:44
Rodinný hotel s rodinnou atmosférou ....... jídlo průměrné .... mně chybělo více Řeckého (nejvíce mi chyběla musaka , tzaziky a ryby) a dezerty (bylo jen ovoce) ....dost často se opakovala kuřecí stehna a špagety ...... ale najíst se dalo ........ celkově spokojenost - personál je milý, okolí je příjemné, voda je nádherně čistá a průzračná ........ Krásná dovolená ......
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 11
  • Engi
  • Honza,sr
  • IrenaT
  • MaciH
  • Nikita45
  • PavelHonc
  • azeret
  • bedru
  • habeska
  • manoulka
  • olga62
Napsat recenzi

Gouves Bay

Kréta » Gouves Hotel
Verunkaa
Veronika / žena / 935xNa RN od 14.04.08 · 15 letNaposledy 18.01.24/12:02 · před měsícemZobrazit profil
Kréta » Malia » 06.06.24 za 104 dní
VTT21.05.08/23:05
Nádherný hotel s výbornou polohou přímo u moře, ale dále od pláže a uřvaného centra. V okolí restaurace přímo u moře,taverny a obchůdek. Kousek malinkatý kostelík, kde můžete vidět každý pátek a sobotu pravou řeckou svatbu či křtiny. My viděli obojí.Pokoje jsou vybavené dostatečně, včetně ledničky a klimošky. Personál vstřícný a moc příjemný. Jídlo výborné a bohaté, moc nám chybí řecký jogurt s medema Frapé, které jsem odkoukala od barmanky jak ho dělá, nikde jinde nedělali tak výborné, za pouhé euro.Večeře nejlepší, bohaté, spoustu zeleniny, řecké speciality, i klasika v podobě steaků.Zákusky, ovoce, zmrzlina.Všeho hromady.Okolí hotelu také hezké, vše na jedničku. Včetně cestovky. Ráda se tam vrátím. . .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 84%
Další hosté 1
  • ivis
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 12:00Jasno0 mm16°4 m/s
Dnes 13:00Skoro jasno0 mm16°4 m/s
Dnes 18:00Jasno0 mm15°2 m/s
Zítra 00:00Jasno0 mm12°2 m/s
Zítra 06:00Skoro jasno0 mm11°2 m/s
Zítra 12:00Skoro jasno0.1 mm17°7 m/s
Zítra 18:00Zataženo0 mm13°6 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !