Ubytování

Umbrella · recenze ubytování

Melissa Travel

Athina

Zakynthos » Tsilivi Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 722x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy Včera 14:21 · včera Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 06.07.21 za 59 dní
WiFiBrenna16.03.21
Jednoduché ubytování blízko východního konce pláže v Tsilivi, v klidné části jinak rušného letoviska. Na pláž je to pár kroků, nejbližší obchod asi 400 m od studií. Do centra Tsilivi je to přibližně 1 km. V objektu je 8 studií, velmi jednoduše zařízených, chybí odkládací, nebo toaletní stolek, zrcadlo je na dveřích uvnitř skříně. V kuchyni normální vybavení, pravidelně doplňují role s papír. utěrkami. WIFI dostupné jen u vstupu do přízemních studií, v patře nefunkční. Majitelé, starší manželský pár, se sami starají o úklid a není co vytknout. Oba mluví pouze řecky, ale "rukama nohama" jsme se domluvili. Balkony v přízemí( studia 2+1) jsou větší a opticky oddělené, balkony v patře jsou menší, ale co nám vadilo, neposkytují absolutně žádné soukromí. Studia jsou uprostřed zeleně, zcela zastíněná. V sezoně to je určitě velké plus, ale v polovině září jsme ráno na balkoně tzv. klepali kosu. Kvalita ubytování odpovídala nízké ceně LM zájezdu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 3
  • PajulaHuy
  • Wolfi1
  • mouzi
Napsat recenzi

Andreas

3 recenze Kos » Kefalos - Kamari Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 722x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy Včera 14:21 · včera Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 06.07.21 za 59 dní
WiFiViamare07.03.21
Ubytování je na okraji letoviska, a nejbližší pláž a mini market jsou cca 300 m od apartmánů. Místo objednaného studia jsme byli ubytovaní v apartmánu v zadní budově, která je asi 100 m od hlavní budovy s tavernou a bazénem. V zadní budově byla kromě nás a našich známých pouze britská klientela. Apartmán č.13 je v 1.patře, prostorný, s dlouhým úzkým balkonem, který je opticky oddělený od vedlejších balkonů a poskytuje dostatek soukromí. Balkony jsou orientované na východ, od rána na přímém slunci, takže snídaně jedině se slunečníkem. V kuchyni je standardní vybavení, nová poměrně prostorná lednička a 2 přistýlky. V ložnici je manželská postel, dostatek úložného prostoru, z obou místností je vstup na balkon a v každé je klimatizace( v loňském roce pro apartmán 70 Euro/týden). Sociální zařízení lepší řecký standard. Úklid byl vzorný, koše každý den, úklid a čisté lůžkoviny +ručníky každý třetí den. WIFI připojení pouze v blízkosti taverny a bazénu ,v zadní budově nefunkční. Zřejmě v důsledku covidové situace byl na ostrově úžasný klid, poloprázdné pláže a až na jednu výjimku, kdy nějaká paní nepřiměřeně svému věku infantilně hýkala z moře na svého partnera česky, jsme slyšeli jen němčinu a angličtinu. Kos jsme vybrali jako náhradu za stornovanou dovolenou a nelitujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 5
  • Barunka9
  • bayka
  • calle
  • elpe69
  • tony2
Napsat recenzi

Milos studios

Kefalonia » Lourdata » Lourdas beach Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 722x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy Včera 14:21 · včera Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 06.07.21 za 59 dní
WiFiFiro29.08.17
Už jsem napsala 2x obsáhlý text a pokaždé mi zmizel!!!
Zkouším do třetice.
Prostorná studia se standard.vybavením, velký balkon s bočním výhledem na moře i v přízemí, trezor a klimatizace v ceně, u klima musím říct bohužel, protože je v hrozném stavu, takže hlučná je slabé slovo. A protože je zdarma, "tetky od vedle" měly jako jediné ten žentour zapnutý nepřetržitě, i když bylo večer kolem 21 st., zřejmě byly původem ze Sibiře.Úklid a výměna prádla Po a Čt. U studií je dobře udržovaný bazén od kterého je výhled na celou Lourdas beach. Ta je lemována místní komunikací s tavernami, jedním marketem a je tu i bankomat. My jsme dali přednost divoké pláži Lithero, která je za malým přístavem. Druhý market je cca 100 m od studií na komunikaci vedoucí nahoru do vesnice Lourdata( do vesnice jsme šli pěšky jen jednou, to není ani "krpál", spíš to připomíná stoupání po žebříku. )
Doporučuji všem, kteří se chtějí vyhnout rušným hotelovým komplexům a ruským turistům (za 14 dnů ani jeden !). Pravda, klidu pro někoho až příliš, proto mají toto letovisko v oblibě hlavně angličtí senioři. Za nás spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 1
  • brezina
Napsat recenzi

Dionysia

Zakynthos » Alykes » Xehoriati-Amoudi Apartmány/Studia
Umbrella Hana / žena / 722x
Na RN od 21.11.15 · 5 let
Naposledy Včera 14:21 · včera Zobrazit profil
Samos » Kampos - Votsalakia » 06.07.21 za 59 dní
WiFiViamare18.07.16
Samotné ubytování nemá chybu.Budova 3 apartmánů je v olivovém sadu, takže je tu příjemný chládek i bez klimatizace.Apartmán je prostorný, s velkým balkonem, vybavení v kuchyni přiměřené.Oproti zvyklostem je tu velká lednice s mrazákem, což jsme zvláště ocenili (vzhledem k větší vzdálenosti marketu jsme měli zamražené pečivo).Majitelka je příjemná mladá žena, která se vzorně stará o každodenní! úklid, výměna lůžkovin a ručníků každé 4 dny.V balk.dveřích jsou zasouvací sítě proti hmyzu.Na zahradě je k posezení příjemný altán.
Dostupné pláže v okolí jsou v Xehoriati - asi 500 m vzdálená ,ne moc velká písčitá pláž pod restaurací Shoestring, v Amoudi -asi 700 m, ale tady jsem prakticky žádnou pláž neviděli, lehátka jsou na zahradě u restaurací. Pár kroků pod apartmány je divoká pláž, kamenitá s nánosy suché mořské trávy (jako slamník ), vstup do moře je kamenitý, ale dál je příjemný písek a moře je úžasně teplé.Dlouhá písečná pláž je v Alykes,ale je vzdálená 2km.
Taverny v okolí jsou hlavně v Amoudi, v Xehoriati pouze jedna, my jsme si oblíbili tavernu Lemon Tree Garden v Old Alykanas vzdálenou asi 1 km. V Amoudi jsou 2 markety, Kozanos a podle nás lepší Spiros, autem nebo na skutru je nejlepší zajet nakoupit do Alykes, případně do Lidlu(asi 14 km).
Ubytování v Dionysii je velmi příjemné pro ty, kteří preferují klidnou dovolenou a nemrzí je udělat nějaký krok navíc. My byli nadmíru spokojení.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 3
  • Iri
  • Werta
  • rena
Napsat recenzi
Další od Umbrella Ubytování4
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 23–24 Clear sky 0 mm 21° 2 m/s
Neděle, 09.05.21 00–06 Clear sky 0 mm 20° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 16° 3 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 22° 5 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 22° 5 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !