Ubytování

RottenFox · recenze ubytování

Melissa Travel

Lithos Homes

Chios » Volissos Apartmány/Studia
RottenFox
Petr / 4 124xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Včera 21:28 · 4 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 137 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 139 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 141 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 143 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 150 dní
WiFi12.09.23/16:36
Naprosto luxusní ubytování v severní části Chiosu.
Klidné, kouzelné místo s famózním výhledem.
Volissos od 12.09.23 do 14.09.23Chios '23Chios 2023
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Old House

Rhodos » Paradeisi Apartmány/Studia
RottenFox
Petr / 4 124xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Včera 21:28 · 4 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 137 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 139 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 141 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 143 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 150 dní
WiFi27.08.20/18:40
Ubytování v tradičním baráčku v Paradisi.
Ubytování je pár kroků od letiště a tak bývá i využíváno - jako ubytování u letiště.
My ho použili na poslední den před odletem, abychom se nemuseli přesouvat nad ránem z ubytování na jihu ostrova přímo na letiště k odletu.
Ubytování je naprosto perfektní, pokoj velký a luxusně vybavený. Majitel velmi příjemný.
Škoda, že ubytování a pláž odděluje letištní dráha, protože jinak bych tam klidně trávil příští dovolenou. Čekal jsem, že městečko, které leží přímo u letiště bude rušné a o ničem, ale líbila se mi tam atmosféra "mezi místníma".
Dvě minuty pěšky je to do AB supermarketu, takže zásobování vyřešené a kolem je i pár taveren.
Škoda jen, že jim tam postavili to letiště.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Jason Rooms

Kréta » Viannos » Keratokampos Apartmány/Studia
RottenFox
Petr / 4 124xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Včera 21:28 · 4 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 137 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 139 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 141 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 143 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 150 dní
WiFiBooking01.06.19/22:29
Naprosto v TOPu.
Jeden barák, v něm nahoře pár luxusních pokojů a dole taverna. Rodinný podnik, všechno vyvoněný, kuchyň domácí, vesnice zapadlá - dohromady pět taveren, dva supermarkety a jinak jen domy místních s pronájmem pokojů. Nahoře na kopci stáda ovcí a pěkná krajina. A i když je to taková zapadlá vesnička, tak je v blízkém okolí plno možností zajímavých výletů.
Vzhledem k výše popsaným okolnostem tu potkáte (vyjma místních) hlavně starší německé páry. Vím, že se říká, že "smrt je jako být na dovolené s partou Němců", ale za mě to je zase lepší, než být v letovisku plném rodin s uřvanými dětmi. Pro hledače klidu ideál.
Pláž je jenom takovej úzkej cancour, ale zase prakticky liduprázdná. Vesměs písek. Ale my moc kvůli pláži u hotelu nejezdíme, spíš po těch výletech.
Balkon užší, s výhledem na moře a do okolí. Vybavenej stahovací roletou, což je fajn, když tam zrovna pere slunce, tak se roleta zatáhne a člověk má jednak stín na balkoně a ani to nepraží do pokoje a není v něm pak jak v sauně.
Doporučuji sem přijet hned první odbočkou z hlavní ve směru od Ierapetry, ne až přes Chondros. To se jede pěkně krajinou, nad soutěskou a i jsme zrovna viděli, jak pasák se psy žene stádo ovcí. To vždycky potěší. Potom se dole jede celou dobu pěkně podél pláže a skrz celý Keratokampos až k ubytování.

Celkově nemám co vytknout.
Takhle nějak si predstavuju dokonalý místo na dovolenou.
Keratokampos od 27.05.19 do 28.05.19Kréta v květ(n)u
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Artemis

7 recenzí Kréta » Východ » Makrigialos Apartmány/Studia
RottenFox
Petr / 4 124xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Včera 21:28 · 4 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 137 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 139 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 141 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 143 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 150 dní
WiFiAeolus01.06.19/22:05
Ubytování naprosto v cajku - čistá a prostorná cimra v typickém baráku, žádný velký hotelový monstrum.
Majitelé i personál příjemní, přilehlou tavernu mají taky v pohodě, celkem velká nabídka za fajn ceny a vaří dobře.
Pláž mě moc nenadchla, taková blbě úzká a plná kamení, po kterém se fakt blbě chodilo. Ale co už, člověk sem jede výletit, né se plácat celej den na pláži u hotelu.
Klimatizace byla zdarma, WiFina taky (zkusili jsme heslo Artemis1 a šlo to - jestli se to jinak platí, to nevím).
Balkon taky ok, výhled na moře a trochu na Makrigialos. Akorát trochu může rušit ta taverna pod balkonem, ale to k tomu patří.

Jediné, ale zato dost velké mínus je, že nám za 11 dní uklidili pokoj jen jednou.
Jako nepotřebuju, aby mi někdo stlal, ale když chtějí, aby člověk házel hajzlpapír do koše a ne do mísy, tak by bylo fajn ten koš každej den vynést, nebo aspoň mít možnost si to vynést sám a dostat někde novej pytel do koše.
Dost eklhaft.
Makrigialos od 22.05.19 do 01.06.19Kréta v květ(n)u
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 21
  • Alice111
  • Ivča
  • Janakol
  • JardaB.
  • Katk@
  • Navratil
  • Pavlida
  • Pesaja
  • Umbrella
  • Vančiišin
  • Vladka
  • Věra1
  • almina
  • bayka
  • hekal
  • machajda
  • michajla
  • monika123
  • nadaku
  • re.bok
  • soukal
Napsat recenzi

Blue Waves

Karpathos » Kyra Panagia Apartmány/Studia
RottenFox
Petr / 4 124xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Včera 21:28 · 4 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 137 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 139 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 141 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 143 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 150 dní
WiFiFischer22.06.18/17:39
Krásné ubytování v lokalitě Kyra Panagia. Klidné místo, hotel a pokoje jsou velmi čisté, prostorné a útulně zařízené. Vybavení a úklid na jedničku! Nic nám nechybělo.
Pobyt jsme měli bez jídla, ale je možnost snídaně.
Majitel je velmi příjemný a je s Vámi denně v kontaktu, je vidět, že mu na Vašem pohodlí záleží. 
Z ubytování je to tradiční uličkou pár kroků ke všem tavernám v okolí a i k supermarketu. 
Celkově v nás tohle místo zanechalo výtečný dojem a jestli se nám někdy poštěstí na Karpathos vrátit, tak budeme chtít rozhodně právě sem. Vyjížděli jsme odtud zapůjčeným autem na výlety po celém ostrově a byl to pro nás dobrý výchozí bod, ale rovněž i skvělé útočiště na večer, kdy si mohl člověk po dobré večeři v nedaleké taverně nerušeně posedět na prostorném balkoně nad láhví vína. 
Ještě bych rád zmínil pláž, která je hned kousek pod ubytováním, sotva pár kroků po schodech. Ze začátku jsou na ní lehátka a bývá zde celkem dost lidí (ono co jsme cestovali, tak bylo lidí všude zhruba stejně, co se pláží u ubytovacích kapacit týče, a třeba v takovém Lefkosu bylo rušno mnohem víc) ale stačí popojít pár kroků dál ke skále, kde již pohled na pláž není narušen slunečníky a lehátky a je zde plno volného místa, kam se člověk může kydnout na zem a rozhodně se na něj nikdo nelepí, ani jej neruší. 
Za nás rozhodně palec nahoru!
Kyra Panagia od 15.06.18 do 22.06.18Malá KrétaAchataRoman CisternsPountaOlive gardenDramountána
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Elpida Village

Kréta » Východ » Istro Hotel
RottenFox
Petr / 4 124xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Včera 21:28 · 4 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 137 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 139 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 141 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 143 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 150 dní
WiFiČedok12.06.17/08:54
Hotelový areál Elpida Village se nachází v obci Istro, na hlavním silničním tahu na východ, 12 kilometrů za Agios Nikolaos.
Celý areál stoupá od hlavní silnice do kopce, kde hned dole je jedno parkoviště pro auta a během stoupání postupně potkáváte jednotlivé budovy s pokoji, následně recepci, nad kterou je hlavní hotelová restaurace a přímo na recepci se nachází bar. V místech za recepcí je potom bazén, bar u bazénu, na terase pod tím je kafenio. Pod kafeniem je další parkoviště a další pokoje. Budovy s pokoji jsou i nad bazénem.
Z teras hotelu a z některých pokojů se nabízí dechberoucí výhledy na záliv Mirabello, hory a vedlejší vesnici Kalo Chorio.
Elpidu jsme navštívili koncem května a byli jsme zde jako jedni z prvních hostů, k čemuž se vázal jednak příjemný klid (v sezóně, kdy je areál zaplněn hosty tu může být dost rušno) a jednak příjemný zážitek, kdy ještě ze začátku nefungovalo bufetové stravování a Řecká babička nám vařila a nosila Řecké dobroty přímo pod nos. Později, jak hosté přibývali se rozjel normální provoz.
V rámci programu All inclusive nám bylo nabídnuto výborné Řecké stravování, dobrá nabídka vín, nápojů a vůbec všeho, na co si člověk vzpomene.
Během pobytu je také možnost zarezervovat si jednou oběd a jednou večeři, které se podávají u baru u bazénu. Večeři mají uvedenou jako Řecké grilování, obsah talíře bych zhodnotil jako Mix Grill známý z taveren. K obědu bylo maso na červené omáčce s lilky. Vše bylo doplněno předkrmy, salátem a dezertem.
Veškerá obsluha a personál byla velmi milá a s plno z nich jsme navázali takřka přátelské vztahy - určitě hlavně i díky tomu, že jsme tam byli prakticky sami a bylo plno času poklábosit.
Pokoje byly čisté a dostatečně velké, trezor za poplatek, klimatizace zdarma, lednička, konvice a vůbec veškeré zázemí, které jsme potřebovali.
Co se pláže týče, vzdálenost musím objektivně zhodnotit jako dalekou, ale pro nás, dva dospělé výletníky to bylo pár kroků a na pláži Agios Panteleimonas jsme byli během pár minut příjemné procházky mezi zahradami. Pak je tu ještě trochu vzdálenější pláž Voulisma, tam jsme po predloňské zkušenosti, kdy byla pláž totálně narvaná nechodili. Na Agios Panteleimonas nebyl skoro nikdo. Na pláži byly semtam kameny, ale jinak, a hlavně v moři, naprosto jemný písek. Hotel rovněž nabízí během dne přepravu na pláž.
Na základě naší zkušenosti nelze jinak, než Elpida Village doporučit.
Možná by se ještě hodilo zmínit, že v Istronu nečekejte rušnou promenádu, tak, jak to v letoviscích bývá. V nejbližším okolí hotelu je pár supermarketů, pár taveren a pekárna. Potom dál, čím blíž jdete směrem k Voulismě, tak zde přibývají taverny a obchody.
Istro je skvělý výchozí bod na výlety po východě Kréty a Elpida je fajn zázemí, kam se člověk může vrátit k odpočinku a občerstvení.
Istro od 28.05.17 do 04.06.17
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 2
  • Baki
  • lenkahej
Napsat recenzi

Kamari Star

3 recenze Santorini » Kamari Vila
RottenFox
Petr / 4 124xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Včera 21:28 · 4 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 137 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 139 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 141 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 143 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 150 dní
WiFiFiro Tour12.08.16/08:20
Villa Kamari Star...
Tak fajn, tohle bylo povedené.
Člověk dorazí poprvé na Kyklady, zírá všude kolem sebe s pusou dokořán a pak ho ještě ubytují v takovémhle fajn baráčku porostlém nádhernými květinami a stará se tu o něj Řecká rodinka.
Co chtít víc? Nic.
Co se týče vybavení a tak, které teda mě bylo celkem jedno, protože jsem byl úplně hotovej z toho obřího balkonu plného květin a s výhledem do ulice přes zahrádku Řecké rodinky, tak - koupelna malá a tmavá, ale hezká a čistá, nikde žádnej humus a na běžné věci, co se v koupelnách dělají to stačí.
V chodbičce dost velká skříň s velkým trezorem (ojro na den), pokoj samotný má dost velkou postel, pak ještě pohovku, ledničku, stolek, televizi a klimatizaci (zdarma). Od chodbičky je oddělen obloukovým průchodem, od zmíněného velkého balkonu klasickými dveřmi s modrými okenicemi. Wi-Fi je zde též zdarma.
Vše čisté a v pořádku.
Někdo, kdo je zvyklý třeba na velké Turecké resorty by se tu asi divil, ale nám tohle malé rodinné ubytování vyhovuje.
Zaplacené jsme měli snídaně, ty jsou dole u recepce v hotelové restauraci, kde v menší místnosti u kuchyně jsou vyskládané klasické snídaňové věci, jako chleba, sejra, vajce, salámy, sladké pečivo, kafe, limča, atd.
Nevím, mě to přijde jako běžné věci na snídani a všeho bylo dost.
Samozřejmě se našla česká klientela, která remcala, ale co už. Nevím, co běžně snídají doma. Jestli kaviárové toasty, tak měli holt smůlu.
Zmíněná hotelová restaurace je v běžném provozu také fajn, aspoň jednou jsme vyzkoušeli.
Hned u hotelu začíná cesta dolů k pláži (pár kroků), která je už tady lemována krámky a tavernami, dole u pláže je pak přímo promenáda.
Menší parkoviště je přímo před hotelem, ale zde se nám povedlo zaparkovat jen jednou. Naštěstí pár kroků za hotelem, směrem ke kopci, je parkoviště mnohem větší a tam jsme zaparkovali vždy. Pak je ještě jedno velké parkoviště na konci pláže pod kopcem.
Když půjdete na to parkoviště pár kroků za hotelem, tak půjdete kolem dvou na sebe nalepených supermarketů - jeden z nich je Johny - tam mají nejlevnější Assyrtiko a Nichteri od Santo Wines - rozdíl oproti ostatním krámkům je několik €.
Za celý pobyt jsme řešili akorát jeden "problém" a to, že se nám vybily baterky v ovladači na klímu. Cestou na výlet jsem dal ovladač na recepci, když jsme se z výletu vrátili, byl připravený s novými bateriemi.
Celkově za nás super, klidně by jsme se sem vrátili.
Kamari od 12.07.16 do 22.07.16Santorini 2016, pro radost
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 10
  • Aranka
  • BEDY
  • Bylinka65
  • IrenaT
  • Market1
  • Stand
  • Zemanová63
  • binous
  • milcaj
  • verina
Napsat recenzi

Evi

7 recenzí Rhodos » Faliraki Hotel
RottenFox
Petr / 4 124xNa RN od 30.04.14 · 10 letNaposledy Včera 21:28 · 4 hod.Zobrazit profil
Rhodos » Paradeisi » 06.10.24 za 137 dní
Karpathos » Olympos » 08.10.24 za 139 dní
Karpathos » Kyra Panagia » 10.10.24 za 141 dní
Kréta » Tourloti » 12.10.24 za 143 dní
Kréta » Kato Symi » 19.10.24 za 150 dní
WiFiFischer01.08.14/11:48
Bydleli jsme v pokoji č.7 v druhém patře dvoupatrové zrekonstruované budovy, přes ulici naproti recepci, takže mimo hlavní hlučný komplex, nad Canon barem. Pokoj krásný, opravdu nový, čistý, hezky upravený. Na zdi vlastní automatická klimatisace (zdarma), lednička a televize. Koupelna s toaletou krásná též, hezky nově vydlaždicovaná, sprchový kout, umyvadlo, toaleta. Z poměrně velkého balkonu výhled do krásného okolí, plno olivovníků, sem tam nějaká palma, v pozadí krásné Řecké kopce, po levé straně výhled aj na moře. Hned pod balkonem fíky a citrony.
Byl jsem se podívat v suterénu a kdyby jsme byli ubytovaní tam, tak by to asi nic moc nebylo. Výhled buď na zelenou plachtu na plotě nebo do uličky za Canon Barem. V hlavním komplexu pokoje vypadali také dobře, ubytování docela pěkné i v suterénu, okolo pěkně upravené živé ploty, takže by se možná dalo... Ovšem my jsme byli neskonale rádi za náš pokoj, hlavně kvůli výhledu a relativní samotě. To samé platilo pro dva pokoje vedle nás. Tím jak jsme byli mimo komplex, tak jsem si přišel jak v osamocenem apartmánu. V komplexu byl přece jen kravál, já raději klid. Samozřejmě restaurace, bazén a další služby byli na dosah, jen stačilo přejít úzkou silnici.
Na recepci příjemní, velká hala, sprchy, wc. Bezpečnostní schránka na recepci malá, hodí se tak na peněženku, větší foťák tam nedáte.
Stravování formou all-inclusive. Jídla bylo dost, bylo chutné, výborně připravené, nakořeněné. Každý den špagety nebo těstoviny se třemi druhy omáčky, restovaná zelenina, různé jídlo s honosnym názvem, ale byl to vlastně karboš s nějakym sosem, ale fakt vynikající. Pak na střídačku kuřecí křídla/stehna, krůtí plátky, vepřové plátky, vepřové kostky, guláš, jehněčí. Jednou kuřecí gyros, dvakrát pita chléb. Jinak luxusní pečivo každej den, na střídačku hranolky/rýže/kus kus. Nějaké ovoce, deserty, pěny. Oběd obdobnej, snídaně dostatečná - párky, opečená slanina, salámy, šunka, plátkový sýr, feta, jogurt, ovoce, míchaný, vařený vejce, volský oči. Nápoje - ovocný šťávy, limonády, sprite, cola, pivo, bílé a červené víno.
Teď to neberte tak, že jídlo hanim, bylo výborné a bylo ho dost. Můžete od rána do večera sedět na hotelu a cpát se. Ale my raději tradiční řecké jídlo, což jsem samozřejmě na hotelu nečekal a počítal jsem že si občas zajdem jinam, přece jen nejedu do Řecka, abych celej tejden jedl karboše, byť vynikající. To by mi ale dojem nezkazilo, co mi ho ale zkazilo bylo to, že jsem čekal tradiční řeckou pohostinost. Toho nafrněnýho vyčůranýho vrchního jsem měl nutkání odtáhnout do nějaké taverny, ať vidí jak to vypadá, když se hostí zákazník... Veškerý personál v restauraci krajně nepříjemný. Tohle bylo jediné zklamání, že člověk si v restauraci připadal, jako že veškerý personál nebetyčně otravuje. Neříkám, že mi měli natahovat červenej koberec, ale aspoň úsměv by neuškodil.
Poslední tři dny jsme to bojkotovali a chodili po místních tavernách.
Na baru byl barman milej, usměvavej, prostě jak to má být. Zadarmo byl tvrdej, víno. pivo, limonády jak v jídelně. V určité hodiny zmrzlina a cookies. Za malej peníz výborné frapé, také nabízeli koktejli a tříšť.
Na krásnou pláž deset minut příjemné procházky. Nejkratší cesta je přejít u recepce přes silnici, projít kolem té budovy kde jsme bydleli my, dolů kolem Canon Baru, pak hned na cestě do prava, je tam ohrada se třemi oslíky, rovně dolů, u půjčovny hned zase do prava, kde je už cedula na pláž doleva, kolem supermarketu a jste tam. Cestou olivovníky citrusy, fíky, víno, krásné okolí.
Do centra kousek, od recepce dolů, hned potkáte pár supermarketů, pak hned do prava a už jdete po hlavní ulici, kde je všeho dost, za opuštěnym barem plnym banánovníků doprava dolů a tam už to opravdu žije. Nepřeberné množství nákupních možností je tedy v desetimiutovém dosahu od hotelu.
Celkově pobyt naprosto supr, o hladu jsme nebyli, jídlo vskutku chutné, dostatek, žádná špína se nikde nekonala. Jedniné zklamání byl tedy personál v restauraci. Docela škoda.
Rhodos 7/2014Bros KebabFalirala ClassicsHotel Evi, Faliraki
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 21
  • Evuša
  • Haňulla
  • Hell
  • Marculín
  • Miaa
  • Mirek_Fuks
  • Mr.Head
  • NikaVK
  • Superboy
  • dagina1
  • hankeova@c
  • hpbaxter
  • iva2828
  • ivana1971
  • kacikc
  • kvitko
  • lenys
  • majooo777
  • roromik
  • simča**
  • áša
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 00:0020°0 mm2 m/s
Dnes 01:0019°0 mm2 m/s
Dnes 06:0023°0 mm3 m/s
Dnes 12:0030°0 mm5 m/s
Dnes 18:0024°0 mm2 m/s
Zítra 00:0019°0 mm6 m/s
Zítra 06:0023°0 mm6 m/s
Zítra 12:0030°0 mm9 m/s
Zítra 18:0025°0 mm7 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !