Ubytování

Pet 71 · recenze ubytování

Melissa Travel

Jerry's

6 recenzí Kefalonia » Lassi Apartmány/Studia
Pet 71 Petr / 419x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 01.11.14/16:57 · 7 let Zobrazit profil
Alex16.07.09
Na řecké poměry opravdu prostorná studia a s velkou terasou. Vilka stojí za tavernou mimo hlavní silnici na konci letoviska směrem k hl. městu. Vybavení kuchyńky průměrné, leč účelné. Kuchyňka je oddělená od ložnice. Majitel bydlí v domě nad vilkou, starostlivý, milý, žádosti řeší promptně. Nevýhodou jsou plné pláže i mimo sezonu a absolutní "poangličtění" letoviska (bohužel i gastronomicky. Doba pobytu 26. 6 - 7. 7. 2009
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 11
  • Aanneettaa
  • Budíček
  • Dasena
  • Fill
  • Jitka
  • Stone
  • Wolfi1
  • imbros
  • milena33
  • milosv
  • sunjan
Napsat recenzi

Ag. Fotini

Chios » Agia Fotini Apartmány/Studia
Pet 71 Petr / 419x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 01.11.14/16:57 · 7 let Zobrazit profil
Alex10.02.09
Studia Ag. Fotini jsou jednoduchá s malými pokoji a poněkud spartánsky vybaveným kuchyňským koutem. Ale naleznete vše potřebné, úklid vzorný, pokoje čistí. budova jednopatrová v přízemí minimarket. Absolutní klid. K moři to je asi 50 metrů do třech taveren také. Naproti je pizzerie. V září fungovala i klimatizace bez příplatku. Balkony buď do ulice nebo na dvorek končící svahem s porostem lentišku. Jako jednoduché ubytování - spokojenost. Pro náročnější - asi trochu stísněné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 85%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Molyvos

2 recenze Lesbos » Molyvos Hotel
Pet 71 Petr / 419x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 01.11.14/16:57 · 7 let Zobrazit profil
Aeolus01.08.07
Hotel leží na rovině, stranou veškerého ruchu a od pláže ho dělí malá kamenná jednosměrná ulička (jezdí zde jen hosté okolních tří hotelů). Největší výhodou je stinná veliká terasa kde se podávají snídaně (kafe, čaj, mléko, džus grep/pomeranč, 3 druhy marmelády, šunka, sýr, jogurt, med, kukuřičné lupínky, vejce natvrdo, báboka, tmavý/světlý chléb). Pokoje jsou na řecké tři hvězdy lehký nadstandard (televizor, malá lednička, fén, v koupelně sprcha se silným tlakem vody - to jsem zažil poprvé . Jinak pokoje mají buď výhled na hrad nebo moře - hotel má pouze 30 pokojů a je jednopatrový. Personál v pohodě, úklid každý den, ložní prádlo nové 1x týdně. Pláž je sice organizovaná, ale každé ráno uklízená, jsou zde sprchy, wc, převlékarny, tři pergoly se stínem. Pláž se dělí na slunnou část pod zídkou a stinnou část mezi stromy nad zídkou. Dopoledne je stinná a málo navštěvovaná, večer bez lidí ač lze pozorovat západ slunce. Za hotel Olive Press pokračuje dál asi 1km a je prázdná.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 88%
Další hosté 1
  • tereza
Napsat recenzi

Olympic

2 recenze Karpathos » Pigadia Hotel
Pet 71 Petr / 419x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 01.11.14/16:57 · 7 let Zobrazit profil
Fischer26.06.06
Jde o pěkný čistý hotel na horním okraji Piggádie ve směru od Ammoopi. Kolem hotelu je čisto a klid, Do centra je to asi 8 minut, na začátek pláže zhruba stejně dlouho, do přístavu asi 12 minut. Hned o dvě ulice níže je je stanoviště místních autobusů. Na Karpathos a kategorii 3 hvězdiček je vcelku bohatá snídaně (1x sýr, 1x šunka, 3x marmeláda, 1x med, 1x jogurt,1x kafe, 1x čaj, 1x džus, 3x pečivo, na střídačku vejce na tvrdo, kompotované broskve, sušenky). Jíst můžete jak dlouho chcete a kolik chcete, personál průběžně doplňuje to, co dojde. Personál velmi milý, pozorný, úklid vzorný, pokoje světlé čisté, pěkný bazén, výhled na moře převyšují okolní stavby - snad je ze 4. patra je vidět do přístavu. Výhodou je slepá cesta před vhodem do hotelu, takže ruch je pouze z boční silnice vedoucí jako odbočka z hlavní silnice od Ammoopi. Ruch je velmi malý.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 88%
Další hosté 1
  • sema
Napsat recenzi
Další od Pet 71 Cestopisy7Ubytování4Diskuze1
Athény Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !