Ubytování

Nikita18 · recenze ubytování

Melissa Travel

Albatros

Ithaka » Vathy Apartmány/Studia
Nikita18
Nikola / žena / 704xNa RN od 18.02.15 · 9 letNaposledy 24.07.23/08:08 · 7 měsícůZobrazit profil
WiFiMelissa Travel29.06.18/08:32
Celkový dojem z tohoto ubytování máme dobrý. Nebylo to drahé, bylo tam čisto a nic nám tam nechybělo. Klasický malý pokojík s balkónem, kde byl krásný výhled na celý přístav ve Vathy. Uvítali jsme na balkóně markýzu, protože bez té by jsme si ráno nemohli dát venku snídani. S vybavením kuchyňky jsme byly také moc spokojeni neboť zde byl toustovač, rychlovarná konvice, dokonce překapávač na kávu a trouba. Jinde jsme nikdy z těchto věcí nic neměli, takže pro nás překvapení. Úklid proběhl 3krát za pobyt, což stačí. Jediné mínus dáváme posteli, protože byla hrozně úzká a kdo má rád svůj prostor na spaní, jako my, bude mít problém a dále sprchovému koutu, opět tak malinký, že i když se člověk snažil, voda byla všude po koupelně. Wifi po celou dobu pobytu nešla, ale měla jít, kde byl problém jsme nezjistili. Urgovali jsme delegátku, ale bohužel Za mě ho doporučuji, ale jak vždy píšu, vystačíme si s málem a nejsou pro nás prioritou hvězdičky. Máme to jen na přespání
Ithaka 2018Ithaka 2018 - skútrem křížem krážem po ostrově
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 15
  • Dana K.
  • DiDi
  • Hannule
  • Janakol
  • Marigaux
  • Vilma
  • Wolfi1
  • Z.K.
  • brrouk
  • hanament
  • hanjo
  • heleto
  • jaarecko
  • katdud
  • raniva
Napsat recenzi

Plaka 1

2 recenze Naxos » Plaka Apartmány/Studia
Nikita18
Nikola / žena / 704xNa RN od 18.02.15 · 9 letNaposledy 24.07.23/08:08 · 7 měsícůZobrazit profil
WiFiMelissa Travel13.11.17/08:55
Penzion Plaka 1, dovolím si napsat, je spíše pro méně náročnější klienty, kteří úplně nebazírují na perfektním ubytování. Což jsme například my Měli jsme pronajaté malinké studio s kuchyňkou, kde byly opravdu jen základní věci (talíře, skleničky, hrnečky, příbory a hrnec s pánví) na druhou stranu, co víc tam člověk potřebuje. Pro nás je hlavní, že tam bylo celých 11 dní čisto, každý den nové ručníky a povlečení. Problém jsme měli s dvoujplotýnkou, která mě při prvním zapojením málem zabila a po výměně za jinou zas probíjela, ale i to se vyřešilo
Snídaně byly pro nás dostačující, jen bychom uvítali více čerstvé zeleniny s ovocem.
Jediná věc, která se nám dost nelíbila, byl průjezd (po celou dobu pobytu jsme měli půjčený skútr) kempem, když chtěl člověk vyjet ven. Myslím, že i pro lidi v kempu to musí být dost nepříjemné, když okolo stanů ve dne v noci někdo jezdí. Místní bazén a tavernu jsme nevyužili, takže nehodnotím, ale krámek byl v kempu šikovný. Co se týče celkově letoviska, pro nás velké zklamání. Plaka = rušná prašná cesta, kdy na jedné straně se střídají hotely s tavernami a na druhé straně jsou přeplněné pláže. Proto za okolí a pláž dávám jen hvězdičku. Kdo má ale auto nebo motorku, najde si během 20 min opuštěné plážičky i během hlavní sezóny
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 7
  • Pavlida
  • fami
  • honza67
  • inža
  • javra
  • lenkahej
  • lvicepb
Napsat recenzi

Galini

2 recenze Karpathos » Lefkos Apartmány/Studia
Nikita18
Nikola / žena / 704xNa RN od 18.02.15 · 9 letNaposledy 24.07.23/08:08 · 7 měsícůZobrazit profil
WiFiViamare30.08.16/08:25
S ubytováním jsme byli moc spokojeni. Klasický malý pokojík s kuchyňským koutem, kde bylo dostačující vybavení, s balkónem, ze kterého byl překrásný výhled na moře a koupelna se sprchovým koutem bez závěsu (což jsem uvítala, protože není nic horšího než olezlý igelitový hadr). Poloha ubytování nám naprosto vyhovovala, neboť to bylo mimo centrum Lefkosu a byl zde naprostý klid. Pár metrů od ubytování je kohoutek s pitnou vodou a méně navštěvovaná pláž Potali. Úklid pokojů probíhal každý den a paní opravdu nic neošidila. Za nás opravdu spokojenost!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 12
  • 1937
  • Hanka333
  • JIRULEE
  • Luky24
  • bayka
  • joga
  • lenkahej
  • mib66
  • mrozikulda
  • reza
  • sněhulík
  • zuzka**
Napsat recenzi

Summer Sun

6 recenzí Kefalonia » Skala Apartmány/Studia
Nikita18
Nikola / žena / 704xNa RN od 18.02.15 · 9 letNaposledy 24.07.23/08:08 · 7 měsícůZobrazit profil
WiFiMelissa Travel03.08.15/07:56
Celkový dojem z tohoto ubytování je velice kladný. Čisté pokoje, velmi klidné místo a příjemný majitel. Velmi prostorná terasa s krásným výhledem na moře. Vybavení kuchyně dostačující, ale na větší vaření nevhodné. Určitě s sebou vlastní nůž a popř. škrabku. Během pobytu proběhla 2x výměna ručníků, 2x převléknutí postele, doplňování toaletního papíru a vynášení odpadkového koše (obden).
Prudký kopec během dne v největším horku není opravdu moc příjemný. Nákup balíků vody nechávat až na večer! Nebo pít vodu z kohoutku, potvrzeno delegátkou, že je opravdu pitná. Na druhou stranu, kdo hledá klid na pláži a nepotřebuje lehátka, má snadné toto najít, díky poloze apartmánu mimo centrum.
Pouze jednu hvězdičku dávám za pláž proto (i když byla hezká, čistá a bez lidí), že nemáme rádi dlouhé pláže se slunečníky a lehátky, ale preferujeme malé plážičky, tam se vejdou sotva dvě rodiny), ale i ty se dají kousek od ubytování najít.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 20
  • Athéna
  • Darka
  • Engi
  • Hell
  • JIRULEE
  • Luciška
  • Nebchett
  • PaSt
  • RR
  • Santorini
  • Simouš
  • Sinuhet
  • bendulinda
  • danka235
  • hanas
  • jaruna111
  • julda
  • pitrs
  • srpmar
  • ŠárkaC
Napsat recenzi
Další od Nikita18 Galerie3Videa4Ubytování4
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 15:00Jasno0 mm16°4 m/s
Dnes 18:00Jasno0 mm14°3 m/s
Zítra 00:00Jasno0 mm13°2 m/s
Zítra 06:00Jasno0 mm12°2 m/s
Zítra 12:00Polojasno0.2 mm17°6 m/s
Zítra 18:00Zataženo0 mm13°6 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !