Ubytování

Marigaux · recenze ubytování

Iolkos

3 recenze Karpathos » Pigadia Hotel
Marigaux Kateřina / žena / 2 484x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 23:23 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiCK Fischer29.07.21
Hotel Iolkos splnil mé očekávání podle recenzí a fotek z internetu.
Nutno říci, že hotel je poměrně v prudkém kopci, což CK neuvádí. Čekala jsem, že ubytování bude průměrného rázu (na přespání, řecký klasický standard) a taky tomu tak bylo. Vyhledávám menší soukromější studia bez stravy, ale letos se nedalo nic dělat (krach CK Melissa). Brala jsem, co bylo. Pokoje jsou spíše menší (měla jsem "standard" ) .
Záleží, na které straně hotelu jste. Já jsem měla pokoj č. 208 - s bočním výhledem na město + protější hotel. Jiné balkóny jsou buď nad bazénem nebo s výhledem na moře, ale nad ulicí, kde projíždí auta. Bylo fajn, že můj balkón byl trochu v závětří a později odpoledne tam nesvítilo slunce+ vedlejší neprůjezdná cesta.
Interiér hotelu je takový klasický (žádný luxus ani hrůza). Bazén měl příjemné prostředí. V bazénu jsem tedy nebyla. Do půlnoci si bylo možné dát na hotelové recepci drink a do 15h i nějaké drobné občerstvení.
Snídaně dost průměrná (1 druh pečiva, 1 druh čaje, 1 druh sýru, šunky), dále k dispozici vajíčka natvrdo, občas něco sladkého, meloun, med, řecký jogurt, káva, džus (asi práškový, děsně sladký), rajče/okurek, feta, olivy, marmelády, máslo (margarín), mléko, nějaké cornflakes. Každý den to stejné, ale mě to nevadilo. Jezdím bez snídaně, takže nic lepšího bych si rozhodně sama "nevyvářela".

Pokoj č. 208 - čisto, úklid kromě neděle byl denně. Výměna ložního prádla a ručníků asi 2-3x (moc jsem to nesledovala). Na pokoji mi chyběla zásuvka u postele, na balkónu alespoň šňůra (věšák nebyl a při větru, který na Karpathosu je, to není ideální). Byla jsem však připravena a šňůru s kolíčky jsem si vezla. Klimatizace za poplatek (za našeho pobytu chtěli 5€/den - tu jsem neměla, nedalo se platit kartou, měli problém s terminálem. Nicméně jak vyfukovalo, tak naštěstí nebylo vyloženě v noci horko), trezor u recepce za poplatek a ještě zvláštnost - mini lednice taky za poplatek - 3€/den. To mi přišlo tedy hodně neobvyklé, ač CK tuto informaci měla uvedenou, takže žádné překvápko. TV byla k dispozici, ale nezapínala jsem. Ocenila bych třeba varnou konvici (brala jsem svoji). Co mě na pokoji obtěžovalo, tak mi v průvanu (který byl permanentně) mlátily dveře. V noci to bylo opravdu nepříjemné. Mezi dveře a futra jsem vkládala silný papír, ale pokud bylo hodně větrno (to bylo skoro pořád), tak to nepomohlo. Postel mi vyhovovala, matrace spíše tvrdší. Koupelna byla čistá, standardní. Uvítala bych nějaké odvětrání, když není okno, ale co už. Fén byl na mém pokoji jen hadice s dírou. Jakmile se hadice zahřála, nebylo možné ji držet. Takže nic moc. Nicméně já jsem fén použila jen poslední den při odletu domů. Kdybych ho chtěla využívat denně, tak je to otrava. V koupelně mi chyběl závěs, ale nebyl to nějaký problém. Raději bez závěsu, než nějaká plesnivá hrůza.
Co se týká pláže v Pigadii tak jsem byla velmi mile překvapena. Ale - chodila jsem rozhodně mnohem dál (prakticky za město). Asi 2.3km - tam bylo koupání skvělé a na 300m napravo ani nalevo nebyl kolem mě nikdo. Nejbližší místo/vstup od hotelu na pláž mě opravdu nezaujalo. Jsou tam 2 velké hotely, lehátka a to nebylo nic pro mě. Každopádně jsem byla v Pigadii na pláži pouze příletový den a potom ke konci pobytu. Jinak výlety po ostrově.
Celkově hotel hodnotím kladně. Ač bych výtky (viz. výše) měla, nejsem náročná a byla jsem tedy spokojená. Vyžaduji především čistotu (ta byla) a klid. Z hlediska klidu jsem měla štěstí, protože na mé straně nebyla žádná rodina s dětmi a obsazenost hotelu byla nízká (postupně se však hotel plnil) a naprostá většina lidí měla pokoje nad bazénem nebo s výhledem na moře. Ovšem vřískající dítě z vedlejšího hotelu jsem si užila , ale s tím člověk nic neudělá, no.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 69%
Další hosté 5
  • Art
  • Werta
  • Zindy
  • renatak
  • zemli
Napsat recenzi

Argalios

3 recenze Ithaka » Jónské ostrovy » Kioni Penzion
Marigaux Kateřina / žena / 2 484x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 23:23 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel17.07.19
Penzion Argalios je na kopečku v krásné a klidné vesničce KIONI. Má pouze tři pokoje(studia), každý má na své vlastní straně balkón/terasu. Nejvyšší patro patří majiteli (oční lékař z Athén - tuším), zřejmě tam bývá málokdy. Spodní patro jsou studia. Každý pokoj má svůj vchod. Nejnižší patro je garáž. Pokoje jsou jakoby v 1. patře, ale vzhledem ke svahu, ve kterém ubytování je, tak vlastně je to přízemí. Penzion je na kopečku, dá se k němu jít několika cestami. Každý si vybere, která mu vyhovuje. My chodili různě. Nejkratší cesta je asi skrz schody (93 - jsme počítali :-D). Vzhledem k tomu, že jsme do penzionu jeli se známými, tak jsme nakoukli i k nim a velmi rychle jsme adoptovali i samotného kluka ve zbývajícím pokoji. Náš pokoj (balkón s lisem na olej, boční výhled) - byl č.3. Byl poměrně prostorný i balkón. Krásné posezení. Všechny pokoje jsou opravdu nadstandardně (za tu cenu) vybaveny. Koupelna byla na řecké poměry taky docela prostorná. Měli jsme hodně úložného prostoru, pohodlné postele, trezor, TV a dokonce vevnitř i stůl a židle, velké zrcadlo...atd. Kuchyňka je jako "skříň" a velmi dobře vybavená. Jen nám chyběla varná konvice. Je tam taková konvička (řecká klasika) na plotýnku. Nicméně i toustovač, "trouba" a slušné kuchyňské vybavení, jar, houbička. Velmi pohodlné postele, okno které bylo u postele bylo s přímým výhledem na moře. Opravdu s ubytováním velká spokojenost. Jen ten, kdo má 02, tak jsem měla v KIONI velmi špatný signál (jak na volání, tak data). Abych jen nechválila, tak v kuchyňce je opravdu mini pidi koš. Úklid byl jen 2x za pobyt. Což bych nějak neřešila. (Já stejně nemám ráda, když přijdu z pláže a šmejdí mi kolem uklízečka a musím čekat). Ložní prádlo a ručníky nepotřebuji mít čisté 10x za pobyt - výměna byla jednou, což bohatě stačilo. Jen jsme si museli vynášet koš v koupelně a kuchyni. V koupelně asi všichni víme proč a v kuchyňce byl maličký. Ale popelnice jsou doslova pár kroků od penzionu, takže nic hrozného. Podlaha by asi taky potřebovala vytřít alespoň ob 3 dny. Každopádně mop tam byl, takže kdo není nóbl, tak ho mohl využít. . Prostřední pokoj (asi č. 2) - s balkónkem s přímým výhledem na moře byl o dost menší, vč. toho balkónku a už neměl (logicky) žádné jiné okno kromě vchodu na balkón. Koupelna malinká, bez okna. O dost méně úložného prostoru, ač je prostřední pokoj opravdu malý, známí byli spokojení (ale nám trošku "záviděli" :-D), ale zase se jim líbilo, že mají větší soukromí na balkónku, protože kolem našeho a třetího pokoje chodili sem tam lidi a jelo auto apod. (každopádně žádné procesí ani dálnice :-D). Pokoj (asi č. 1) s "kulatým balkónem" se nám zdál nejprostornější, měl dokonce 2 okna. Výhled na moře už byl trošku omezenější. (Pokoj má takový stupínek + barový stůl a židle). Zase na balkónku asi nejvíce svítí a je tam nejmenší soukromí. Každý pokoj má své výhody a nevýhody. My zhodnotili, že náš pokoj - č. 3 byl asi s ohledem na všechno nejlepší. . Ještě bych zapomněla, klimatizace byla skvělá. Oproti ubytování na Kythiře (Romantic studia) byla naprosto tichá a ač byla v blízkosti postele, tak vůbec v noci nerušila. Za ten nepořádek se velmi omlouvám :-D Nikdy pokoj nevyfotím hned po příjezdu. :-D
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 13
  • Alice111
  • Iriska
  • Mili
  • Nadula
  • Olča
  • Píďa
  • ZdenaK
  • hynek
  • inža
  • jerabinka
  • lili
  • olík
  • vaclava
Napsat recenzi

Romantica

3 recenze Kythira » Agia Pelagia Penzion
Marigaux Kateřina / žena / 2 484x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 23:23 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel20.08.18
Hotel - penzion Romantica je na praktickém místě. Všude blízko a klidná lokalita. Což Pelagia je obecně. Okolí není až tak upravené, co se týče studií, kde jsme byli ubytovaní. Hotel jako takový je krásný. Rozlehlý ...budova s recepcí je hned u studií a pak s bazénem o kus dál. Tam jsme se byli jen podívat. Vypadalo to tam velmi sympaticky. Studia jsou takového dejme tomu skromnějšího rázu. Což je patrné podle fotek i nižší ceny než je ubytování přímo v Romantice. Mě toto soukromí vyhovovalo. Rozdělení pokojů. Kvůli jedné "story" máme slušný přehled jak který pokoj vypadá v patře. Podle mě (tam jsme osobně nebyli) je nejlepší pokoj č. 15 - má dva balkóny a bude určitě více prostorný. 2 balkóny jsou velkou výhodou, protože ráno a dopoledne praží sluníčko na balkonech s přímým výhledem k moři (snesl by se slunečník) a na bočním zase odpoledne. Pokoj č. 14 je s přímým výhledem na moře. Je středně prostorný (nic extra ale), ale je tam šíleně malá manželská postel. Opravdu fakt malinká. Koupelna hezká, podle mě prošla nedávno nějakou rekonstrukcí. Tady je koupelna bez okna. Kuchyňka vybavena opravdu nejnutnější. Chyběl mi větší hrníček. Jsou tam jen takové malinké. Jinak dalo se. Běžný řecký standard. Lednice novější, přibylo nové prkýnko. Jeden hrnec, příbory apod. Koupelna měla asi nejprostornější sprchový kout, co jsem zatím v Řecku potkala. Což bylo velmi pohodlné a příjemné....závěs se nelepil na člověka, takže opravdu prostorný :-D. V pokoji č. 14 mi chyběl trošku odkládací prostor v pokoji. Pokoj č. 16 (zde jsme pobývali nejvíce) má boční výhled na moře. Obecně balkóny jsou malé. Pokoj je ovšem malinkatý, opravdu pidi. Zase bylo trochu více, kde si odložit věci (paradoxně). Kuchyňský kout byl vybaven stejně jako na 14. Lednice na mě působila nově. Koupelna taky hezká - novější. Stejná jako na č. 14, ale s okýnkem. Co mi chybělo v této koupelně byl nějaký odkládací prostor na kosmetiku a běžné potřeby.....fakt tam nebylo nic, jen věšák na ručník. Nějaká polička by se snesla. Pokoj byl sice opravdu pidi, ale zase měl mnohem lepší postele. Oddělené, takové jaké v Řecku vždy vídám...dřevěné s pohodlnou matrací. Proto jsem měli základnu na pokoji č. 16. Taky mi přišlo, že v tomto pokoji nebylo takové dusno (lepší strana podle mě). Klimatizace fungovaly bez problémů. Wifi použitelná jen na recepci. Signál na pokojích je, ale prostě to nejede. Ručníky, povlečení a úklid standardně. Všude bylo čisto, příjemně. Uklízečky byly moc milé....jen k nám chodily asi až nakonec a běžně jsme je potkávaly cca 17.30, což nám trochu vadilo, protože zrovna tohle byl čas, kdy jsme se na pokoji objevovali z pláže. Čisté ručníky asi 3x za pobyt (nevím přesně). Jednou vyměněno ložní prádlo. Úklid denně (kromě neděle). Vím, že tohle je dané a není to jednoduché umístit klimatizaci tzv. "kde je libo", ale přímo nad postelí a nad hlavou....není to šťastné. Obecně studia hodnotím velmi kladně. Příjemné, skromnější a klidné. Kdyby bylo upraveno bezprostřední okolí, určitě by to byl ještě pozitivní bodík navíc. Služby delegátky a CK - vše v pořádku. Delegátka Adéla moc milá a vstřícná.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 13
  • BEDY
  • Dana K.
  • Hannule
  • Kalynka
  • Kopecek
  • Lavetka
  • MaDaM
  • RR
  • kovirbk
  • lenkahej
  • pompovi
  • slon11
  • vondrakova
Napsat recenzi

Kavouris

5 recenzí Skopelos » Glifoneri Penzion
Marigaux Kateřina / žena / 2 484x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 23:23 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel28.07.17
Penzion Kavouris je situovaný ve svahu s krásným výhledem, rodinného typu. Skládá se ze 3 dvoupatrových "domečků". Bydleli jsme v pokoji č. 8 - 1. patro. Všechny pokoje v prvním patře bych určitě upřednostnila před pokoji v přízemí u bazénu (tam bydleli Italové a Srbové za našeho pobytu). Pokoje jsou malinké, koupelnička taktéž - je to taková místnůstka v místnosti. Jsou zde velmi vysoké stropy - evokovalo to ve mě dojem "kapličky". Malé, ale útulné. Koupelna byla opravdu pidi, ale ok - taková řecká klasika. Sprchový závěs potěšil (na fotkách nebyl) ovšem byl krátký, bylo nacamráno, ale s trochou šikovnosti minimálně. Voda teplá, studená, zrcadlo, věšáky, polička...prostě klasika...jediné co bylo trochu "nepříjemné", že sousedi z horního domečku nebo "kolemjdoucí" měli do naší koupelny výhled jako na dlani...museli jsme vždy při návštěvě koupelny přivírat okno v rámci soukromí, ocenila bych např. nějaký mini závěsek, aby mohl mít člověk otevřené okno pořád. V okně byla síťka, což jsem ocenila kvůli případnému hmyzu apod. Balkón byl menší, ale zcela dostačující. Stolek a dvě plastové židle, věšák a slunečník. Kuchyňka byla opravdu mini...super mini...na nějaké vaření bych to neviděla. Nicméně jednou jsme tam špagety zvládly :-D ...do většího vaření bych se určitě nepouštěla. Nebylo kam odložit ani umyté nádobí. Byla k dispozici varná konvice, vařič a základní nádobí (jeden hrnec, pánev, hrnky, pohárky, příbory, ostrý nůž, talíře, miska, lžičky, prkýnko, cedník, naběračka - prostě nutný základ - nic nám tam nechybělo, ale taky špagety byl jediný kulinářský počin - když nepočítám vajíčka :-D). Byla zde taky samozřejmě lednice, která teda mě nepříjemně páchla, ale nic děsného. Takový ten lapač pachů by to asi vyřešil. Vařič fungoval ok, na řecké standardy. Pohodlné postele, jedna teda lehce vrzala:-D, nic zásadního. Mega super byl velký větrák, kvůli němu jsme snad jen 3x za pobyt zapínaly klima, jinak nebyla potřeba a větrák obstaral chladnější vzduch. TV - fungovala ok. 2x výměna ložního prádla. Ob 3 dny (asi) výměna ručníků. Paní uklízečka byla příjemná, chodila uklízet každý den. Velký úklid mohl být tak 2x za pobyt, jinak vynesení odpadků apod. probíhalo každý den.
Hotelový bazén je "plivátko", ale fajn. Čistý, opečovávané i okolí hotelu. Výhled neskutečně krásný. Hotelové kočky 7 "kousků" nebyly pro nás na balkonech otravné, naopak spíše bázlivé, krmili jsme je granulkami. Pan Kavouris je milý starý pán, jen vzadu má ještě 2 nádherné fenky v kotci. Sousedi se ptali, proč je nepouští proběhnout - bral to nelibě. Fenky mají k životu skoro vše co potřebují, ale jsou pořád zavřené, nevenčené a chybí jim ten lidský kontakt. Což mě vadilo a nejen mě no...ale s tím už v Řecku toho člověk moc nenadělá, když je tam pár dní.
Na hotelu nám 3x za pobyt nešla ráno voda. Nevím proč, asi malý tlak...či? Nebylo to nic strašného, ale...:-D nicméně poradili jsme si samozřejmě. Netrvalo to nikdy dlouho. Wifi fungovalo, sem tam ne...úplně bych na to nespoléhala. Spíše večer nešlo (asi potřebovalo restart), když šlo, tak v pohodě i docela rychle.
K lokalitě hotelu. Pro méně pohyblivé lidi či i s menším pohybovým problémem bych hotel rozhodně bez auta či silnějšího skútru na celý pobyt nedoporučila. Je to pomalejší chůzí asi 40 min. do města. Musíte překonat opravdu strmé - opravdu velmi strmé kopce. K hotelu je jeden z nejstrmějších. Cesta do města je zase přes dlouhý - prudký kopec. Měli jsme opravdu co dělat. Je to nepříjemné v tom, že člověk bez vozidla si jooo rozmyslí jít zase na "couračku" do města. Přijde vyřízený, představa cesty zpět. Ještě nachozené kilometry v jiných lokalitách. Bez auta/skútru na celý pobyt bych hotel bohužel znovu rozhodně už nevolila. Využívali jsme aspoň párkrát po náročnějších dnech cestu z města na hotel taxi. Cena byla 8€, problém byl, že kromě jednoho- nechtěl úplně až nahoru vyjet nikdo. Zanechávali nás u pláže, ale alespoň něco. Pláž je no...jedna z těch horších na Skopelos. Nebyla plná, ale ani udržovaná
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 36
  • Dusan_s
  • Fill
  • Haso
  • Ireon
  • Janculka
  • Kalynka
  • Kačule
  • Kopecek
  • Koyotos
  • Market13
  • Mr.Head
  • Patriot
  • PavelR
  • Radka3110
  • Sanchie
  • TYDRA
  • Vančiišin
  • Yasminee
  • Z.K.
  • Zemanová63
  • barbi
  • danielko
  • fami
  • hanice
  • hanjo
  • irenao
  • jauna
  • jyneká
  • manoulka
  • martinkas
  • postuchova
  • raniva
  • retsi
  • sunjan
  • verina
  • zuzanetam
Napsat recenzi

Faros C

4 recenze Paxos » Gaios Apartmány/Studia
Marigaux Kateřina / žena / 2 484x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 23:23 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel20.07.16
Hotel/Penzion či studia FAROS-jak chcete- na mě působil velmi příjemným prostorným dojmem.Ubytování je ve svahu,musíte počítat,že budete denně překonávat několik "řeckých" schodů (každý jinak velký),po náročnějších výletech jsme sotva lezly,ale vylezly :-D. Pro méně pohyblivé to moc není. Za příplatek jsme měli v nejvyšším patře pokoj typu C,studio č.1 s nádherným prostorným balkónem.Dřevěnými lehátky,sušákem,stolečkem,2 plastovými židlemi a 2 dřevěnými židlemi.Posezení bylo pod stříškou,plus elektrické "žaluzie".Ze všech studí je výhled na přístav a městečko.O víkendu vyhrávala hudba,nic hrozného a jinak byl klid.
Koupelna byla malinká,avšak čistá a příjemná.Ve sprchovém koutě závěs,polička a spousta věšáků a odkládacích prostor.Okno bylo předěleno síťkou,či-li nehrozily žádné hmyzí létající návštěvy.Dokonce v koupelně bylo tekuté mýdlo.Funkční klimatizace-zdarma.TV - nám k ničemu.Klasický dřevěný řecký nábytek.Náš pokoj měl 3 postele-manželskou a 2 přistýlky.Klasické,pohodlné matrace.Výměna ručníků myslím 3x za pobyt,1x výměna ložního prádla.Úklid kromě neděle probíhal každý den.Kuchyňka byla nadstandardně vybavena.Veškeré nádobí,dokonce jar,houbička.Varná konvice,trouba plus nahoře dvě plotýnky,mnoho talířů,hrnků,skleniček,velký a malý hrnec,cedník,ostré nože,konvička na čaj,tácky,prkýnka,naběračky,pánvice...no jak říkám,nadstandardní vybavení.Ve skříni bylo mnoho ramínek,v šuplíku jsme našly dokonce české knihy.
Jediný "problém" byli komáři.Opravdu záplava těchto otravů.Na pokoji byl nachystán i elektrický odpuzovač i s náplněmi,ale měli jsme i svůj,před spaním zapnuli oba dva,pak nechali přes noc jen náš a stejně jsme byli doštípaní.Holt s tím člověk nic moc nenadělá.
Na ven doporučuji zakoupit v Coopu cca za 2€ takové spirálky,které po zapálení doutnají a na balkóně opravdu komáry odpuzují.Alespoň tam na ně něco fungovalo.
Ohledně Gaiosu - odkazuji na svou fotogalerii,kde se zmiňuji,že je zde vše k běžné potřebě a fungování. Viděla jsem dva bankomaty,lékárnu,dalo se i platit kartou v Coopu (v uličce za červeným kostelem),několik pekáren,řeznictví,drogérie...prostě vše,Jezdím do mini letovisek a tudíž,jsem byla překvapena :-D
V galerii mám i zmínku ohledně lokálního autobusu a dalších drobností.
Mé shrnutí,toto ubytování velmi ráda doporučuji,byla jsme nad míru spokojena.Ještě ozdobou byli naprosto úžasní sousedé z obou dalších horních studiích a kromě jedné výjimky i další ze spodního patra.
Jediné co bych vytkla byly služby delegáta ohledně Paxosu samotného.Nedovedl lidem poradit,kteří neměli načteno z internetu.Chápu,že tam jak nám řekl tráví 2 hodiny za 10dní,tak to jen takové upozornění,že mnoho informací od delegáta Petera nečekejte. Jak bývá zvykem ani nezapůjčoval skútry,auta apod. Jediné co jsem byla v tu chvíli naštvaná bylo,že CK na svých stránkách uvádí 4 fakultativní výlety,které delegát nejenže neprodává,ale neměl o nich ani ponětí.Naštěstí nás zachránili skvělí sousedi a vzali nás s sebou na loďku,kterou si pronajali.Trošku aktualizace by nezaškodilo. Pana Baraníka jsme osobně potkali při odjezdu,ovšem po páté ráno jsem nebyla ve stavu moc myslet a nevzpomněla jsem si na tuto drobnou výtku ohledně dovolené na Paxosu.
Ostrov i ubytování naprosto doporučuji.Jako neřidiči čehokoliv jsme ani nepociťovali nějaká handicap si zapůjčit auto či skútr,což bylo účelem této dovolené se dopravovat pešky,lokálkou apod.
Ohledně "městské pláže" - nebyla by špatná,ovšem odpoledne se přižene spousta za a) místních a především turistů z lodních výletů,tudíž je plná a hlučná,což nemám ráda.Ovšem např. směrem na jih (nejbližší cesta k dalším plážím) najdete několik prázdných a prázdnějších pláží.Tudíž nebyl problém si najít náhradní klidnější plácek pro koupání.
Wifi v ubytování není.V tavernách,kavárnách apod. většinou ano,ale také ne vždy funguje.V centru Gaiosu u kostela je FreeInternet,funguje tedy také jak se mu zachce.Nejlepší připojení bylo na Paxos beach,kde je volný vstup,i zdarma lehátka za koupi nějakého nápoje.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 12
  • Ireon
  • Jaroslav61
  • Mirek63
  • Píďa
  • RR
  • Z.K.
  • brrouk
  • fami
  • hynek
  • jirka3
  • olík
  • sotira
Napsat recenzi

Anna

4 recenze Karpathos » Lefkos Apartmány/Studia
Marigaux Kateřina / žena / 2 484x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 23:23 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel22.07.15
Dnes jsem se vrátila z Lefkosu - studia Anna...služby CK a delegátky vše v pořádku, byla jsem příjemně překvapena. Lefkos je nádherné,klidné letovisko.K ubytování: studia mají dobrou polohu,klidnější lokalitu,ač je v sousedství velký italský hotel,tak nebyl problém s hlukem. Všechny studia mají výhled na moře,průchozí balkony,avšak výklenky zaručují "jakés takés" soukromí. Majitelka Maria je moc milá,hodná.úklid probíhal denně,výměna ručníků ob den,povlečení bylo vyměněno myslím 2x za pobyt. Studia jsou docela prostorné.Kuchyňka mě svou vybaveností překvapila,nejsem v Řecku poprvé,čekám spíš míň než víc. Nechyběla ani varná konvice. Teď koupelna - to už bylo horší- měli jsme pokoj č. 7 a vzhledem k tomu,že jsme se rychle seznámili se spoluobývajícími tento penzion, jsme usoudili,že jsme měli docela smůlu. Nečetla jsem to poprvé,že v č.7 zapáchá odpad-potvrzuji, chybí závěs,to bych tak neřešila,bylo nacamráno,ale nějak řecká klasika,pro "chudší" hotely. Nesplachovalo WC - napraveno,nesvítilo světlo v koupelně. Sprchový kout byl po asi 3 dnech poměrně dost plesnivý (jen u nás) a největší problém, švábi - o velikosti 2-3 cm,celkem 4,u sousedů 1,u sousedů dole též,ale nevím kolik. Po okamžitém kontaktování p. majitelky a následný den vystříkání "čímsi" byl den klid,poté další nalezen chcíplý,další den už zase vesele pobíhal po koupelně...na schůzce jsme tento problém sdělili delegátce,která volala paní Marii (bylo nám jí líto,ale švábi jsou pro mě velký hnus,kdybych byla v dvouhvězdičkovém hotelu někde v Africe,tak čekám vše,v Řecku v této kategorii hotelu nejsem poprvé a švába jsem nezahlédla ani koutkem oka,nějaká kobylka,co si odskočí to beru,jeden zatoulaný hnusný šváb ok.,stane se,ale bylo to opakované) i po nějakém zásahu - evidentně nedostatečném nás navštěvovali dál). Z hotelu jsem tedy v tomto ohledu hodně rozpačitá,ve vedlejším hotelu si nikdo nestěžoval,co jsem měla možnost mluvit s českými turisty...pochybuji,že ač delegátka tvrdila,že je to normální,tak se jim zrovna naše koupelna líbila.Jeden zatoulanec budiž,větší počet není náhoda ani normální.Bát se jít v noci na wc není zrovna příjemné a bednit koupelnu. Doporučila bych pokoj č. 7 nebrat. Znova bych asi nejela do tohoto hotýlku,ač byla majitelka opravdu milá. Event. bych byla zásadně proti (již předem) pokoji č.7
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 23
  • Darka
  • Evuša
  • Hannule
  • Ivana1
  • Pesaja
  • PetuleH
  • Stehelinka
  • Zdenka83
  • cesticky
  • hekal
  • heleto
  • hrdlat
  • jirka3
  • jkyselova
  • jochue
  • kalk
  • marmar
  • obsach
  • sejkora
  • simča**
  • vondrakova
  • vostrucha
  • zuzak
Napsat recenzi

Athina Beach

3 recenze Kefalonia » Sami » Karavomilos Hotel
Marigaux Kateřina / žena / 2 484x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 23:23 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiFiro tour05.08.13
Hotel je větší rodinný-milý majitel s rodinou -připravil nám welcome drink dle našeho přání-babička nám po celou dobu kontrolovala opálení a když zalévala truhlíky a záhony tak i nohy nám hadicí osprchovala na zchlazeníHotelové pokoje jsou opravdu moc pěkné - podle toho jak jsme párkrát nahlédli -studia - už "horší" bohužel bílý nábytek bere za své a byl zašlý...nicméně postele pohodlné - to zase jo. Úklid byl denně,čisté ručníky také....co se týče úklidu jako obecného - ok,nicméně např. digestoř nebo ve spárech lednice bych si asi dokázala představit čistěji - u lednice chápu,byla tam zabudovaná,s mezerami,kde se asi horko těžko dostávalo...ale když se chce....nebo to "zahradit"ať tam nic nepadá z kuchyňské linky....nádobí - talířů,hrnků,skleniček a příborů bylo dostatek i pro rodinu,chyběla mi malá konvička na plotýnku - vyřešil malý rendlík a třeba nějaká naběračka,plus ostrý nůž- jinak byla pánvice k dispozici a velký hrnec....pokoj byl poměrně prostorný,veranda,která byla jak kdyby nad pokojem byla taky prostorná(se sušákem) - i tu uklízečka denně vymetala,vytírala....v hotelu byl klid,jeden večer více vyhrávali,ale to se přece na dovči toleruje pokud to není do pěti do rána.Koupelna byla slabší - chyběl mi nějaký kus nábytku na odlož. věcí - polička nebo tak něco a závěs u sprchového koutu - bylo tam prostě furt bez toho nacamráno i když se člověk snažil sebevíc,ale tak uprostřed to odpad pak pobral -výhodou byla strana pokoje-svítilo tam jen chvilku ráno,takže nebyl hic - klimatizace byla zdarma - nicméně tu jsme použili jen jednou kdy to bylo strašné dusno (moc klíma v místnostech,kde člověk spí nefandím),pokoj je orientován částečně na hřiště - kde však tak o půl desáté je klid, a osvětlení zhasne,takže nerušilo - a viděli jsme i na moře.Další výhodou vedle klimatizace zdarma a majitele,který se neustále ptal zda je vše ok,a opravdu se snažil(nám i volal do autopůjčovny-se kterou byl už ve spojení-na naši rezervaci auta,kterou jsme měli už od dubna)-další plus byly zdarma lehátka a slunečník na pláži,která je asi 30m od hotelu -je klidná,malá,moc lidí tam nebývalo - voda díky spodním pramenům však studená -každopádně jsme měli 40 stupňů plus -i jsem studenější vodu uvítala. Možnost využití bazénu v sousedním 5hvěz. hotelu-bazén u moře nevyužívám ani náhodou,ale pro někoho to může být třeba taky plus -zahrada s bazénem toho hotelu byla opravdu krásná. Kolem hotelu vede cesta - prakticky ze všech stran,ale není to nic hrozného(místní pouliční cesta) - jen tam občas přijede auto,které je klientů Athiny beach - vůbec nerušilo nic a to jsme spali při otevřeném okně bez klíma.Vesnička Karavomilos je obecně velmi klidná,je tam pouze jeden pidititi drahý market - a jedna taverna - všichni chodily 15min. procházkou podél pobřeží do Sami,kde je taveren asi 50 a menší market,ne ten typický letoviskový...my pokud jsme měli auto a jezdili na Myrtos a tím směrem z Karavomilos nakupovali u starého dědy ve vesničce za Ag.Efimiou -po pravé straně- v zatáčce,u malinké benzínky - nejde přehlédnout-měl tam opravdu vše (smíšené zboží)a vzhledem k tomu,že to nebyla turistická vesnička/letovisko skvělé ceny -např. 100%džusy za 1.30€,balík 6 vod za 1.60€...sýry za 1.80€,šunka do 2€ plus skvělé nektarinky,broskve za cenu o které si u nás asi můžeme nechat zdát. Snad jsem napsala vyčerpávající recenzi na hotel,letovisko...delegát byl super,jen mě překvapilo,že je společný pro Firo,Melissu i Alex myslím - musel toho mít teda požehnaně....jeho služby jsme nepotřebovali,nicméně při příletu i odletu byl tam,kde měl být - tedy na letišti.schůzka byla druhý den - Dokonce nám předal vzkaz od Pefanise-skvělé autopůjčovny na Kefči,že nám auto dovezou navečer den před dohodnutým termínem,že nám ještě brnknout osobně z půjčovny,kdy přesně.Přímo nad hotelem je ještě krásná
pekárno/cukrárna.Okolí bez odpadků,potkali jsme i podél cest "sběrače",kteří uklízeli.Doporučuji skromnějším klientům,luxus nečekejte...klasický řecký standard
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 3
  • Robi
  • kamva
  • plavec
Napsat recenzi

Bouganville

Zakynthos » Agios Sostis Apartmány/Studia
Marigaux Kateřina / žena / 2 484x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 23:23 · 5 hod. Zobrazit profil
Neckermann02.12.12
Velmi příjemný rodinný hotel,s jednou z nejklidnějších míst v Ag. Sostis a přece kousíček k hlavní promenádě......čisto,útulno,pro nenáročné i můžu říct trochu více náročné ubytování,větší pokoje,strava kontinentální - výběr čehokoliv z jídelního lístku - vše výborné co jsme uchutnali.Rodinný hotel s velmi příjemnými a ochotnými majiteli.Delegát CK Neckermann skvělý, viděli jsme ho za týdenní pobyt čtyřikrát,takže v případě problému byl po ruce
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kalypso

5 recenzí Lefkada » Agios Nikitas Hotel
Marigaux Kateřina / žena / 2 484x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 23:23 · 5 hod. Zobrazit profil
WiFiČedok06.09.12
Hotel Kalypso je příjemný,klidný hotýlek spíše nahoře v Ag. Nikitas,či-li je víc klidu a nedoléhá k němu "hluk" z okolí - AG, Nikitas je vesnička,tedy se o nějakém rámusu snad ani nedá mluvit - ,majitelka je moc ochotná,příjemná...letošní novinkou bylo wifi zdarma....převážně signál na recepci,ale při dobré poloze pokoje i např. na balkóně,čisto,kuchyňka dostatečně vybavena,koupelna menší,ale čistá,úklid a čisté ručníky denně.Bazén je možný ve vedlejším hotelu Odyssei,ovšem u moře je naprosto nepotřebný pro mou osobu. Spíš jsem uvítala,že Kalypso bazén nemá,znamenalo to větší klid- žádné vřískající děti tedy apod-což jsem vítala. Pokoje menší,ale dostačující,není potřeba válet se na pokoji,čas na dovolené je příliš drahý,pláž městská dost nacpaná na můj vkus,výborná pláž Milos (lodním taxíkem nebo pešky) za kopečkem nebo Pefkoulia po cestě..pěšky zhruba 30-40minut,příp. v blízkosti pláž Kathisma,místní dopravou v sezoně není problém...s menší trpělivostí se zpožděním autobus dorazíNemůžu než tento hotel hodnotit víc jak pozitivně,nenastal žádný problém,služby delegátky Lucky byly skvělé,starala se o nás jako o vlastní,vše perfektně zorganizované,fakultativní výlety atd. skvělá dovolená nemůžu jinak než vřele doporučit Ag, nikitas,hotel Kalypso,pro nenáročné, milující klid a pohodu....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 27
  • Barajda
  • Gugu
  • Haňu
  • Háňa
  • Imrišek
  • Jasmína
  • Lublon
  • Luky24
  • Majinka88
  • Milka121
  • Petra1
  • Siki
  • VlaďkaV
  • Yaruschka
  • Z-J
  • Zuzzka1
  • cesticky
  • herminka
  • luka
  • maruzajj
  • marylka
  • milcaj
  • ozzy
  • pavliček
  • pemila
  • sheillav
  • tonda2
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 04–06 Clear sky 0 mm 29° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 30° 1 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 37° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 37° 4 m/s
Neděle, 01.08.21 00–06 Clear sky 0 mm 30° 2 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 27° 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 38° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 38° 4 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !